مشاهده نسخه کامل
: یک فایل در دسکتاپم اومده این چیه ! ویروس ؟
arash_vbasic
01-02-2007, 01:54
به نام خدا
سلام
امروز که کامپیوتر رو روشن کردم یه فایل اومده رو دسکتاپم به نام Your Tooltip نه حذف میشه نه Open نه Delete
چیکار کنم ؟
اینم یه عکس از فابل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
(آزش)
shiraz_net
01-02-2007, 03:08
با آنتی ویروس یا آنتی اسپی اسکنش کن ببین چی می شه؟
arash_vbasic
02-02-2007, 04:00
با سلام
هیچ کدوم ار آنتی اسپای و آنتی وروس ها نمیتونن اسکن کنن !!
چیکار کنم ؟ !
خوب ببین تو بخش property و در قسمت find target مسیر این فایل رو پیدا کن ببین مال چه برنامه ای هست. برو تو task manager ببین تو تب process چیزی به این نام هست یا نه؟ اگه بود که احتمال زیاد ویروسه البته ممکنه مال یه برنامه دیگه هم باشه. اگه خواستی پاکش کنی اسمش رو عوض کن بعد دلیت کن. اگه نشد cut کن و بعد همونجا کپی کن و بعد پاکش کن . اگه باز هم نشد با انتی ویروس چک کن . اگه بازم نشد سعی کن باش کنار بیای...
arash_vbasic
09-02-2007, 02:00
خوب ببین تو بخش property و در قسمت find target مسیر این فایل رو پیدا کن ببین مال چه برنامه ای هست. برو تو task manager ببین تو تب process چیزی به این نام هست یا نه؟ اگه بود که احتمال زیاد ویروسه البته ممکنه مال یه برنامه دیگه هم باشه. اگه خواستی پاکش کنی اسمش رو عوض کن بعد دلیت کن. اگه نشد cut کن و بعد همونجا کپی کن و بعد پاکش کن . اگه باز هم نشد با انتی ویروس چک کن . اگه بازم نشد سعی کن باش کنار بیای...
به نام خدا
سلام دوست عزیز
فک کنم شما عکسی که من از برنامه گرفتم رو ندیدید چون فایل نه open نه cut نه copy نه .....
فقط Create Shortcut و Openداره که اونم باز نمیشه
من ویندوز رو عوض کردم تا حالا هم که پیداش نیست تا ببینیم بعد ...
ممنون از همه که جواب دادن
(آ.و)
منم داشتم با dr spyware پاكش كردم . معذرت دير ديدم .
*PiNk PaNTHeR*
09-02-2007, 12:52
یکی از فایلهای فولدر سیستم سی و دوست.
این فولدر رو سرچ کن اگر همچین فایلی نبود، کپیش کن چونکه تولتیپهای اختیاری رو تنظیم میکنه. من یکبار برام اینکار شده.
پسوندش Exe است یا Bat؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.