مشاهده نسخه کامل
: نوکیا 5500
بیلچه جان سلام. میبینم که با هم اومدیم.البته شاید الان دیگه انجارو نبینی !
میگم این نصب تم رو گوشی چجوریه(فایل Thm.)؟ آخه تو این مورد سرچ هم نیشه کرد چون تم دو حرفیه از لیست حذف میشه!!
بابا هر روز یه اتفاق تازه میفته واسه این گوشی!
یکی بگه این از کجاست؟ تا چند روز پیش اگه برنامه sport با music player فعال بود، بعد چند دقیقه music player رو میبست.
الان یه 20 دقیقه که از پخش میگذره (اگر در حالت بک گراند باشه زودتر) music player رو میبنده.
بنظرتون با آپدیت فریم ویر این مشکلات گوشیم حل میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mojtaba N87
27-12-2007, 01:38
احتمالا به خاطر کمبود رم گوشیه! نرم افزار های زیادی رو با هم اجرا می کنی؟
دوستانی که وارد ترن مطمئنا جواب های بهتری می دن.
بیلچه جان سلام. میبینم که با هم اومدیم.البته شاید الان دیگه انجارو نبینی !
میگم این نصب تم رو گوشی چجوریه(فایل Thm.)؟ آخه تو این مورد سرچ هم نیشه کرد چون تم دو حرفیه از لیست حذف میشه!!
نصب تم یه فایل sis هست. فایلهای .thm برای سونی اریکسونهاست.
شما میتونی به تاپیک تمهای سیمبین سری 60 ورژن 3 مراجعه کنی و هر تمی خواستی دانلود کنی و روی گوشی منتقلکنی و اجراش کنی تا نصب بشه.
آدرس یکی از این تاپیک ها اینه :
تاپیک مخصوص تم های سری 60 ورژن 3
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تم هم به نظر من زیباترین تم برای 5500 هست. حجم بسیار کمی هم داره .مخصوصا اگه گوشیتون مشکی رنگ باشه. تقدیم به شما:
کیفیت عکس پایین 5 برابر به منظور کم حجمی ضعیف شده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا هر روز یه اتفاق تازه میفته واسه این گوشی!
یکی بگه این از کجاست؟ تا چند روز پیش اگه برنامه sport با music player فعال بود، بعد چند دقیقه music player رو میبست.
الان یه 20 دقیقه که از پخش میگذره (اگر در حالت بک گراند باشه زودتر) music player رو میبنده.
بنظرتون با آپدیت فریم ویر این مشکلات گوشیم حل میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون اولا هم که من گوشی رو خریده بودم همین جوری بود. هی پیام close main می داد. کم کم بهتر شد. آپدیت که کردم کاملا درست شد. الان دیگه هیچ مشکلی نداره.
یه چیزی امروز پی بردم.
بعد از آپدیت گوشی به ورژن 4.60 منو های گوشی مثل سونی اریکسون ها شده.
یعنی وقتی دکمه ی مثلا 2 را می زنی دومین آیکون منو اجرا میشه.
نوکیا هم کلش به کار افتاده.
در شمن بعضی از دوستان از هدفون گوشی پرسیده بودند.
به نظر منهدفون خوبی داره. مخصوصا باس عالی .
ولی من دقت کردم وقتی شارژ گوشی از 5 خط کمتر میشه کیفیت هدفون مییاد پایین. مخصوصا باسش.
یک مقدار هم جک هدفون لقی داره . گوشی های سونی اریکسون وقتی تیکه ی پایینی هدفون به گوشی وصل بشه گوشی دیگه از بلندگو چیزی پخش نمی کنه ولی نوکیا ها وقتی هر دوتکه وصل باشند از بلندگو چیزی پخش نمیکنه. در نتیجه وقتی که یک مقدار جک هدفون لق بخوره صدا از بلندگو پخش میشه وآدم ضایع میشه.
کاش در این ضمینه هم نوکیا کلش به کار می افتاد.
با اینکه هدفون گوشیم برام خیلی مشکل بوجود آورده من خیلی ازش راضیم. مخصوصا اینکه اتصالات خیلی خوب ( به غیر از جک) و جنس خیلی محکمی داره. گوشی های دیگه فوقش شش ماه هدفونشون درست کار کنه.ولی هدفون 5500 از اون هدفون هایی هست که عمری برای آدم کار میکنه.
Mojtaba N87
27-12-2007, 21:23
قابلیت تم های متحرک رو نداره؟
قابلیت تم های متحرک رو نداره؟
نه مثل سونی اریکسونهانیست.
البته با یک سری برنامه میشه تم متحرک براش درست کرد و با یک سری نرم افزار دیگه این تم را روی گوشی سوار کرد ولی باز هم چنگی به دل نمیزند.
(توجه: مجموع حجم تمام فایل های معرفی شده در این پست کمتر از 1 مگابایت است!)
می خوام یه برنامه ی دیگه بهتون معرفی کنم که با سنسور نوکیا 5500 کار می کنه!
زبان برنامه نویسی پایتون که آقای بیلچه معرفی کرده بودند رو یادتون هست؟ اگه هم یادتون نیست مهم نیست این دو تا لینکو دانلود کنید و به ترتیب روی گوشیتون نصب کنید: (مهم نیست که روی Phone Memory یا Memory Card نصب شوند)
بعد از اینکه این دو تا فایلو به ترتیب گفته شده روی گوشی تون نصب کردید، این فایل رو هم که کتابخانه ی سنسور نوکیا 5500 برای پایتون هست روی گوشیتون نصب کنید:
حالا در درایو C یا E گوشی خود (همان جا که برنامه ی پایتون رو نصب کردید) فایل زیر را در فولدر Python کپی کنید:
(دقت کنید که محتویات این فایل به هیچ عنوان نباید عوض شوند در نتیجه اگر مرورگر شما به جای دانلود، آن را باز کرد فایل را Save As کنید)
نکته: اگر فایل مورد نظر رو نتونستید از سرور بالا دریافت کنید، فایل را از لینک زیر دانلود کنید:
سپس عکس دلخواه خود را با نام map.jpg در دایرکتوری E:\tmp کپی کنید.
حالا برنامه ی پایتون را اجرا کرده و در منوی Option گزینه ی Run Script را انتخاب کنید. سپس فایل TlitYourImages.py را انتخاب کنید یه ذره صبر کنید یه برنامه اجرا میشه. دوباره از منوی Option گزینه ی Accelerometer -> Start رو انتخاب کنید. حالا با تکان دادن گوشی از این برنامه ی ساده لذت ببرید! :20:
امیدوارم خوشتون اومده باشه!
مهندس کجایی که برنامه ات کار کرد.
مشکل برنامه اینجا بود که باید نسخه ی پایتون 1.4.1 را نصب میکردیم.
2006 Felakat
28-12-2007, 10:37
بیلچه جان واسه چی این تما رو 5500 نصب نمیشه البته بیشترش
nakhle007
28-12-2007, 11:42
دوستان من چه جوری باید این گوشی رو اپدیت کنم ؟
Mojtaba N87
28-12-2007, 12:41
بیلچه جان می شه توضیح بدی این برنامه دقیقا چه قابلیتی داره؟ یعنی مثل سنسور ان95 و ان82 عمل می کنه؟
Mojtaba N87
28-12-2007, 12:43
دوستان من چه جوری باید این گوشی رو اپدیت کنم ؟
مثل تمام گوشی های نوکیا ، ابتدا یه فایل 15 مگی از رو سایت نوکیا بخش آپدیت دانلود و نصب می کنی که اسمش nokia software updater و بعد با توجه به راهنمایی های برنامه ، گوشیت رو وصل می کنی به کامپیوتر و یه فایل حدود 60 تا 70 مگابایت دانلود می شه و مستقیما گوشی آپدیت می شه.در این پروسه نباید اینترنت قطع بشه.پیشنهاد می کنم با اینترنت پر سرعت کار کنی و از اطلاعات گوشیت رو مموری کارت بکآپ بگیر
nokia 5500
29-12-2007, 00:23
شما فکر کنم بهتره برنامه ی sms accelerator را روی گوشی تون نصب کنید.
این برنامه را خود نوکیا ساخته . حجم بسیار کمی هم داره . با نصب این نرمافزار گوشی شما یه یموره آپدیت میشه و برنامه خاصی روی گوشی نصب نمیشه.
امتحانش ضرری نداره:
SMS_Accelerator
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دستت درد نکنه جناب بیلچه جون الان با سرعت نور sms رد می کنه:11:
nokia 5500
29-12-2007, 00:30
سلام دوست عزیز من این جواب رو برای پاک کردن تم ها تو بخش برنامه های سیمبین دیدم امیدوارم مشکلت رو حل کنه.البته خودم اصلا نمی دونم درسته یا نه:
برای اس ام اس هم فکر کنم آخرش مجبور شی یه حال اساسی به گوشیت بدیو کمپلت فرمتش کنی!!!
دستتون درد نکنه جناب زند بهتر شد.
ولی هنوز اون تم مورد علاقمو نمی تونم نصب کنم البته اینم بگم که این تم اسمش توی اون پوشه نبود!!!؟؟؟؟
بیلچه جان می شه توضیح بدی این برنامه دقیقا چه قابلیتی داره؟ یعنی مثل سنسور ان95 و ان82 عمل می کنه؟
این برنامه یک عکس رو به صورت real size نشون می ده. یعنی شما فقط یک قسمت اونرو در صفحه نمایش می بینید. بعدبا کج کردن گوشی به طرفین به طور بسیار روان قسمت های دیگر عکس نمایش داده می شود.
شما قادر هستید حساسیت برنامه رو هم به کج شدن گوشی تنظیم کنید. همچنین می تونید سرعت حرکت تصویر در عکس را تنظیم کنید.
سنسور ان95 و ان82
این دو گوشی سنسوری دارند که تنها کج شدن گوشی به یک طرف را تشخیص می دهند. ( ان 93 و ان 92 هم فکر کنم همچین سنسورری دارند. ) از این سنسور هم تنها برای حالت تصویر در عکس برداری و موزیک پلیر و چند مورد دیگه استفاده میشه.
این در حالی است که نوکیا 5500 دارای دو سنسور هست.
یک سنسور حساس به ضربه و حرکات ناگهانی.
یک سنسور برای حرکت ها یکنواخت مثل اندازه گیری مسافت طی شده که قولی با گرانش زمین کار میکنه.
نتیجه:
این برنامه مثل سنسور ان95 و ان82 عمل نمی کند.
nakhle007
29-12-2007, 14:45
اقا من یه مشکل با این گوشی دارم اونم اینه که چه جوری باید تم هایی که روی رمم ریختم رو پاک کنم ؟ اخه هیچ کدوم از تم هام گزینه delete ندارند حتی از توی فایل منیجر هم پاکشون کردم ولی فقط فایل sis پاک شد و خود تم پاک نشد و توی app manager هم نیستند اخه من چه کار کنم ؟
یه مشکل ناجور پیدا کردم! تو مهمونی بودم یکی از دوستام رمز گوشی رو پرسید منم گفتم بهش.اون نامرد هم به همه رفت گفت.منم سریع رمز رو عوض کردم!حالا رمز یادم رفته.حالا این مشکلی نیست گوشی رو فرمت کردم خوب شد.یعنی میتونم با گوشی کار کنم ولی وقتی میرم تو تنظیمات و می خوام که کد رو فعال کنم هر کدی که میدم ارور میده نمیدونم چیکار کنم.آیا راه حلی هست؟
nakhle007
30-12-2007, 10:53
دوستان من چند تا مشکل با این گوشی دارم بی زحمت کمک کنید
1-من وقتی این گوشی رو خریدم سی دی توی جعبه نداشت باید چه کارکنم ؟
2-سرعت گوشیم خیلی کم شده اگه update کنم درست میشه ؟
3- اگه رم یک گیگ براش بخرم و پرش کنم هنگ نمیکنه ؟
4- تم هایی که روی گوشیم ریختم رو چه جوری پاک کنم ؟ اخه اصلا گزینه ای به نام delete نداره
5- من وقتی دکمه منو رو نگه میدارم تا برنامه های در حال اجرا رو نشون بده برنامه sport و stand by همیشه در حال اجرا هستند و نمیتونم ببندمشون باید چه کار کنم ؟
6- گاهی اوقات تمی که براش انتخاب کردم خود به خود عوض میشه و برمیگرده به تم فابریک خودش چه کارکنم؟
7- من با اینکه حافظه sms هامو به رم منتقل کردم باز هم گاهی اوقات که بلوتوث بازی میکنم با وجود اینکه 100 مگا بایت حافظه خالی دارم ارور میده که حافظه کمه
حالا دوستان بی زحمت کمک کنند شاید یه فرجی تو کارم شد دمتون گرم
docharkheh
30-12-2007, 16:55
دوستان من چند تا مشکل با این گوشی دارم بی زحمت کمک کنید
4- تم هایی که روی گوشیم ریختم رو چه جوری پاک کنم ؟ اخه اصلا گزینه ای به نام delete نداره
5- من وقتی دکمه منو رو نگه میدارم تا برنامه های در حال اجرا رو نشون بده برنامه sport و stand by همیشه در حال اجرا هستند و نمیتونم ببندمشون باید چه کار کنم ؟
6- گاهی اوقات تمی که براش انتخاب کردم خود به خود عوض میشه و برمیگرده به تم فابریک خودش چه کارکنم؟
7- من با اینکه حافظه sms هامو به رم منتقل کردم باز هم گاهی اوقات که بلوتوث بازی میکنم با وجود اینکه 100 مگا بایت حافظه خالی دارم ارور میده که حافظه کمه
دوست عزیز سلام.
برا اینکه به جواب همه این سوالات برسی بهتره صفحات قبلی رو ببینی.
برای تمام سوالات شما قبلا جواب ارسال شده.
docharkheh
30-12-2007, 17:01
دوستان من از شما خواهش میکنم قبل از طرح هر سوالی صفحات قبلی رو مرور کنید و ببینید قبلا سوالی مشابه سوال شما مطرح شده یا نه .
بعد دوباره همین سوال رو مطرح کنید.
با تشکر از دوستان گرامی
گوشیم رو خودم درست کردم عزیزان.
دوچرخه جان هم درست میگه اگه این سوالاتو سرچ کنیم تو هر صفحه 10 تاش پیدا میشه!
منم موافقم نوکیا یک مقدار برنامه های جاوا را دیرتر اجرا می کنه.
ولی مورد دوستمون یکم غیر طبیعیه.
من پیشنهاد می کنم از برنامه ها آنتی ویروس و امنیتی استفاده نکنید.
نوکیا جایزه گذاشته برای کسی که تونست این گوشی ها رو ویروسی کنه.
برنامه هم زوری روی گوشی سیمبین s60v3 نصب میشه چه برسه به ویروس.
با سلام به دوست خوبم بیلچه دوست داستنی .
آخ جون گوشیم ویروسی شده .......
بیلچه باورت میشه ! راستی جایزه این شرکت نوکیا چی هست بریم بگیریم ؟
تازگیا گوشیم با این پیغام روبه رو میشه و بعدش هم هنگ میکنه و دست آخر هم باید خاموش و روشن شه که
روبه راه بشه.
پیغام اینه :
App.closed mmf controller proxy server 66 bccbf6
نظر شما چیه ؟
docharkheh
30-12-2007, 19:25
نسخه سوم از بازی جذاب Brothers In Arms , این بازی جنگی برای گوشی های سیمبیان 9 میباشد / 240 در 320 پیکسل , نام این نسخه از بازی جاده های جهنم است !
این بازی واقعا سرگرم کننده و جذاب است و کسانی که قسمت های دیگر این بازی را بازی کرده اند حتما میدانند که این بازی چقدر گرافیک خوبی دارد و چقدر عالی است .
دانلود با حجم 1،56 مگا بایت
منبع persianmob
این بازی رو 5500 هم امتحان شده؟
docharkheh
30-12-2007, 21:11
این بازی رو 5500 هم امتحان شده؟
من این ورژنو امتحان نکردم ولی ورژنهای قبلی جواب میداد
سلام
می خواستم ببینم الان قیمت این گوشی داخل شیراز چقدره؟
آخه من شنیدم حدودا 180 هزار تومنه
ممنون
nakhle007
31-12-2007, 20:55
دوستان برایupdate این گوشی باید برنامه pc suite هم روی سیستم نصب باشه ؟ یعنی منظورم اینه که وقتی فایل 15 مگی رو دانلود میکنم و بعد گوشیم رو به کامپیوتر وصل میکنم تا فایل 70 مگابایتی دانلود بشه باید برای نصب گوشیم برنامه pc suite هم نصب باشه ؟ یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که اسم فایل 70 مگا بایتی چیه و از کجای سایت نوکیا باید دانلود کنم ؟ یعنی گوشیم رو وصل کنم خودش دانلود میشه
سلام علیکم ورحمت الله خوش اومدی به انجمن
موردی نداره.مهم برنامه ی pc suit هست که دانلودش کنی.
اگه وضع اینترنتت خوبه دانلودش کن 23 مگ.
اگه نه که از روی سیدی گوشی های نوکیا نصبش کن. فرقی نمی کنه چه گوشی ای باشه ولی هر چی جدیدتر باشه بهتره مثلا ان 73 با شه خوبه
اون اولا هم مال من همین طور بود.آپدیت بشه که دیگه معرکه ولی الان هم یکم باهاش کا کنی خوب میشه
نه قربونت الان هم من هم 3 -4 تا دیگه همه توی همین انجمن رم 1 گیگ انداختن آب از آب تکون نخورده.
از داخل app manager
این برنامه رو در قسمت tools پیداش می کنی.
stand by که مال همه ی گوشی هاست.
ولی sport ماله این گوشیه و نمی شه بستش. خللی هم در کار ایجاد نمی کنه. خیالت تخت.
بله بعضی وقتها کنترل استفاده از مموری کارت از دست گوشی خارج میشه و تم دیفالت گوشی فراخوانی میشه. مثل وقتی که گوشی به کامپیوتر با کابل usb وصل میشه
اگه این تم داخل فون مموری نصب بشه این مشکل رفع میشه. البته اگه یکی دوتا باشه . اگه تمها خیلی زیاد باشن یکی دوتاشونو که خیلی استفاده میکنی توی فون مموری بریز که حافظش پر نشه.
در ضمن در چنین مواردی آدرس ذخیره شدن مسیج ها هم به فون مموری تغییر پیدا می کنه. که بهتره به همون مموری کارت عوض بشه.
در مورد بالا گفتم که.
وقتی آدرس اینباکست روی فون مموری بشه بیشتر از 6 مگابایت داخل اینباکست فایل ذخیره نمی شه.
l,tr fhad
یعنی موفق باشی.
دوستان برایupdate این گوشی باید برنامه pc suite هم روی سیستم نصب باشه ؟ یعنی منظورم اینه که وقتی فایل 15 مگی رو دانلود میکنم و بعد گوشیم رو به کامپیوتر وصل میکنم تا فایل 70 مگابایتی دانلود بشه باید برای نصب گوشیم برنامه pc suite هم نصب باشه ؟ یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که اسم فایل 70 مگا بایتی چیه و از کجای سایت نوکیا باید دانلود کنم ؟ یعنی گوشیم رو وصل کنم خودش دانلود میشه
فکر نکنم pc suit هم باید نصب بشه.
آره مهندس وقتی برنامه ی آپدیت را نصب میکنی خودش همه کارای دانلود و اینا رو انجام می ده شما فقط باید ok بزنی.
با سلام به دوست خوبم بیلچه دوست داستنی .
آخ جون گوشیم ویروسی شده .......
بیلچه باورت میشه ! راستی جایزه این شرکت نوکیا چی هست بریم بگیریم ؟
تازگیا گوشیم با این پیغام روبه رو میشه و بعدش هم هنگ میکنه و دست آخر هم باید خاموش و روشن شه که
روبه راه بشه.
پیغام اینه :
App.closed mmf controller proxy server 66 bccbf6
نظر شما چیه ؟
فکر نکنم ویروس باشه.
وقتی من اولا گوشی رو خریده بودم این پیغام closed main اعصاب ما رو داغون کرده بود. وقتی این پیغام مییومد دیگه با زدن دکمه ی کنار گوشی موزیک پلیر باز نمی شد. بعد از چند وقت ور رفتن خودش درست شد.
شما p roxy این اخطار میده مگهاینترنت هم باهاش کار میکنی.
سلام خدمت همه 5500 دارا! من مموریم رو فرمت کردم حالا همه پوشه ها پاک شدن.برنامه بریزم روش خودش پوشه میسازه؟
بچه ها برنامه جستجو گر وب رو از کجا گیر بیارم؟
سلام خدمت همه 5500 دارا! من مموریم رو فرمت کردم حالا همه پوشه ها پاک شدن.برنامه بریزم روش خودش پوشه میسازه؟
بله مهندس.
فقط باید دقت کنی که مسیج ها روی مموری کارت ذخیره بشن.
از این آدرس:
MENU > MESSAGING > OPTION > OTHER
بچه ها برنامه جستجو گر وب رو از کجا گیر بیارم؟
Opera خیلی عالی هست.
البته هنوز کرک نشده 30 روز بیشتر کار نمی کنه.
آدرس:
nakhle007
02-01-2008, 10:37
بچه ها باید ببخشید که من پست های طولانی میدم ولی میخوام که تایپیک شلوغ نشه ( شرمنده اخلاق ورزشی همه ) یه چند سوال دارم
1-من رم گوشیم رو فرمت کردم حالا اون قسمتی که اس ام اس ها رو میخونه هم ریخته به هم باید چه کار کنم ؟
2-اگه قاب فابریک گوشیم رو با یه قاب دیگه عوض کنم ( منظورم از این قاب های 7-8 هزار تومنی هست نه از اون 50 هزار تومنی ها ) خاصیت ضد ضربه بودن و ضد اب و گرد غبار بودنش از بین نمیره؟
3- نور صفحه نمایش این گوشی چرا اینجوریه ؟ یعنی با اینکه نور صفحه نمایش گوشی رو تا اخر زیاد میکنم باز هم صفحه نمایش خیلی روشن نیست (در مقایسه با بعضی گوشی های دیگه )
4- اقا اینappclosed ما رو کچل کرد معنی این پیغام یعنی چی ؟ در حین انجام بعضی از برنامه ها این پیغام رو میده
5- چطور میشهsms های روی گوشی رو توی رم کپی کنم ؟
6-چراsms ها به ترتیب ذخیره نمیشن منظورم اینه که چرا جدیدترین اس ام اس ، اولین اس ام اس نیست ( منظورم در لیست inbox )
بچه ها باید ببخشید که من پست های طولانی میدم ولی میخوام که تایپیک شلوغ نشه ( شرمنده اخلاق ورزشی همه ) یه چند سوال دارم
شما شونصد تا پست بده موردی نداره کلنگ جان که دیگه نیست گیر بده :31:
1-من رم گوشیم رو فرمت کردم حالا اون قسمتی که اس ام اس ها رو میخونه هم ریخته به هم باید چه کار کنم ؟
بله شما باید برنامه های زیر را دانلود کنی نصب کنی
English(UK)
Ellen English (UK)
Martin English (UK)
از بین برنامه های دومی و سومی کافیه یکیشو دانلود کنی
دومی صدای یک خاونمه
سومی صدای آقا
اگه هم دوست داری هر دوتا شو دانلود کن
بعد به آدرس زیر برو
MENU > TOOLS > SPEECH
و تنظیمات لازم بشو انجام بده.
2-اگه قاب فابریک گوشیم رو با یه قاب دیگه عوض کنم ( منظورم از این قاب های 7-8 هزار تومنی هست نه از اون 50 هزار تومنی ها ) خاصیت ضد ضربه بودن و ضد اب و گرد غبار بودنش از بین نمیره؟
امتحان نکردم تا حالا
ولی یکی از بچه ها انداخته بود می گفت بدکی نیست فقط بعد از چند وقت رنگ صفحه کلید رفت.
یه مقدار هم قسمت زیرش که کاور اتصالات کابل هست لق میزده.
کاور اصلش هم یه 20 -30 هزار تومنه نه 50 تومن
3- نور صفحه نمایش این گوشی چرا اینجوریه ؟ یعنی با اینکه نور صفحه نمایش گوشی رو تا اخر زیاد میکنم باز هم صفحه نمایش خیلی روشن نیست (در مقایسه با بعضی گوشی های دیگه )
برای من که مناسبه
حتما تم گوشی تیره رنگه
یه تم گذاشتم چند صفحه ی پیش دانلود کن ببین خوب میشه
4- اقا اینappclosed ما رو کچل کرد معنی این پیغام یعنی چی ؟ در حین انجام بعضی از برنامه ها این پیغام رو میده
ماله منم اولا این ارورو میداد
ولی بعدا خوب شد
وقتی گوشی رو آپگرید کردم به 4.60 که دیگه از ارور ها خبری نشد
5- چطور میشهsms های روی گوشی رو توی رم کپی کنم ؟
اس ام اس هایی که الان روی فون مموریه رو دیگه نمیشه کاریشون کرد.
از این به بعدشو باید به آدرس زیر بری
MENU>MESSAGING>OPTION>OTHER>MEMORY IN USE
6-چراsms ها به ترتیب ذخیره نمیشن منظورم اینه که چرا جدیدترین اس ام اس ، اولین اس ام اس نیست ( منظورم در لیست inbox )
حتما قبلا تاریخ گوشیت جلو بوده یه تعداد اس ام اس اومده در صدر جدول
بعد که تاریخ گوشیتو درست کردی اس ام اس ها مییاد زیر اس ام اس های بالایی.
اس ام اس ها بالایی رو یا پاک کن
یا بفرست تو یک پوشه تا درست بشه
موفق باشی
nakhle007
05-01-2008, 14:17
دوستان من وقتی که با گوشیم زیاد کار میکنم یا چند برنامه رو با هم دیگه اجرا میکنم گوشیم خود به خود خاموش و روشن میشه واسه همین هم یه مقدار نگران شدم کسی تا به حال گوشیش اینجوری شده ؟ در ضمن از بیلچه جان و بقیه دوستان هم به خاطر جواب های خوبشون ممنونم:31:
دوستان من وقتی که با گوشیم زیاد کار میکنم یا چند برنامه رو با هم دیگه اجرا میکنم گوشیم خود به خود خاموش و روشن میشه واسه همین هم یه مقدار نگران شدم کسی تا به حال گوشیش اینجوری شده ؟ در ضمن از بیلچه جان و بقیه دوستان هم به خاطر جواب های خوبشون ممنونم:31:
آره عزیز دل برادر این اتفاق که طبیعیه و حداقل برای من یکی هم اتفاق افتاده.وقتی که حافظه دستگاه پر میشه و پردازشگرشم دیگه نمیتونه اطلاعات رو پردازش کنه یکی یکی برنامه های غیر اصلی رو میبنده فایلای سیستمیو آخر از همه (مثلا تو برنامه advanced call manager میتونی تعیین کنی برنامه جزو برنامه های سیستمی باشه یا نه که با پر شدن حافظه بسته نشه) ولی یه زمانی هم میشه که شما دهن گوشیو سرویس میکنی و کلی برنامه اجرا میکنی (آخه کامپیوتر نیستش که) اونوقته که قاط میزنه و همه رو یه هو با هم می بنده (در واقع اون خاموش روشن شدن نیست ریست شدنه و خالی کردن حافظه)
اگر اشتباه میگم دوستان اصلاح کنند.
یا علی.
بیلچه جان اون تمی که چند صفحه قبل معرفی کردی آدرسش رو که ندادی فدات شم. اون تاپیک هم که یه 60 70 صفحه ای هست. بیزحمت آدرسشم بزار امتحانش کنیم.
nakhle007
06-01-2008, 11:13
خب zand عزیز گارانتی گوشی من به خاطر همین ریست شدن گوشی من کلا عوض کرد:18:به جان خودم راست میگم ماجرا از اینجا شروع شد که وقتی من گوشیم رو خریدم بعد از یه مدت دیدم که ریست میشه واسه همین بردمش گارانتیش ( خدمات طلایی نیا ) و گارانتی هم بعد از چند روز تعمیرش کرد و بهم داد اما وقتی که باهاش کار میکردم به خصوص وقتی که اون بازی توپ رو ( اسمش یادم نیست:31:) انجام میدادم دوباره ریست میشد و باز دوباره بردمش گارانتیش و ایندفعه گارانتی بعد از حدود یک هفته یه گوشی نو بهم داد. حالا واسه همینه که نگران شدم چون این یکی هم مثل اون قبلیه بعضی وقتا ریست میشه کسی میدونه جریان چیه ؟
یه سوال دیگه هم دارم :
اقا من میخوام بدونم که مثلا وقتی میگن دوربین این گوشی 2 مگا پیکسل هست بر چه مبنایی این درجه رو بهش میدن اخه من هر چی دقت کردم هیچ برتری بین عکسی که با دوربین این گوشی گرفتم و عکسی که با دوربین VGA E250گرفتم ندیدم اصلا دوربینش یه جوریه . البته میدونم که من اشتباه میکنم ولی میخوام بدونم که رتبه بندیه دوربینها بر چه اساسیه ؟
خب zand عزیز گارانتی گوشی من به خاطر همین ریست شدن گوشی من کلا عوض کرد:18:به جان خودم راست میگم ماجرا از اینجا شروع شد که وقتی من گوشیم رو خریدم بعد از یه مدت دیدم که ریست میشه واسه همین بردمش گارانتیش ( خدمات طلایی نیا ) و گارانتی هم بعد از چند روز تعمیرش کرد و بهم داد اما وقتی که باهاش کار میکردم به خصوص وقتی که اون بازی توپ رو ( اسمش یادم نیست:31:) انجام میدادم دوباره ریست میشد و باز دوباره بردمش گارانتیش و ایندفعه گارانتی بعد از حدود یک هفته یه گوشی نو بهم داد. حالا واسه همینه که نگران شدم چون این یکی هم مثل اون قبلیه بعضی وقتا ریست میشه کسی میدونه جریان چیه ؟
یه سوال دیگه هم دارم :
اقا من میخوام بدونم که مثلا وقتی میگن دوربین این گوشی 2 مگا پیکسل هست بر چه مبنایی این درجه رو بهش میدن اخه من هر چی دقت کردم هیچ برتری بین عکسی که با دوربین این گوشی گرفتم و عکسی که با دوربین VGA E250گرفتم ندیدم اصلا دوربینش یه جوریه . البته میدونم که من اشتباه میکنم ولی میخوام بدونم که رتبه بندیه دوربینها بر چه اساسیه ؟
عکسی که با این گوشی گرفته می شه رزولوشنی برابر با 1600 در 1200 داره.
یهنی 1920000 نقطه
بازم یعنی 1.9 مگا نقطه
که با تخفیف میشه 1.9 مگا پیکسل
ولی منم موافقم 5500 و دیگر گوشی های نوکیای 2 مگاپیکسل کیفیت مناسبی ندارند. قسمت های اطاف عکس همیشه سبز می یوفته.
بیلچه جان اون تمی که چند صفحه قبل معرفی کردی آدرسش رو که ندادی فدات شم. اون تاپیک هم که یه 60 70 صفحه ای هست. بیزحمت آدرسشم بزار امتحانش کنیم.
خدمت شما
nokia 5500
06-01-2008, 23:58
سلام به همه دوستای گل
بچه ها حس می کنم کیپدم داره ور میاد.
حالا یه سوال اگه واسش قاب اصلی بگیرم بازم بعد از مدتی کیپدش ور میاد یا نه!!؟؟
کیپد منم یکم ور اومد منم سریع با این چسب قطه ایا! چسبوندمش!!!!! میخواستن بپرسم این قاب معمولیا خوبن؟بگیرم یا بگردم اصلیشو پیدا کنم.
سلام به همه دوستان این یه تم هست که خودم درس کردم امیدوارم که حال کنین.
تم پسرونه هست. چون که ما دختر تو جماعت 5500 دارا نداریم واسه همین فقط پسرونه میزارم. فعلا همین یکی هست.
docharkheh
07-01-2008, 19:35
من این عکسو با دوربین همین5500 خودم گرفتم .حالا خودتون بگین عکس بدیه؟
دیگه از این بهتر که نباید انتظار داشت.
nakhle007
07-01-2008, 21:22
دوستان لطف کنید جواب این سوال منو بدید دیگه. تا حالا کسی یه همچین مشکلی براش به وجود اومده جناب zand میگه طبیعه ولی اگه طبیعیه پس چرا گارانتی گوشی قبلیمو به خاطر همین مشکل عوض کرد ؟ توضیح سوالم رو تو سه - چهار تا پست قبل دادم بی زحمت اگه میدونید کمک کنید
nakhle007
07-01-2008, 21:28
دوستان اگه بخواهیم که این تم ها رو دانلود کنیم باید بریم به این ادرسی که زیرش نوشته شده ؟ من وقتی میرم به اون ادرس باید چی رو بزنم که دانلود شروع بشه ؟ شرمنده این سوال رو اینجا میپرسم ولی تو قسمت مشکلات پرسیدم درست متوجه نشدم که باید چه کار کنم
یه سوال دیگه : این عکس های sms رو چطوری باید ارسال کنم یه چند تا عکس ریختم توی گوشیم ولی گرینه send به وسیله sms رو نداره
دوستان اگه بخواهیم که این تم ها رو دانلود کنیم باید بریم به این ادرسی که زیرش نوشته شده ؟ من وقتی میرم به اون ادرس باید چی رو بزنم که دانلود شروع بشه ؟ شرمنده این سوال رو اینجا میپرسم ولی تو قسمت مشکلات پرسیدم درست متوجه نشدم که باید چه کار کنم
یه سوال دیگه : این عکس های sms رو چطوری باید ارسال کنم یه چند تا عکس ریختم توی گوشیم ولی گرینه send به وسیله sms رو نداره
برای دانلود تم بالایی که به آدرس پایین پست میری بعد یه دکمه داره : downlowd to pc اون میزنی یه صفحه دیگه باز میشه. یه چند ثانیه صبر میکنی تا شمارش معکوسش تموم شه بعد یه لینک بهت میده:
Click here to download if your download did not start automatically
روش کلیک کن دانلود میشه.
اگر لینک یه فایل هم واسه دانلود تو سایت 4shared بود که میری به لینک و دانلود رو میزنی.
برا اون ریست شدنم من نمی دونستم مشکل انقدر حاده که تند تند تا گیر کرد ریست کنه. مثلا مال من خیلی میشه که music player رو ببنده ولی تا حالا شاید 3 ،4 بار ریست شده باشه از کار زیاد.
سلام به همه دوستان این یه تم هست که خودم درس کردم امیدوارم که حال کنین.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتم پسرونه هست. چون که ما دختر تو جماعت 5500 دارا نداریم واسه همین فقط پسرونه میزارم. فعلا همین یکی هست.
دمت گرم بابا . چه پایه !
با چی این تم رو درست کردی ؟
با سایت موبایل9. تم یکم مشکل داره یعنی رنگ نوشته های مشکی خونده نمیشه دارم یکی دیگه میسازم.
آقا هنوز هیچی نشده رنگ جویستیک گوشیم داره میره!! 2 ماهم نیست گرفتمش مال شما هم همین جوری شده؟
درضمن منم مثل دوستمون یه سری تصویر sms دارم که نمیتونم بفرستمشون.
میشه یکی مارو واسه فرستادن اس ام اس تصویری راهنمایی کنه؟
آقا هنوز هیچی نشده رنگ جویستیک گوشیم داره میره!! 2 ماهم نیست گرفتمش مال شما هم همین جوری شده؟
درضمن منم مثل دوستمون یه سری تصویر sms دارم که نمیتونم بفرستمشون.
میشه یکی مارو واسه فرستادن اس ام اس تصویری راهنمایی کنه؟
صحبتامو با سلام به بیلچه آغاز میکنم !
بله رفتن رنگ جوی استیک ی چیز طبیعی هست و در ضمن به گوشی های با قاب مشکی هم به نظر من میاد!
حالا ی سوال از بیلچه دارم .... با تاریخ اس ام اس هایی که به دستت میرسه تونستی کاری بکنی یا نه ؟
سلام دوستان عزیز، این هم برنامه PanoMan (برای گرفتن عکس های پانوراما 360 درجه) برای گوشی 5500!
بیلچه عزیز قبلا تو یه پست ورژنی از این برنامه رو گذاشته بود و البته گفته بود که هنوز نسخه ایی برای 5500 نیومده.ولی بالاخره با کلی گشتن این نسخه سازگار با این گوشیو پیدا کردم که براتون میزارم.
منبع و همچنین پسورد فایل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آدرس دانلود:
دوستان برای استفاده از برنامه دقت داشته باشن که باید بسیار آرام بچرخن، حرکت عمودی نداشته باشن چون برنامه کلا ضعیف هست و با رعایت نکردن این نکات در خیلی از موارد عکستون خراب میشه.
من بعد از حدود 50 عکسی که با این برنامه گرفتم و البته help برنامه این چیزا دستگیرم شد:
1. بهترین جواب رو تو رزولوشن 640*480 میده.
2. توی رزلوشن بالاتر باید همه برنامه های دیگرو ببندید.
3. سعی کنید اجسام دورتون در همه جهات تو یه فاصله مساوی ازتون باشن تا برنامه اشتباه نکنه.
4. و چیزی که متوجه شدم اینه که در هنگام چرخش نگذارید دوربین به پایین حرکت داشته باشه (در این موقع بالای عکس سیاه میفته) که در این صورت قطعا عکس خراب میشه.
5. اگر با رعایت نکات بالا بازم عکس خراب شد دوباره عکس رو با یه نقطه شروع دیگه بگیرید یا از یه white balance دیگه استفاده کنید.
ولی در مجموع برنامه خوبیه و کاربردی. امیدوارم مفید باشه.
یا علی.
بازم سلام،
شاید دیگه دارم شورشو در میارم که هرچی پیدا میکنم و خوشم میاد میزارم واسه 5500 دار ها. اگر کسی میخواد این پست رو بذاره جای درستش ولی خوب چه میشه کرد یه حس ناسیونالیستیه دیگه!!
اینم بازی پرطرفدار worms که دقیقا همون بازی کامپیوترش رو یاد آدم میاره. واقعا بازی سرگرم کننده ای بود! دوستانی که قبلا بازی کردن میدونن و کسانی هم که نکردن حتما امتحان کنن. من کلا اهل بازی نیستم ولی این خیلی باحاله!
بازی به صورت جاوا هست و تو 5500 فول اسکرین کار میکنه.
منبع و پسورد: بازم سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود:
کلا سایت خوبی بود برنامه های خوبی داره مثلا ورژن 2.17 alon mp3 dictaphone هم اونجا بود. دیگه برید خودتون دانلود کنید.
اگه تنبلیتون اومد بگید من اگه شد براتون میذارم عیب نداره.
یا علی.
zand عزیز دستت درد نکنه به نظر من همین جا بهترین مکان برای گذاشتن برنامه برای 5500 هست.
hoaliba128110
13-01-2008, 13:43
339 هزار تومن با گارانتی اتصالات
279 هزار تومن بدون گارانتی
بدون سی دی با رم 512
میدان احمدآباد>ساختمان برلیان >سناتور موبایل.
مبارک باشه.
باسلام
من هم یه کاربر تازه کار تازه کارم اگه منو راه میدین تا یه سوال بپرسم
اولیش مال بیلچه جانه : این آدرس مال کجاست
hoaliba128110
13-01-2008, 13:49
کسی یه بازی پایه سراغ داره که به صفحه ی( 208*208 ) 5500 پادشاه گوشی های نوکیا بخوره :31:ه
hoaliba128110
13-01-2008, 13:53
saamy4 جان این تمی که درست کردی واقعا محشره :11::40:
راستی این رنگ نوشته هاش رو کی درست می کنی:46:
docharkheh
13-01-2008, 16:32
باسلام
دوست عزیز ورودت رو به بین تاپیک و جمع 5500 ها تبریک میگم.
موفق و موید باشی.
باسلام
خوش اومدی دوست عزیز.
جسارتا به جای بیلچه میگم احتمالا آدرس واسه اصفهان هست چون فکر کنم بیلچه اهل اونجاست.
در ضمن عزیز دل الان دیگه قیمت ای گوشی بین 180 تا 195 هزار با گارانتی اصل هستش.
یا علی.
اینم لینک alon dictaphone 2.17 تقدیم به شما:
hoaliba128110
13-01-2008, 19:50
موفق و موید باشی.
ماچاکریم نوکرتیم عزیز
hoaliba128110
13-01-2008, 19:52
موفق و موید باشی.
ممنون docharkheh جان لطف دارین
صحبتامو با سلام به بیلچه آغاز میکنم !
بله رفتن رنگ جوی استیک ی چیز طبیعی هست و در ضمن به گوشی های با قاب مشکی هم به نظر من میاد!
حالا ی سوال از بیلچه دارم .... با تاریخ اس ام اس هایی که به دستت میرسه تونستی کاری بکنی یا نه ؟
سلام.
من با تاریخ اس ام اس هایم مشکلی ندارم! مشکلی بوجود اومده ؟
حتما شما هم مشکل اون دوستمون را دارید که برای مدتی تاریخ گوشی اش چند ماه جلو بوده و الان تاریخ گوشی اش درست شده. بنابراین اس ام اس ها زیر اس ام اس هایی می روند که قبلا در تاریخ جلو بودن گوشی دریافت کرده اید. خلاصه یعنی اس ام اس هایتان در بالای اینباکس قرار نمی گیرد.
سلام دوستان عزیز، این هم برنامه PanoMan (برای گرفتن عکس های پانوراما 360 درجه) برای گوشی 5500!
بیلچه عزیز قبلا تو یه پست ورژنی از این برنامه رو گذاشته بود و البته گفته بود که هنوز نسخه ایی برای 5500 نیومده.ولی بالاخره با کلی گشتن این نسخه سازگار با این گوشیو پیدا کردم که براتون میزارم.
منبع و همچنین پسورد فایل:
آدرس دانلود:
دوستان برای استفاده از برنامه دقت داشته باشن که باید بسیار آرام بچرخن، حرکت عمودی نداشته باشن چون برنامه کلا ضعیف هست و با رعایت نکردن این نکات در خیلی از موارد عکستون خراب میشه.
من بعد از حدود 50 عکسی که با این برنامه گرفتم و البته help برنامه این چیزا دستگیرم شد:
1. بهترین جواب رو تو رزولوشن 640*480 میده.
2. توی رزلوشن بالاتر باید همه برنامه های دیگرو ببندید.
3. سعی کنید اجسام دورتون در همه جهات تو یه فاصله مساوی ازتون باشن تا برنامه اشتباه نکنه.
4. و چیزی که متوجه شدم اینه که در هنگام چرخش نگذارید دوربین به پایین حرکت داشته باشه (در این موقع بالای عکس سیاه میفته) که در این صورت قطعا عکس خراب میشه.
5. اگر با رعایت نکات بالا بازم عکس خراب شد دوباره عکس رو با یه نقطه شروع دیگه بگیرید یا از یه white balance دیگه استفاده کنید.
ولی در مجموع برنامه خوبیه و کاربردی. امیدوارم مفید باشه.
یا علی.
بابا دمت گرم. خیلی حال کردم.
کسی یه بازی پایه سراغ داره که به صفحه ی( 208*208 ) 5500 پادشاه گوشی های نوکیا بخوره :31:ه
بیا مهندس اینجا کلی بازی برای 5500 هست.
hoaliba128110
14-01-2008, 15:47
دمت گرم همشهری:10:
hoaliba128110
14-01-2008, 15:54
یه آنتی ویروس قابل آپدیت کرک شده قربونتون برا ما بزارین دمتون گرم
یه آنتی ویروس قابل آپدیت کرک شده قربونتون برا ما بزارین دمتون گرم
5500 که آنتی ویروس لازم نداره قربونت. یعنی کلا کسی تا حالا ندیده سری 60 ورژن 3 ویروسی شده باشه. اینطور که بروبچ میگن ویروسی کردنش از طرف نوکیا جایزه هم داره!!
hoaliba128110
15-01-2008, 15:22
5500 که آنتی ویروس لازم نداره قربونت. یعنی کلا کسی تا حالا ندیده سری 60 ورژن 3 ویروسی شده باشه. اینطور که بروبچ میگن ویروسی کردنش از طرف نوکیا جایزه هم داره!!
نه بابا جوووون من:19::8:
docharkheh
15-01-2008, 19:49
نه بابا جوووون من:19::8:
من که از این بابت مطمینم.چون تا حالا چند تا ویروس اومده ولی هیچکدوم نسب نشدن .از این بابت خیالت راحت باشه.:46:
nakhle007
16-01-2008, 01:10
سلام دوستان دو تا سوال داشتم : 1-اقا من نگرفتم کاربرد این برنامه panoman چیه ، اگه جناب zand و بقیه دوستان یه توضیح بدن ممنون میشم . در ضمن از جناب zand به خاطر بازی worm هم ممنونم خیلی حال دادی .2-برای این گوشی هنوز نرم افزاری نیومده که اس ام اس های فارسی رو بخونه ؟
یا حسین شهید
سلام دوستان دو تا سوال داشتم : 1-اقا من نگرفتم کاربرد این برنامه panoman چیه ، اگه جناب zand و بقیه دوستان یه توضیح بدن ممنون میشم . در ضمن از جناب zand به خاطر بازی worm هم ممنونم خیلی حال دادی .2-برای این گوشی هنوز نرم افزاری نیومده که اس ام اس های فارسی رو بخونه ؟
یا حسین شهید
سلام.
1- این برنامه برای گرفتن یک عکس 360 درجه هست. مثلا عکس از یک کارخانه یا پالایشگاه از بالا که مکان طول زیادی داره و در یک عکس جا نمیشه با این تکنیک هست. یا عکس گرفتن از کل فضای یک اتاق به طوری که اگر از یک طرف عکس به طرف دیگه نگاه کنید انگار داخل اتاق به دور خودتون می چرخید و اطراف رو نگاه میکنید (بعضی از هتل ها برای اجاره اینترنتی اتاقهاشون از این تکنیک استفاده میکنند).
اگر بازم نگرفتی بگو تا یه عکس نمونه بذارم.
2-نه دوست من. من که تا حالا ندیدم. هنوز واسه کامپیوتر هم همچین چیزی نیومده. شاید برعکسش یعنی برنامه ای که براش بخونیم و بنویسه رو بشه نوشت که تازگیها هم نوشته شده، ولی این یکی امکانش نیست چون ما توی نوشتن صداهای حروف رو نمینویسیم و برنامه برای تلفظ درست به اونها نیاز داره بر عکس انگلیسی.
یا علی.
nakhle007
17-01-2008, 03:26
دست درد نکنه گرفتم چی شد
آقا یه نمونه عکس بذار چون ما محدودیت دانلود داریم(به خاطر این سرعت نور اینترنت)
آقا یه نمونه عکس بذار چون ما محدودیت دانلود داریم(به خاطر این سرعت نور اینترنت)
hoaliba128110
17-01-2008, 15:42
بیلچه جان جایی رو سراغ داری تو اصفهان که گوشی را بهش بدم آپدیت کنه (:whistle:خوش قیمت:whistle:)
nakhle007
18-01-2008, 14:36
سلام دوستان من برنامه منشی تلفنی رو چند بار خواستم که بریزم روی گوشیم ولی نتونستم ( از خود سایت گرفتم ) حالا اگه کسی نمونه این برنامه رو داره که خودش تونسته نصب کنه بی زحمت برای ما هم بذاره شاید یه فرجی شد .دست گلتون درد نکنه
سلام دوستان من برنامه منشی تلفنی رو چند بار خواستم که بریزم روی گوشیم ولی نتونستم ( از خود سایت گرفتم ) حالا اگه کسی نمونه این برنامه رو داره که خودش تونسته نصب کنه بی زحمت برای ما هم بذاره شاید یه فرجی شد .دست گلتون درد نکنه
سلام برو اینجا خودم یهکیشو گذاشتم. صد در صد هم جواب داده.
یا علی.
nakhle007
19-01-2008, 23:34
zand عزیز دست درد نکنه ولی این سایت search live ما رو خفه کرد . یعنی وقتی میرم به این ادرس این سایت باز میشه . میشه بگی باید چه کارش کنم
زند عزیز میشه لینک مستقیم برای دانلود بدید و یه عکس هم واسه اون نرم فزار عکس 360 درجه بذاری؟ ممنونم ازت.
hoaliba128110
21-01-2008, 17:49
بیلچه جان جایی رو سراغ داری تو اصفهان که گوشی را بهش بدم آپدیت کنه (:whistle:خوش قیمت:whistle:)
بیلچه جان نیستی عزیزززززززززززز!!!!!!!!!!
hoaliba128110
21-01-2008, 17:58
:5:کسی برنامه ای برای هک قوی با 5500 سراغ نداره که کار باهش راحتم باشه:5:
:20:(قربون چشمای بادومیت برم):20:
اینم منشی تلفنی:
اول هر دو فایل رو ساین کنید.بعد اول فایل acm_s60_3rd_v2.63.sisx رو نصب کنید و بعد ک ر ک رو.
برای خودم که داره عالی کار میکنه.
یا علی.
اینم نمونه پانوراما که خودم گرفتم.
برای اینکه حس کنید وسط صحنه هستید باید عکس رو بزرگ کنید جوری که عرض عکس صفحه مونیتور رو پر کنه و بعد از یک طرف به طرف دیگه عکس رو حرکت بدید.
فقط یه وقت شکه نشید اینجا اصلا اتاق من نیستا!!
بیلچه جان نیستی عزیزززززززززززز!!!!!!!!!!
سلام
شرمنده یه چند وقتیه نه اینترنت هستم نه تو بازار موبایل
ببخشید.
شما چرا خودت آپدیت نمی کنی ؟ با اینترنت .
nakhle007
23-01-2008, 23:17
سلام بچه ها من یه چند تا سوال داشتم که میخواستم بپرسم :
1-من یه مقدار توضیحات در مورد کرک برنامه و رجیستر و از این جور حرفها میخوام اصلا چرا بعضی از برنامه بعد از 15 روز از کار می افته ؟
2-توی 5500 و در قسمت conect گزینه های modem,IM,sync چه کاربردی دارند؟
3- من رمم رو وقتی فرمت کردم یه سری گزینه ها در پوشه my ownاز بین رفت مثل برنامه pdf من از کجا باید گیرشون بیارم؟
4- برای این گوشی و کلا سیمبین 9.1 دو برنامه کنترل تلویزیون و تبدیل عکس به عکس های اس ام اسی وجود داره یا نه؟ اگه جواب منفیه میخواستم بدونم چرا با اینکه بعضی از برنامه برای این نسخه وجود نداره ولی باز هم محبوبیت بیشتری نسبت به نسخه های قدیمی تر مثل 8.1 داره ؟ و چرا شرکت های سازنده پشتیبانی برنامه های قدیمی رو در نسخه های جدید قرار نمیدن ؟
5- چند بازی با فرمت sisx و با حال که به این گوشی میخوره میخوام اگه بهم بگین ممنون میشم
6 – فایل های تصویری با پسوند datرو با چه برنامه ای میشه توی این گوش اجرا کرد اصلا وجود داره ؟
7- برای این گوشی وسیله ای وجود داره که امکان زوم اپتیکال رو مثل بعضی از این گوشی های چینی بده ؟
8- اگه بخوام گوشیم رو با خط dial-up اپدیت کنم چند ساعت طول میکشه ؟ و گوشی هر چند وقت یکبار نیاز به اپدیت داره ؟
یه چند سوال دیگه هم داشتم که الان یادم نمیاد اگه یادم اومد بازم میپرسم حالا بی زحمت جواب سوالای منو بدین دست گلتون درد نکنه
hoaliba128110
24-01-2008, 17:45
سلام
شرمنده یه چند وقتیه نه اینترنت هستم نه تو بازار موبایل
ببخشید.
شما چرا خودت آپدیت نمی کنی ؟ با اینترنت .
باکدوم اینترنت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این اینترنت تا میام آپدیت کنم 10بار یا بیشتر دیس میشه تازه یکسال یا بیشتر طول میکشه عزززززززززیزم!!!!
حالا راهی نداره ؟؟؟؟؟
hoaliba128110
24-01-2008, 17:54
سلام بچه ها من یه چند تا سوال داشتم که میخواستم بپرسم :
8- اگه بخوام گوشیم رو با خط dial-up اپدیت کنم چند ساعت طول میکشه ؟ و گوشی هر چند وقت یکبار نیاز به اپدیت داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ساعتتتتتتتت تتتتتتتتت؟؟؟؟؟!!!!! بگو روز بگو ماه بگو سال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ساعتتتتتتتت تتتتتتتتت؟؟؟؟؟!!!!! بگو روز بگو ماه بگو سال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به عزیز من با دیال آپ آپدیت کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد! حدود 1:30 طول کشید البته من سیستم پشت خطی تلفن رو قطع کردم و چون تا دیر وقط بیدارم با این کارت های شبانه از ساعت 1 تا دو و نیم طول کشید!
از nakhle007 هم میخوام که یه زحمت به خودش بده و پست های قبلی رو یه نیگاه بندازه تا به همه سوالاش برسه!
hoaliba128110
25-01-2008, 19:43
عزیز من با دیال آپ آپدیت کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد! حدود 1:30 طول کشید البته من سیستم پشت خطی تلفن رو قطع کردم و چون تا دیر وقط بیدارم با این کارت های شبانه از ساعت 1 تا دو و نیم طول کشید!
از nakhle007 هم میخوام که یه زحمت به خودش بده و پست های قبلی رو یه نیگاه بندازه تا به همه سوالاش برسه!
یه سوال ؟؟؟؟؟
1.وقتی آپدیت کردی ورژن گوشی از 03.14 جدید تر شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.آپدیت چه خواصی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز دل! اینارو تو دو یا سه صفحه قبل کامل من و بیشتر بیلچه جان توضیح دادیم. یه کمی بگردی مشکلی که پیش نمیاد! فکر میکنم صفحه 57 باشه!
nakhle007
26-01-2008, 02:48
به عزیز من با دیال آپ آپدیت کردم هیچ مشکلی هم پیش نیومد! حدود 1:30 طول کشید البته من سیستم پشت خطی تلفن رو قطع کردم و چون تا دیر وقط بیدارم با این کارت های شبانه از ساعت 1 تا دو و نیم طول کشید!
بابا حالا چرا میزنی ؟:18:(شوخی کردم) . ولی قبول داشته باشید که توی یه تایپیک 60 صفحه ای یه مقدار مشکله که تک تک صفحات رو به صورت ان لاین بخونیم منم که توی بخش انتقادات هر چی انتقاد کردم که یه کاری کنند که بشه یه تایپیک رو یه جا ذخیره کرد هیچ کس محل نذاشت
من نوکرتم! گفتم که دور و بر صفحه شماره 57 باید باشه یکی دو تا اینور و اونور تر 2 دقیقه طول میکشه!
nokia 5500
27-01-2008, 01:47
سلام دوستان
خوبین خوشین سلامتین
انصافاً سلطان که سلطانه . صداش که تا حالا ندیدم از گوشی کم بیاره حتا n73 معروف.
ولی حیف که کیپدش ور میاد.
راستی دوستان نگفتین قاب اصلی هم بعد از مدتی کیپدش ور میاد یا نه!!؟؟
من همه برنامه های گوشی روی مموری کارتم ذخیره شدن حتا برنامه سنسور و اس ام اس ریدر و .... .حالا اگه بخوام رم 1 گیگ بندازم روش چه جوری می تونم این برنامه ها رو روی مموری جدید بریزم.
یه بک آپ بگیر با نرم افزار پی سی!
بچه ها یه خبر! اصلا از نسخه جدید آپدیت گوشی دانلود نکنید که گوشیتون به باد میره! من امشب دانلود کردم می خواستن یه 6300 رو آپدیت کنم زد گوشیرو خراب کرد. شانس آوردم که گوشی جاواست وگرنه می بایست بدم فلش کنن. بعد نسخه قدیمی رو دوباره نصب کردم و به خوبی و خوشی 6300 آپدیت شد!
docharkheh
27-01-2008, 21:23
بازی بسیار زیبای جان سخت 4 به صورتجاوا .از نظر گرافیک در سطح عالی قرار داره و همچنین داستان جذابش باعث میشه تا از بازی لذت زیادی ببرید.اگه تا حالا امتحانش نکردید الان بهترین وقتشه.این بازی روی اکثر گوشی ها اجرا می شه.
رو 5500 هم نصب میشه.
حجم:313 KB
دانلود کنید:
nokia 5500
27-01-2008, 23:29
یه بک آپ بگیر با نرم افزار پی سی!
مرسی داداشی
راستی نگفتین کیپد قاب اصلیش بازم ور میاد یا نه؟
بچه ها یه خبر! اصلا از نسخه جدید آپدیت گوشی دانلود نکنید که گوشیتون به باد میره! من امشب دانلود کردم می خواستن یه 6300 رو آپدیت کنم زد گوشیرو خراب کرد. شانس آوردم که گوشی جاواست وگرنه می بایست بدم فلش کنن. بعد نسخه قدیمی رو دوباره نصب کردم و به خوبی و خوشی 6300 آپدیت شد!
ولی بیلچه آپدیت کرده بود و خیلیم راضی بود؟
یعنی یه نسخه جدید تر تازه اومده؟ نسخه ای که شما میگی چنده؟
بازی بسیار زیبای جان سخت 4 به صورتجاوا .از نظر گرافیک در سطح عالی قرار داره و همچنین داستان جذابش باعث میشه تا از بازی لذت زیادی ببرید.اگه تا حالا امتحانش نکردید الان بهترین وقتشه.این بازی روی اکثر گوشی ها اجرا می شه.
رو 5500 هم نصب میشه.
حجم:313 KB
دانلود کنید:
ایول.
ولی اینکه 8 مرحله بیشتر نداشت.زود تموم شد.حالا یکی دیگه بذار!
ولی بیلچه آپدیت کرده بود و خیلیم راضی بود؟
یعنی یه نسخه جدید تر تازه اومده؟ نسخه ای که شما میگی چنده؟
دوست عزیز اینی که من میگم اون برنامه ای هست که از طریق این برنامه گوشی رو آپدیت میکنی(امیدوارم منظورم رو درست نوشته باشم) یعنی وقتی برای آپدیت گوشی میری تو سایت نوکیا اول یه فایل 154 مگی باید دانلود کنی به اسم nokia softwar updater این برنامه نسخه جدیدش v1.4.23en هست(فکر کنم:31:) این برنامه مشکل داره ورژن 1.4en مشکلی نداره!
بچه ها امروز واقعا به توپ بودن گوشیم پی بردم. رفته بودیم یه ده بین چندتا کوه هرچی گوشی همراهمون بود آنتنشون صفر بود الا 5500. توی گوشی ها 6600.ان73.w550 و.... حالا بیشتر با گوشیتون حال کنید.
چرا اینقد دوباره همتون کم کار شدید؟ بابا یه سری بزنید!
زبان گوشیتونو عربی کنید و حال کنید.
رساله صغیره = Sms
nakhle007
01-02-2008, 02:39
یک مشکلی که من با 5500 دارم اینه که این برنامه های نقشه اصفهان تهران و .. روش درست کار نمی کنه.
کسی دیگه ای هم این مشکلو داره؟؟....
بیلچه جان راهی برای این مشکل پیدا کردی ؟ منم میخوام نقشه اهواز رو نصب کنم ولی کار نمیکنه ، یعنی نصب میشه ولی وارد نقشه نمیشه.
راستی یه سوال دیگه هم داشتم : من یه مشکل با رمم دارم ، و اونم اینه که میزان حافظه use memory در قسمت details memory با جمع فایل ها برابر نیست. منظورم اینه که من وقتی میزان حجم عکس ها ، فیلم ها ، اهنگ ها ، برنامه ها ، مسیج ها و ... رو در قسمت detail memory با هم جمع میزنم با مقداری که به عنوان used memory نشون داده میشه برابر نیست . یعنی اینکه میزان جمع عکس ها ، فیلم ها و ... به طور مثال برابر 350 مگا بایته ولی در قسمت used memory این میزان برابر با 450 مگا بایته وهمیشه حدود صد مگا بایت الکی حساب میشه. از بین دوستان مال کسی اینطوری میشه ؟
nakhle007
01-02-2008, 02:56
دوست عزیز اینی که من میگم اون برنامه ای هست که از طریق این برنامه گوشی رو آپدیت میکنی(امیدوارم منظورم رو درست نوشته باشم) یعنی وقتی برای آپدیت گوشی میری تو سایت نوکیا اول یه فایل 154 مگی باید دانلود کنی به اسم nokia softwar updater این برنامه نسخه جدیدش v1.4.23en هست(فکر کنم:31:) این برنامه مشکل داره ورژن 1.4en مشکلی نداره!
saamy4 عزیز من درست متوجه نشدم یعنی خود فایل اپدیت که جدیدترین نسخه هست مشکلی نداره و فقط فایل nokia softwar updater مشکل داره ؟ مطلب رو درست گرفتم ؟
nakhle007
03-02-2008, 10:27
میبینم که هیچ کس دیگه سر نمیزنه
nokia 5500
03-02-2008, 12:19
بیلچه جان راهی برای این مشکل پیدا کردی ؟ منم میخوام نقشه اهواز رو نصب کنم ولی کار نمیکنه ، یعنی نصب میشه ولی وارد نقشه نمیشه.
راستی یه سوال دیگه هم داشتم : من یه مشکل با رمم دارم ، و اونم اینه که میزان حافظه use memory در قسمت details memory با جمع فایل ها برابر نیست. منظورم اینه که من وقتی میزان حجم عکس ها ، فیلم ها ، اهنگ ها ، برنامه ها ، مسیج ها و ... رو در قسمت detail memory با هم جمع میزنم با مقداری که به عنوان used memory نشون داده میشه برابر نیست . یعنی اینکه میزان جمع عکس ها ، فیلم ها و ... به طور مثال برابر 350 مگا بایته ولی در قسمت used memory این میزان برابر با 450 مگا بایته وهمیشه حدود صد مگا بایت الکی حساب میشه. از بین دوستان مال کسی اینطوری میشه ؟
سلام
آره واسه منم اینجوریه همیشه memory in use همیشه بیشتر نشون میده
منم نمیدونم چرا!!؟؟؟؟؟
راستی کسی برنامه کنترل تلویزیون 5500 و نداره!!؟؟
آره عزیز همین فایل مشکل داره. راستی کسی قیمت قاب فابریک و گوشی های اصلی 5500 رو داره؟ قابم ترکیده!!!
ای ملت خواب یه سر بزنید! تایپیک خوابیده ها!
nakhle007
09-02-2008, 18:04
سلام
آره واسه منم اینجوریه همیشه memory in use همیشه بیشتر نشون میده
منم نمیدونم چرا!!؟؟؟؟؟
راستی کسی برنامه کنترل تلویزیون 5500 و نداره!!؟؟
نه عزیز برنامه ای که گفتی برای این گوشی نیست چونکه سیستم عاملش سیمبین 9.1 هست و نیومده . البته دوستان بهتر میدونند
نه عزیز برنامه ای که گفتی برای این گوشی نیست چونکه سیستم عاملش سیمبین 9.1 هست و نیومده . البته دوستان بهتر میدونند
چرا دوست من اومده.
من ریختم خیلیم خوب کار میکنه.اگه اشتباه نکنم بیلچه تو یه تاپیک جدا گذاشتتش. یه سرچ کنی پیداش میکنی.
یا حق.
nakhle007
10-02-2008, 23:44
چرا دوست من اومده.
من ریختم خیلیم خوب کار میکنه.اگه اشتباه نکنم بیلچه تو یه تاپیک جدا گذاشتتش. یه سرچ کنی پیداش میکنی.
یا حق.
جدی میگی ؟ من که در به در دنبال این برنامه ام یه لینک ازش بذار
فکر کنم همین باشه
یا حق.
milad_badboy
13-02-2008, 22:57
بچها من ميخوام 5700 بگيرم با خوندن بعضي از نظرات اين تاپيك دچار ترديد شدم بنظرتون بگيرم يا نه؟
KING OF SPEED
14-02-2008, 13:22
مگه ورزشکاری؟ 5700 مال موزیکه ...من دارم سرعتشم محشره اگر میخای با گوشیت فوتبال بازی کنی برو 5500 بگیر ... لامصب ضد ضربس
با عرض تبریک به آقای نخل به اهواز خوش اومدی...
docharkheh
16-02-2008, 00:27
بچها من ميخوام 5700 بگيرم با خوندن بعضي از نظرات اين تاپيك دچار ترديد شدم بنظرتون بگيرم يا نه؟
دوست عزیز سلام اگه 5500 پیدا کردی بگیر. اگه نگیری از دست دادی.
docharkheh
16-02-2008, 00:50
بازی موبایل با فرمت جاوا بروس لی کاملا اکشن و بزن بزن با مراحل مختلف بسیار سرگرم کننده و مبارزات مختلف با گرافیک بسیار بالا این بازی جدید موبایل رو جایی پیدا نمیکنید حتما از میهن دانلود دریافت نمیکنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][-------------.com].jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود بازی جاوا بروس لی با حجم 208 کیلو بایت
رو 5500 هم جواب داده.خودم امتحانش کردم.
این گوشی واقعا همه چیز تمومه.من که واقعا راضیم.سلطانه!
تازه مگه میخوای با موزیک چه کار کنی که این گوشی نتونه. تو هیچی کم نداره نه تو قدرت اسپیکر(با اینکه ضد آبه!)، نه هد فون نه...
تازه یه سری خصوصیات منحصر بفرد داره که هیچ گوشیه دیگه ای نداره و حتما با خوندن این تاپیک متوجهشون شدی.
گرچه فکر نکنم حداقل تا ماه دیگه گیرش بیاری چون یکی از رفیقام در به در دنبالشه ولی نیست!
دوستان داداشم یدونه 5500 داره که براش یه مشکلی پیش اومده اگه میشه راهنمایی کنید
حافظه گوشی پر شده و هنگ میکنه هر چی که تو گوشی بوده رو پاک کرده ولی بازم حافظه پره
وقتی که با کامپیوتر حافظه گوشی رو دیدیم یه فایلی وجود داره که داخلش پره از فایلهایی با پسوند amr که تحت هیچ شرایطی پاک نمیشه در ضمن حجم فایل 7 و خورده ای مگابایته
حالا نمیدونیم چیکار کنیم البته با اون کد# 7370#* ریستش کردیم که بازم تاثیری نداشت
ایا کدی هست که ریست کامل کنه یا هر کار دیگه ای که گوشی درست بشه
در ضمن داداشم حدود 2 ساله که این گوشی رو داره و واقعا ازش راضیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستان داداشم یدونه 5500 داره که براش یه مشکلی پیش اومده اگه میشه راهنمایی کنید
حافظه گوشی پر شده و هنگ میکنه هر چی که تو گوشی بوده رو پاک کرده ولی بازم حافظه پره
وقتی که با کامپیوتر حافظه گوشی رو دیدیم یه فایلی وجود داره که داخلش پره از فایلهایی با پسوند amr که تحت هیچ شرایطی پاک نمیشه در ضمن حجم فایل 7 و خورده ای مگابایته
حالا نمیدونیم چیکار کنیم البته با اون کد# 7370#* ریستش کردیم که بازم تاثیری نداشت
ایا کدی هست که ریست کامل کنه یا هر کار دیگه ای که گوشی درست بشه
در ضمن داداشم حدود 2 ساله که این گوشی رو داره و واقعا ازش راضیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
یعنی تو کامپیوتر اون درایو رو فرمت کردی بازم پاک نشد؟!
یعنی تو کامپیوتر اون درایو رو فرمت کردی بازم پاک نشد؟!
راستش با کامپیوتر که درایو گوشیرو فرمت نکردم.اخه اینا تو درایو c گوشیه
چجوری فرمت کنم حافظه خود گوشیو؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
بیلچه نیست کمک کنه؟ اگه بتونه گوشی رو آپدیت کنه خوب میشه تازه با یه تیر 2نشون میزنه!
راستش با کامپیوتر که درایو گوشیرو فرمت نکردم.اخه اینا تو درایو c گوشیه
چجوری فرمت کنم حافظه خود گوشیو؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
آهان فکر کردم تو مموری کارته.
والا نمی دونم فکر میکردم با اون کده فون مموری هم فرمت میشه.
ولی قطعا با آپدیت درست میشه، چون مطمئنم اون گوشیتم فرمت میکنه. به قول دوستمون یه تیر دو نشونه.
سلام. چرا هیشکی نمیاد؟
نمیدونم گوشیم چش شده! الان دو روزه آنتنش نمیاد. سیمکارتم عوض کردم فرقی نکرد! کسی میدونه چه باید کرد؟
سلام. چرا هیشکی نمیاد؟
نمیدونم گوشیم چش شده! الان دو روزه آنتنش نمیاد. سیمکارتم عوض کردم فرقی نکرد! کسی میدونه چه باید کرد؟
سلام
مال منم یه بار اینجوری شده بود خاموش روشن کردم درست شد.
انتن نداشت وقتی هم که میخواستی شماره بگیری میگفت شبکه رو پیدا نمیکنه انگار که یه ایراد از شبکه بگیره.
nakhle007
27-02-2008, 17:53
سلام به همه برو بچه های عزیز
بچه ها نظرتون چیه اگه گوشیم رو بفروشم و یه دونه m600 سونی اریکسون بخرم ؟ فقط بی زحمت بدون تعصب بگید .
nakhle007
27-02-2008, 18:07
دوست عزیز به نظر من این گوشی از همه نظر اگه به 5700 سر نباشه کمتر هم نیست به جز یه مورد که به نظر من بزرگترین مشکل این گوشیه اونم صفحه نمایش این گوشیه که چند عیب بزرگ داره : 1- صفحه نمایش با رزولوشن 208در208 پیکسل که باعث میشه خیلی از بازی ها به صورت فول اسکرین اجرا نشه 2- صفحه نمایش کوچک 3- صفحه نمایش 256 هزار رنگ . حالا باز هر جور خودت میدونی اگه میتونی با این صفحه نمایش کنار بیای برو یه 5500 بگیر و خیالت راحت باشه
nokia 5500
13-03-2008, 01:31
سلام به همگی
بابا کجایین!!!؟؟ تاپیکمون رفته صفحه 3 واقعاً بده
البته چون این گوشی توپیه بچه ها کمتر دچار مشکل میشن و میان اینجا.
آقا راستی چه جوری میشه قاب 5500 باز کرد!!؟؟
FreeMagic
13-03-2008, 03:04
سلام به همگی
من می خوام یه 5500 بگیرم آخه ورزشکارم دیگه:31:
خواستم بدونم به جز معایبی که صفحه نمایشش داره مثل کوچیک بودن یا کیفیت نسبتا پایین و ... عیب خاص دیگه ای نداره ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
FreeMagic
13-03-2008, 03:12
راستی دو سوال دیگه
در باطری که پشتش به خاطر ضد آب بودن با پیچ می بنده توی مسافرت یا خیابون اگه هنگ کنه و مجبور بشیم باطری رو در بیاریم کار رو مشکل میکنه یا نه ؟
قسمت جای فیش ها هم یه لایه ی پلاستیکی هستش. بعد از مدتی اون لایه شل و ول نمیشه ؟
FreeMagic
13-03-2008, 03:15
ببخشید تاپیک رو شلوغ کردم
به نظر شما کدوم رنگ قشنگ تره ؟
اصلا فرقی بین رنگ های مختلف این گوشی هست یا نه ؟
nokia 5500
14-03-2008, 15:44
سلام به شما
باید بگم که این گوشی بهترین گوشی دنیاست ولی خوب هیچ کس و هیچ چیزی خوب مطلق نیست.
حتماً از خوبیاش میدونی ولی خوب درسته صفحه نمایشش کوچیکه البته اگه می خوای باهاش فیلم و سریال ببینی بهتره بری تلویزون بگیری. تنها عیبی که میشه گفت داره اینه که بعد از مدتی صفحه کلیدش ور میاد البته اگه با گارانتی بگیری این مشکلی نیست چون واست درستش میکنن.
در مورد جای باطری و اون پیچشم نه هیچ مشکلی پیش نمیاد البته نیازی به در اوردن باطری پیدا نمی کنی چون اصلاً هنگ نمی کنه.
اون پلاستیک تهشم نه، شل نمیشه خاطرت جمع.
من خودم رنگ قرمزش و ندیدم ولی میگن دنگ قرمزش موزیکاله!!!
البته اگه بری صفحات قبل و بخونی اونجا در مورد موزیکال بودن گوشی نوشته شده ولی اونایی که رم 512 موزیکال هستن!!؟؟
docharkheh
15-03-2008, 02:48
سلام به همگی
خواستم بدونم به جز معایبی که صفحه نمایشش داره مثل کوچیک بودن یا کیفیت نسبتا پایین و ... عیب خاص دیگه ای نداره ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین
دوست من سلام.
اگه از این گوشی پیدا کردی آدرس طرف رو بده بزار منم برم برا دوستام بگیرم ..آخه 3 تا از دوستام میخوان ولی پیدا نمیکنم.
در مورد سوالاتت هم که تو پست قبلی به همشون جواب داده شده بود.
راستی من ادم مشکل پسندیم ولی از 5500 راضی راضیم.واقعا حرف نداره.
FreeMagic
15-03-2008, 13:45
تنها عیبی که میشه گفت داره اینه که بعد از مدتی صفحه کلیدش ور میاد البته اگه با گارانتی بگیری این مشکلی نیست چون واست درستش میکنن.
اینکه صفحه کلیدش ور میاد رو متوجه نشدم!!! یعنی چی ؟
دوست من سلام.
اگه از این گوشی پیدا کردی آدرس طرف رو بده بزار منم برم برا دوستام بگیرم ..آخه 3 تا از دوستام میخوان ولی پیدا نمیکنم.
در مورد سوالاتت هم که تو پست قبلی به همشون جواب داده شده بود.
راستی من ادم مشکل پسندیم ولی از 5500 راضی راضیم.واقعا حرف نداره.
این گوشی راحت توی شهر ما پیدی میشه ولی فکر نکنم ادرس دادن به شما فایده داشته باشه چون ما خوزستان هستیم
توی بررسی تخصصی جی اس ام زده که تنها عیب این گوشی شارژ کم اون هست و زود شارژش خالی میشه
گوشی شما هم اینجوره ؟ اصلا وضعیت شارژ گوشی شما چه طوره ؟
FreeMagic
16-03-2008, 02:33
ببخشید اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم
آخه آخر سال قبل از عید باید یه گوشی بگیرم
nokia 5500
16-03-2008, 13:14
اینکه صفحه کلیدش ور میاد رو متوجه نشدم!!! یعنی چی ؟
این گوشی راحت توی شهر ما پیدی میشه ولی فکر نکنم ادرس دادن به شما فایده داشته باشه چون ما خوزستان هستیم
توی بررسی تخصصی جی اس ام زده که تنها عیب این گوشی شارژ کم اون هست و زود شارژش خالی میشه
گوشی شما هم اینجوره ؟ اصلا وضعیت شارژ گوشی شما چه طوره ؟
سلام دوست عزیز
منظور از اینکه صفحه کلیدش ور میاد اینه که به خاطر ضد آب بودن این گوشی صفحه کلیدش از پلاستیک یه دسته ، این پلاستیک بعد از مدتی بلند میشه و باد میکنه که اگه گارانتی دارش و بگیری واست عوضش می کنن البته گارانتی اصل!! ولی اگه نتونستی با گارانتیش و پیدا کنی قاب اصلیش و بگیری دیگه واست این مشکل پیش نمیاد. ولی این مشکل در برابر همه تواناییاش هیچه و می ارزه با وجود این مشکل بگیریش.
در مورد باطریشم که واسه من این مشکل پیش نیومده ابته بستگی به کاربرد از گوشی داره اگه زیاد ازش استفاده کنی مدام مکالمه داشته باشی و صحبت کنی طبیعتاً هر باطری باشه زود خالی میشه اگه نه یه استفاده معمولی داشته باشی نه من که ازش راضیم 2 ، 3 روزی یه بار باید شارژش کرد.
من گوشیم آنتنش میره و شبکه رو نمیشناسه چیکارش کنم تا حالا چند بار اینطوری شده! چیکارشکنم؟ خاموش و روشن هم میکنم خوب نمیشه.
دوست عزیز 5500 گوشی خیلی خوبیه! خیلی خوشدسته و هیچکدوم از این عیبهایی که تو سایت ها نوشته شده غیر از ور اومدن صفحه کلید بقیه درست نیستند. به نظر من بخر و پی ور اومدن صفحه کلید هم به تنت بمال! بهت قول میدم که باهاش حال کنی!
سلام به همگی
ممنون میشم اگه جواب بدین
معایب این گوشی از نظر من :
1.صفحه نمایش گوشی کوچک است و دارای رزولوشن غیر استاندارد 208 در 208 هست که باعث می شه با برخی نرم افزار ها و بازی ها مشکل پیدا کنه.
2.صفحه کلید گوشی در صورت استفاده نادرست ور مییاد.
3.دوربین گوشی از تمام گوشی های 2 مگ کیفیت کمتری دارد.
همین.
راستی دو سوال دیگه
در باطری که پشتش به خاطر ضد آب بودن با پیچ می بنده توی مسافرت یا خیابون اگه هنگ کنه و مجبور بشیم باطری رو در بیاریم کار رو مشکل میکنه یا نه ؟
قسمت جای فیش ها هم یه لایه ی پلاستیکی هستش. بعد از مدتی اون لایه شل و ول نمیشه ؟
شما اگه دکمه ی خاموش شدن رو 15 ثانیه نگه داری گوشی ریست میشه ونیازی به باطری در آوردن نداری.
در ضمن چند بار که در پوش گوشی رو بر داری روون تر میشه ومشکل بر طرف میشه.
خیر . اصلا شل نمیشه. فقط یک قسمت پلاستیکی داره که صفت هست اگه اون قسمت بشکنه یک حالت ول شدگی پیدا می کنه که اون هم با چسب درست مشه. این مشکل رو من تا حالا ندیدم کسی پیدا کنه به جز یک مورد اون هم تو اینترنت توی انجمن های خارجی.
ببخشید تاپیک رو شلوغ کردم
به نظر شما کدوم رنگ قشنگ تره ؟
اصلا فرقی بین رنگ های مختلف این گوشی هست یا نه ؟
مشکیش از همه قشنگتره.
زردش هم بستگی به سلیقت داره.
قرمزش رو هم تا حالا ندیدم جایی بفروشن.
اگه 5500 ای که می خری رمش 512 بود معلوم میشه موزیک ادیشن هست و اگه 64 بود 5500 عادی. به رنگش هم کاری نداره. البته توی سایت نوکیا رنگ قرمز را برای 5500 موزیک ادیشن نمایش داده.
من شخصا از گوشیم خیلی راضیم. اگه شما هم خریدی در اسرع وقت آپدیتش کن توپ توپ میشه. سرعت منو ها واجرای برنامه ها توی این گوشی به طرز قابل توجهی از گوشی ها هم رده بالاتر هست.
راستی قیمتش الان چنده ؟
بیلچه منو دریاب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان چند روزه همچین شده چیکارش کنم(آنتنش رفته سرچ هم میکنم شبکه رو نمیشناسه)
بیلچه منو دریاب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الان چند روزه همچین شده چیکارش کنم(آنتنش رفته سرچ هم میکنم شبکه رو نمیشناسه)
ایام تعطیلات نوروزی هست. موبایلها هم رفتند عید دیدنی.
ایام تعطیلات نوروزی هست. موبایلها هم رفتند عید دیدنی.
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت.
nokia 5500
24-03-2008, 23:45
5500 داران عزیز سال نو بر همگیتون مبارک
docharkheh
25-03-2008, 13:49
5500 داران عزیز سال نو بر همگیتون مبارک
دوست عزیز عید شما هم مبارک.سال خوبی براتون ارزو میکنم:11::40::11:.
aydin_eb7777
25-03-2008, 15:55
من هم به تمام 5500 داران عزیز عید را تبریک می گم :)
nakhle007
29-03-2008, 00:43
سلام به همه دوستان عزیز
خوشحالم که دوباره تایپیک رو راه انداختید
به freemagicعزیز هم خوش اومد میگم و باید بگم که من از این گوشی راضیم و به نظر من عیب اساسی این گوشی به جز صفحه نمایشی که داره در صفحه کلیدشه که بعضی از دوستان میگن بعد از یه مدتی از جاش بلند میشه ( البته گوشی خودم تا حالا اینطوری نشده ) و دیگه زیاد وارد جزئیات نشو چون به طور مثال در پوش اتصالات این گوشی یه مقدار شل میشه ولی نه اینکه خود به خود باز بشه یا مثلا پیچ پشت این گوشی هم بعد از یه مدت روون میشه و مشکلی با هاش نداری
و با عرض معذرت از بیلچه عزیز میخواستم بگم که با این حرفش که دوربین این گوشی از همه 2 مگا پیکسلی ها ضعیف تر مخالفم و معتقدم که از خیلی گوشی ها مثل 5700 و 6300 دوربینش بهتره و این گوشی به خاطر صفحه نمایش خوبشونه که دارای عکس های خوبند
عید همتون مبارک یا حق
hoaliba128110
29-03-2008, 12:22
اول ســـلام
♥دوم عیدتون مبارک♥
سوم چه عجب با تایپیک راه افتاد!!!
چهارم از شما دوستان کسی جایی رو سراغ نداره (اصفهان) که گوشی رو آپدیت کنه؟
hoaliba128110 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز خودت آپدیت کن هیچ مشکلی پیش نمیاد! خیالت راحت. من مشکلمو به کی بگم هیشکی جایی رو بلد نیست؟
nakhle007
30-03-2008, 13:45
بچه ها من هنوز با اپدیت گوشیم مشکل دارم اخه بعد از اینکه اون فایل 15 مگی رو دانلود میکنم ، اونطوری که من فهمیدم با رفتن بر روی این فایل عمل اپدیت خود به خود انجام میشه . ولی من بعد از اینکه روی اون فایل میرم تا یه قسمتی جلو میره و بعدش پیغام میده که میزان حافظه کمه ( حالا منظور کدوم حافظه من خودم نفهمیدم ) از بین دوستان اگه کسی نحوه اپدیت گوشی رو به صورت قدم به قدم بگه ممنون میشم
docharkheh
01-04-2008, 17:52
بچه ها من نیازبه یه نرم افزار دارم تا با اون بتونم کلیپهایی که فرمتشون mp4 هستش رو ببینم.
اگه کسی سراغ داره خبرم کنه.
ممنون
یا علی
سلام دوستان سال نو بر همگی مبارک.
میبینم که 5500 نایاب شده و خیلی ها هم دنبالشن از جمله چندتا از دوستای خودم.
بچه ها من نیازبه یه نرم افزار دارم تا با اون بتونم کلیپهایی که فرمتشون mp4 هستش رو ببینم.
ممنون
یا علی
دوست عزیز گوشی من که mp4 رو خودش میخونه دیگه برنامه نمیخواد!
البته اگر شما یه برنامه میخوای که اکثر فرمتها رو بخونه برنامه Core player رو نصب کن.
بسیار عالی و کامله. من خودم مدت زیادیه که ازش استفاده میکنم.
چون ویندوزمو تازه عوض کردم لینکشو گم کردم ولی تو تاپیک برنامه های کاربردی دوستان گذاشتنش.یه سرچ بزنی پیدا میکنی.نشد بگو.
یا علی.
nakhle007
03-04-2008, 13:24
ممنون
یا علی
جناب zand عزیز راست میگه ، 5500 خودش mp4 میخونه دیگه برنامه نمیخواد
nokia 5500
07-04-2008, 00:27
سلام به همه دوستای گلم
آقا یه سوال
من با تمای نصبی روی گوشی هنوز که هنوزه مشکل دارم!!؟؟
بعضی تم ها رو می تونم unistal کنم یعنی توی قسمت app.maneger آیکون unistal شون هست ولی بعضیای دیگه نیست!!!؟؟؟
کسی علتشو نمیدونه!!!؟؟؟
حالا این تمای نصبی و که نمی خوام و توی app.maneger نیستن چه جوری پاک کنم!!؟؟؟
راستی یه سوال دیگه چرا توی قسمت تم تعداد نمایش تم ها محدود است حدود 30 تا تم!!؟؟؟ یعنی مثلاً اگه بخوای بیشتر از این تعداد تم روی گوشیت نصب کنی اسم تم های قبلی از فولدر تم حذف میشه و تم جدید جای اونو میگیره!!!
واسه این مشکلم اگه راه حلی دارین بگین ممنون میشم
حتما متوجه شديد که براي بار دوم امکان نصب يک تم روي گوشيهاي OS9
وجود نداره اين ايراد از تمها نيست بلکه يه باگ در OS9
هست چنانچه بيشتر از 8 تم نصب بشه خود بخود يکي از تمها معلوم نيست کجا ميره
اول باید مموری را داخل کارت خوان بگذارید و فولدر PRIVATE را از حالت مخفی ( HIDDEN ) ( در بیاورید
اگر میخواهید تمی را پاک کنید میتوانید انرا در مسیر E:PRIVATE:10207114:IMPORT پیدا کنید و همانجا پاکش کنید
اما بعد از پاک کردن اگر بخواهید مجددا" همان تم را نصب کنید دیگر نمیتوانید و باید توسط برنامه ای که لینکش را گذاشته ام
و روی PC نصب میشود تم مورد نظر را EXTRACT کنید و محصول این کار را داخل همان پوشه IMPORT گوشی کپی کنید
همه این کارها تا زمانی امکان دارد که شما گوشی را فرمت نکرده اید
ادرس تم EXTRACT شده درون کامپیوتر C:\UNSIS\TEMP\private/10207114/import
اینم لینک برنامه
اینم یک آدرس دیگه از برنامه
nokia 5500
14-04-2008, 22:47
سلام بابت راهنماییت مرسی
ولی هیچکدوم از لینکا کار نکرد!!؟؟؟
چه بد! سرچ کنی پیدا میشه!
nakhle007
25-04-2008, 12:24
اقا کسی تم فابریک این گوشی رو داره ؟ منظورم اون تمی هست که یه توپ توی زمینه و روی رم فابریکش هست ؟ راستی کسی نرم افزار اس ام اس فارسی رو تونسته روی این گوشی نصب کنه من که هر وقت نصب میکنم ایکونش توی my own نمیاد و نمیتونم هیچ جایی پیداش کنم .
به نظر من بیخیال شو چون من یکی که گیر نیاوردم هیشکدومو!
راستی کسی آپدیت جدیدو داره؟ ورژنش چیه؟
docharkheh
04-05-2008, 00:27
دوستان سلام.
امروز وقتی اومدم گوشیم رو بزنم برا شارژ دایما میگه که not charging .:41:
حالا نمیدونم چیکارش کنم.
اگه کسی میدونه خبرم بکنه:42:
docharkheh
12-05-2008, 10:01
چرا کسی تو این تاپیک نمیاد؟
بابا من بی گوشی موندم:41:
گوشیم الان خاموش شده
taghi_ramzi
12-05-2008, 19:26
با یه شارژر دیگه امتحان کن خب .
docharkheh
20-05-2008, 22:34
:41:چرا هیشکی نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟
الو
الو
الو
پس کجایین بچه ها؟؟؟؟؟؟
سلام.
من دیگه نمیام آخه گوشیم خراب شد! فروختمش. بجاش یه lg ke970 shine خریدم.
دوچرخه جان! احتمالا آی سی که برق رو به شارژر میفرستاده خراب شده! ببرش توی اتصالات فقط اونا از این چیزا سر در میارن!
خدانگهدار.
docharkheh
25-05-2008, 13:05
سلام.
من دیگه نمیام آخه گوشیم خراب شد! فروختمش. بجاش یه lg ke970 shine خریدم.
دوچرخه جان! احتمالا آی سی که برق رو به شارژر میفرستاده خراب شده! ببرش توی اتصالات فقط اونا از این چیزا سر در میارن!
خدانگهدار.
دوست عزیز ممنون از راهنماییت.دادم درستش کردن.
گوشی جدیدت هم مبارکه.
یا علی
amir_soosool
18-06-2008, 10:49
سلام دوستان
همه میدونین که این گوشی شتابسنج داره...
ولی وقتی برنامه های مربوط مثل Rotateme و Flipsilent رو روش میریزم اجرا نمی کنه :41:
اشکال از کجاس؟
جووون هرکی دوس دارین کمک کنین ...
ممنون
این برنامه ها رو هم جناب Majid393 گذاشتن.:10:
hoaliba128110
25-07-2008, 23:38
بعلت اینکه این گوشی در ایران یا دبی احتمالا ریجستر شده
nokia 5500
29-08-2008, 11:46
سلام دوستان...
چرا اینجا اینقدر خلوت شده.......
درسته که با گوشی هیچ مشکلی ندارین ولی خوب بیاین اینجا از خوبیاش حرف بزنین...
nakhle007
31-08-2008, 21:17
هی....!
دست رو دلم نذار که خونه :37:
یه زمانی ما بیلچه رو داشتیم...
الان دیگه کسی نمیاد منم قیدش رو زدم
nokia 5500
10-10-2008, 15:31
راست میگی یادش بخیر...........
راستی الان چند نفر از بچه ها هنوز گوشیشون و دارن..........!!؟؟؟اگه میشه اونایی که هنوز 5500 دارن بیان اینجا اسمشون و بگن.....
سلام دوستان من که هنوز دارمش ازشم راضیم.
بعد از مدتها اومدم تو سایت. دارم برنامه هایی که با شتابسنج کار میکنه رو دانلود میکنم.
nokia 5500
02-11-2008, 23:10
زند جون این برنامه ها رو واسه ما معرفی کن و اگه میشه لینکشون و واسمون بزار داداشی.....
docharkheh
13-11-2008, 02:22
دوستان عزیز سلام.
منم هنوز این گوشیو دارم.ازش هم راضیم.فقط نمیتونم آپدیتش کنم.
سلام چرا نمی تونی آپدیت کنی؟ مشکلش چیه؟
nakhle007
13-11-2008, 22:49
آخه قربونت با کدوم اینترنت آپدیتش کنیم؟
آخه 3 و 4 کیلو بایت هم شد سرعت؟
آقا راستی من یه سوال دارم
من حافظه گوشیم( منظورم حافظه خود گوشیه نه مموری کارت) حدود 8 مگ ظرفیت داره ولی الان بدون اینکه عکس یا آهنگ یا فیلمی یا هر چیز دیگه ای توش بریزم حدود 7.5 مگ ازش پر شده ، و با بعضی از برنامه که باید رو حافظه گوشی نصب بشن مشکل دارم
کسی نمیدونه این 7.5 مگ مربوط به چیه؟ چه جوری باید پاکش کرد؟
کد *#7370# رو هم زدم فاید نداشت ، مستر ریست چیه ؟ با مستر ریست درست میشه؟ چه جوری باید مستر ریستش کرد؟
docharkheh
14-11-2008, 22:40
نرم افزار آپدیت رو دانلود میکنم ولی اجرا نمیشه.نمیدونم چه مرگشه!!!
nokia 5500
06-01-2009, 15:01
آقا من برنامه x-plore روی گوشیم نصبه...
توی قسمت tools\about divice رفتم واسه من زcpu speed زده 235 مگاهرتز....
ولی واسه n73 , n95 می زنه 206 مگا هرتز......
واقعاً این عددی که میزنه این برنامه درسته!!؟؟
یعنی سرعت cpu 5500 از n73 , n95 بیشتره!!؟؟
hoaliba128110
09-01-2009, 16:16
بله مگه نمیدونستی
نوشته شده توسط nokia 5500
آره داداش من، این نرم افزار عاشق چشم و ابروی 5500 نیست که، حتما یه چیزی میدونه که میگه! چی فکر کردی؟!!!
nokia 5500
12-01-2009, 23:15
ایول پس مرامش و عشقست......:40:
من یه چیزایی می دونستم که رفتم این و گرفتم........:10:
فقط حیف که اون مشکل کیپد و داره.......راستی کسی واسه حل این مشکل راهی پیدا نکرده!!؟؟؟:41:
nakhle007
18-03-2009, 16:25
اقا من موندم این کیپدش مگه چه مشکلی داره همه دارن ازش مینالند
من یک سال و نیمه که این گوشی رو دارم کیپدش آخ نگفته...
Saman-tci
18-03-2009, 16:59
مثل اینکه کیبوردش به راحتی از خود گوشی جدا میشه و این برای دوستان مشکل ایجاد کرده ....
hoaliba128110
19-03-2009, 20:24
سلام
بعد از تبریک سال نو و پستی بعد از چندی
باید بگم یک مقدار سفته و گرنه ...
راستی یه سری یرنامه جدید تو سایت نوکیا براش گذاشته برید دانلود کنید
nakhle007
25-03-2009, 20:30
راستی یه سری یرنامه جدید تو سایت نوکیا براش گذاشته برید دانلود کنید
لینک میدی بی زحمت؟!
برای اینکه cpu اون گوشی ها dual هست ولی 5500 یک cpu داره.
از بچه های 5500 دار کسی گوشی رو هک کرده ؟
اسپرتیها سلام منم اومذم تو این تایپیک میدونم خیلی دیر اومدم ولی چرا شما نیستید نزارید چراغ این تایپیک خاموش بشه کلی با هم کار داریم
نرید 5500 تون رو بفروشید همین قابلیتش بس نیست که گوشیتون رو دست هر کسی نمی بینید پس بمونید بزارید بمونه 5500
momkhbpsp
13-05-2009, 22:35
اسپرتیها سلام منم اومذم تو این تایپیک میدونم خیلی دیر اومدم ولی چرا شما نیستید نزارید چراغ این تایپیک خاموش بشه کلی با هم کار داریم
نرید 5500 تون رو بفروشید همین قابلیتش بس نیست که گوشیتون رو دست هر کسی نمی بینید پس بمونید بزارید بمونه 5500
only 5500
امروز یه فرمت کردم یه مستر رسید انگار یه جون تازه بهش دادن
معرکه است این گوشی
یه درخواست از بیلچه جان
اگه میشه لینک اون خواننده های sms رو دوباره آپ کن چون پاک شده بودن+pdfریدر
مرسیییییییی
KinSlayer
27-05-2009, 12:58
سلام به تمامی دوستان عزیز.
من از کسایی بودم که گوشی 5500 رو با علاقه ی بسیار خریدم.
گوشی بسیار خوبی بود،کم حجم،سبک،خوش دست،با امکانات بالا.
ضد آب و ضد ضربه بودنش هم که دیگه همه میدونن.
متاسفانه برای خرید گوشی جدیدم (5800) اوایل که اومده بود و قیمت بالایی داشت مجبور شدم 5500 رو بفروشم.
بسیار ناراحت شدم.
البته اونو به پسر داییم دادم تا هر وقت بخوام بتونم دوبار ببینمش.
این گوشی چند صد بار (اغراق نمیکنم ) از دست من افتاد رو زمین یا تو جوی آب.
هنوزم که هنوزه داره کار میکنه.
در ضمن اولین گوشی بود که من دو سال استفاده کردم،چون معمولا سر یک سال من گوشیامو عوض میکنم.
ولی اینقدر علاقم به این گوشی زیاد بود که دو سال نگهش داشتم.
ولی متاسفانه مجبور شدم بفروشمش.
البته از حق نگذریم دوتا مشکل باهاش داشتم، فک کنم بیشتر کسایی که این گوشی رو داشتن میدونن که از لحاظ KeyPad مشکل داشت(از ابتدا).مشکل دیگه هم باتری بود که خیلی زود تموم شد،با این که من تو شارژ گوشی خیلی رعایت میکنم و سر وقت شارژ میشه و نیم شارژ هیچوقت نیمکنم.
با این حال خیلی دوست دارم از پسر داییم پس بگیرم ولی اونم عاشق گوشیه شده و به من پس نمیده.
مهمترین چیزی که داشت به نظر من قبلیت ضربه (tapping) بود.
ممنون از همه ی دوستان.
ببخشین زیاد حرف زدم.
amin khan
14-06-2009, 22:25
سلام
پروداکت فارسی این گوشی رو کسی داره؟
دوستان این گوشی هنوز تو بازار هست؟؟
اگه هست شیراز آدرسش رو بدید بی زحمت
یکی جواب منو بدـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــه
amirhoseinmehri
29-06-2009, 17:30
سلام
پروداکت فارسی این گوشی رو کسی داره؟
این گوشی پروداکت کد فارسی نداره
mortezapila
25-05-2010, 11:48
سلام دوستان امروز کیبورد گوشیم دیگه به طور کامل جدا شد هر جا هم میرم قاب 5500 گیرم نمیاد کسی هم با این وضعیت اونو نمیخره شدیدا محتاج یه قاب اصلی هستم اگه کسی اطلاعاتی داره که بتونه مشکل منو حل کنه ممنون میشم
Saman-tci
25-05-2010, 16:15
دوست من متاسفانه تنها راه , تعویض کیبورد گوشیتون هست ...
اگه تهرانم هستین حتماً یه سر علاالدین بزنید اونجا میتونید پیدا کنید ...
mortezapila
26-05-2010, 14:39
مرسی دوست من
ولی من خوزستانم با تشکر
سلام دوست عزیز
من هنوز هم بعد از حدود سه سال گوشیم رو دارم، بسیار ازش راضیم و دلم نمیاد عوض کنم.
من پارسال که کیپد گوشیم ور اومد قبل از اینکه کامل کنده بشه با چسب قطره ای چسبودنمش تا حالا هم خوب بوده.
ببین نمی تونی یه جوری با چسب راست و ریستش کنی؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.