ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوکیا 5500

صفحه ها : 1 [2] 3

selejwest
26-07-2007, 23:45
آقایون یک خبر فوق العاده:من تمامی call recorderها رو امتحان کردم.ولی هیچکدوم بخوبی روی 5500 کار نداد.بهترینشون live pvrبود که اونم بعد از پایان ضبط گوشی رو ریست میکرد.تا اینکه killer.totall recallرو نصب کردم.آقا عالیه. بدون بوق-محیط زیبا-تنظیمات کامل-عدم نمایش در گالری (تو خود برنامه سیو میشه)-کیفیت فوق العاده-درخواست سیو بعد از اتمام مکالمه و.... .متاسفانه بلد نیستم آپلود کنم والا میذاشتم براتون

arm2007
27-07-2007, 05:24
دوست من برنامه خوبیه اما حیف amr ضبط میکنه و wav نیست در ضمن این برنامه صئا رو بی کیفیت و بعضی از حرف ها رو هم ضبط نمیکنه
یعنی یکی در میون ضبط میکنه........

selejwest
27-07-2007, 10:55
برا من که خیلی با کیفیت و کامل ضبط میکنه.اگه برنامه مشابهی نصب کردی پاک کن واحتمالا باید گوشیت رو فرمت کنی که جواب بگیری.در ضمن با این برنامه صدایی که ضبط کردین تو خودش میمونه که در صورت نیاز میتونید تو گالری کپی کنید

itbazar
28-07-2007, 01:35
ما که هرچی گشتیم گیرمون نیومد!
اگه جایی سراغ داشتین(تهران ، اصفهان ، شیراز) حتما حتما به من بگین.
اکه می خواین تبلیغ نشه برام میل بزنید:
itbazar2000@yahoo.com

selejwest
28-07-2007, 10:36
ما که هرچی گشتیم گیرمون نیومد!
اگه جایی سراغ داشتین(تهران ، اصفهان ، شیراز) حتما حتما به من بگین.
اکه می خواین تبلیغ نشه برام میل بزنید:
itbazar2000@yahoo.comاقا آبادان هست

بیلچه
29-07-2007, 00:07
اصفهان

احمد آباد . ساختمان برلیان . موبایلی سناتور .

بدون گارانتی 230 تومن.

Maziar_69
29-07-2007, 00:13
سلام دوست عزیز. من دست دومش رو میفروشم. فوق العاده تمیز تازه هم صفحه کلیدش رو عوض کردم. با گارانتی اصلی که هنوز 7 ماهش باقی مونده. 210 میفروشم. حالا راه هم میایم با هم...

itbazar
29-07-2007, 00:58
آقا بیلچه مرسی!
گارانتی متفرقه چند میگه؟
تلفنشو نداری؟
آقای دختر کش:
بیا یه گپی بزنیم اومدیم کارمون شد.
آدی منو که داری؟

itbazar
29-07-2007, 01:45
گارانتی پارس تل برای 5500 چطوره؟

بیلچه
29-07-2007, 11:11
چون 5500 هر چی گارانتی هست رو ورشیکست کرده با گارنتی خیلی کم پیدا می شه . من فقط گارانتی اتصالاتشو دیدم. گارانتی نیا هم دیدم خیلی گرون هست 360 تومن . ولی اتصالات 330 تومن .

Maziar_69
29-07-2007, 15:11
آقا بیلچه مرسی!
گارانتی متفرقه چند میگه؟
تلفنشو نداری؟
آقای دختر کش:
بیا یه گپی بزنیم اومدیم کارمون شد.
آدی منو که داری؟

سلام. من هر شب بین ساعات 12 تا 12:30 میام اینترنت. اگه میتونی بیا صحبت کنیم. در ضمن گارانتی من نیاست !!!!! :11:
ایدی منو ادد کن :
pesare_dokhtarkosh_18

بیلچه
04-08-2007, 07:44
بچه ها گوشیم از گارانتی برگشت. صفحه کلیدش عین روز اولش شده.

هااااااااااااااااااااااا خیلی خوشحال شدم.

از دوستان هر کی گوشیش گارانتی اتصالات هست و صفحه کلیدش مشکل داشت حتما یه سر به گارانتیش بزنه . خودشون در کمتر از 10 روز درستش می کنند و می فرستند در خونتون حتی اگه شهرستانی باشید.

selejwest
04-08-2007, 16:58
بیلچه جان میشه خواهش کنم فایلهای لازم برای اون برنامه ساین اتوماتیک رو برام ساین کنی لطفا.میدونم شاید اینجا جاش نباشه ولی گفتم تو پاتوق میبینمت حتما

بیلچه
05-08-2007, 01:49
دوست عزیز اون برنامه ساین اوتوماتیک هم آش دهن سوزی نیست شما با اون برنامه هم باید اول فایل های cer و نey بسازی بعد از برنامه استفاده کنید.

دو لینک از این برنامه یکی در صفحات ابتدایی تاپیک مربوطه و یکی دیگه در یک تایک اختصاصی هم گذاشته شده.
فعلا من خودم هم با اون برنامه ها هم نتونستم برنامه ساین کنم با اون ها هم ارور می ده.

نمی دونم والاه چی کار کنم.

selejwest
05-08-2007, 19:45
دوست عزیز اون برنامه ساین اوتوماتیک هم آش دهن سوزی نیست شما با اون برنامه هم باید اول فایل های cer و نey بسازی بعد از برنامه استفاده کنید.

دو لینک از این برنامه یکی در صفحات ابتدایی تاپیک مربوطه و یکی دیگه در یک تایک اختصاصی هم گذاشته شده.
فعلا من خودم هم با اون برنامه ها هم نتونستم برنامه ساین کنم با اون ها هم ارور می ده.

نمی دونم والاه چی کار کنم.
قربونت برم من مشکلم همین فایلهCERهستش میشه برام بگیری؟:46:351855015602669

بیلچه
06-08-2007, 19:48
قربونت برم من مشکلم همین فایلهCERهستش میشه برام بگیری؟:46:351855015602669

فایل سر شما اعتبار تا 06.02 2008 :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فایل کی با رمز 12345 :

اگه به کارتون اومد حتما منو در جریان بذارید.

بیلچه
06-08-2007, 19:50
یه سوال ؟

به نظر شما یه کیبورد مجازی فارسی با فرمت فلش به درد کسی می خوره ؟ ( مخصوص 5500 فقط )

arm2007
08-08-2007, 09:31
کیفیت فیلم برداری گوشی 5500 در حد معمول می باشد و رزولوشن های موجود برای فیلمبرداری (96× 128)×(144× 176)×(288×352) پیکسل می باشند. با ثبت 15 فریم در ثانیه، فیلم های گرفته شده با فرمت 3Gp ذخیره می شوند و محدودیت زمانی برای فیلمبرداری تنها بسته به حافظۀ موجود می باشد

این مطلب رو دوست عزیزمون در تاپیکی جداگانه زده بود به نام (( بررسی توپ 5500 ورزشی نوکیا ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ؟ ))
آیا گوشی 5500 ما میتونه با رزولیشن ( 288×352) فیلم برداری کنه
آیا حرف این دوستمون صحت داره ....
اگه هست کجا و چه تنظیماتی میخواهد؟؟
برنامه ای هست برای فیلم برداری با کیفیت خوب....
لطفا من رو از این ابهام در بیارید!!!!:13:

alireza20202003
08-08-2007, 12:28
این مطلب رو دوست عزیزمون در تاپیکی جداگانه زده بود به نام (( بررسی توپ 5500 ورزشی نوکیا ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ؟ ))
آیا گوشی 5500 ما میتونه با رزولیشن ( 288×352) فیلم برداری کنه
آیا حرف این دوستمون صحت داره ....
اگه هست کجا و چه تنظیماتی میخواهد؟؟
برنامه ای هست برای فیلم برداری با کیفیت خوب....
لطفا من رو از این ابهام در بیارید!!!!:13:

نه نمیتونه مگر با نرم افزار که من اطلاعی ندارم.

taghi_ramzi
08-08-2007, 17:01
خب اگه می تونست 352*288 فیلمبرداری کنه که خیلی خدا می شد !
یکی از عللی که من رو از خرید این گوشی منصرف کرد فیلمبرداری پایینش بود .

masoud_jamshidiha
12-08-2007, 00:08
آقایون من بالاخره بعد از اون همه تحقیق در مورد گوشی های مختلف یه N95 گرفتم ولی اگر یه جایی به چشمم 5500 نقره ای بخوره حتما میگیرمش

selejwest
12-08-2007, 09:09
بیلچه جان ممنون آقا این فایلها رو بدست آوردم این برنامه ساین اتوماتیک هم عالیه من باش راحت ساین میکنم شما موفق شدی؟

آقا کیپد گوشیم داره جدا میشه گارانتی اتصالات هم ندارم چکارش کنم؟لطفا سریع جوابم و بدین.درضمن من شهرستانم.-----میشه تو خونه درستش کرد؟توضیح کامل لطفا-----------یه همگوشی کمک میخواد به دادش برسین

بیلچه
12-08-2007, 19:18
بیلچه جان ممنون آقا این فایلها رو بدست آوردم این برنامه ساین اتوماتیک هم عالیه من باش راحت ساین میکنم شما موفق شدی؟

خیلی خوشحالم که کار شماراه افتاد ولی متاسفانه من نتونستم با اون برنامه کاری کنم ولی شماکه می گی کار می کنه یه بار دیگه امتحان می کنم.

آقا کیپد گوشیم داره جدا میشه گارانتی اتصالات هم ندارم چکارش کنم؟لطفا سریع جوابم و بدین.درضمن من شهرستانم.-----میشه تو خونه درستش کرد؟توضیح کامل لطفا-----------یه همگوشی کمک میخواد به دادش برسین

اول از همه چککن ببین صفحه کلید بزرگ نشده باشه و توی جاش جا میشه و لبه هاش ببرون نمی زنه.
بعد شما یه چسب قطره ای میخری بعد با دقت تمام به قسمت های پلاستیکی روی بدنه که صفحه کلید روی آنها قرار می گیره می مالی . وصفحه کلیدو می ذاری سره جاش . بعد قسمتصفحه کلید رو حسابی فشار بده تا وقتی که چسب خوب بچسبه. البته مواظب باش زیاد چسب نزنی که دکمه های صفحه کلیدت سفت بشه.
امیدوارم که درست بشه. من هم خودم قبلا یه بار صفحم اینطور شد چسبوندم 3 ماه کار کرد .

بیلچه
12-08-2007, 19:20
آقایون من بالاخره بعد از اون همه تحقیق در مورد گوشی های مختلف یه N95 گرفتم ولی اگر یه جایی به چشمم 5500 نقره ای بخوره حتما میگیرمش
مبارک باشه . ایشالاه که 100 سال برات گوشی باشه.

selejwest
12-08-2007, 21:21
خیلی خوشحالم که کار شماراه افتاد ولی متاسفانه من نتونستم با اون برنامه کاری کنم ولی شماکه می گی کار می کنه یه بار دیگه امتحان می کنم.

اول از همه چککن ببین صفحه کلید بزرگ نشده باشه و توی جاش جا میشه و لبه هاش ببرون نمی زنه.
بعد شما یه چسب قطره ای میخری بعد با دقت تمام به قسمت های پلاستیکی روی بدنه که صفحه کلید روی آنها قرار می گیره می مالی . وصفحه کلیدو می ذاری سره جاش . بعد قسمتصفحه کلید رو حسابی فشار بده تا وقتی که چسب خوب بچسبه. البته مواظب باش زیاد چسب نزنی که دکمه های صفحه کلیدت سفت بشه.
امیدوارم که درست بشه. من هم خودم قبلا یه بار صفحم اینطور شد چسبوندم 3 ماه کار کرد .
برنامه که بخوبی کار میکنه من دارم باش کار میکنم.

اما:چه چسبی؟آکواریوم یا رازی قرمزا؟در ضمن صفحه کلید از بالا دراره کنده میشه الان بچسبونم یا بذارم کامل کنده بشه؟

بیلچه
13-08-2007, 23:05
برنامه که بخوبی کار میکنه من دارم باش کار میکنم.

اما:چه چسبی؟آکواریوم یا رازی قرمزا؟

رازی بهتره . البته اگه اوهو پیدا کنی از همشون بهتره.

در ضمن صفحه کلید از بالا دراره کنده میشه الان بچسبونم یا بذارم کامل کنده بشه؟

یعنی چجوری ؟
منظوریتون اینه که از کنار بلندگو کنده میشه یا دکمه های 4 جهتی؟
به نظرمن از هر جایی داره کنده میشه سریع همون جا رو بچسبون تا پلاستیکش کش نیاد.
امیدوارم درست بشه.

دوستان می خوام تاپیک برنامه های فلش بزنم . تمام برنامه هاشو خودم ساختم و صفحه نمایش تمامشون فیت 5500 هست. منتظر باشید.:5::5:

Maziar_69
20-08-2007, 00:19
میبینم که تنهای تنها شدین!
باور کنین باید قبول کرد که گوشیه خوبی از آب درنیومده (به اعتقاد من)

بیلچه
20-08-2007, 11:16

هااااا نکنه گوشی تو فروختی ؟ اگه فروختی چند ؟ چی جاش خریدی ؟

من اگه بخوام بفروشم A1200 موتورولا می خرم.

arm2007
23-08-2007, 00:06

:40:اگه تنهای تنها هم بشم 5500 پیشمه:40:

arm2007
23-08-2007, 00:10
دوستان می خوام تاپیک برنامه های فلش بزنم . تمام برنامه هاشو خودم ساختم و صفحه نمایش تمامشون فیت 5500 هست. منتظر باشید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif

دوست خوبم آقای بیلچه من بی صبرانه منتظر شما و کارهای شما هستم.........
همیشه و همه جا موفق باشید....

selejwest
23-08-2007, 14:20
بیلچه جان من گوشیم و یه جوری سرهم کردم ولی زیاد خوب نیست.الانم خونوادم دارن میرن دبی اگه بدم ببرن اتصالات درستش میکنه اونجا با توجه به اینکه گارانتی نیست!!!!!راستی درب باطری هم داره پاره میشه عوضش میکنن؟

بیلچه
23-08-2007, 17:40
دوست خوبم آقای بیلچه من بی صبرانه منتظر شما و کارهای شما هستم.........
همیشه و همه جا موفق باشید....

با تشکر از دوست گرامی ام

این تاپیک راه اندازی شد.

آدرس تاپیک :

والله ما که اصفهان هستیم نمایندگی اتصالات به من اول گفت ظاهر گوشی گارانتی نمیشه !! رفتم تهران برام درست کردن. حالا شما اگه تهران هستی یه سری بزن بگو اگه درست نکردن بگو هزینشو می دم. من اطلاع دقیقی ندارم . اگه هم درست نکردن بفرست دبی شاید اونجا درست کردن یا کاورشو عوض کردن. خدا بزرگه.

راستی درب باطری هم داره پاره میشه عوضش میکنن؟

خدا رحم کنه به گوشی .

selejwest
24-08-2007, 02:15
خدا رحم کنه به گوشی .

چرا!!!!!!!!؟:41:

بیلچه
24-08-2007, 23:27
چرا!!!!!!!!؟:41:

خوب ما دیده بودیم صفحه کلید گوشی کنده شه ولی دیگه درپوش کابل ها را ندیده بودم کنده شه.

راستی پی گیری کردی ببینی درست می کنن یا نه ؟

selejwest
25-08-2007, 00:03
فردا میدم ببرن بینم چی میشه خبرش رو تا 2هفته دیگه که اومدن میدم

A ZITA
25-08-2007, 13:58
یادش بخیر من قبل از اینکه 6300 بخرم 5500 داشتم . خداییش عجب گوشی محکمی هست.
من با گارانتی اتصالات خریدم 320 تومن صفحش کنده شد بردم گارانتی درستش کردند ولی دیگه گوشی ضد آبیشو از دست داد. من هم فروختمش 230 تومن. 10 تومن گذاشتم روش 6300 خریدم. گوشی خوبی هست ولی برنامه خوریش به خوبی 55 نمی رسه.

زنده باد 5500

t3rr0r1st
26-08-2007, 16:23
آموزش تعویض قاب این جیگرو بزارین .
من از کاربرای قدیمی 5500 هستم. تنها مشکلی مه پیش اومده استیلش قور شد . که اگه هر گوشی جاش بود می ترکید.

( گارانتیم اتصالات ولی از گارانتی خارج شده )

t3rr0r1st
03-09-2007, 15:54
پیدا کردم گفتم شاید به درد یکی بخوره .

mrdiba
05-09-2007, 21:43
خیلی گوشی عالیی یه! من دارم , حرف نداره به خدا!:40:

GodPascal
12-09-2007, 17:28
(توجه: مجموع حجم تمام فایل های معرفی شده در این پست کمتر از 1 مگابایت است!)

می خوام یه برنامه ی دیگه بهتون معرفی کنم که با سنسور نوکیا 5500 کار می کنه!
زبان برنامه نویسی پایتون که آقای بیلچه معرفی کرده بودند رو یادتون هست؟ اگه هم یادتون نیست مهم نیست این دو تا لینکو دانلود کنید و به ترتیب روی گوشیتون نصب کنید: (مهم نیست که روی Phone Memory یا Memory Card نصب شوند)

بعد از اینکه این دو تا فایلو به ترتیب گفته شده روی گوشی تون نصب کردید، این فایل رو هم که کتابخانه ی سنسور نوکیا 5500 برای پایتون هست روی گوشیتون نصب کنید:

حالا در درایو C یا E گوشی خود (همان جا که برنامه ی پایتون رو نصب کردید) فایل زیر را در فولدر Python کپی کنید:

(دقت کنید که محتویات این فایل به هیچ عنوان نباید عوض شوند در نتیجه اگر مرورگر شما به جای دانلود، آن را باز کرد فایل را Save As کنید)

نکته: اگر فایل مورد نظر رو نتونستید از سرور بالا دریافت کنید، فایل را از لینک زیر دانلود کنید:

سپس عکس دلخواه خود را با نام map.jpg در دایرکتوری E:\tmp کپی کنید.

حالا برنامه ی پایتون را اجرا کرده و در منوی Option گزینه ی Run Script را انتخاب کنید. سپس فایل TlitYourImages.py را انتخاب کنید یه ذره صبر کنید یه برنامه اجرا میشه. دوباره از منوی Option گزینه ی Accelerometer -> Start رو انتخاب کنید. حالا با تکان دادن گوشی از این برنامه ی ساده لذت ببرید! :20:
امیدوارم خوشتون اومده باشه!

momkhbpsp
13-09-2007, 21:35
خوب من هم می خوام از این گوشی تعریف کنم
گوشی خوبی هست من تو مدرسه یه بار داشتم با دوستم دور هم میگشتیم البته با سرعت زیاد وگوشی از جیبم افتاد من که ندیدم ولی بچه ها گفتن خورد به گوشه دیوار بعد دور خودش چرخید وخورد زمین اما فقط قاب فلزیش خط افتاد
این گوشی با وجود کوچیکیش اما کلی کارایی منحصر به فرد داره
من یه سوالم دارم من یه تم وصل کردم ام تو اپلیکیشن منجر نیست چون میخوام پاکش کنم کسی میدونه کجاست

GodPascal
15-09-2007, 22:24
يعني هيچ كس تو اين فروم به اين تاپيك سر نمي زنه كه يه چيز جديد بگه يا يه نظري داشته باشه كه بخواد مطرح كنه؟
:angry::angry::angry:
يعني 5500 اين قدر از 3250 يا N70 يا ... كمتره؟

Diliya
19-09-2007, 09:17
آقا من 5500 رو 1 ماه کار کرده گرفتم مونتاها این صاحب قبلی گوشی فکر کنم نرم افزارای اینو خورده:41:
دو تا مشکل داشتم دوستان جواب بدید ممنون میشم:
1.اسم اون بازی که فابریک رو گوشیست که میشه با تکون دادن گوشی بازی کرد رو بگین من از نت دانلود کنم
2.من msg.reder 5500 کار نمی کنم مال شماهم همین جورییه یا اگه کار می کنه واسه فعال سازیش منو راهنمایی کنید ممنون میشم

GodPascal
19-09-2007, 11:15
آقا من 5500 رو 1 ماه کار کرده گرفتم مونتاها این صاحب قبلی گوشی فکر کنم نرم افزارای اینو خورده:41:
دو تا مشکل داشتم دوستان جواب بدید ممنون میشم:
1.اسم اون بازی که فابریک رو گوشیست که میشه با تکون دادن گوشی بازی کرد رو بگین من از نت دانلود کنم
2.من msg.reder 5500 کار نمی کنم مال شماهم همین جورییه یا اگه کار می کنه واسه فعال سازیش منو راهنمایی کنید ممنون میشم

جواب اين دو تا مشكل خيلي سادست:

1. از لينك زير بازي Groove Labyrinth را دانلود كنيد.

2. به لينك زير برويد و ابتدا Language Package هر زباني را كه مي خواهيد دانلود كنيد (معمولاً UK English يا US English) سپس يكي از Voice Package هاي همان قسمت را دانلود كنيد. بعد از دانلود به ترتيب آن ها روي گوشي نصب كنيد (اول Language Package بعد Voice Package). بعد از نصب به قسمت Msg. reader برويد (اولين بار دوباره Error نمايش داده مي شود) Language و Voice مورد نظر خود را انتخاب كنيد و خارج شويد. حالا اگر دوباره وارد Msg. reader شويد Message هاي Inbox تان خوانده مي شود.

نكته: هر بار كه مموري كارت گوشي را فرمت كنيد اين برنامه ها پاك مي شوند و دوباره بايد نصبشون كنيد.
:31::31::31:

GodPascal
19-09-2007, 11:28
در ضمن Diliya جان چون صاحب قبلي اين گوشي مموري كارتو فرمت كرده شما حتماً بازي Snake اين گوشي رو هم نداريد پس اين بازي رو هم از لينك زير كه آقاي بيلچه زحمتشو كشيدن دانلود كنيد:

anti_girl
19-09-2007, 23:51
دوستان عزیز 5500 نسبت به قیمتش چطوره یا تو این رنج قیمت بهتر از اونم هست؟

Diliya
20-09-2007, 11:37
جناب GodPascal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از کمکتون ممنون

GodPascal
20-09-2007, 12:03
دوستان عزیز 5500 نسبت به قیمتش چطوره یا تو این رنج قیمت بهتر از اونم هست؟

در حال حاضر من بعيد مي دونم بشه دسته اولشو پيدا كرد. هيچ قيمتي هم ازش ندارم ولي با اين حال فكر مي كنم Nokia 5700 با قيمت 260 تا 310 هزار تومن انتخاب مناسب تري باشه.

مزيت هاي 5700 به 5500:
*صفحش بزرگتره با رزولوشن بيشتر (240x320)
*صداي بلندگو و هدستش قوي تره
*ميوزيك اكسپرسه
*داراي تكنولوژي 3ْG يه (يعني امكان برقراري تماس تصويري داره كه در آينده اي نزديك در ايران فعال خواهد شد)
*مردم مي گن طراحيش بهتره (نظر من نيست)
*CPU 5500: 235 Mhz (CPU 5700: 369 Mhz)
*در ضمن سيستم عاملش جديد تره
*منوي فارسي و امكان تايپ فارسي (به همراه پ چ ژ گ) رو هم داره
*باتريش هم قوي تره
*دوربينش داراي فلش است
*فيلمبرداري با كيفيت 320x240 MP4
*كيفيت عكس و فيلم بهتر
*چند قابليت جديد در عكاسي و سيستم عامل حتي نسبت به N73

با اين كه 5500 رو دوست دارم ولي بايد بگم محصول 1 سال پيش هست و ديگه قدرت گذشته رو نداره :41::19:
در ضمن 5700 رو اگه با N73 مقايسه كنيد غير از دوربينش كه 2 مگاپيكسله در هيچ چيز ديگه اي از N73 كم نمياره بلكه در برخي موارد قوي تر هم هست!

A ZITA
20-09-2007, 19:54
(توجه: مجموع حجم تمام فایل های معرفی شده در این پست کمتر از 1 مگابایت است!)

می خوام یه برنامه ی دیگه بهتون معرفی کنم که با سنسور نوکیا 5500 کار می کنه!
زبان برنامه نویسی پایتون که آقای بیلچه معرفی کرده بودند رو یادتون هست؟ اگه هم یادتون نیست مهم نیست این دو تا لینکو دانلود کنید و به ترتیب روی گوشیتون نصب کنید: (مهم نیست که روی Phone Memory یا Memory Card نصب شوند)

بعد از اینکه این دو تا فایلو به ترتیب گفته شده روی گوشی تون نصب کردید، این فایل رو هم که کتابخانه ی سنسور نوکیا 5500 برای پایتون هست روی گوشیتون نصب کنید:

حالا در درایو C یا E گوشی خود (همان جا که برنامه ی پایتون رو نصب کردید) فایل زیر را در فولدر Python کپی کنید:

(دقت کنید که محتویات این فایل به هیچ عنوان نباید عوض شوند در نتیجه اگر مرورگر شما به جای دانلود، آن را باز کرد فایل را Save As کنید)

نکته: اگر فایل مورد نظر رو نتونستید از سرور بالا دریافت کنید، فایل را از لینک زیر دانلود کنید:

سپس عکس دلخواه خود را با نام map.jpg در دایرکتوری E:\tmp کپی کنید.

حالا برنامه ی پایتون را اجرا کرده و در منوی Option گزینه ی Run Script را انتخاب کنید. سپس فایل TlitYourImages.py را انتخاب کنید یه ذره صبر کنید یه برنامه اجرا میشه. دوباره از منوی Option گزینه ی Accelerometer -> Start رو انتخاب کنید. حالا با تکان دادن گوشی از این برنامه ی ساده لذت ببرید! :20:
امیدوارم خوشتون اومده باشه!

عالی بود .
بالاخره یه نفر یه حرف درست حسابی تو کل این انجمن زد.

داراي Auto Focus

فکر نکنم

anti_girl
21-09-2007, 09:11
در حال حاضر من بعيد مي دونم بشه دسته اولشو پيدا كرد. هيچ قيمتي هم ازش ندارم ولي با اين حال فكر مي كنم Nokia 5700 با قيمت 260 تا 310 هزار تومن انتخاب مناسب تري باشه.

مزيت هاي 5700 به 5500:
*صفحش بزرگتره با رزولوشن بيشتر (240x320)
*صداي بلندگو و هدستش قوي تره
*ميوزيك اكسپرسه
*داراي تكنولوژي 3ْG يه (يعني امكان برقراري تماس تصويري داره كه در آينده اي نزديك در ايران فعال خواهد شد)
*مردم مي گن طراحيش بهتره (نظر من نيست)
*CPU 5500: 235 Mhz (CPU 5700: 369 Mhz)
*در ضمن سيستم عاملش جديد تره
*منوي فارسي و امكان تايپ فارسي (به همراه پ چ ژ گ) رو هم داره
*باتريش هم قوي تره
*دوربينش داراي فلش است
*فيلمبرداري با كيفيت 320x240 MP4
*داراي Auto Focus
*كيفيت عكس و فيلم بهتر
*چند قابليت جديد در عكاسي و سيستم عامل حتي نسبت به N73

با اين كه 5500 رو دوست دارم ولي بايد بگم محصول 1 سال پيش هست و ديگه قدرت گذشته رو نداره :41::19:
در ضمن 5700 رو اگه با N73 مقايسه كنيد غير از دوربينش كه 2 مگاپيكسله در هيچ چيز ديگه اي از N73 كم نمياره بلكه در برخي موارد قوي تر هم هست!

مرسی از کمک شما دوست عزیز ولی من اکه این گوشی رو دیدم واسه همین پرسیدم :10::11::40:

GodPascal
21-09-2007, 15:41
شرمنده از تمامی اعضا. :41::41::41:
A ZITA جان راست گفتن، Nokia 5700 فاقد امکان Auto Focus است.

GodPascal
21-09-2007, 15:48
به مناسبت ماه مبارک رمضان، شرکت نوکیا اقدام به انتشار 5 تا زنگ جدید برای موبایل ها کرده که شنیدن اون ها خالی از لطف نیست (مخصوصاً دومی و سومی که همون زنگ معروف نوکیا هستن با ریتم ایرانی و عربی):

arm2007
28-09-2007, 16:45
بیلچه جون کجایییییییییییییییییییییی یییییییییی؟
می خوام گوشیم رو آپدیت کنم ورژنش 3.18 هست آیا میتونی کمکم کنی؟؟؟؟
یه سر به خونه 5500 بزن!!!!

artin131
30-09-2007, 02:13
سلام خسته نباشید
چرا بعضی برنامه های سری 60 3d edition روی 5500 نصب نمیشه ؟
یکی کمک کنه لطفا
البطه ارورشم install not support هست

artin131
30-09-2007, 03:36
راستی صدا و زبان مسیج ریدرم پاک شده پیکار میتونم بکنم ؟

GodPascal
01-10-2007, 20:05
بیلچه جون کجایییییییییییییییییییییی یییییییییی؟
می خوام گوشیم رو آپدیت کنم ورژنش 3.18 هست آیا میتونی کمکم کنی؟؟؟؟
یه سر به خونه 5500 بزن!!!!

به لینک زیر بروید و بعد از انتخاب گوشی یه برنامه ی 20 مگی رو باید دانلود کنید. بعد از نصب اون برنامه گوشی تونو در حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کنید و برنامه را اجرا کنید. بقیه ی کار ها سادست که خود برنامه بهتون توضیح می ده.

نکته: برای آپدیت گوشی تون نیاز به اینترنت پر سرعت دارید چون باید 70، 80 مگ دیتا دانلود کنید.

راستی صدا و زبان مسیج ریدرم پاک شده پیکار میتونم بکنم ؟

دوست عزیز، اگه به صفحه ی قبل مراجعه کنید توضیحات کامل در خصوص Msg. reader نوکیا 5500 داده شده.

GodPascal
01-10-2007, 20:12
سلام خسته نباشید
چرا بعضی برنامه های سری 60 3d edition روی 5500 نصب نمیشه ؟
یکی کمک کنه لطفا
البطه ارورشم install not support هست

من فکر می کنم که شما دارید برنامه های s60v1 یا s60v2 را اشتباهی به جای برنامه های s60v3 نصب می کنید. برای تشخیص ورژن 3 بودن برنامه ها از طریق سایت SymbianSigned.Com اقدام کنید. (بعد از عضویت، در قسمت Free Applications یه برنامه برای این کار معرفی شده)

arm2007
02-10-2007, 02:33
آیا مشکل پرش آنتن گوشی من بابت آپدیت است ...
ورژن گوشی من 3.18 است و سایت نوکیا میگه 3.55 آمده....
در ضمن آقای بیلچه عزیز نیز میگفت باید فریمور 4 را گیر بیاری ولی نوکیا فقط و فقط مینویسه 3.55
ممنون از شما ( GodPascal)

GodPascal
02-10-2007, 20:12
آیا مشکل پرش آنتن گوشی من بابت آپدیت است ...
ورژن گوشی من 3.18 است و سایت نوکیا میگه 3.55 آمده....
در ضمن آقای بیلچه عزیز نیز میگفت باید فریمور 4 را گیر بیاری ولی نوکیا فقط و فقط مینویسه 3.55
ممنون از شما ( GodPascal)

من گوشیمو مستقیماً از ورژن 3.14 به 3.55 تبدیل کردم (حدود 1 سال پیش) چون تو فروم نوکیا می گفتن که ورژن 3.18 خیلی باگ داره (یه ذره صبر کردم تا ورژن 3.55 بیاد). ممکنه این مشکلی که شما می گی به خاطر همین باگ ها باشه ولی همه می دونن که در کل گوشی های Symbian 9 و UIQ 3 خیلی مشکلات اساسی دارن! (منظورم اینه که اگه گوشی تونو آپدیت کردید و مشکلتون حل نشد زیاد نگران نشید).
در مورد اون چیزی هم که آقای بیلچه گفتن باید بگم که حرفشون کاملاً درست بوده ولی ورژن 4.03 فقط برای یکی دو تا کشور قابل دسترسیه! یعنی برای ما و خیلی کشورهای اروپایی جدید ترین ورژن همون 3.55 هستش که مال 1 سال پیشه. :31:

بیلچه
05-10-2007, 19:32
آقا این برنامه پایتونی اه کار نکرد. برای شما کار می کنه ؟

ZIGORAT
05-10-2007, 22:52
می دونستی برا آپدیت رم Pc باید 256 به بالا باشه !!؟

arm2007
06-10-2007, 01:33
سلام دوست عزیز آقای بیلچه
دمت گرم به تاپیک سری زدی
یه آموزش راجع به آپدیت برای ما می زارید
در ضمن این برنامه پایتونی چیه و کاراییش چیه...؟
بازی های سیمبین 5500 را از کجا بکیرم
امیدوارم وقتش رو داشته باشید به من جواب بدید
ممنون

بیلچه
08-10-2007, 00:48
سلام
از آپدیت کردن گوشی پرسیدید ؟
خیلی ساده هست. اول ازهمه شما نیاز به یه اینترنت پر سرعت دارید. دوم کابل گوشی . سوم هم اینکه شارژ گوشی تون پر پر باشه . چهارم اینکه از مسیجها و کانتکت های گوشی و اطلاعات روی فون مموری بک آپ بگیرید چون پاک می شن. همچنین باید بدونبد برنامه هایی که روی گوشی نصب کردید هم از بین می رن.
حالا شروع می کنیم برنامه nokia software update رو باید روی سیستم تون نصب کنید. ( اگه برنامه شو ندارید از خود سایت نوکیا با حجم 24 مگ دانلود کنید) بعد گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید و برنامه رو اجرا کنید. برنامه شروع به شناختن مدل گوشی شما و ورژن فریمویر گوشی تون و همچنین در اینترنت جستجو به دنبال آخرین ورژن فریم ویر گوشی می کنه. بعد از شما تآیید می گیره و یه 30 دقیقه ای از اینترنت فایل دانلود می کنه که حدودا 50 مگ حجم داره. بعد هم این 50 مگ را روی گوشیتون نصب می کنه.
به همین راحتی.
این برنامه پایتون هم یه زبان برنامه نویسی هست که روی گوشی نصب می شه و یه سری برنامه می شه تحتش اجرا کرد مثل برنامه برداشتن لوگوی مخابرات. و همچنین می شه توی گوشی یه برنامه نوشت (در یک محیط متنی ) این دوستمون یه برنامه تحت پایتون معرفی کرده بودند که روی گوشی ما کار نکرد.

بازی های سیمبین 5500 رو هم از قسمت بازی انجمن موبایل تاپیک های سیمبین سری 60 ورژن 3 می تونی بگیری. بازی های سیمبین قشنگ هم این ها هستند.
sky force
brother in arm
four element
....

بازی های جاوای 176*208 هم روی گوشی کار می کنند. بدکی نیستند.
یه سایت های زیر هم یه سری بزن.
mobile9.com
series60v3.com

اگه چیزی از قلم انداختم به برگی خودت ببخش.

موفق باشی.

docharkheh
08-10-2007, 12:08
منم یه 5500دارم که صفحه کلیدش بلند شده .اگه راه حلشو میدونید به منم کمک کنید.

ramindesign
08-10-2007, 18:41
سلام
آقا يه سوال
كيفيت و بلندي صداي اين گوشي چطوره؟
مثلا صدا بيشتر از w810 و N70 و ... هست يا كمتر؟
كيفيتش چطور؟!

ZIGORAT
23-10-2007, 11:50
می دونستی برا آپدیت رم Pc باید 256 به بالا باشه !!؟

ببین موقع آپدیت مینویسه باید رم کامپیوترت 256 به بالا باشه !

رم من 128 هست برا همین آپدیت متوقف میشه ! آیا این طبیعی هستش ؟ :2:
راستی هنوز5500 داری ؟ :46:

mbmd_13
23-10-2007, 17:11
اولا که هنوز نیومده بود خیلی باهاش حال میکردم اما خیلی گرون بود!
دوستش دارم اما یه سری مشکلات داره البته از نظر من! مثلا صفحه اش کوچیکه! یا یه کم کلفته!
البته از نزدیک که ندیدمش!
حالا که ارزون شده (تقریبا 240 تومن) مردد شدم که بگیرمش یا نه!
میخوام بدونم پخش موسیقیش چطوره؟ اصلا این یا 5300؟!

ZIGORAT
26-10-2007, 10:39
سلام رفیق

با اجازه بیلچه ! (چون این آقا اینجا حق آب و گل دارند)

صدای این گوشی در حد خوبه ، نه عالی !

ویژگی این گوشی اسپرت بودنه اونه ( گوشی خر کاری ای)

در ضمن استقبال ازش خیلی کم بوده ، برا همین دست ملت (خز) نشده !
:10:ارادتمندیم بیلچه جان !!!
ی سری به تایپیک خودت بزن

Diliya
27-10-2007, 19:18
این 5500 آپدیت بشه چی بهش اضافه میشه؟؟؟؟

2006 Felakat
28-10-2007, 14:19
تنها مشکلش اینهکه Lcd کوچیکی داره

saeed_zoob
29-10-2007, 14:25
سلام
من حدود 2 ماه که 5500 خریدم و اینم بگم که با تحقیق کامل حتی با آگاهی از اینکه امکان داره کیبوردش بکنه این گوشی رو انتخاب کردم و خریدم و در اما در مورد این گوشی :
1- اول بگم که خیلی خیلی ازش راضیم و هر موقع نگاش می کنم از این طراحی زیبا و ساده نوکیا لذت می برم

2 - سرعتش از خیلی از گوشی های دیگه مثل n70 n73 3250 5700 و ... بیشتر اینو امتحان کردم و امتیازشم با برنامه matraxBench اومد 802 که خیلی عالیه

3 - پردازندش 236 مگاهرتزه

4 - در مورد کیبوردش تا الان که برای من انفاقی نیافتاده ( به نظر میاد اگه خوب باش رفتار کنی اصلا اتفاقی براش نبفته)

4 -در مورد lcd هم بگم که به نظر من سلیقه شخصی ولی همه چیز مثل فونت ها تو صفحه کوچیکش زیباتر به نظر میاد و در کل به نظر من و خیلی از دوستام قابل قبوله !

5- امکانات ورزشی اش خیلی خوبه چون من اصلا این گوشی رو به خاطر این امکاناتش گرفتم . اگر مثل من اهل ورزش و دوییدن باشید تو خرییدنش شک نکنید

6 - در مورد اسپیکرش باید بگم که صداش نسبت به اون چیزی که در نگاه اول از این گوشی انتظار داری بیشتر (از n70 بیشتر و واضح تر )

7 - در مورد ریموتش باید بگم که دکمه هاش به دتیت ضدآب بودنش سفته وکیفیت هدفونش هم متوسط ( من برای گوشیم یه ریموت n73 موزریک ادیشن و هدفون اپل گرفتم که واقعا عالی شد . اونایی که دارن موتونن امتحان کنن ولذت ببرن )

8 -حالت tapping هم که واقعا عالی و کلی موتونی باش کلاس بزاری

9 - در مورد رزولوشن تصویرش که مربعی هست (208 *208) هم بگم که دو سه تا برنامه مثل پانومن باش کار نمی کنه
10 - در آخر هم بگم که من گوشیمو 210 هزار تومان با مموری 512 که رو خودش بود خریدم که فکر نمی کنم هیچ گوشی سیمبین 9.1 رو بتونی تو این محدوده قیمت پیدا کنی ( چون زیاد از این گوشی در ایران زیاد استقبال نشد قیمتش افت کرده چون بیشتر مردم از امکاناتش چیزی نمیدونن )

nh_z
30-10-2007, 00:55
سلام دوستان
من الان 6 ماهه از این گوشی استفاده میکنم.بعد خوندن این تاپیک این سوالها برام پیش اومد::18:
1-رنگ سیاه دارای خط سفید و قرمز و رنگ زرد چه نوعی هستن؟(کدوم موزیک و...)
2-این 5500d که مینویسن d چیه؟
3-تفاوتهای موزیک و معمولی چیست؟(نرم افزاری و سخت افزاری)
لطفا راهنمایی کنین که خیلی واجبه

بیلچه
31-10-2007, 19:04
سلام رفیق

با اجازه بیلچه ! (چون این آقا اینجا حق آب و گل دارند)

صدای این گوشی در حد خوبه ، نه عالی !

ویژگی این گوشی اسپرت بودنه اونه ( گوشی خر کاری ای)

در ضمن استقبال ازش خیلی کم بوده ، برا همین دست ملت (خز) نشده !
:10:ارادتمندیم بیلچه جان !!!
ی سری به تایپیک خودت بزن

به به سلامی دوباره خدمت بچه های گل انجمن 5500

قربونتون برم که همیشه به یاد ما هستید.

دقیقا زدی تو خال. خیلی کن هستند که 5500 رو دیده باشند و امکاناتشو دیده باشند. من که با این حالت tapping ش خیلی حال می کنم.

قربان همگی.

mbmd_13
03-11-2007, 16:19
برا منم عجیب بود که با این همه امکانات جالب این قدر کم دیده بشه!
راستی مگه این گوشی سیمبین داره؟ این tapping چیه؟!

docharkheh
03-11-2007, 17:20
سلام من با این گوشیم چی کار کنم :هم پدش خراب شده هم در باطری
از کجا قاب 5500 پیدا کنم؟:13:

mbmd_13
04-11-2007, 15:43

چند وقته خریدی این جوری شده؟؟؟!

بیلچه
04-11-2007, 20:44
راستی مگه این گوشی سیمبین داره؟

بله سیمبین هم داره.
سیمبین 9.1 ورژن 3
دقیقا مثل سیمبین ان 73

این tapping چیه؟!

این تپینگ همون حالت کنترل گوشی هست با ضربه های کوچکی که بهش می زنید.
همون حالتی که مثلا توی مدیا پلیر دو ضربه ی آروم به قیمت راست گوشی میزنید گوشی میره آهنگ بعدی.

از کجا قاب 5500 پیدا کنم؟

بچه ها تهران قاب فابریکشو پیدا کرده بودند حدود 30 تومن.

docharkheh
05-11-2007, 10:02
چند وقته خریدی این جوری شده؟؟؟!
هشت ماهه ،گارانتی هم نداره.:41:

docharkheh
05-11-2007, 10:05
بله سیمبین هم داره.
سیمبین 9.1 ورژن 3
دقیقا مثل سیمبین ان 73

این تپینگ همون حالت کنترل گوشی هست با ضربه های کوچکی که بهش می زنید.
همون حالتی که مثلا توی مدیا پلیر دو ضربه ی آروم به قیمت راست گوشی میزنید گوشی میره آهنگ بعدی.

بچه ها تهران قاب فابریکشو پیدا کرده بودند حدود 30 تومن.
من از کجا پیدا کنم .تو شهر ما نیست. ممنون میشماگه شماره یا آدرس فروشگاه و بهم بدید

mbmd_13
05-11-2007, 12:46
پس خیلی هم اطمینانی به ضد ضربه بودنش نیست!

docharkheh
05-11-2007, 13:38
پس خیلی هم اطمینانی به ضد ضربه بودنش نیست!
مطمءن باش هم ضد ضربه است هم ضد اب. چون من هم شوتش کردم هم با پد کنده شده کردمش تو لیوان پر از اب

Diliya
05-11-2007, 14:53

سلام من تا حالا 2 تا قاب واسه گوشیم خریدم یکی قرمزش 15 تومن با قاب فابریک خود 5500 25 تومن کل علایدینو زیرو رو کرد تا پیدا کردم شما هم می تونین از طبقه 3 علایدین قاب رو بخرین

docharkheh
05-11-2007, 21:03
به به سلامی دوباره خدمت بچه های گل انجمن 5500

قربونتون برم که همیشه به یاد ما هستید.

دقیقا زدی تو خال. خیلی کن هستند که 5500 رو دیده باشند و امکاناتشو دیده باشند. من که با این حالت tapping ش خیلی حال می کنم.

قربان همگی.
سلام
میشه به منم بگید این tapping چیه؟

ZIGORAT
06-11-2007, 10:19
این ی سنسور حساس به ضربه است که میتو نی ازش در مدیا پلیر استفاده کنی !

به این صورت که 2 ضربه به روی آن play/stop است به چپ و راست 2 ضربه forward/ perview

چون این گوشی voice reader SMS داره تا 20 ثانیه بعد از دریافت sms با 2 ضربه به روی Lcd گوشی sms تلاوت

میشه !!! :31:

چاکر بیلچه عزیز

راستی بیلچه جان تایپیک دیگه ای نداری ؟ بیام خدمتتون !

saamy4
07-11-2007, 17:59
آقا سلام خدمت همه.
من رفتم 5500 بخرم گفتش که آلمانیه پشتشم نوشته بود. حالا چیکار کنم بخرمش یا بگردم فنلاندو مجار پیدا کنم؟
ممنون از جوابتون.

بیلچه
07-11-2007, 22:26
آقا سلام خدمت همه.
من رفتم 5500 بخرم گفتش که آلمانیه پشتشم نوشته بود. حالا چیکار کنم بخرمش یا بگردم فنلاندو مجار پیدا کنم؟
ممنون از جوابتون.

مال منم که 9 ماه پیش خریدم آلمانیه. فنلاندیشو من تا حالا ندیدم.

این ی سنسور حساس به ضربه است که میتو نی ازش در مدیا پلیر استفاده کنی !

به این صورت که 2 ضربه به روی آن play/stop است به چپ و راست 2 ضربه forward/ perview

چون این گوشی voice reader SMS داره تا 20 ثانیه بعد از دریافت sms با 2 ضربه به روی Lcd گوشی sms تلاوت

میشه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چاکر بیلچه عزیز

راستی بیلچه جان تایپیک دیگه ای نداری ؟ بیام خدمتتون !

قربونت برم.

روی عکسم کیلیک کن بعد بزن پیدا کردن تمام موضوعات بیلچه . اینقدر تاپیک زدم که شما بیاین در خدمتتون باشم.

saamy4
08-11-2007, 09:31
بیلچه جان دستت درد نکنه منو نجات دادی! منم دیگه شدم از خودتون آیا مرا پذیرا هستید؟ راستی میشه از سیدیه n70 استفاده کرد؟

بیلچه
08-11-2007, 21:22
بیلچه جان دستت درد نکنه منو نجات دادی! منم دیگه شدم از خودتون آیا مرا پذیرا هستید؟ راستی میشه از سیدیه n70 استفاده کرد؟

جای شما رو فرق سر من خوبه ؟ مبارک باشه ایشالاه که 50 سال برات گوشی باشه بله از سی دی ان 70 هم میتونی استفاده کنی راستی چند خریدی؟ از کجا ؟

alireza61
08-11-2007, 23:14
با سلام خدمت بیلچه و همه بچه های عزیز
برای من افتاد توی آب و از طریق اسپیکر آب نفوذ کرد و کل صفحه گوشیمو بخار گرفت
پیش بچه ها کنف شدم چون به همه گفتم ضد آبه ولی نبود
1 روز کامل گوشی را باز کردم و در هوای آزاد گذاشتم تا بخارش بر طرف بشه و شد اما کلید جوی استیک به سمت بالاش خراب شد که میگن رسوب کرد ولی حالمان گرفته شد چون خیلی بهش میناختم
:41:

saamy4
10-11-2007, 10:09
بیلچه جان من 190 گرفتم از کرمان چون خودم کرمانیم . بدون گارانتی! راستی صدای یکی از هدستاش کمتره خرابه؟ منو فارسی هم نداره! چجوری باید بهش رمز محافظ بدیم مسیرش چیه؟
ممنونم.

بیلچه
10-11-2007, 19:20
بیلچه جان من 190 گرفتم از کرمان چون خودم کرمانیم . بدون گارانتی! راستی صدای یکی از هدستاش کمتره خرابه؟ منو فارسی هم نداره! چجوری باید بهش رمز محافظ بدیم مسیرش چیه؟
ممنونم.

کلا یکم صدای هدفونش کمه . جک هدفونش هم یکم لقی داره. برای رمز گذاشتن هم برو به این آدرس. MENU > TOOLS > SETTINGS > SECURITY > PHONE AND SIM > LOCK CODE , AUTOLOCK PERIOD
با سلام خدمت بیلچه و همه بچه های عزیز
برای من افتاد توی آب و از طریق اسپیکر آب نفوذ کرد و کل صفحه گوشیمو بخار گرفت
پیش بچه ها کنف شدم چون به همه گفتم ضد آبه ولی نبود
1 روز کامل گوشی را باز کردم و در هوای آزاد گذاشتم تا بخارش بر طرف بشه و شد اما کلید جوی استیک به سمت بالاش خراب شد که میگن رسوب کرد ولی حالمان گرفته شد چون خیلی بهش میناختم
:41:

توش آب میره ولی طوریش نمیشه. آموزش باز و بسته کردنش رو بچه ها توی همین تاپیک گذاشتند. بازش کن بذار چند روز هوا بخوره. مال من یه دفعه افتاد تو آب دکمه ی پاورش همین طوری شد.

saamy4
11-11-2007, 10:59
بیلچه جان دستت درد نکنه! یه مشکل دیگه بیشتر بازیای سری 60 ریو این صفحه نمایششون بزرگتره و کامل محیط بازی دیده نمیشه بازی مخصوص 5500 هست؟

بیلچه
11-11-2007, 22:07
بازی هم مخصوص 5500 کم تر هست ولی مثلا بازی sky force خودش فیت میشه روی صفحه. brother in arm یک حاشیه باریک از سمت راست خالی میمونه. شما بگو بازی تو چه مایه هایی میخوای ؟

saamy4
12-11-2007, 10:08
من بیشتر بازیایی تو مایه های همین برادر این آرم( brother in arm )رو دوست دارم یا ای جی ای(IGI) ممنون میشم اگه یه چند تا اسکرین سیور هم بذاری.راستی این آدرسی که برای اسکرین سیور تو چند صفحه قبل دادی من پیداش نکردم اگه بشه یه توضیح هم در این رابطه بدی دیگه گل کاشتی!

بیلچه
12-11-2007, 19:36
call of duty رو خودم الان دارم . نسبتا قشنگه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید با تشکر از KOLANG جان که برامون روی همین سایت آپلودش کردند. تو کار اسکرین سیور هم زیاد نیستم. اون اسکرین سیور هم که گذاشتم یه بار مصرفه ظرف یه ساعت برنامش خراب میشه گوشی ریست میشه و مجبور میشی پاکش کنی. فقط برای امتحان کردن بدک نیست. آدرسش هم اینه :

saamy4
12-11-2007, 20:15
دستت درد نکنه!

ZIGORAT
13-11-2007, 09:32
سلام

پشت Lcd گوشیه ی چن وقتیه گردو خاک رفته ! این طبیعیه ؟

حالا که رفته میخوام تمیزش کنم چی کار کنم ؟

بیلچه ارادتمند !

بیلچه
13-11-2007, 17:32
سلام

پشت Lcd گوشیه ی چن وقتیه گردو خاک رفته ! این طبیعیه ؟

حالا که رفته میخوام تمیزش کنم چی کار کنم ؟

بیلچه ارادتمند !

اولا گوشی من اینجوری نبود بعد که صفحه کیلیدش کند شد فرستادم گارانتی درستش کردند پشت شیشه اش گرد وخاک جمع می شه. یکی از بچه ها آموزش باز و بسته کردن 5500 رو گذاشته ببینش بعد با احتیاط گوشیت باز کن و پشت شیشه رو تمیز کن. من خودم هم همین کارو می کنم و مشکلی هم پیش نمی یاد. فقط یادت باشه که با پنبه پاک کنی که پرز پشت شیشه نمونه. آدرس آموزش باز و بسته کردن گوشی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قربانت. موفق باشید. آقا می گم شما اصفهانی نیستید؟

alireza61
13-11-2007, 22:06
با سلام خدمت همه عزیزان
قبلا گفتم که این گوشی خیلی مظلومه پس با آموزش دادن کارآیی های گوشی و گذاشتن نرم افزار هایی که دبه این گوشی بخورد کاری کنیم که حداقل خودمان از این گوشی لذت ببریم مثلا برای بعضی ها اصلا بازی ندارد یا مسیج ها را نمیخواند (mssg.reader) و یا چیزی که من هم از آن رنج میبرم نرم افزاری که هم صدا را ضبط کند و هم مکالمه را . البته یه نرم افزار رو یکی از بچه ها زحمت کشید و در این تاپیک قرار داد و من هم آنرا دانلود کردم (audionotes) ولی خب زیاد باحال نیست و تو ضبط کردن مکالمات گیر دارد
سرتان را درد آوردم
یک گله از شما
این 5500 خودش مظلوم هست تعداد کاربرانش هم کمه ولی چرا دو تا تاپیک در این زمینه وجود داره چرا یکی رفت یه تاپیک دیگه در این مورد زد همه در یک تاپیک جمع بشیم و امتاز بالا به این تاپیک بدهیم تا از سریهای n جلو بیفتیم
از همه شما متشکرم ولی خب از بیلچه تشکر ویژه میکنم

alireza61
13-11-2007, 22:08
قرار شد هر کی چیزی میداند حتی اگه بی ارزش باشد بنویسد
آموزش tapping
MENU > TOOLS > TAPPING SET > TAPPING CONTROL > MUSIC PLAYER
که با فعال کردن آن میتوان با دوبار ضربه زدن به وسط گوشی PLAY/PUSE کرد و ضربه به بغل گوشی هم تراک را عقب و جلو می برد
ببخشید به خاطر غلطهای املایی ام اگه توضیجی دارید بگویید در ضمن گزینه TRAINING CONTROL را نمیدانم برای چیه کسی بلده توضیح بدهد

alireza61
13-11-2007, 22:11
راجع به فن آوری Gps هم اگه کسی بلده توضیح کامل کامل بدهد همه با هم کمک کنید و مشاوره بدهید

ZIGORAT
13-11-2007, 23:41
بیلچه جان

من دقت کردما هر کی ازت راهنمایی خواسته ی طوری کمکش کردی که انتظار نداشته !!!

ی چیزی تو چنته داشتی ! همین ایول داره دمت گرم !

اما چه جوری میشه قبل از استفاده از گارانتی اینطوری نباشه بعدش بشه؟چون برا منم بعد از گارانتی اینطوری شد !!!

راستی من طهرانم ! کاری داشتی بگو .

چاکریم!:3:

بیلچه
15-11-2007, 01:39
بیلچه جان

من دقت کردما هر کی ازت راهنمایی خواسته ی طوری کمکش کردی که انتظار نداشته !!!

ی چیزی تو چنته داشتی ! همین ایول داره دمت گرم !

اما چه جوری میشه قبل از استفاده از گارانتی اینطوری نباشه بعدش بشه؟چون برا منم بعد از گارانتی اینطوری شد !!!

راستی من طهرانم ! کاری داشتی بگو .

چاکریم!:3:

قربونت برم. من چاکرتم. گارانتی که ببری فقط کیبد گوشی رو عوض می کنند. کیپد جدید هم یکم کوچک تر از کیپد فابریکش هست . البته علتش اینه که دیگه کمتر ور بیاد. من یه دفعه امتحان کردم دقیقا دو نقطه دو طرف گوشی که وسط قسمت لوبیایی شکل ! هست همون قسمتی هست که گرد وخاک ازش رد میشه. اگه تونستی درزشو بپوشون.تادیگه اینطوری نشه. آقا شما هم لصفهان کاری داشتی من در خدمتم. نقل قول: با سلام خدمت همه عزیزان قبلا گفتم که این گوشی خیلی مظلومه پس با آموزش دادن کارآیی های گوشی و گذاشتن نرم افزار هایی که دبه این گوشی بخورد کاری کنیم که حداقل خودمان از این گوشی لذت ببریم مثلا برای بعضی ها اصلا بازی ندارد یا مسیج ها را نمیخواند (mssg.reader) و یا چیزی که من هم از آن رنج میبرم نرم افزاری که هم صدا را ضبط کند و هم مکالمه را . البته یه نرم افزار رو یکی از بچه ها زحمت کشید و در این تاپیک قرار داد و من هم آنرا دانلود کردم (audionotes) ولی خب زیاد باحال نیست و تو ضبط کردن مکالمات گیر دارد سرتان را درد آوردم یک گله از شما این 5500 خودش مظلوم هست تعداد کاربرانش هم کمه ولی چرا دو تا تاپیک در این زمینه وجود داره چرا یکی رفت یه تاپیک دیگه در این مورد زد همه در یک تاپیک جمع بشیم و امتاز بالا به این تاپیک بدهیم تا از سریهای n جلو بیفتیم از همه شما متشکرم ولی خب از بیلچه تشکر ویژه میکنم بی نهایت موفقم. 5500 خیلی مظلوم واقع شده اصلا اگه پایه باشید درخواست بدیم تاپیک رو استیک کنند. خوبه ؟ ولی من یه چند وقتیه خوشم مییاد که تاپیک فعالتر سده. بچه ها بیشتر سر می زنند. طرح خوبی هم شما شروع کردید. موفق باشید.

saamy4
15-11-2007, 10:12
بله عزیزان طرح خوبی رو شروع کردید. راستی برای خواندن اتوماتیک مسیج چه باید بکنیم؟

saamy4
15-11-2007, 10:13
ببخشید یادم رفت اینو بپرسم فایل pdf رو چه جوری یعنی کجا ذخیره کنیم (با کابل usb) ؟

بیلچه
15-11-2007, 16:47
ببخشید یادم رفت اینو بپرسم فایل pdf رو چه جوری یعنی کجا ذخیره کنیم (با کابل usb) ؟

در شاخه ی other

docharkheh
15-11-2007, 19:57
سلام به همه برو بچه های 5500
برای 5500 نرم افزاری برا اینکه اس ام اس رو فارسی بنویسیم هست؟

ZIGORAT
15-11-2007, 22:26
بله عزیزان طرح خوبی رو شروع کردید. راستی برای خواندن اتوماتیک مسیج چه باید بکنیم؟

مسیر زیر رو دنبال کنید:
Menu/Tools/Tapping setting/Reading Sms Reading ON

حالا 20 ثانیه بعد از رسیدن Sms فرصت داری 2 ضربه به صفحه Lcd بزنی تا اون خونده بشه !

اینم بگم باید برنامه massege Reading نصب کرده باشی قبلش !

(ی مشکلی هم که طبیعی هست اینه که Sms با لهجه لاتین خونده میشه )

سلام بیلچه عزیز !!!:20:

saamy4
16-11-2007, 11:39
خیلی ممنون! اگه امکان داره بچه ها یکی یه نامه تو اون یکی تایپیک بده و همرو دعوت کنه که بیان به این یکی تایپیک.

alireza61
16-11-2007, 23:31
سلام
عالیه همه ، نمیخوام بگم هر روز ولی هر 2 روز در میان هم که شده به این تاپیک سر بزنید
بیلچه جان و عزیزان راجع به gps چیزی میدانید بگید

alireza61
16-11-2007, 23:48
آموزش
اگه کلید بالایی از سمت راست (که برای من کلید camera محسوب میشه) را مدتی داشته باشیم (تقریبا 5 ثانیه) speak now فعال میشود که با گفتن شماره تلفن طرف یا نوع حالت موبایل خود به خود آن کار را انجام میدهد مثلا من شماره پدرم را در موبایل به نام pedar ذخیره کردم که با فعال کردن speak now و گفتن کلمه pedar به طور خودکار شماره پدرم را میگیرد البته تلفظ اینگلیسی یادتان نرود و همچنین با گفتن کلمه silent گوشی به حالت سایلنت میرود یا با گفتن general گوشی به حالت جنرال میرود البته تلفظ انگلیسی یادتان نرود
سوال از بیلچه: منظورت از استیک چیه؟ gps این گوشی چجوری کار میکنه ؟ کیبورد را با چه چسبی بچسبانیم خوب است؟ چون من با چصب قطرهای پوشش بالای صفحه کلید را چسباندم ولی باز افتاد و اثرات چسب هم رویش ماند و گوشی ما را خراب کرد و رفت

docharkheh
17-11-2007, 12:51
آموزش
اگه کلید بالایی از سمت راست (که برای من کلید camera محسوب میشه) را مدتی داشته باشیم (تقریبا 5 ثانیه) speak now فعال میشود که با گفتن شماره تلفن طرف یا نوع حالت موبایل خود به خود آن کار را انجام میدهد مثلا من شماره پدرم را در موبایل به نام pedar ذخیره کردم که با فعال کردن speak now و گفتن کلمه pedar به طور خودکار شماره پدرم را میگیرد البته تلفظ اینگلیسی یادتان نرود و همچنین با گفتن کلمه silent گوشی به حالت سایلنت میرود یا با گفتن general گوشی به حالت جنرال میرود البته تلفظ انگلیسی یادتان نرود
سوال از بیلچه: منظورت از استیک چیه؟ gps این گوشی چجوری کار میکنه ؟ کیبورد را با چه چسبی بچسبانیم خوب است؟ چون من با چصب قطرهای پوشش بالای صفحه کلید را چسباندم ولی باز افتاد و اثرات چسب هم رویش ماند و گوشی ما را خراب کرد و رفت
سلام
من این کارو میکنم ولی این پیغام رو میده no match fuond
چیکارش کنم؟:5:

alireza61
17-11-2007, 23:50
تلفظت انگلیسی نیست در ضمن باید در محیط آرام باشد تا صدای اطراف با صدای شما قاطی نشود برای من هم بیشتر وقتها هم همین پیغام رو میده

بیلچه
18-11-2007, 01:00
آموزش

استیک همون تاپیک هایی هست که اون بالای انجمن چسیبیدن و پایین نمی یاند.
در مورد GPS یا همون موقعیت یاب جهانی هم باید بگم که شما برای استفاده از این قسمت باید یک دستگاه GPS خریداری کنید ( جنسس خوبش 100 تومن ) این دستگاه با بلوتوث به گوشی وصل میشه و به وسیله سه برنامه ی navigator , landmark , positioning هم میشه از GPS استفاده کرد.
چسب هم چسب قطره ای
me too !
چسب قطره ای با استون پاک میشه. ولی مواظب باش گوشی را نابود نکنی. یه دفعه دیدی استون صفحه کیلید رو هم حل کرد.

تشکر به خاطر آموزش های مفیدتون

بیلچه
18-11-2007, 02:38
سلام به همه برو بچه های 5500
برای 5500 نرم افزاری برا اینکه اس ام اس رو فارسی بنویسیم هست؟

برنامش هست . دو تاش هم هست با سایز های مختلف. برای سیمبین سری 60 ورژن 3 . ولی روی 5500 کار نمیکنه.
ولی بازم بگرد.

سلام بیلچه عزیز !!!:20:

سلام زیگورات جان . خدا وکیلی شما یه نسبت کوچیکی با اصفهانی ها نداری ؟

anti_girl
18-11-2007, 11:29
سلام
دوست عزيز موتو هم همچين حالتي اره البته قبلش بايد تون صدا تو بهش بشناسوني تا وقتي گوشي تن صدا رو نشناسه اين ارور رو ميده من الان نوكيا ندارو وگرنه كمكت ميكردم در مورد اين كه دوست ديگمون ميگه بايد جاي خلوتي باشه بايد بگو به اون زياد ربطي نداره و اصلش اينه كه گوشي تن صدا تو بشناسه

ZIGORAT
18-11-2007, 19:18
می بینم که امضات تغییر کرده !!!
پس تونستی !
ساین کردن رو زدی تو گوشش !!!
تبـــــریک

به ما هم یاد بده دیگه ...:46:

خداوکیلی جد بزرگوارتون طهرانی نبودن اونم ت دسته دار !!!
خیلی با مرامـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی

اینم نا گفته نماند دوستان اصفهانی زیادی دارم !!! وبسیار انسانهای شریفی هستن !:11:

docharkheh
18-11-2007, 19:27
یه آنتی ویروس توپ واسه 5500 میخوام

بیلچه
18-11-2007, 20:12
می بینم که امضات تغییر کرده !!!
پس تونستی !
ساین کردن رو زدی تو گوشش !!!
تبـــــریک

به ما هم یاد بده دیگه ...:46:

خداوکیلی جد بزرگوارتون طهرانی نبودن اونم ت دسته دار !!!
خیلی با مرامـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــی

اینم نا گفته نماند دوستان اصفهانی زیادی دارم !!! وبسیار انسانهای شریفی هستن !:11:

آره دمش گرم. یکی از بچه برام یه فایل cer ساخت کارم راه افتاد.

یاد گرفتنش آسونه . سختیش توی همون ساختن فایل cer هست البته الان. IMEI گوشیت چیه ؟

نه من نه بابام اصفهانیه نه مامانم . طهرانی هم نیستیم . همچنین تهرانی. بابا بزرگن نائینی هستند.

قربانت.

یه آنتی ویروس توپ واسه 5500 میخوام

اگه تونستید گوشیتونو ویروسی کنید یه جایزه پیش من دارید.
من هرچی از این آنتی ویروسا نصب کردم هبچ اثری جز هنگ برای گوشی نداره.
برای سیمبین سری 60 ورژن 3 هنوز ویروسی ساخته نشده . چون مشکل ساین کردن داره.
از ما گفتن بود.

قربانت.

بیلچه
18-11-2007, 20:15
سلام

یه چند بار امتحان کن ار این ارورها زیاد میده.

یه چیزی فهمیدم : اگه بگی bluetooth بلوتوث گوشی رو روشن می کنه.:5:

docharkheh
18-11-2007, 20:31
یه چند بار امتحان کن ار این ارورها زیاد میده.

یه چیزی فهمیدم : اگه بگی bluetooth بلوتوث گوشی رو روشن می کنه.:5:
بیلچه جان ممنون که راهنماییم کردی.
الان گوشیم هی داره میگه که مموری فوله .در صورتی که مموریم رو چک کردم و فضا دارم .حالا نمی دونم چش شده؟ کمکم کنید

بیلچه
18-11-2007, 20:53
بیلچه جان ممنون که راهنماییم کردی.
الان گوشیم هی داره میگه که مموری فوله .در صورتی که مموریم رو چک کردم و فضا دارم .حالا نمی دونم چش شده؟ کمکم کنید

شاید فون مموریت پر شده . یا مسیج هات روی فون مموری ذخیره میشه.

برو به این آدرس

MENU > MESSAGE >OPTION >OTHER > MEMORY IN USE

و به MEMORY CARD تغییرش بده.

ایشالا که درست بشه.

میگم آقا شما هم انگار یه رگ و ریشه ی اصفهانی دارید . این طور نیست ؟

ZIGORAT
18-11-2007, 21:18
آره دمش گرم. یکی از بچه برام یه فایل cer ساخت کارم راه افتاد.

یاد گرفتنش آسونه . سختیش توی همون ساختن فایل cer هست البته الان. IMEI گوشیت چیه ؟

نه من نه بابام اصفهانیه نه مامانم . طهرانی هم نیستیم . همچنین تهرانی. بابا بزرگن نائینی هستند.

قربانت.

سلام

IMEI گوشیو برا چی می خوای ؟برام جالبه بدونم !

چی شده داری به همه انگ اصفهانی بودن می چسبونی بیلچه دوست داشتنی!

docharkheh
18-11-2007, 21:26
شاید فون مموریت پر شده . یا مسیج هات روی فون مموری ذخیره میشه.

برو به این آدرس

MENU > MESSAGE >OPTION >OTHER > MEMORY IN USE

و به MEMORY CARD تغییرش بده.

ایشالا که درست بشه.

میگم آقا شما هم انگار یه رگ و ریشه ی اصفهانی دارید . این طور نیست ؟

بیلچه جون مشکل حل شد .یه نرم افزار زده بودم رفته بود رو فون مموری .پیداش کردم و بعدشم معلومه که ،حپولیش کردم.
من اهل اصفهان نیستم ولی اصفهون زیاد اومدم و به این شهر فوق العاده زیبا علاقه عجیبی دارم طوری که هر موقع اصفهان میام انگار برای اولین باره که به این شهر اومدم.تا حالا هم دو بار با دوچرخه به اصفهان اومدم.من یه شناطی هستم.

docharkheh
18-11-2007, 23:16
بیلچه جون من برای ساین کردن فایلها به مشکل بر خوردم....
وقتی فایل csrرو ساختم طبق دستور به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم ولی هر کاری کردم نتونستم با مشخصات شما وارد بشم.خودمم نتونستم عضو بشم . میتونی به من کمک کنی؟

بیلچه
20-11-2007, 00:18
سلام

IMEI گوشیو برا چی می خوای ؟برام جالبه بدونم !

چی شده داری به همه انگ اصفهانی بودن می چسبونی بیلچه دوست داشتنی!

IMEI گوشیتو می خوام که برات فایل cer بسازم دیگه. برای ساین کردن لازمه.

آخه معمولا هرکی اسمشو بیلچه کلنگ دوچرخه آچارفرانسته و ... میذاره احتمال بالا اصفهانی هست.
جالبته بدونب به اصفهانی هست که شاعره اسمشو گذاشته : خاکشیر

بیلچه جون من برای ساین کردن فایلها به مشکل بر خوردم....
وقتی فایل csrرو ساختم طبق دستور به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم ولی هر کاری کردم نتونستم با مشخصات شما وارد بشم.خودمم نتونستم عضو بشم . میتونی به من کمک کنی؟

این رو هم یه امتحانی کن.

user:srhp@mail2moslem.com
pass:srhp313i

تا دو هفته پیش کار می کرد الان را نمی دونم.

اگه به کارت نیومد یه چند تا آدم پایه توی تاپیک زیر هستند. کاردرست.
براشون IMEI بذاری CER برات میسازند.

بیلچه جون مشکل حل شد .یه نرم افزار زده بودم رفته بود رو فون مموری .پیداش کردم و بعدشم معلومه که ،حپولیش کردم.
من اهل اصفهان نیستم ولی اصفهون زیاد اومدم و به این شهر فوق العاده زیبا علاقه عجیبی دارم طوری که هر موقع اصفهان میام انگار برای اولین باره که به این شهر اومدم.تا حالا هم دو بار با دوچرخه به اصفهان اومدم.من یه شناطی هستم.
خدا را شکر مشکلتون حل شد.

چه جالب ایول
پس اهل دوچرخه سواری هم هستی.
خوب . خوبه دبگه 5500 هم به تیریپ یه دوچرخه سوار می یاد. مگه نه ؟..

ZIGORAT
20-11-2007, 00:59
می خوام از این به بعد با این اسم تو این تایپیک صدا زده بشی !!!

اینم برا من 351855010651265

دست گلت درد نکنه

docharkheh
20-11-2007, 11:46
IMEI گوشیتو می خوام که برات فایل cer بسازم دیگه. برای ساین کردن لازمه.

آخه معمولا هرکی اسمشو بیلچه کلنگ دوچرخه آچارفرانسته و ... میذاره احتمال بالا اصفهانی هست.
جالبته بدونب به اصفهانی هست که شاعره اسمشو گذاشته : خاکشیر

این رو هم یه امتحانی کن.

user:srhp@mail2moslem.com
pass:srhp313i

تا دو هفته پیش کار می کرد الان را نمی دونم.

اگه به کارت نیومد یه چند تا آدم پایه توی تاپیک زیر هستند. کاردرست.
براشون IMEI بذاری CER برات میسازند.

سلام
از این که راهنماییم کردید ممنون،ولی این یوزر هم بسته شده و جواب نداد.درخواستم رو تو اون تاپیک که آدرس شو دادی مطرح کردم.

docharkheh
20-11-2007, 11:55
خدا را شکر مشکلتون حل شد.

چه جالب ایول
پس اهل دوچرخه سواری هم هستی.
خوب . خوبه دبگه 5500 هم به تیریپ یه دوچرخه سوار می یاد. مگه نه ؟..

[/quote]

راستش چه عرض کنم ،دیونه دوچرخه سواریم.
5500هم رو خیلی دوسش دارم . زمانی که می خواستم گوشی بگیرم می خواستم یه چیز بگیرم که لاقل چند سالی نیاز به گوشی دیگه نداشته باشم ، با اینکه خیلی مشکل پسندم ولی این گوشی رو پسندیدم واز همه گوشیها بیشتر دوسش دارم ،برام مثل دوچرخه ام .

aminmafia
22-11-2007, 19:22
سلام بروبکس 5500
آقا ما Lock code گوشی را گم کردیم کسی می تونه حلش کنه؟

saamy4
24-11-2007, 16:37
بچه ها بیاین تم و انواع نرم افزار مخصوص 5500 هم بزاریم انجوری مشتری بیشتر میشه!

Diliya
28-11-2007, 15:47
من گوشی مو که روشن می کنم تم اش به تم فابریک 5500 تغییر می کنه.بعد نرم افزار هایی هم که رو گوشی ریختم کار نمی کنه دیگه هیچ کدوم مشکل چیه؟یک بار مموری گوشی رو فرمت کردم درست شد ولی الان باز اینجوری شده مموریم نمی تونم فرمت کنم لطفا کمک کنید

بیلچه
29-11-2007, 18:33
من گوشی مو که روشن می کنم تم اش به تم فابریک 5500 تغییر می کنه.بعد نرم افزار هایی هم که رو گوشی ریختم کار نمی کنه دیگه هیچ کدوم مشکل چیه؟یک بار مموری گوشی رو فرمت کردم درست شد ولی الان باز اینجوری شده مموریم نمی تونم فرمت کنم لطفا کمک کنید

من هم یه بار همین طوری شدم.

قکر کنم مال اینه که اگه مموری را توی یه گوشی دیگه بذاریم اینطوری میشه.

saamy4
30-11-2007, 19:07
بچه ها هدست گوشیم یه کم مشکل داره گیر میاد؟فیمت چنده؟

zand120
01-12-2007, 10:48
سلام بر دانشمندان عزیز 5500 دار،مخصوصا دکتر بیلچه گرامی؛
بنده چون می خواستم عضوی از خانواده 5500 بشم البته با اجازه شما، تمام این 39 صفحه مطلب رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که گویا تنها اشکال اساسی این گوشی (که ور اومدن
کی پد این گوشیه) به امکاناتش حتما می ارزه و همینطور قیمت الانش(حدود 185 تومن بدون گارانتی).

ولی چیزی که واسم سواله اینه که:
یعنی واقعا نمیشه با این گوشی اس ام اس فارسی زد؟!!(یه جورایی حال گیریه که :13:)
حتی رو کی پدشم که حروف فارسیو نداره یعنی گوشیایه نوکیا کلا اینجوری هستن؟!
منو هاشم فارسی نمیشه آیا؟
یه چیزه دیگه اینکه برام کیفیت ضبط صداشم خیلی مهمه.کسی اینو امتحان کرده؟ مثلا در مقایسه با سری W سونی اریکسون چجوریه؟

zand120
03-12-2007, 10:54
بابا یکی نیست جواب ما رو بده؟
اصلا چرا اینجا متروکه شده؟ نکنه همتون از خرید 5500 پشیمون شدین؟!

docharkheh
04-12-2007, 14:00
بابا یکی نیست جواب ما رو بده؟
اصلا چرا اینجا متروکه شده؟ نکنه همتون از خرید 5500 پشیمون شدین؟!
سلام
اینکه گفتی کی پدش ور میاد کاملا درسته . باهش میشه عربی تایپ کرد .عربی هم مثل فارسیه دیگه .حلا 4تا حرفو نداره.گوشی من عربی رو کی پدش هست.فارسی هم دریافت میکنه .
تا حال هم ضد آبیش برام ثابت شده هم ضد ضربه بودنش.من خودم دوچرخه سوارم و طی چند باری که زمین خوردم گوشی هم تو آب افتاده هم شوت شده رو سنگا ،با اینکه کی پدشم ور اومده ،ولی بازم سرحال سرحاله.باهاش کلی حال میکنم.خداییش گوشی باحالیه . اگه نگیری از دستش دادی .
فعلا یا علی .

saamy4
04-12-2007, 17:38
آره خداییش رو بخای گوشی تمیزی از آب در اومده! چون ضد آبه:31: فقط اگه میخوای همش کلیپ بریزی تو گوشیت و ببینی صفحه گوشی مال اینجور کارا نیست . اصولا 5500 از این سوسول بازیا خوشش نمیاد چون مرامش ورزشیه :blush:به جون خودم! کیفیت ضبط صداش من خوشم اومد به نظر من هم خوبه.عکس خوب میگیره و آب حوض هم میکشه:weird:

بیلچه
05-12-2007, 18:38
آره خداییش رو بخای گوشی تمیزی از آب در اومده! چون ضد آبه:31: فقط اگه میخوای همش کلیپ بریزی تو گوشیت و ببینی صفحه گوشی مال اینجور کارا نیست . اصولا 5500 از این سوسول بازیا خوشش نمیاد چون مرامش ورزشیه :blush:به جون خودم! کیفیت ضبط صداش من خوشم اومد به نظر من هم خوبه.عکس خوب میگیره و آب حوض هم میکشه:weird:

خداییش جمله قرمز رنگ ایول داره.

docharkheh
06-12-2007, 16:57
بیلچه جون بازم نیاز به کمکت دارم.گوشیرو میخوام آپدیت کنم ولی نمیشه.ورژن الانش 3.14 هست که آپدیتش 3.55 هست ولی نمیشه.اگه ممکنه راهنماییم کنی.
با تشکر

saamy4
06-12-2007, 19:56
خداییش جمله قرمز رنگ ایول داره.

من چاکر مرامتم بیلچه جان!مخلصیم!

mehdiazx
08-12-2007, 18:56
باسلام خدمت دوستان عزیز به من تازه واردکمک کنید واگر برنامه ای برای smsفارسی هست معرفی کنید متشکرم

بیلچه
08-12-2007, 23:50
بیلچه جون بازم نیاز به کمکت دارم.گوشیرو میخوام آپدیت کنم ولی نمیشه.ورژن الانش 3.14 هست که آپدیتش 3.55 هست ولی نمیشه.اگه ممکنه راهنماییم کنی.
با تشکر

اول باید موارد زیر رو درستشون کنی.چون پاک قرار بشن.

1.مسیج ها
2. نوت ها
3. شماره تلفن ها ( کانتک )
4. فون مموری

بعد باید یه اینترنت پر سرعت جور کنی. دایل آپ ریسکش زیاده .

بعد هم یه سر به این تاپیک بزنی :

قربان همه بچه های این تاپیک.

zand120
09-12-2007, 02:25
سلام
با تشکر از جوابای دوستان،بالاخره مایه رسید و انشاالله فردا می رم که بخرمش،مبارکم باشه!
خداکنه فقط اونقدر مرامش ورزشی باشه که من رو از 116 کیلو مانکن کنه!!
اینم برای اون دوستمون که sms فارسی می خواست.البته من خودم امتحانش نکردم چون هنوز گوشیشو ندارم! انشاالله کار کنه چون برا خودمم لازم میشه!

یا علی...

saamy4
09-12-2007, 13:45
بچه ها دمتون گرم دوباره تایپیک داره میوفته رو غلطک انشاءالله همینجوری پیش بره.
حالا بیاین تم و از اینجور چیزا هم بزاریم کسی سراغی داره؟
راستی من که اینترنت پر سرعت ندارم نمیتونم آپدیت کنم. حالا که نمیتونم بگید بعد آپدیت چی میشه؟

nokia 5500
09-12-2007, 16:42
سلام به همه دوستان
دوستای 5500 دار
منم حدود 1 ماه میشه که این گوشی و خریدم و خداییش ازش راضیم
با اینکه کاملا می دونستم صفحش ور میاد گرفتمش و لی واسه من که تا حالا هیچیش نشده

2 3 تا برنامه هم دارم که اگه فرصت بشه واستون میزارم

mehdiazx
09-12-2007, 18:27
باسلام خدمت دوستان عزیز به من تازه واردکمک کنید واگر برنامه ای برای smsفارسی هست معرفی کنید متشکرم

Mojtaba N87
09-12-2007, 21:14

به تاپیک برنامه های کاربردی مراجعه کنید.این نرم افزار موجوده...

mina_1515
09-12-2007, 21:26
خواستی بیا یادت بدم آدرس آی دی بده

mina_1515
09-12-2007, 21:28
به تاپیک برنامه های کاربردی مراجعه کنید.این نرم افزار موجوده...

سوالت چی بود پسرم؟

zand120
09-12-2007, 22:44
خوب دوستان منم بالاخره امروز خریدمش.
178 تومن گارانتی نیا البته با لطایف الحیلی!
فقط چند تا سوال دارم.یکی اینکه این گوشی که حافظه داخلیش 8 مگه اگه روش زیاد برنامه برزیم کم میاره دیگه حالا می خوام ببینم برا اینکه کمتر اینجوری شه چه بکنم؟
مثلا برنامه ها رو تو کارت نصب کنم یا هرچی اطلاعات تو حافظه گوشه بریزم تو کارت تاثیری داره؟
در واقع می خوام دوستانی که تجربه دارن به من تازه کار درمورد بهترین مدیریت حافظه گوشی اطلاعات بدن.
یا علی...

nokia 5500
10-12-2007, 00:41
بچه ها من یه سوال دارم
وقتی وارد برنامه sport میشم و می خوام از این برنامه خارج شم برنامه به صورت کامل بسته نمیشه!!!؟؟؟
و وقتی دکمه منو رو نگه می دارم بازم برنامه هستش!!!؟؟؟
به نظر من این باعث شده یه خورده سرعتم بیاد پایین.
اگه میشه بگین چه جوری میشه این برنامه رو به صورت کامل ببندم!!!!؟؟؟؟؟؟

docharkheh
10-12-2007, 15:16
خوب دوستان منم بالاخره امروز خریدمش.
178 تومن گارانتی نیا البته با لطایف الحیلی!
فقط چند تا سوال دارم.یکی اینکه این گوشی که حافظه داخلیش 8 مگه اگه روش زیاد برنامه برزیم کم میاره دیگه حالا می خوام ببینم برا اینکه کمتر اینجوری شه چه بکنم؟
مثلا برنامه ها رو تو کارت نصب کنم یا هرچی اطلاعات تو حافظه گوشه بریزم تو کارت تاثیری داره؟
در واقع می خوام دوستانی که تجربه دارن به من تازه کار درمورد بهترین مدیریت حافظه گوشی اطلاعات بدن.
یا علی...
سلام
مبارکه.ورودت رو به جمع 5500 دارا تبریک میگم.
تمامی نرم افزاراتو رو مموری بریز تا به مشکل بر نخوری . اصلا رو حافظه گوشیت هیچی نریز.این جوری به مشکل بر نمی خوری.

saamy4
10-12-2007, 18:43
بچه ها من یه سوال دارم
وقتی وارد برنامه sport میشم و می خوام از این برنامه خارج شم برنامه به صورت کامل بسته نمیشه!!!؟؟؟
و وقتی دکمه منو رو نگه می دارم بازم برنامه هستش!!!؟؟؟
به نظر من این باعث شده یه خورده سرعتم بیاد پایین.
اگه میشه بگین چه جوری میشه این برنامه رو به صورت کامل ببندم!!!!؟؟؟؟؟؟

فکر میکنم همه گوشیهای 5500 اینجوری باشن مال منم همینجوری هست هر کاری کردم نتونستم ببندمش!

saamy4
10-12-2007, 18:58
اینم یه سایت پر از تم اگه کسی حوصله داره منتقل کنه اینجا

zand120
11-12-2007, 09:45
دوچرخه جان ممنون از جوابت.
حالا می خوام ببینم چطور میشه اینباکس مسیجامو به مموری کارت انتقال بدم که هم با گرفتن چنتا فایل زود پر نشه هم مسیجا رو تو کارتم داشته باشم.
دیگه اینکه چطور میشه فایلایی رو که پروتکت هست رو فرستاد.یکی از دوستان گفته بود پسوند فایلو عوض کنم بعد بفرستم که میشه ولی اونی که میگیره نمیتونه دوباره عوضش کنه چون تو اینباکس این گزینه رو نداره.
کارتون درسته.
یا علی...

docharkheh
11-12-2007, 20:12
حالا می خوام ببینم چطور میشه اینباکس مسیجامو به مموری کارت انتقال بدم که هم با گرفتن چنتا فایل زود پر نشه هم مسیجا رو تو کارتم داشته باشم.
دیگه اینکه چطور میشه فایلایی رو که پروتکت هست رو فرستاد.یکی از دوستان گفته بود پسوند فایلو عوض کنم بعد بفرستم که میشه ولی اونی که میگیره نمیتونه دوباره عوضش کنه چون تو اینباکس این گزینه رو نداره.
کارتون درسته.
یا علی...
خواهش میکنم .چیزی نیست که .
برای تنظیم باید مراحل زیر رو طی کنی:
menu>messaging>options>settings>other>memory in use
حالا اینجا مموری رو انتخاب کن.

zand120
12-12-2007, 14:18
دوچرخه جان تو کارت درسته، اصلا حواسم به others نبود. ببخشید من چون تازه کارم تو این موارد چیزی حالیم نیست هی سوال می کنم. جون هر کی دوست داری منو از گیجی نجات بده.
بگو

این کرک کردن چیه؟
فایل cer چیه؟
این ساین کردن دیگه چه صیغه ایه؟
هر کودوم کجا استفاده میشن؟
از کجا بفهمیم که ایم برنامه ایی که گرفتیم به کودومش نیاز داره؟
هر کودوم چجوری انجام داده میشن؟آخه من هرچی برنامه گرفتم تا حالا همشون trial بودن کرکم همراشون نبوده. کد می خواستن. یکی دو تا هم که کرک داشتن نمی دونستم چکارش باید بکنم که راه بیفته.
میدونم خیلی سوال کردم و جواباشم احتمالا طولانیه. ولی لااقل یه جا رو معرفی کن که برم بخونم.
راستی اینم بگم که الان اکثر برنامه هایی که گرفتم از اینجا موقع نصب این پیغامو میدن:

expired certificate

zand120
13-12-2007, 16:54
سلام.خوب ممنون من خودم جواب بعضی از سوالایی که بالا گفتم رو پیدا کردم.
فقط میمونه این که آیا اون پیغام expired certificate مربوط به همین ساین نبودن میشه (یا گذشتن تاریخ اعتبار ساین) که با ساین کردن درست بشه؟
دوم اینکه بعضی برنامه هایی که گرفتم اصلا فایل کرک همراشون نبود. ممکنه با ساین کردن از trial بودن در بیان اگه نه از کجا کرکشونو گیر بیارم؟
و سومی رو که انتظار دارم حتما جوابشو بگیرم (چون مربوط به گوشیه 5500 هستش) اینه که آیا برنامه های جاوا واسه همه انقدر دیر اجرا میشن یا مال من اینطوریه؟
ازون مهمتر که اعصابمو ریخته به هم اینه که مال من بعد از یک بار اجرای برنامه دیگه هیچ کودوم اجرا نمیشن و باید گوشیو خاموش روشن کنم! یعنی ایراد از کجاست؟ممنکه ویروس باشه؟
کممممممک!

docharkheh
13-12-2007, 17:02
دوچرخه جان تو کارت درسته، اصلا حواسم به others نبود. ببخشید من چون تازه کارم تو این موارد چیزی حالیم نیست هی سوال می کنم. جون هر کی دوست داری منو از گیجی نجات بده.
بگو

این کرک کردن چیه؟
فایل cer چیه؟
این ساین کردن دیگه چه صیغه ایه؟
هر کودوم کجا استفاده میشن؟
از کجا بفهمیم که ایم برنامه ایی که گرفتیم به کودومش نیاز داره؟
هر کودوم چجوری انجام داده میشن؟آخه من هرچی برنامه گرفتم تا حالا همشون trial بودن کرکم همراشون نبوده. کد می خواستن. یکی دو تا هم که کرک داشتن نمی دونستم چکارش باید بکنم که راه بیفته.
میدونم خیلی سوال کردم و جواباشم احتمالا طولانیه. ولی لااقل یه جا رو معرفی کن که برم بخونم.
راستی اینم بگم که الان اکثر برنامه هایی که گرفتم از اینجا موقع نصب این پیغامو میدن:

expired certificate

اینجا کارتو را میندازن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

docharkheh
13-12-2007, 17:11
سلام.خوب ممنون من خودم جواب بعضی از سوالایی که بالا گفتم رو پیدا کردم.
فقط میمونه این که آیا اون پیغام expired certificate مربوط به همین ساین نبودن میشه (یا گذشتن تاریخ اعتبار ساین) که با ساین کردن درست بشه؟
دوم اینکه بعضی برنامه هایی که گرفتم اصلا فایل کرک همراشون نبود. ممکنه با ساین کردن از trial بودن در بیان اگه نه از کجا کرکشونو گیر بیارم؟
و سومی رو که انتظار دارم حتما جوابشو بگیرم (چون مربوط به گوشیه 5500 هستش) اینه که آیا برنامه های جاوا واسه همه انقدر دیر اجرا میشن یا مال من اینطوریه؟
ازون مهمتر که اعصابمو ریخته به هم اینه که مال من بعد از یک بار اجرای برنامه دیگه هیچ کودوم اجرا نمیشن و باید گوشیو خاموش روشن کنم! یعنی ایراد از کجاست؟ممنکه ویروس باشه؟
کممممممک!
فکر ویروسو از سرت بیا بیرون .چون که من یه جا خوندم که به این سری گوشی ها ویروس نمی افته.یعنی اصلا ویروسی ساخته نشده تا اینکه گوشیت ویروسی بشه.

A ZITA
13-12-2007, 23:30
کارتون درسته.
یا علی...

با برنامه ی x-plore می تونی فایل های پرو تکت رو هم بفرستی :

توضیحات کامل در مورد این برنامه :

forum.par30online.com/showpost.php?p=931&postcount=3

zand120
14-12-2007, 19:06
دوستان سلام
لطفا به لینک بالا مراجعه کنید.اونجا یه نفر یک راه برای اضافه کردن زبان فارسی به گوشی رو به طور مفصل توضیح داده و البته یکم مشکوک میزنه.
می خواستم اساتید یه نگاه بندازن و نظرشون رو بدن که راه خوبیه یا نه؟ و یا راه بهتری هم برای اینکار هست؟یا کلا از خیرش بگذریم بهتره؟!

nokia 5500
14-12-2007, 21:52
سلام به همگی
اولا برنامه اون اسکرین یور که خیلی باحاله و مخصوص 5500 گیر اوردم فقط نمیدونم کرک داره یا نه من که روزه گوشیمه هیچ اتفاقی نیوفتاده. حالا دوستان اگه لطف کنن یه راه واسه اپلود کردنش بزارن ممنون میشم تا اینو در اختیار همه دوستای گلم بزارم.

دوما من یه تم داشتم خیلی خوشم ازش میومد. دیروز حدود 30 تم ریختم روی گوشی ولی دیدم نصف تم هام پریده و اون تمی که دوسش داشتم خبری ازش نیست!!!؟؟؟ هر کاریم می کنم دوباره نصب نمیشه Error می زنه!!!؟؟؟
دوستان اگه یه لطفی کنن و منو راهنمایی کنن که اولا چه جوری اون تم قبلیمو برگردونم و دوما چه جوری تمای اضافی و unistal کنم ممنون میشم.

قبلا از راهنماییتون ممنونم

zand120
15-12-2007, 10:35
سلام.
کسی اون لینک فارسی کردن رو نگاه نکرد؟؟؟؟
از دوستان یه سوال دیگه داشتم در مورد این گوشی.
من بالاخره نفهمیدم حافظه داخلی این گوشی چنده؟؟!!
وقتی با برنامه task manager میبینم نوشته 32mb وقتی با X plorer حجم درایوارو جمع میزنم میشه 64mb در حالی که وقتی برنامه میخوام بریزم 8mb حافظه دارم!!!!
یکی بگه کودومش درسته؟

docharkheh
16-12-2007, 01:13
سلام.
وقتی با برنامه task manager میبینم نوشته 32mb وقتی با X plorer حجم درایوارو جمع میزنم میشه 64mb در حالی که وقتی برنامه میخوام بریزم 8mb حافظه دارم!!!!
یکی بگه کودومش درسته؟
بابا از من می شنوید بی خیال این چیزا شین اصلا بی خیال کلوپ 5500 بشین اینجا که کسی نمیاد.من که دیگه نمی یام. همه رفتن حتی بیلچه هم نمی یاد.........

zand120
16-12-2007, 09:54
بابا از من می شنوید بی خیال این چیزا شین اصلا بی خیال کلوپ 5500 بشین اینجا که کسی نمیاد.من که دیگه نمی یام. همه رفتن حتی بیلچه هم نمی یاد.........
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه چی شده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

saamy4
16-12-2007, 18:42
8mb درسته!

بیلچه
16-12-2007, 19:12
سلام.
یکی بگه کودومش درسته؟

64 مگابایته ولی همیشه 8 تاش خالیه. بقیش برای سیستم عامل و برنامه های خودشه.

nokia 5500
16-12-2007, 23:33
کسی نبود جواب سوال منو بده!!!؟؟؟
من چه جوری تمای اضافی رویه گوشیم و پاک کنم!!؟؟؟
تویه قسمت app.mgr فقط برنامه های زیر هستند:
browser ng*
mmssync*
sudoku
catalogs
feeds*
snakes
francais
...marie-franc
english(uk)
...elen-enflish
portugues
...isabel-port
...DRM Commo*
theme2
...adobe read
ptkit2*
theme3
...groove labyr
nokia sensor
...psiloc watter
...DRMCommon*

تویه لیستش فقط این برنامه هست
ولی وقتی توی optinon گزینه view log می زنم همه برنامه هام هستن.فقط نمی تونم انتخابشون کنم.
اگه میشه راهنماییم کنین.

اگه میشه یه توضیحیم درباره برنامه های که با * مشخص کردمم بدین ممنون میشم.

saamy4
18-12-2007, 01:27
آره اتفاقا منم این مشکل رو دارم نمیدونم باید چیکار کنم!

zand120
18-12-2007, 02:09
کسی نبود جواب سوال منو بده!!!؟؟؟
من چه جوری تمای اضافی رویه گوشیم و پاک کنم!!؟؟؟
تویه قسمت app.mgr فقط برنامه های زیر هستند:
browser ng*
mmssync*
sudoku
catalogs
feeds*
snakes
francais
...marie-franc
english(uk)
...elen-enflish
portugues
...isabel-port
...DRM Commo*
theme2
...adobe read
ptkit2*
theme3
...groove labyr
nokia sensor
...psiloc watter
...DRMCommon*

تویه لیستش فقط این برنامه هست
ولی وقتی توی optinon گزینه view log می زنم همه برنامه هام هستن.فقط نمی تونم انتخابشون کنم.
اگه میشه راهنماییم کنین.

اگه میشه یه توضیحیم درباره برنامه های که با * مشخص کردمم بدین ممنون میشم.

browser ng
ptkit2
feeds
هر سه این برنامه ها مال خود نوکیا هستن و از اول رو گوشی نصب میشن.حدس میزنم که(از روی مخففشون) اولی موتور جستجو یا وصل شدن به اینترنت گوشی باشه و دومی مربوط به فناوری پوش تو تاکptt باشه. سومی هم نمی دونم.
بقیه برنامه های ستاره دار رو حتما رو خودت ریختی ولی میدونم ...DRMCommon مربوط به برنامه های شرکت psiloc هست که با برنامه های اون نصب میشه.
یا علی.

saamy4
18-12-2007, 02:20
zand120عزیز مشکل ما اینه که نمیدونیم تم هایی که تو این لیست نیست رو چجوری حذف کنیم.

saamy4
18-12-2007, 21:45
دوستان آیا برنامه ای دارند که بشه از گوشی 5500 به عنوان وبکم استفاده کرد؟

بیلچه
18-12-2007, 22:06
دوستان آیا برنامه ای دارند که بشه از گوشی 5500 به عنوان وبکم استفاده کرد؟

بلوتوس وب کم

وب کم USB

nokia 5500
19-12-2007, 13:41
یعنی اینجا کسی نیست به من بگه چه جوری میشه برنامه ها و تم های اضافی رویه گوشیمو پاک کنم!!!؟؟؟؟
یعنی هیچ جوری نمیشه این کارو کرد!!!؟؟؟

saamy4
19-12-2007, 16:31
بیلچه دستت درد نکنه خیلی برنامه باحالیه! راستی من دیشب گوشیم رو با اینترنت دایل آپ آپگرید کردم ورژن جدید هست 4.60 ولی من کارایی جدیدی ندیدم!فقط سرعت رفته بالا همین.هیچکس هست که جدیدن آپگرید کرده باشه؟

بیلچه
19-12-2007, 18:19
بیلچه دستت درد نکنه خیلی برنامه باحالیه! راستی من دیشب گوشیم رو با اینترنت دایل آپ آپگرید کردم ورژن جدید هست 4.60 ولی من کارایی جدیدی ندیدم!فقط سرعت رفته بالا همین.هیچکس هست که جدیدن آپگرید کرده باشه؟

مبارک باشه.
کد گوشیت چند هست؟
اون کدی که پشت یاطری نوشته و با 05 شروع می شه؟

بیلچه
19-12-2007, 18:26
یعنی اینجا کسی نیست به من بگه چه جوری میشه برنامه ها و تم های اضافی رویه گوشیمو پاک کنم!!!؟؟؟؟
یعنی هیچ جوری نمیشه این کارو کرد!!!؟؟؟

اگه کارت خیلی ناجور شده. اول همه ی برنامه های نصبی گوشیت رو آنیستال کن و هم چنین تم ها رو. سپس با رمریدر یا کایل usb فولدر های زیر رو از روی گوشیت پاک کن.
private
system
sys
resource
با این کار دیگه مطمئن باش هیچ چیزی روی رم گوشی نمونده.
فقط یه سری فایل بسیار کم حجم توی فون مموری می مونه که با یک مستر ریست درست میشه.

قبل از انجام کارهای بالاحتما با یکی دو نفر هم مشورت کن. صرف نظر من کافی نیست.

saamy4
19-12-2007, 19:55
کد گوشیت چند هست؟
اون کدی که پشت یاطری نوشته و با 05 شروع می شه؟

کد هست 0537553
حالا این کد ماله چی هست؟میشه یه کم توضیح بدید!
در ضمن من یه مشکل دیگه دارم اینه که می خوام تم نصب کنم میگه که اعتبار این گذشته حالا باید چیکار کرد؟

Mojtaba N87
19-12-2007, 20:15
اگه کارت خیلی ناجور شده. اول همه ی برنامه های نصبی گوشیت رو آنیستال کن و هم چنین تم ها رو. سپس با رمریدر یا کایل usb فولدر های زیر رو از روی گوشیت پاک کن.
private
system
sys
resource
فقط یه سری فایل بسیار کم حجم توی فون مموری می مونه که با یک مستر ریست درست میشه.

بیلچه جان مثل همیشه کامل توضیح دادن... ولی اگه کلا می خوای از شرشون بدون در سر راحت شی فون مموری رو ریست کن و مموری کارت رو هم فرمت!

بیلچه
19-12-2007, 22:58
کد هست 0537553
حالا این کد ماله چی هست؟میشه یه کم توضیح بدید!
در ضمن من یه مشکل دیگه دارم اینه که می خوام تم نصب کنم میگه که اعتبار این گذشته حالا باید چیکار کرد؟

با این کد نوع گوشی شما و آخرین آپدیت موجود مشخص میشه.

برای من کدش 0537664 هست.

دمت گرم انگار برای من هم آخرین ورژن اومدش 4.60 هست.

همین الان می رم آپدیت می کنم.

بیلچه
19-12-2007, 22:59

تاریخ گوشی رو باید ببری عقب.

1 ماه
2 ماه
3ماه
.
.
.
.
همین طور تا 1 سال

docharkheh
19-12-2007, 23:04
سلام به بر بچ کلوپ 5500
انگار تاپیک بازم داره را میوفته.مهمتر از همه بازم بیلچه عزیز برگشته.
منم سر میزنم ولی مشکلی ندارم.
فقط باید برم منم گوشیم رو آپدیت بکنم

saamy4
20-12-2007, 00:30
تاریخ گوشی رو باید ببری عقب.

1 ماه
2 ماه
3ماه
.
.
.
.
همین طور تا 1 سال
بیلچه جان ما همیشه مزاحمت هستیم.بازم مثل همیشه دمت گرم!
راستی کد گوشی من مثل مال تو هست چون گوشی دوستمو اول آپدیت کردم کد اون رو نوشتم.

بیلچه
20-12-2007, 01:10
قربان هموتون برم.

گوشیمو آپدیت کردم به 4.60

Mojtaba N87
20-12-2007, 14:27
قربان هموتون برم.

گوشیمو آپدیت کردم به 4.60
تغییرش محسوس بود؟

بیلچه
20-12-2007, 14:29
احساس می کنم ایکون های گوشیم بزرگتر شدند.
سرعت گوشیم همخیلی بهتر شد.
بعد از آپدیت هم 7.5 مگ حافظه ی خالی در فون مموری بوجوداومد.
اینم عکس از آیکون های منو گوشی. به نظرتون بزرگتر نشدند.

saamy4
20-12-2007, 15:17
احساس می کنم ایکون های گوشیم بزرگتر شدند.
سرعت گوشیم همخیلی بهتر شد.
بعد از آپدیت هم 7.5 مگ حافظه ی خالی در فون مموری بوجوداومد.
اینم عکس از آیکون های منو گوشی. به نظرتون بزرگتر نشدند.

بیلچه جان درست میگی برای گوشی منم همچین اتفاقی افتاده!اگه امکان داره ورژن های آپدیت 5500 رو از 3.14 تا 4.60 بگی چندتا بودن؟چون که من اولین آپدیت گوشیم هست.:11:

nokia 5500
20-12-2007, 15:28
با این کد نوع گوشی شما و آخرین آپدیت موجود مشخص میشه.

برای من کدش 0537664 هست.

دمت گرم انگار برای من هم آخرین ورژن اومدش 4.60 هست.

همین الان می رم آپدیت می کنم.

واسه منم 0537664 هستش
حالا اخرین آپدیت گوشیه من چنده؟!!:10:

nokia 5500
20-12-2007, 15:36
private
system
sys
resource

مرسی بیلچه جون :11:

ولی خوب من همه برنامه ها و تم هامو روی مموری کارت ریختم.
نمی دونم واسه من اینجوریه یا نه واسه همه اینجوریه!!؟
فایل تم من حدود 34 تم و بیشتر نشون نمیده و هر چی تم ها نصبی از این تعداد بیشتر باشه همیشه تم ها ی جدید و جایگزین تم های قدیمی می کنه ولی همه تم ها روی گوشی نصبن.
حالا من چند وقت پیش مقداری تم روی گوشی ریختم(مثل این ندید بدیدا) حالا اومدن توی فایل تمم و جایگزین تمای قدیمیم شدن:41: حالا هر کاری می کنم که این جدیدا رو پاک کنم و اون قدیمیا رو بیارم نمی تونم:41:
وقتیم میام دوباره نصبشون کنم ارور میزنه
اگه میشه در این موردم راهنمایی کنین ممنون میشم.:11:(بالاخره شما هم قدیمی و هستین و هم اوستا)

راستی از کجا بفهمیم که گوشی موزیکاله یا نه!؟:8:

saamy4
20-12-2007, 15:47
با اجازه بیلچه! ارور گوشیت چی میگه؟ اگه مموری کارت رو فرمت کنی خوب میشه.یه گوشی 5500 اومد دستم من اینجوری درستش کردم.
من هرچی 5500 موزیکال دیدم قرمز بودن مثل آواتار خودم.

nokia 5500
20-12-2007, 16:18
با اجازه بیلچه! ارور گوشیت چی میگه؟ اگه مموری کارت رو فرمت کنی خوب میشه.یه گوشی 5500 اومد دستم من اینجوری درستش کردم.

ارور گوشیم unabale to instal هست.

آخه می دونی واسه فرمت کردن مموری کارت وقتی توی قسمت app.manager میرم
لیست زیر میاد:
browser ng
mmssync******
sudoku
catalogs
feeds
snakes
francais
...marie-franc
english(uk)
...elen-enflish
portugues
...isabel-port
...DRM Commo
theme2
...adobe read
ptkit2
theme3
...groove labyr
nokia sensor
...psiloc watter
...DRMCommon

که فقط برنامه mmssync که نمیودنم چی هستش توی مموری فونم نصبه.بقیه روی مموری کارتم نصبن.که فکر کنم بعضیاشون برنامه خود گوشی باشن!!!!؟؟؟
اگه مموری کارتم و فرمت کنم همه این برنامه ها هم میپرن!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمی دونم چی کار کنم .
یکی این واسم معما شده یکی اینکه چه جوری این برنامه sporto ببندم.

پس میگی گوشی من که سیاه کوزیکال نیست!!!؟؟:8::41::31:

saamy4
20-12-2007, 16:32
آره درست میگی اکثرشون مال خود گوشی هستن خوب برو از توی درایو C گوشیت اینارو کپی کن تو کامپیوترت بعد از فرمت دوباره نصبشون کن.فکر میکنم گوشی های مشکی و زرد معمولی هستند و قرمز موزیکال البته من طبق دیده هام میگم در این زمینه مطاله ای نداشتم.برنامه اسپورت هم همیشه هست نمیتونی ببریش یعنی نمیشه.باید باشه جزو خصوصیات گوشی هست.
راستی من بعد آپدیت گوشیم برنامه sudoku نصب نمیشه همه اینجورین؟

بیلچه
20-12-2007, 19:40
بیلچه جان درست میگی برای گوشی منم همچین اتفاقی افتاده!اگه امکان داره ورژن های آپدیت 5500 رو از 3.14 تا 4.60 بگی چندتا بودن؟چون که من اولین آپدیت گوشیم هست.:11:

3.14
3.55
4.03
4.40
و آخریش :

4.60

البته بعضی از آپدیت هاش سریع اومد و رفت مثل 4.40
و همه ی آپدیت ها مربوط به یک کد نمی شه.
به هر حال الان آخرین آپدیت 4.60 هست.

واسه منم 0537664 هستش
حالا اخرین آپدیت گوشیه من چنده؟!!:10:

دوست من
4.60

بیلچه
20-12-2007, 19:53
مرسی بیلچه جون :11:

ولی خوب من همه برنامه ها و تم هامو روی مموری کارت ریختم.
نمی دونم واسه من اینجوریه یا نه واسه همه اینجوریه!!؟
فایل تم من حدود 34 تم و بیشتر نشون نمیده و هر چی تم ها نصبی از این تعداد بیشتر باشه همیشه تم ها ی جدید و جایگزین تم های قدیمی می کنه ولی همه تم ها روی گوشی نصبن.
حالا من چند وقت پیش مقداری تم روی گوشی ریختم(مثل این ندید بدیدا) حالا اومدن توی فایل تمم و جایگزین تمای قدیمیم شدن:41: حالا هر کاری می کنم که این جدیدا رو پاک کنم و اون قدیمیا رو بیارم نمی تونم:41:
وقتیم میام دوباره نصبشون کنم ارور میزنه
اگه میشه در این موردم راهنمایی کنین ممنون میشم.:11:(بالاخره شما هم قدیمی و هستین و هم اوستا)

راستی از کجا بفهمیم که گوشی موزیکاله یا نه!؟:8:

این برنامه های پیشفرض همین امروز فردا هستند که از رو گوشیت بپرند من هم که گوشیمو آپدیت کردم از روی گوشیم پریدند.
چون برنامه هاش زیاد کاربردی هم ندارند به نظر من همون فولدر هایی که گفتم را پاک کن. از این به بعدهم یه 5 -6 تا بیشتر تم روی گوشی نصب نکن.
از برنامه ها و بازی های به درد بخور روی گوشی فقط این هاهستند که به درد می خورند.

sudoku
snakes
English(uk)
Ellen English (uk)
Adobe read le
theme2
theme3
groove labyrinth
timezone
sms_accelerator

تمام برنامه های بالا را می تونی از اینترنت بگیری به غیر از:

theme2
theme3

به نظر من بی خیال برنامه های پیشفرض گوشی شو.

می گم گوشی شما هم قرمز رنگش؟

ارور گوشیم unabale to instal هست.

آخه می دونی واسه فرمت کردن مموری کارت وقتی توی قسمت app.manager میرم
لیست زیر میاد:
browser ng
mmssync******
sudoku
catalogs
feeds
snakes
francais
...marie-franc
english(uk)
...elen-enflish
portugues
...isabel-port
...DRM Commo
theme2
...adobe read
ptkit2
theme3
...groove labyr
nokia sensor
...psiloc watter
...DRMCommon

که فقط برنامه mmssync که نمیودنم چی هستش توی مموری فونم نصبه.بقیه روی مموری کارتم نصبن.که فکر کنم بعضیاشون برنامه خود گوشی باشن!!!!؟؟؟
اگه مموری کارتم و فرمت کنم همه این برنامه ها هم میپرن!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نمی دونم چی کار کنم .
یکی این واسم معما شده یکی اینکه چه جوری این برنامه sporto ببندم.

پس میگی گوشی من که سیاه کوزیکال نیست!!!؟؟:8::41::31:

این sport رو هیچ جوری نمیشه حذفش کرد. البته حذف کردنش مهم هم نیست.
موزیکالش هم دقیق معلوم نیست قرمز رنگش یا نه ؟
توی سایت خود نوکیا با رنگ قرمز کشیده شده ولی در مشخصات 5500 عادی نوشته مموری 64 کارت داخل جعبه و در مشخصات 5500 موزیک نوشته 512 مگ مموری کارت.
چون 5500 من مشکی هست و مموری 512 داخلش بود فکر کنم موزیکال هست.

آره درست میگی اکثرشون مال خود گوشی هستن خوب برو از توی درایو C گوشیت اینارو کپی کن تو کامپیوترت بعد از فرمت دوباره نصبشون کن.فکر میکنم گوشی های مشکی و زرد معمولی هستند و قرمز موزیکال البته من طبق دیده هام میگم در این زمینه مطاله ای نداشتم.برنامه اسپورت هم همیشه هست نمیتونی ببریش یعنی نمیشه.باید باشه جزو خصوصیات گوشی هست.
راستی من بعد آپدیت گوشیم برنامه sudoku نصب نمیشه همه اینجورین؟

sudoku رو من فایل swf شو دارم که با falsh player گوشی اجرا می شه.. برنامه ی نصبیشو پیدا نکردم.

saamy4
20-12-2007, 20:09
نمیدونم بیلچه جان تو جعبه گوشی مموری 512 بود ولی رنگش مشکی هست ولی فکر کنم مجارستان تو هر دو نمونه مموری کارت 512 گذاشته!نمیدونم والا چی بگم.تو آپدیت نوشته 5500 sport rm این RM یعنی چی؟

بیلچه
20-12-2007, 20:11
دانلود برنامه های پیشفرض نوکیا 5500 اسپورت

Sudoku
Snakes
English(UK)
Ellen English (UK)
Martin English (UK)
Adobe Reader LE
Groove Labyrinth
Timezone
SMS_Accelerator

بیلچه
20-12-2007, 20:13
نمیدونم بیلچه جان تو جعبه گوشی مموری 512 بود ولی رنگش مشکی هست ولی فکر کنم مجارستان تو هر دو نمونه مموری کارت 512 گذاشته!نمیدونم والا چی بگم.تو آپدیت نوشته 5500 sport rm این RM یعنی چی؟
RM من شنیدم نوع سی پی یو ی به کار رفته در گوشی هست.
روی گوشی و توی جعبه ی گوشی من نوشته made in German
مال شما مجارستانی هست؟

saamy4
20-12-2007, 20:33
ببخشید اشتباه کردم همون آلمان منظورم بود:31: حالا از هیچ جا میشه فهمید گوشی چی هست؟
بابت برنامه ها هم خیلی خیلی ممنونم.

saamy4
20-12-2007, 22:52
راستی بچه ها کسی بازی والیبال ژله ای رو برای این گوشی سراغ داره چون هرچی که من گرفتم پیغام میده که یعنی ساپورت نمیشه!ممنون اگه که اینجا بذارید.

nokia 5500
21-12-2007, 00:55
3.14
3.55
4.03
4.40
و آخریش :

4.60

البته بعضی از آپدیت هاش سریع اومد و رفت مثل 4.40
و همه ی آپدیت ها مربوط به یک کد نمی شه.
به هر حال الان آخرین آپدیت 4.60 هست.

دوست من
4.60

مرسی بیلچه جون

حالا چجوری میشه اپدیت کرد!!؟؟
من رفتم سایت نوکیا برنامه nokiasoftwareupdatersetup-en.exe رو که حجمش حدود 14.97 مگابایت بود و دانلود کردم. حالا نمی دونم برنامه آپدیت اینه یا نه!!!؟؟
اگه آره بعدش باید چیکار کنم
اگه نه بازم باید چی کار کنم:31:

nokia 5500
21-12-2007, 01:06
راستی بچه ها کسی بازی والیبال ژله ای رو برای این گوشی سراغ داره چون هرچی که من گرفتم پیغام میده که یعنی ساپورت نمیشه!ممنون اگه که اینجا بذارید.

این بازی مخصوص 5500 جونه!!!؟؟؟

saamy4
21-12-2007, 01:38
این بازی مخصوص 5500 جونه!!!؟؟؟
نه برای گوشی های سری 60 هست ولی نمیدونم چرا 5500 ساپورت نمیکنه چون که من برای سری 60 ورژن 3 رو هم دانلود کردم ولی بازم نمیشه!

saamy4
21-12-2007, 01:57
خدمت همه بچه های 5500ی چرا تایپیک ما مهم نیست ما که از 6120 هم بازدیدمون بیشتری هم تعداد پستمون ولی اون مهم هست و ما هیچی؟به مدیران بگید منو که نمیشناسن چون تازه واردم ولی بیلچه رو که میشناسن! اگه همه همراه هم یه درخواست بدیم 100% مهم میشه پس اگه همه حرف منو قبول دارین یه نقل قول از این پست من بزنید و نظرتون رو بگید تا بیشتر جلب توجه کنه! یا نقل قول از پست قبلیتون.

asfa
21-12-2007, 02:18
خدمت همه بچه های 5500ی چرا تایپیک ما مهم نیست ما که از 6120 هم بازدیدمون بیشتری هم تعداد پستمون ولی اون مهم هست و ما هیچی؟به مدیران بگید منو که نمیشناسن چون تازه واردم ولی بیلچه رو که میشناسن! اگه همه همراه هم یه درخواست بدیم 100% مهم میشه پس اگه همه حرف منو قبول دارین یه نقل قول از این پست من بزنید و نظرتون رو بگید تا بیشتر جلب توجه کنه! یا نقل قول از پست قبلیتون.
مگه فرقی هم میکنه که مهم باشه یا نباشه ؟
البته ببخشیدا همینطوری گفتم یه وقت فکر نکن 6120 دارم من ان73 دارم پس کاملا بیطرفم !:46:

nokia 5500
21-12-2007, 02:23
مگه فرقی هم میکنه که مهم باشه یا نباشه ؟
البته ببخشیدا همینطوری گفتم یه وقت فکر نکن 6120 دارم من ان73 دارم پس کاملا بیطرفم !:46:

نه فرقی نمی کنه که اینجا مهم باشه یا نباشه.
مهم اینه که 5500 سلطانه:5:

nokia 5500
21-12-2007, 02:25
اینم همون اسکرین سیور معروف که فقط مخصوص 5500 .
نمی دونم تکراریه یا نه ولی تا جایی که خبر دارم جناب بیلچه این برنامه رو داشتن فقط 1 روز رویه گوشی کار می کرد!!؟؟ ولی من حدود 2 ماه این گوشی و گرفتم و دارم واسه من نصب و هیچ مشکلی ندارم

اینم لینکش:

zand120
21-12-2007, 12:45
این sport رو هیچ جوری نمیشه حذفش کرد. البته حذف کردنش مهم هم نیست.

بیلچه جان این برنامه sport رو با همون برنامه handy task manager که تو برنامه های کاربردی خودت گذاشتی میشه بست. با گزینه kill.
البته واقعا بستنش تغییر محسوسی ایجاد نمیکنه.

saamy4
21-12-2007, 12:48
چرا خیلی فرق میکنه اینجوری اگه بچه ها مثل چند وقت پیش یه مدت نیان دیگه نباید تایپیک رو سرچ کنیم همیشه در اول می مونه و البته طرف دارای بیشتری هم پیدا میکنه!
راست 5500 عزیز لینک مشکل داره اگه ممکن هست درستش کنید.

بیلچه
21-12-2007, 13:51
مرسی بیلچه جون

حالا چجوری میشه اپدیت کرد!!؟؟
من رفتم سایت نوکیا برنامه nokiasoftwareupdatersetup-en.exe رو که حجمش حدود 14.97 مگابایت بود و دانلود کردم. حالا نمی دونم برنامه آپدیت اینه یا نه!!!؟؟
اگه آره بعدش باید چیکار کنم
اگه نه بازم باید چی کار کنم:31:

بله همینه.

باید اول برنامه رو نصب کنی
بعد گوشی را درحالت pc suite به کامپیوتر با کابل وصل کنی
بعد مراحل را طی کنی.
51.6 مگابایت برنامه از اینترنت دانلود می کنه.

بیلچه
21-12-2007, 13:57
بیلچه جان این برنامه sport رو با همون برنامه handy task manager که تو برنامه های کاربردی خودت گذاشتی میشه بست. با گزینه kill.
البته واقعا بستنش تغییر محسوسی ایجاد نمیکنه.

نه با اون هم نمی شه. اگه گوشی را در حالت data transfer به کامپیوتر وصل کنی البته با کابل
اونوقت این برنامه بسته میشه.
من امتحان کردم هیچ فرقی نداره.
فقط تسک منیجر خالی تر میشه.
حتی رم هم خالی نمی شه.

اینم همون اسکرین سیور معروف که فقط مخصوص 5500 .
نمی دونم تکراریه یا نه ولی تا جایی که خبر دارم جناب بیلچه این برنامه رو داشتن فقط 1 روز رویه گوشی کار می کرد!!؟؟ ولی من حدود 2 ماه این گوشی و گرفتم و دارم واسه من نصب و هیچ مشکلی ندارم

اینم لینکش:

چرا خیلی فرق میکنه اینجوری اگه بچه ها مثل چند وقت پیش یه مدت نیان دیگه نباید تایپیک رو سرچ کنیم همیشه در اول می مونه و البته طرف دارای بیشتری هم پیدا میکنه!
راست 5500 عزیز لینک مشکل داره اگه ممکن هست درستش کنید.

لینک دانلود در 4shared

حالا 6120 خداییش گوشی با حالیه.
من نمی دونم چرا ما هم تاپیک ان 73 داریم و هم تاپیک ان 73 موزیک ادیشن. که هر دو مهم هستند.

یک مقدار در این ضمینه بین مدیران سلیقه ای رفتار شده.

امیدوارم رسیدگی بشه.

saamy4
21-12-2007, 14:57
آره امیدوارم رسیدگی بشه

saamy4
22-12-2007, 00:11
فکر کنم این برنامه(اسکرین سیور) اصلا به گوشی مال من و بیلچه نمیخوره چون کدشون یکیه!وقتی که نصب کردم بعد این که یک بار خاموش روشن شد گوشی برنامه خراب شد.نمیشه با نرم افزاری چیزی درستش کرد؟تازه صفحه من پر از آب بود در صورتی که تو عکس نصفه آب هست!

بیلچه
22-12-2007, 00:27
فکر کنم این برنامه(اسکرین سیور) اصلا به گوشی مال من و بیلچه نمیخوره چون کدشون یکیه!وقتی که نصب کردم بعد این که یک بار خاموش روشن شد گوشی برنامه خراب شد.نمیشه با نرم افزاری چیزی درستش کرد؟تازه صفحه من پر از آب بود در صورتی که تو عکس نصفه آب هست!

اون اسکرین سیور که من معرفی کردم بعد از یه بار استفاده خراب می شد.

ولی اینی که دوستمون معرفی کردند کار میکنه. من خودم همین امروز نصب کردم.

باید اول نصبش کنید. بعد گوشی را خاموش روشن کنید.

بعد اسکرین سیور wattery را انتخاب کنید.

کم آبی و پر آبیش هم مربوط به مقدار شارژ باطری هست. اگه باطری نصفه باشه تراز اب هم نصفه میشه.

البته کلا به درد کلاس گذاشتن می خوره. من که حاضر نیستم به عنوان اسکرین سیور دائمی ازش استفاده کنم.

saamy4
22-12-2007, 00:37
این که دوستمون معرفی کردند همونی هست که شما یک لینک دیگه ازش گذاشتین؟

docharkheh
22-12-2007, 11:10
یه بازی خیلی توپ.اگه موتور سواری دوست داری حتما دانلود کنید.
حجم:260 کیلو بایت

آدرس:

docharkheh
22-12-2007, 11:43
نرم افزار Splus V Theme نرم افزاری برای تغییر چهره گوشی های سری 60 ورژن 3 .
این نرم افزار یک نرم افزار فوق العاده و گرافیکی است که چهره گوشی شما رو به طور کامل تعویض میکند .
به طور مثال برای دیدن منوی گوشی باید دکمه استارت را بزنید .
این نرم افزار برای سری 60 ورژن 3 یا سیبمیان 9.1 است .

این نرم افزار احتیاج به نصب 2 نرم افزار قبل از خود دارد تا به صورت صحیح اجرا شود برای این کار شما به ترتیب نرم افزار ها رو دانلود کرده و به ترتیب بر روی گوشی خود نصب کرده تا نرم افزار به طور کامل و بدون نقص اجرا شود :
1-
2-
3-
منبع: persiamob.net

saamy4
22-12-2007, 15:02
دوچرخه جان گل کاشتی! واقعا برنامه های جالبی هستند.همیشه از این کارها بکن.
راستی بچه ها من می خوام مموریم رو 1 گیگ کنم ملت میگن سرعت میاد پایین آیا درست میگن؟کیا مموری 1 گیگ رو گوشیشون دارن. لطفا بگین که با کمبود فضا مواجه شدم.

docharkheh
22-12-2007, 16:59
دوچرخه جان گل کاشتی! واقعا برنامه های جالبی هستند.همیشه از این کارها بکن.
راستی بچه ها من می خوام مموریم رو 1 گیگ کنم ملت میگن سرعت میاد پایین آیا درست میگن؟کیا مموری 1 گیگ رو گوشیشون دارن. لطفا بگین که با کمبود فضا مواجه شدم.

من همون موقع که گوشیم رو گرفتم مموری رو هم عوض کردم و1گیگ روش گذاشتم چون موزیک زیاد گوش میدم اگه نرم افزار های زیادی رو گوشیت نصب کنی سرعت هم میاد پایین ولی اگه یکی دو تا باشه آنچنان فرقی نمی کنه.

docharkheh
22-12-2007, 17:01
از من میشنوسی از این اسکرین سیور استفاده نکن چون که قاتل باطریه . من که پاکش کردم .

docharkheh
22-12-2007, 17:02
از من میشنوسی از این اسکرین سیور استفاده نکن چون که قاتل باطریه . من که پاکش کردم .:46:

saamy4
22-12-2007, 17:23
از من میشنوسی از این اسکرین سیور استفاده نکن چون که قاتل باطریه . من که پاکش کردم .:46:
به قول بیلچه به درد کلاس گذاشتن میخوره:21:!بعضی جاها که آدم کم میاره به این می گن برگ برنده:31:

saamy4
22-12-2007, 17:35
من همون موقع که گوشیم رو گرفتم مموری رو هم عوض کردم و1گیگ روش گذاشتم چون موزیک زیاد گوش میدم اگه نرم افزار های زیادی رو گوشیت نصب کنی سرعت هم میاد پایین ولی اگه یکی دو تا باشه آنچنان فرقی نمی کنه.

خوبه من فردا میرم ارتقا میدم.دستت درد نکنه دوچرخه جان.

بیلچه
22-12-2007, 21:28
منم مموری 1 گیگ انداختم.
سرعتش هیچ فرقی نداره.
فقط گالری یک مقدار دیرتر آپدیت میشه.

zand120
23-12-2007, 00:25
دوستان گوشی من برنامه های جاوا رو خیلی کند اجرا میکنه مثلا برنامه نهج البلاغه که حدود 3 مگ هستش 1 دقیقه طول میکشه تا اجرا شه در حالی که گوشی های دیگه نوکیا مثل e50 رو دیدم که خیلی سریع بود یا حتی سونی اریکسون ها. به نظرتون مشکل از کجاست؟ چکارش کنم؟
ورژن گوشیمم 3.55 هست.

asfa
23-12-2007, 12:00
دوستان گوشی من برنامه های جاوا رو خیلی کند اجرا میکنه مثلا برنامه نهج البلاغه که حدود 3 مگ هستش 1 دقیقه طول میکشه تا اجرا شه در حالی که گوشی های دیگه نوکیا مثل e50 رو دیدم که خیلی سریع بود یا حتی سونی اریکسون ها. به نظرتون مشکل از کجاست؟ چکارش کنم؟
ورژن گوشیمم 3.55 هست.
کلا نوکیا یه خورده جاوا رو دیرتر اجرا میکنه به علت سیمبین بودنشه !
اینی که گفتین حتی سونی باید بگم سونی ها خیلی زودتر جاوا رو بالا میارن (خودم طرفدار نوکیا هستماا ولی حقیقته دیگه!) ...
با توجه به حجم زیاد برنامه ممکنه که طول بکشه ولی خوب گوشیه شما انگاری یه مقداری مشکوک میزنه احتمالا باید به خاطر پر بودن حافظه ی گوشی یا رم باشه فکر نمیکنم مشکل خاص دیگه ای داشته باشه ...

zand120
23-12-2007, 13:45
کلا نوکیا یه خورده جاوا رو دیرتر اجرا میکنه به علت سیمبین بودنشه !
اینی که گفتین حتی سونی باید بگم سونی ها خیلی زودتر جاوا رو بالا میارن (خودم طرفدار نوکیا هستماا ولی حقیقته دیگه!) ...
با توجه به حجم زیاد برنامه ممکنه که طول بکشه ولی خوب گوشیه شما انگاری یه مقداری مشکوک میزنه احتمالا باید به خاطر پر بودن حافظه ی گوشی یا رم باشه فکر نمیکنم مشکل خاص دیگه ای داشته باشه ...
آخه از 8 مگ 5.8 خالیه، از 512 کارتمم 135 تاش خالیه. اصلا یه سری ایراد پیدا کرده که نگران شدم.
یکی اینکه گاهی اوقات برنامه پخش موسیقی که تو پس زمینه مشغوله یا برنامه های دیگرو که همزمان در حال اجرا هستن یه دفعه میبنده!
بعضی از جاوا ها رو هم که اجرا میکنم وقتی می بندمشون دیگه تا گوشی رو خاموش روشن نکنم هیچ جاوایی رو اجرا نمیکنه!!
تازه بعضی وقتا وقتی از برنامه جاوا خارج میشم اون قسمتای بالا و پایین صفحه از برنامه رو پاک نمی کنه (شکل برنامه تا چند دقیقه باقی میمونه و فقط وسط صفحه درست میشه) انگار که کارت گرافیک کامپیوتر مشکل داشته باشه!!!
یکی به داد برسهههههههههههههههههههه!!!!

zand120
23-12-2007, 15:13
سلام. این برنامه رو حتما نصب کنید و حالشو ببرید. فکر کنم قبلا معرفی شده ولی تمام امکاناتش رو نگفتن.
یک برنامه بسیار جالب برای گوشی های سری 60 ورژن 3 که میشه گفت چندین برنامه رو در یک
برنامه قرار دادن. روی 5500 صد در صد جواب میده.من قسمت هایی از help برنامه رو براتون میزارم.
این برنامه یک برنامه امنیت فوق العاده هست که بعد از نصب به هیچ وجه امکان پاک کردنش نیست و هیچ
فایلی از اون در هیچ جای گوشی قابل رویت نیست!
امکانات این برنامه شامل:
1) محافظ گوشی: از گوشی شما در مقابل دزدی و تعویض سیم کارت محافظت می کنه و در موقع تعویض سیم
کارت٬ بدون اینکه طرف بفهمه یک پیام حاوی شماره سیم کارت جدید به 2 شماره ای که بهش معرفی کردید
ارسال می کنه.

2) خاموش کردن گوشی: گوشی رو بطور خودکار در زمان تعیین شده خاموش می کنه.

3) آلارم روشن کردن گوشی: در صورتی که گوشیتون خاموش باشه٬ در زمان تعیین شده با آلارم به شما خبر
میده که گوشی رو روشن کنید!

4) ضبط مکالمات: با فشار دادن تنها یک کلید (که توسط خودتون از قبل تعریف شده) بطور نامحدود (زمانی) اقدام
به ضبط مکالمات می کنه.مثلا Pen+6. در بین یک مکالمه میتوان با فشار مجدد دکمه تعریف شده ضبط را قطع و
وصل کرد، تمام صداهای ضبط شده یک مکالمه در یک فایل پیوسته ضبط می شوند.این دکمه ترکیبی در
هنگامی که مکالمه نمی کنید صفحه کلید را قفل می کند.

5) ضبط صدا: با فشار دادن تنها یک کلید (از قبل تعریف شده مثلا با دکمه Pen+3) بطور نامحدود (زمانی) با
کیفیت عالی اقدام به ضبط صداهای اطراف می کنه (ضبط خبرنگاری) بدون اینکه هیچ تغییری در صفحه نمایش
ایجاد بشه ( تنها یک نقطه قرمز کوچک بالای صفحه چشمک میزنه برای جاسوسی خوبه)!

6) عکس از صفحه نمایش: با فشار دادن تنها یک کلید (از قبل تعریف شده) از صفحه نمایش گوشیتون عکس
میگیره. و البته می تونید اجرای یک برنامه دیگه رو به جای این برنامه برای اون دکمه تعریف کنید (کلید میانبر).

7) قفل اتوماتیک صفحه کلید: بعد از گذشت زمان تعیین شده٬ صفحه کلید گوشی رو قفل می کنه.
* این برنامه نه از طریق آیکون بلکه از طریق وارد کرد کد اجرا میشه تا هیچکسی نتونه تنظیمات اونو عوض کنه و
یا اونو غیرفعال کنه.
* کد اولیه اجرای این برنامه 123456هست که شما بعد از نصب برنامه باید یکبار گوشی رو خاموش و روشن
کنید و بعد از اینکه گوشی کاملا بالا آمد٬ کد #123456 وارد کنید تا صفحه تنظیمات این برنامه ظاهر بشه. کد
برنامه رو تعویض کنید. این کد باید بین 6 تا 10 رقم باشه. برای وارد کردن کد اگر خواستید کسی که کنار شماست
نفهمه کد چه عددی هست میتونید قبلش چند عدد دیگه وارد کنید(برنامه تنها کد شما رو از آخر اون می خونه)
مثلا #5768123456.
* این برنامه فقط به صورت boot up با روشن شودن گوشی اجرا میشه و اگر اون را از این حالت خارج کنید دیگه
هرگز نمی تونید اجراش کنید مگر اینکه دوباره نصبش کنید (در واقع انگار uninstall شده).
*وقتی می خواهید گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید گوشی نمی تونه این برنامه رو ببنده پس قبلش برنامه
رو اجرا کنید و به جای Hide،Exit کنید.(برنامه دفعه بعد با خاموش و روشن شدن گوشی اجرا میشه). اگر
خواستید وقتی سیم کارت رو عوض میکنید هم sms نفرسته قبلشphone security رو غیر فعال کنید. اگر هم
خواستید برنامه با سیم کارت جدید کار کنه update sim info رو بزنید.
امیدوارم خوشتون اومده باشه و ازش لذت ببرید!
یا علی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0071223-053523-97368dd9

asfa
23-12-2007, 15:48
آخه از 8 مگ 5.8 خالیه، از 512 کارتمم 135 تاش خالیه. اصلا یه سری ایراد پیدا کرده که نگران شدم.
یکی اینکه گاهی اوقات برنامه پخش موسیقی که تو پس زمینه مشغوله یا برنامه های دیگرو که همزمان در حال اجرا هستن یه دفعه میبنده!
بعضی از جاوا ها رو هم که اجرا میکنم وقتی می بندمشون دیگه تا گوشی رو خاموش روشن نکنم هیچ جاوایی رو اجرا نمیکنه!!
تازه بعضی وقتا وقتی از برنامه جاوا خارج میشم اون قسمتای بالا و پایین صفحه از برنامه رو پاک نمی کنه (شکل برنامه تا چند دقیقه باقی میمونه و فقط وسط صفحه درست میشه) انگار که کارت گرافیک کامپیوتر مشکل داشته باشه!!!
یکی به داد برسهههههههههههههههههههه!!!!
احتمالا یه چیزیش شده یه بار فرمتش کن به احتمال زیاد حل میشه .با همون 7370 ...

saamy4
24-12-2007, 13:17
سلام. این برنامه رو حتما نصب کنید و حالشو ببرید. فکر کنم قبلا معرفی شده ولی تمام امکاناتش رو نگفتن.
یک برنامه بسیار جالب برای گوشی های سری 60 ورژن 3 که میشه گفت چندین برنامه رو در یک
برنامه قرار دادن. روی 5500 صد در صد جواب میده.من قسمت هایی از help برنامه رو براتون میزارم.
این برنامه یک برنامه امنیت فوق العاده هست که بعد از نصب به هیچ وجه امکان پاک کردنش نیست و هیچ
فایلی از اون در هیچ جای گوشی قابل رویت نیست!
امکانات این برنامه شامل:
1) محافظ گوشی: از گوشی شما در مقابل دزدی و تعویض سیم کارت محافظت می کنه و در موقع تعویض سیم
کارت٬ بدون اینکه طرف بفهمه یک پیام حاوی شماره سیم کارت جدید به 2 شماره ای که بهش معرفی کردید
ارسال می کنه.

2) خاموش کردن گوشی: گوشی رو بطور خودکار در زمان تعیین شده خاموش می کنه.

3) آلارم روشن کردن گوشی: در صورتی که گوشیتون خاموش باشه٬ در زمان تعیین شده با آلارم به شما خبر
میده که گوشی رو روشن کنید!

4) ضبط مکالمات: با فشار دادن تنها یک کلید (که توسط خودتون از قبل تعریف شده) بطور نامحدود (زمانی) اقدام
به ضبط مکالمات می کنه.مثلا Pen+6. در بین یک مکالمه میتوان با فشار مجدد دکمه تعریف شده ضبط را قطع و
وصل کرد، تمام صداهای ضبط شده یک مکالمه در یک فایل پیوسته ضبط می شوند.این دکمه ترکیبی در
هنگامی که مکالمه نمی کنید صفحه کلید را قفل می کند.

5) ضبط صدا: با فشار دادن تنها یک کلید (از قبل تعریف شده مثلا با دکمه Pen+3) بطور نامحدود (زمانی) با
کیفیت عالی اقدام به ضبط صداهای اطراف می کنه (ضبط خبرنگاری) بدون اینکه هیچ تغییری در صفحه نمایش
ایجاد بشه ( تنها یک نقطه قرمز کوچک بالای صفحه چشمک میزنه برای جاسوسی خوبه)!

6) عکس از صفحه نمایش: با فشار دادن تنها یک کلید (از قبل تعریف شده) از صفحه نمایش گوشیتون عکس
میگیره. و البته می تونید اجرای یک برنامه دیگه رو به جای این برنامه برای اون دکمه تعریف کنید (کلید میانبر).

7) قفل اتوماتیک صفحه کلید: بعد از گذشت زمان تعیین شده٬ صفحه کلید گوشی رو قفل می کنه.
* این برنامه نه از طریق آیکون بلکه از طریق وارد کرد کد اجرا میشه تا هیچکسی نتونه تنظیمات اونو عوض کنه و
یا اونو غیرفعال کنه.
* کد اولیه اجرای این برنامه 123456هست که شما بعد از نصب برنامه باید یکبار گوشی رو خاموش و روشن
کنید و بعد از اینکه گوشی کاملا بالا آمد٬ کد #123456 وارد کنید تا صفحه تنظیمات این برنامه ظاهر بشه. کد
برنامه رو تعویض کنید. این کد باید بین 6 تا 10 رقم باشه. برای وارد کردن کد اگر خواستید کسی که کنار شماست
نفهمه کد چه عددی هست میتونید قبلش چند عدد دیگه وارد کنید(برنامه تنها کد شما رو از آخر اون می خونه)
مثلا #5768123456.
* این برنامه فقط به صورت boot up با روشن شودن گوشی اجرا میشه و اگر اون را از این حالت خارج کنید دیگه
هرگز نمی تونید اجراش کنید مگر اینکه دوباره نصبش کنید (در واقع انگار uninstall شده).
*وقتی می خواهید گوشی خود را به کامپیوتر وصل کنید گوشی نمی تونه این برنامه رو ببنده پس قبلش برنامه
رو اجرا کنید و به جای Hide،Exit کنید.(برنامه دفعه بعد با خاموش و روشن شدن گوشی اجرا میشه). اگر
خواستید وقتی سیم کارت رو عوض میکنید هم sms نفرسته قبلشphone security رو غیر فعال کنید. اگر هم
خواستید برنامه با سیم کارت جدید کار کنه update sim info رو بزنید.
امیدوارم خوشتون اومده باشه و ازش لذت ببرید!
یا علی.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0071223-053523-97368dd9

عزیز این که خیلی باحاله! حتما نصب میکنم. دستت درد نکنه بازم از این کارا بکن.:11: ولی کار آدم سخت میشه! شاید گوشی تو هم بخاطر همین اینجوری شده!

بیلچه
24-12-2007, 21:27
منم موافقم نوکیا یک مقدار برنامه های جاوا را دیرتر اجرا می کنه.
ولی مورد دوستمون یکم غیر طبیعیه.
من پیشنهاد می کنم از برنامه ها آنتی ویروس و امنیتی استفاده نکنید.
نوکیا جایزه گذاشته برای کسی که تونست این گوشی ها رو ویروسی کنه.
برنامه هم زوری روی گوشی سیمبین s60v3 نصب میشه چه برسه به ویروس.

asfa
24-12-2007, 22:35
خدایی با این قضیه ی ساین که برای اینا گذاشت فکر نمیکنم کسی بتونه این کارو بکنه مگه اینکه کدهای امنیتی شرکتشون لو بره !!!

zand120
25-12-2007, 03:13
من اصلا آنتی ویروس ندارم.خودمم قبول دارم چون گوشیو تازه گرفتم دهنشو سرویس کردم بس که هی برنامه ریختم روش و پاک کردم. دیگه رسما روزی یکی دوبار هنگ می کنه.
ولی یکی به من بگه اینو دیگه کجای دلم جا بدم؟؟؟؟!!!!!
به تصویر زیر دقت کنید:
برنامه اسپورتم بالای تقویم تاریخ روز رو درست نشون میده ولی روی تقویم تاریخ 5 روز قبلش رو به عنوان روز
علامت می زنه!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی یه حرکتی انجام میدی اطلاعاتش رو تو روز 20 قرار میده ولی روز 25 رو سبز می کنه!!!!!!!!!!
نگید که مال شما هم همینجوریه که باور نمی کنم:46:!!!!

zand120
25-12-2007, 03:16
شما چجوری عکس از رو هارد میزارید اینجا؟ من هر کاری کردم نشد!

saamy4
25-12-2007, 14:22
شما چجوری عکس از رو هارد میزارید اینجا؟ من هر کاری کردم نشد!
فکر میکنم که باید جایی آپلود کنی بعد بیاری اینجا! من خداییش تا حالا خودم امتحان نکردم.

saamy4
25-12-2007, 14:33
بچه ها چرا گوشی من به اینترنت وصل نمیشه؟ میشه تنظیماتشو بگید که من یه بار دیگه تنظیم کنم؟

saamy4
25-12-2007, 14:38
راستی بیایید یه کاری بکنیم که این تایپیک مهم بشه! بابا یه همکاری بکنید.ثواب داره!

Mojtaba N87
25-12-2007, 15:50

چه جالب!
یه سوال دوست عزیز.چرا اجرای جاوا تو نوکیاهای سیمبین احتیاج به نصب داره ولی تو سونی اریکسونا که سیمبین نیستن نصب نمی خواد؟

abbasdinho
25-12-2007, 16:51
من یک w810 i دارم . به نظرتون 5500 بگیرم یا نه.کیفیت هندزفریش از 810 بهتره با در حد همون هست ؟(از نظر باسش میگم بلندیش مهم نیست.) مرسی...

saamy4
25-12-2007, 17:56
به نظر من 5500 بگیر چون که تو به بیس خیلی علاقه داری یه گزینه داره که بیسش میترکونه باور نداری از بقیه بچه ها بپرس.در کل هدستاش ,لی برات کار میکنن. مال من اولش یه کم ریپ میزدن ولی الان دارن تخته گاز میرن.

abbasdinho
25-12-2007, 20:08
بچه ها راستی معمولیشو بگیرم یا موزیکشو ؟ دستتون درد نکنه

zand120
25-12-2007, 23:09
بچه ها راستی معمولیشو بگیرم یا موزیکشو ؟ دستتون درد نکنه
دوست عزیز من نمی دونم صدای w810 چطوریه ولی این که عالیه.
دوستمون راست میگه من که بار اول هدستشو گذاشتم کفم برید باسش عالیه از نظر من ولی شما باید از یکی که داره بگیری گوش کنی تا بتونی مقایسه کنی.
در کل خصوصیاتی داره که هیچ گوشیه دیگه ایی نداره اونم با این قیمت.
یا علی.

zand120
25-12-2007, 23:11
راستی اینو میخواستم بگم که من هنوز خودم فرق موزیک و معمولیشو نفهمیدم. فهمیدی به ما هم بگو!!

zand120
25-12-2007, 23:15
من اصلا آنتی ویروس ندارم.خودمم قبول دارم چون گوشیو تازه گرفتم دهنشو سرویس کردم بس که هی برنامه ریختم روش و پاک کردم. دیگه رسما روزی یکی دوبار هنگ می کنه.
ولی یکی به من بگه اینو دیگه کجای دلم جا بدم؟؟؟؟!!!!!
به تصویر زیر دقت کنید:
برنامه اسپورتم بالای تقویم تاریخ روز رو درست نشون میده ولی روی تقویم تاریخ 5 روز قبلش رو به عنوان روز
علامت می زنه!!!!!!!!!!!!!!!
وقتی یه حرکتی انجام میدی اطلاعاتش رو تو روز 20 قرار میده ولی روز 25 رو سبز می کنه!!!!!!!!!!
نگید که مال شما هم همینجوریه که باور نمی کنم:46:!!!!

دوستان زیاد به خودتون فشار نیارید چون گوشیه همتون همین مشکل رو داره!!!!!!!
اینم سوتیه جناب نوکیاست!!!
شما هم اگر روز شروع هفته رو از دوشنبه به شنبه تغییر بدین، تقویم اصلی درست کار میکنه ولی تقویم اسپرت اینجوری میشه!!!!!!!
من موندم چه مرضی داشتن دوباره واسه این تقویم برنامه نوشتن،خوب از کد های همون اصلی استفاده می کردن دیگه!!!!!!

nokia 5500
26-12-2007, 00:42
سلام به همگی
بازم اومدم.
آقایون و خانومای گرامی همچنان من که نتونستم مشکل تم هام و رفع کنم و حیفیم میاد مموری کارتم و ریست کنم!!!!؟؟؟؟
اینا رو بی خیال
جدیداً وقتی اس ام اس می فرستم نمی دونم چی شده موقع ارسال پیامک گوشی گیر میزنه و تا وقتی که نور lcd خاموش نشه که حدود 30 ثانیه طول می کشه دیگه نمیشه با گوشی کار کرد!!!!؟؟؟؟ یعنی یه جورایی قفل میکنه!!؟؟
دیگه نمی دونم این یکیو چیکار کنم
اگه میشه کمکم کنید !!!!!!

zand120
26-12-2007, 01:47
سلام به همگی
بازم اومدم.
آقایون و خانومای گرامی همچنان من که نتونستم مشکل تم هام و رفع کنم و حیفیم میاد مموری کارتم و ریست کنم!!!!؟؟؟؟
اینا رو بی خیال
جدیداً وقتی اس ام اس می فرستم نمی دونم چی شده موقع ارسال پیامک گوشی گیر میزنه و تا وقتی که نور lcd خاموش نشه که حدود 30 ثانیه طول می کشه دیگه نمیشه با گوشی کار کرد!!!!؟؟؟؟ یعنی یه جورایی قفل میکنه!!؟؟
سلام دوست عزیز من این جواب رو برای پاک کردن تم ها تو بخش برنامه های سیمبین دیدم امیدوارم مشکلت رو حل کنه.البته خودم اصلا نمی دونم درسته یا نه:

نوشته شده توسط dada1580
متاسفانه بعضي از تمها اينجوري هستن. علتش رو نميدونم . شايد استاندارد نيستن. ولي به هر حال واسه پاك كردنشون گوشيتو از طريق ram reader يا data transfer به كامپيوتر وصل كن. برو توي private بعدش توي فولدر 10207114 و بعدش توي import . اونجا هر تمي نصب كردي توي يك فولدر جداگانه هست. فولدر مربوط به اون تم رو پاك كن. مشكلت حل ميشه.

برای اس ام اس هم فکر کنم آخرش مجبور شی یه حال اساسی به گوشیت بدیو کمپلت فرمتش کنی!!!

zand120
26-12-2007, 01:51
سلام به همگی
بازم اومدم.
اینا رو بی خیال
سلام دوست عزیز من این جواب رو برای پاک کردن تم ها تو بخش برنامه های سیمبین دیدم امیدوارم مشکلت رو حل کنه.البته خودم اصلا نمی دونم درسته یا نه:

نوشته شده توسط dada1580
متاسفانه بعضي از تمها اينجوري هستن. علتش رو نميدونم . شايد استاندارد نيستن. ولي به هر حال واسه پاك كردنشون گوشيتو از طريق ram reader يا data transfer به كامپيوتر وصل كن. برو توي private بعدش توي فولدر 10207114 و بعدش توي import . اونجا هر تمي نصب كردي توي يك فولدر جداگانه هست. فولدر مربوط به اون تم رو پاك كن. مشكلت حل ميشه.

برای اس ام اس هم فکر کنم آخرش مجبور شی یه حال اساسی به گوشیت بدیو کمپلت فرمتش کنی!!!

بیلچه
27-12-2007, 00:26
سلام به همگی
بازم اومدم.
اینا رو بی خیال

شما فکر کنم بهتره برنامه ی sms accelerator را روی گوشی تون نصب کنید.
این برنامه را خود نوکیا ساخته . حجم بسیار کمی هم داره . با نصب این نرمافزار گوشی شما یه یموره آپدیت میشه و برنامه خاصی روی گوشی نصب نمیشه.
امتحانش ضرری نداره:

SMS_Accelerator

بیلچه
27-12-2007, 00:28
راستی اینو میخواستم بگم که من هنوز خودم فرق موزیک و معمولیشو نفهمیدم. فهمیدی به ما هم بگو!!

من هم خودم نفهمید فرقشون چیه. ولی در سایت نوکیا نوشته 5500 معمولی 64 مگابایت رم در بسته بندی گوشی وجود داره و موزیک ادیشن 512 مگابایت.