مشاهده نسخه کامل
: ریویو جدید از گوشی های ان73 و کا800 و ال جی kg920
fery joon
31-01-2007, 22:12
سایت جی اس ام ارنا یه ریویو جدید زده بین این سه تا گوشی :rolleye:
فکر کنم باز معلوم شده تو عکاسی ان73 در مجموع بهتر عمل کرده ولی فلاش کا800 قویتره
آدرسشو گذاشتم این زیر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از حق نباید گذشت که ان73 و کا800 در زمینه عکاسی دوتا از بهترین گوشیا هستن ولی ان73 در موارد دیگه مثل صدا و فیلمبرداری از کا800 پیشی میگیره
n73 خفن حال گیری کرده از k800
metal_militia
01-02-2007, 00:05
سایت جی اس ام ارنا یه ریویو جدید زده بین این سه تا گوشی :rolleye:
فکر کنم باز معلوم شده تو عکاسی ان73 در مجموع بهتر عمل کرده ولی فلاش کا800 قویتره
آدرسشو گذاشتم این زیر :
از حق نباید گذشت که ان73 و کا800 در زمینه عکاسی دوتا از بهترین گوشیا هستن ولی ان73 در موارد دیگه مثل صدا و فیلمبرداری از کا800 پیشی میگیره
خیلی دوست دارم که فری جون خداییش ادم منطقی هستی
حالا من دارم ن73 میخرم(البته نه واسه خودم) میام عکس میگیرم با جفتیشون از یک منظره
هم بدون دستکاری ا÷شن ها و هم با دستکاری ا÷شن ها ایشالا تمامی شک و شبهه ها بر طرف میشه
و همچنین در مورد خط اخرتون هم بگم ن73 درسته تو اس÷یکر و فیلم برداری و سیمبیان بودن ÷یشی میگیره
ولی مطمعن باش توی سرعت (با مموری بالا) و همچنین کیفیت صدای هدفون بدون شک از ن73 ÷یشی میگیره
fery joon
01-02-2007, 02:05
خیلی دوست دارم که فری جون خداییش ادم منطقی هستی
حالا من دارم ن73 میخرم(البته نه واسه خودم) میام عکس میگیرم با جفتیشون از یک منظره
هم بدون دستکاری ا÷شن ها و هم با دستکاری ا÷شن ها ایشالا تمامی شک و شبهه ها بر طرف میشه
و همچنین در مورد خط اخرتون هم بگم ن73 درسته تو اس÷یکر و فیلم برداری و سیمبیان بودن ÷یشی میگیره
ولی مطمعن باش توی سرعت (با مموری بالا) و همچنین کیفیت صدای هدفون بدون شک از ن73 ÷یشی میگیره
منم همه بچه های پی سی رو دوس دارم عزیزم خیلی مخلصیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله درسته خداییش باید قبول کرد در زمینه عکس ان73 و کا800 دو گوشی عالی هستن ولی همونطور که شما گفتی در زمینه صدا و فیلم و سیمباین بودن و بزرگی و کیفیت ال سی دی ان73 پیشی میگیره
کا800 چون سیستم عامل نداره سرعتش بالاتره و رم بیشتری ساپورت میکنه
metal_militia
01-02-2007, 02:19
کیفیت ال سی دی ک800 حدودا بیشتره وسایزش هم 2 اینچ هست
ن73 هم افت کیفیت انچنانی نداره ولی در عوض 2.35اینچ هست
خداییش n73 هیچ نقصی نداره جز عکاسی در شب که زیاد جالب نیست
سرعت هم به راحتي به خاطر سيمباين بودنش مي شه از سرش گذشت....
باتري هم زود تموم نميشه اگر برنامه زياد نصب باشه(نمي دونم اين حرف كي زده؟).
از بازي هم كه نگم بهتره!!!گرفيكي داره فقط تامب رايدرش اندازه 10 تا بازي 3d هستش!
شما خواستيد بگيد من براتون عكس مي زارم!!!
شما چرا زحمت بكشيد!
شما با ك 800 بزاريد!
يعني مي خوايد بگيد كيفيت ان 73 از ك 800 پايين تره!!!؟؟؟؟؟
يا من بد متوجه شدم؟
لينك داريد بديد در غير اين صورت حرفتون اصلا درست نيستش!
fery joon
01-02-2007, 22:50
این ال جی کا جی 920 هم بد عکس نگرفته ها ;) هرچند 5 مگاپیکسلی هستش ;)
L O V A B
01-02-2007, 23:22
عمرا" Only N73
metal_militia
01-02-2007, 23:41
هر وقت اینجوری بخاد تعصبی باشه من حرفی ندارم
شنبه یک سری عکس از دو تا گوشی میزارم
البته از حیث عکاسی یکی در زمینه ای قوی تر کار کرده و دیگری در بخش دیگری
ولی در مورد باتری و ال سی دی بگم
که مکالمه ن73 5 ساعت و نیم وک800حدود 8 ساعت!!!!
ال سی دی هم که ن73 بزرگتر و ک800 شفاف تر (البته انچنان توفیری نداره)
تا وقتی دوستان بخوان بی دلیل چه ک800 و چه ن73 رو برتر یا بد تر بدونند من حرفی ندارم
Dr.Afzali
02-02-2007, 04:24
من موندم شما چطور گفتين كه ان 73 بهتر بوده.انگار اصلا خودتون نخوندينش كه چي نوشته ؟؟؟
نتيجه رو در زير ميزارم كه دوستان ببينند كه نوشته كا 800 با اختلاف كمي برنده شده.اگر هم ميگيد نوشته ساختگيه خودتون صفحه سوم لينك رو نگاه كنيد.و در قسمتهاي جداگانه كه عكسها گزاشته شده هم ميبينيد كه همش تاكيد شده كه كا 800 طبيعي گرفته و نوكيا دوست داره كه همه چيز رو پر رنگ و سير نشون بده.در تاريكي و سرعت كار هم كه خيلي اختلاف دارند.اينها حرفهاي من نيستا خودتون 3 صفحه رو خوب بخونيد همينها رو گفته.
Performance
Sony Ericsson K800 wins by a small margin here. Nokia N73 is a smartphone and is expected to be slower, but in reality is not much slower than K800 in both focusing and saving times. The auto focus reliability is very high on both 3 megapixel cameras. LG KG920 disappointed us in this aspect. Yes, it should process a lot more data, as it works with larger photos, but the saving time was just too long. The auto focus is not that reliable as in the 3 megapixel photo mobiles and the shutter works somewhat strange - it you full-press from the beginning, you might not be able to take the photo. We should also note that the shot-to-shot time of KG920 is more than 10 seconds.
اين و از كجا پيدا كرديد!!
منبع داريد؟؟؟؟؟
ان 73 6 ساعت مكالمه هستش!
و ك800 7 ساعت كه 1 ساعت توفيق دارن!!!
عزيز خودتون كه بي تعصب مي گيد حرف مي زنين لا اقل اطلاعات درست بديد!
اينم بازم منبع داريد؟؟؟؟
ان 73 كم تر نباشه در بد ترين شريطا مساوين!!
در غير اين صورت بر تري داره!
L O V A B
02-02-2007, 12:57
هر وقت اینجوری بخاد تعصبی باشه من حرفی ندارم
شنبه یک سری عکس از دو تا گوشی میزارم
البته از حیث عکاسی یکی در زمینه ای قوی تر کار کرده و دیگری در بخش دیگری
ولی در مورد باتری و ال سی دی بگم
تا وقتی دوستان بخوان بی دلیل چه ک800 و چه ن73 رو برتر یا بد تر بدونند من حرفی ندارم
نه اشتباه می کنی !!
استند بای : 350 ساعت
در حالت استفاده : 6 ساعت
fery joon
02-02-2007, 14:34
من موندم شما چطور گفتين كه ان 73 بهتر بوده.انگار اصلا خودتون نخوندينش كه چي نوشته ؟؟؟
نتيجه رو در زير ميزارم كه دوستان ببينند كه نوشته كا 800 با اختلاف كمي برنده شده.اگر هم ميگيد نوشته ساختگيه خودتون صفحه سوم لينك رو نگاه كنيد.و در قسمتهاي جداگانه كه عكسها گزاشته شده هم ميبينيد كه همش تاكيد شده كه كا 800 طبيعي گرفته و نوكيا دوست داره كه همه چيز رو پر رنگ و سير نشون بده.در تاريكي و سرعت كار هم كه خيلي اختلاف دارند.اينها حرفهاي من نيستا خودتون 3 صفحه رو خوب بخونيد همينها رو گفته.
Performance
Sony Ericsson K800 wins by a small margin here. Nokia N73 is a smartphone and is expected to be slower, but in reality is not much slower than K800 in both focusing and saving times. The auto focus reliability is very high on both 3 megapixel cameras. LG KG920 disappointed us in this aspect. Yes, it should process a lot more data, as it works with larger photos, but the saving time was just too long. The auto focus is not that reliable as in the 3 megapixel photo mobiles and the shutter works somewhat strange - it you full-press from the beginning, you might not be able to take the photo. We should also note that the shot-to-shot time of KG920 is more than 10 seconds.
درسته دوست عزیز منم اینو خوندم ولی من برداشت شخصی خودمو گفتم که تو بیشتر عکسا و نه همشون ان73 بهتر بوده
اونجایی هم که گفته ان73 دوست داره همه چیزو پررنگ نشون بده واسه عکس indoors گفته نه واسه همه عکسا :rolleye:
درکل من بازم میگم دوربین این دو گوشی خیلی بهم نزدیکه نمیشه برتری مطلق رو به هیچکدومشون داد فقط تو عکاسی در شب هست که فلاش کا800 بهتر عمل میکنه ولی بازم میگم درکل که بخوای حساب کنی با توجه به تمامی جوانب گوشی مثل صداودوربین و فیلم و ....ان73 مطمئنا سرتره
من خصوصیات این دو گوشی رو مینویسم خودتون قضاوت کنید :
ان73 >>> عکس عالی در حد مساوی با کا800 / فیلمبرداری بهتراز کا800 / صدای قویتر و شفاف تراز کا800/ ال سی دیه بزرگتر از کا800 و باکیفیت عالی / سیمباین داشتن
کا800 >>> عکس عالی مثل ان73 (درشب بهتر عمل میکنه) / فیلمبرداری ضعیفتر از ان73 / صدا ضعیفتر از ان73 / ال سی دیه باکیفیت عالی ولی کوچیکتر از ان73 / فقدان سیمباین ولی دارای سرعت بیشتر از ان73 / ساپورت رم بیشتر
من که گفتم خودمم همین دو سه ماه پیش از بین این دوتا گوشی میخواستم یکیو انتخاب کنم و در کل با در نظر گرفتن همه موارد ان73 رو انتخاب کردم
metal_militia
02-02-2007, 15:20
اين و از كجا پيدا كرديد!!
منبع داريد؟؟؟؟؟
ان 73 6 ساعت مكالمه هستش!
و ك800 7 ساعت كه 1 ساعت توفيق دارن!!!
عزيز خودتون كه بي تعصب مي گيد حرف مي زنين لا اقل اطلاعات درست بديد!
اينم بازم منبع داريد؟؟؟؟
ان 73 كم تر نباشه در بد ترين شريطا مساوين!!
در غير اين صورت بر تري داره!
یک ادم اوسکل خودش میگفت اینو اندازه گیری کرده!!!!!!!!!!!!!!!
و دقیق بعد از 5 ساعت و نهیم قطع شده (موندم عجب چونه ای داشته )
راست و دروغش هم پای خودشه
در ثانی من با شما سر ن70 هم مشکل داشتم و نمیخام دوباره تکرار شه
ولی من با امضات کاملا موافقم !!!!!!!!!!!!
پس سکوت میکنم !!!!!!!!!!
metal_militia
02-02-2007, 15:26
حالا فردا ن73 رو واسه اون فامیلمون میگیرم
یک تست زنده و لایو از این دوتا گوشی میگیرم و تو سایت هم میزارم تا مقایسه کنید
هم فیلم برداری
هم عکاسی و هم همهچی
در مورد صدا هم دیگه نمیتونم چیزی بزارم !!!!!!!!!خودم نظر میدم البته اگه قبولم داشته باشید
یک ادم اوسکل خودش میگفت اینو اندازه گیری کرده!!!!!!!!!!!!!!!
و دقیق بعد از 5 ساعت و نهیم قطع شده (موندم عجب چونه ای داشته )
راست و دروغش هم پای خودشه
در ثانی من با شما سر ن70 هم مشکل داشتم و نمیخام دوباره تکرار شه
ولی من با امضات کاملا موافقم !!!!!!!!!!!!
پس سکوت میکنم !!!!!!!!!!
ادم به حرفاي ادماي اوسگل كه نبايد اطمينان كنه و همه جا بگه!!
چه چونه اي داشته اونم با موبايل!!!!بابا آدم همه جاش خيس ميشه!
موافق بوديد؟جدي با امضام!!!
ايول بابا!!
ولي من با شما مشكلي نداشتم!!!!
در هر حال فقط ان 73!
metal_militia
02-02-2007, 16:01
نه مشکل منظورم جر و بحث بود
اره با امضات حال کردم
ولی ناقلا عوضش کردی ها!!!!!!!!!
ولی بازم موافقم
عزيزم مثله اينكه شما هم خوب خودت نخوندي!!؟؟؟
چي نوشته؟
نوشته a small??يعني خيلي خيلي كم!!
اونم سره چه مسائلي؟
سره سرعت و عكسه شب فقط(اونم براي اجسامه دور توي شب اجسام نزديك رو خوب ميگيره!!)به خاطر قوي بودن نور فلش هستش!!و اين برتري رو هم مديون فلشش هستش!!نه دوربينش!
اما اين قسمتي كه شما گذاشتيد نتيجه نيست و كارائي هستش!!!
نتيجه يعنيConclusion
چي گفته؟كدوم گوشي رو پيشنهاد داده؟؟؟
اولش از ال جي تعريف كرده و گفته توي 3 مگا پيكسلي ها در بعضي موارد مثل نويز كم تر و توي حالت ماكرو اين حرفا خوب عمل مي كنه!!
اما ك800 و ان 73 هم عكسهاي عالي مي گيرن!!
اگر بهترين عكس رو مي خوايد و مي خوايد عالي باشه و اديت نخواد در كامپيوتر بهترين انتخاب ان 73 هستش!!!!
اما اگر با سر و كله زدن اديت خوشتون مي ياد ك 800 هم مي تونه انتخاب خوبي باشه!!!
پس ما بي خودي نيومديم و نگفتيم كه ان 73 باز هم برتري داشته!!
بخونين كامل بعد بگيد!
اينم متنه نتيجه گيري سايت!
Conclusion
As we expected, in almost all of the test LG K920 showed better ability to resolve detail than it's 3 megapixel rivals. No surprises here. It also showed amazing macro capabilities and better dynamic range. What stops us from highly recommending it is the really slow performance and the yellowish tint on auto white balance outdoors. As for the Sony Ericsson K800 and Nokia N73 - they are equally good photo devices, but tuned differently. It's just a matter of preference - if you like your photos with more "wow" factor and never plan to edit them later, then your safe bet is Nokia N73. Otherwise, if you want your photos as accurate as possible and preserving as much detail for further editing, then you should go with Sony Ericsson K800
حالا ديديد خداي گوشي هاش و نوكيا رو كرده!!
ال سی دیه باکیفیت عالی ولی کوچیکتر از ان73
بابا به پير به پيغمبر كم تر نباشه مساوي هستن!!!
لينكي داريد كه اين مسئله رو تاييد كرده بديد!!!
تا من هم قبول كنم اين موضوع رو!
ساپورت رم بیشتر
هر دو تا 2 گيگ هستش ساپورتشون!!!!
ان 73 با فريم ور 3 به راحتي ساپورت مي كنه!!!
اگر باز هم لينكي داريد كه گفته ك 800 بيش تر از دو گيگ ساپورت مي كنه بديد تا منم بخونم و قبول كنم!!
نه مشکل منظورم جر و بحث بود
اره با امضات حال کردم
ولی ناقلا عوضش کردی ها!!!!!!!!!
ولی بازم موافقم
ما چاكرخواه شما هم هستيم!
همون امضامه با كمي توضيحات بيش تر! بلا شدم رفته!!!
Dr.Afzali
03-02-2007, 03:56
عزيزم مثله اينكه شما هم خوب خودت نخوندي!!؟؟؟
چي نوشته؟
نوشته a small??يعني خيلي خيلي كم!!
اونم سره چه مسائلي؟
سره سرعت و عكسه شب فقط(اونم براي اجسامه دور توي شب اجسام نزديك رو خوب ميگيره!!)به خاطر قوي بودن نور فلش هستش!!و اين برتري رو هم مديون فلشش هستش!!نه دوربينش!
اما اين قسمتي كه شما گذاشتيد نتيجه نيست و كارائي هستش!!!
نتيجه يعنيConclusion
چي گفته؟كدوم گوشي رو پيشنهاد داده؟؟؟
اولش از ال جي تعريف كرده و گفته توي 3 مگا پيكسلي ها در بعضي موارد مثل نويز كم تر و توي حالت ماكرو اين حرفا خوب عمل مي كنه!!
اما ك800 و ان 73 هم عكسهاي عالي مي گيرن!!
اگر بهترين عكس رو مي خوايد و مي خوايد عالي باشه و اديت نخواد در كامپيوتر بهترين انتخاب ان 73 هستش!!!!
پس ما بي خودي نيومديم و نگفتيم كه ان 73 باز هم برتري داشته!!
بخونين كامل بعد بگيد!
اينم متنه نتيجه گيري سايت!
حالا ديديد خداي گوشي هاش و نوكيا رو كرده!!
بابا به پير به پيغمبر كم تر نباشه مساوي هستن!!!
لينكي داريد كه اين مسئله رو تاييد كرده بديد!!!
تا من هم قبول كنم اين موضوع رو!
دوستان خودشون ترجمه كنند ببينند.من با بي منطقها بحث نميكنم.دقيقا شما درست ميگي!!
a small يعني خيلي خيلي كم
if you want your photos as accurate as possible and preserving as much detail for further editing يعني
سره سرعت و عكسه شب فقطپس معلومه جاهائيش كه بنفعتون نبوده نديدين!!
دوستان خودشون قضاوت كنند كه اين ترجمه ست يا تفسير نوكيائي
اصلا كارشناسان gsmarena سيخي چند؟؟نميدونند اينجا استاد و كارشناس و مسئول فروش اسيائي شركت نوكيا (پوول)اينجا تشريف دارند.ايشون ميگن نوكيا بهتره ديگه.چرا توي گوشتون نميره.هموني كه ايشون ميگه.:blink:
دوستان خودشون ترجمه كنند ببينند.من با بي منطقها بحث نميكنم.دقيقا شما درست ميگي!!
a small يعني خيلي خيلي كم
if you want your photos as accurate as possible and preserving as much detail for further editing يعني
سره سرعت و عكسه شب فقطپس معلومه جاهائيش كه بنفعتون نبوده نديدين!!
اصلا كارشناسان gsmarena سيخي چند؟؟نميدونند اينجا استاد و كارشناس و مسئول فروش اسيائي شركت نوكيا (پوول)اينجا تشريف دارند.ايشون ميگن نوكيا بهتره ديگه.چرا توي گوشتون نميره.هموني كه ايشون ميگه.:blink:
عزيزم من متن و واحي ترجمه كردم تازه گفته هاي خوده اون و بخونين!!!!
درست عينه خودش ترجمه كردم الان!!!من تعصب ندارم متن و ترجمه كردم شما خودتون ترجمه كنين ببينين چي ميگه!!بعد بگيد بي منطق بي منطق كنين!:puke:
Performance
Sony Ericsson K800 wins by a small margin here. Nokia N73 is a smartphone and is expected to be slower, but in reality is not much slower than K800 in both focusing and saving times. The auto focus reliability is very high on both 3 megapixel cameras.
كارايي!!!
سوني اريكسون ك 800 با مقدار خيلي كمي تفاوت برنده شده!
ان 73 به خاطر اينكه سيستم عامل داره و اسمارت فون هستش بايد انتظار داشته باشيم كه كند تر از ك 800 باشه ولي اين طور نيستش در وضوح تصوير و زمان سيو كردن ان 73 كند تر از ك 80 نيستش(درست عينه ك 800 هستش).
ان 73 در دوربين هاي 3 مگاپيكسلي در وضوح تصوير قابليت خيلي بالايي داره!
قسمتهاي مربوط به ال جي حذف كردم!).
بعدش گفته در كل دوربين گوشي هاي 3 مگا پيكسلي مثله دوربين هاي ديجيتال 3 مگاپيكسلي عمل نمي كنه!
بعدش باز از ال جي ايراد گرفته (به ال جي زياد توجه نكردم).
Conclusion As for the Sony Ericsson K800 and Nokia N73 - they are equally good photo devices, but tuned differently. It's just a matter of preference - if you like your photos with more "wow" factor and never plan to edit them later, then your safe bet is Nokia N73. Otherwise, if you want your photos as accurate as possible and preserving as much detail for further editing, then you should go with Sony Ericsson K800.
اما حالا قسمت نتيجه!(باز هم مربوط به ال جي روننوشتم).
نوكيا N73 و K800 هر دو به طور مساوي تجهيزات عكاسي خوبي دارند اما تفاوتهايي هم وجود دارد:
اگر شما مي خواهيد عكس شما خيلي عالي باشد و هرگز احتياج نباشد آن را بعدا اديت كنيد و تغيير بدهيد بهتر است از N73
استفاده كنيد كه ضريب اطمينان بيشتري دارد.در غير اين صورت اگر از K800 استفاده مي كنيد مجبور مي شويدبعد از گرفتن عكس براي بهتر شدن آن و براي اين كه بدون خطا باشد بعضي قسمتها را اديت و ويرايش كنيد.
درسته عزيزم تفسير نوكيايي هستش كه جي اس ام ارنا كرده!!!
كه من نتونستم بفهمم سوني توي چه موري بهتر بوده؟!كه اينجا گفته يك كمي(اگر توي زبان انگليسي A بياد بعدش SMALL بريد از استاد زبان ببپرسيد به معناي خيلي خيلي كوچك معني ميده در حد اپزيلن!).
[/QUOTE]
درسته بالاخره يكي عقلش كار كرد و فهميد من اينجا چي كارم!!!:cool:
من مسئول فروشم!!وقتي چيزي بهتره و خوده سايت توي نتيجه و كارايي اعلام كرده كه بهتره اين عزيزمون مي ياد ميگه اين جور اون جور!!لا اقل بديش اينكه جي اس ام نگفته توي چه موردي بهتره؟؟؟؟ما هم بفهميم نوكيا هم بفمه ولي نوكيا رو بازم پيشنهاد داده!هر كي متن و ترجمه كنه مي فهمه كي راست گفته و كي دروغ!
اگر متنه خوده سايتم قبول نداريد ديگه بريد ;) :ohno: كجاش و نمي دونم!:evil:
ali_saeedi
03-02-2007, 16:53
سلام دوست عزیز اگه میتونی 1 عکس گرفته شده توسط n73 رو بذار ممنون
دوست عزیز مون پول اونهمه زحمت کشیدی دستت در نکنه
بیخیال اینجا هر کی هر گوشی رو داره اون بهترینه شما هی بگو ان73 اون هی حرف خودش رو میزنه
بابا خداییش تو عکسا مع لومه که ان73 خوبتره
amin_metal1370
04-02-2007, 11:22
ان 73 و کا 800 رقابت تنگاتنگی دارن ولی اون ال جیه اصلاً گرد زیر پای این دوتا هم نمیشه.من موندم این چه پنج مگاپیکسلی هست که اینقدر افتضاح عکی میگیره.
سلام دوست عزیز اگه میتونی 1 عکس گرفته شده توسط n73 رو بذار ممنون
بله عزيزم برات ميزارم!!
خدايي ادم بايد مردونه قضاوت كنه!!
من الان فقط 3 تا عكسه صفحه اول رو مي زارم!!!
شما خودتون قضاوت كنين روي حرفهاي من!عكسها رو هم براي كم تر شدن حجم براي اينكه همه دوستان بتونن مشاهده كننن سايزشون و كم كردم!
اول الجي!!!
سوني اريكسون!
نوكيا!
خوب حالا شما به عكسهايي كه با سوني و الجي گرفته شده نگاه كنين!
يه قسمت بارزش و مثال مي زنم!!
همون قوطي(حالا قوطي هر چي هستش):
اگر توي الجي به قوطي نگاه كنين توي قوطي هيچ بازتابي ديده نميشه تقريبا مات هستش و رنگه طلايي روي قوطي اصلا خوب معلوم نيستش!!
تقريبا عينه سوني هستش به عكس سوني نگاه كنين تقريبا لنزش عينه ماله الجي عمل كرده اما بازتاب نور قوي تر هستش و تقريبا باز هم اونجايي كه GU روي قوطي هستش يه چيزي معلومه عينه عكس(كه رو به روي جسم قرار داره!).!!
اما حالا به نوكيا نگاه كنين رنگ آمريزي نه تنها خيلي مات نيستش بلكه رنگه در قوطي به خوبي رنگه طلايي مانندش معلومه و اين نشونه برتري لنر CARL ZEISS!!
بازتاب رو نگاه كنين(منظورم شفافيت هستش)ببينين بالاي حرف GU جسمي كه رو بروش هستش چه قدر بهتر معلوم هستش!!
همه اينا نشونه برتري ان 73 هستش!!
حالا بازم خالي مي بندم يا تعصب دارم يا ....
اگر واقعا اين جوريه بگيد HOSSAIN خالي بنده!
اينم 2 تا عكسه خودم!اولي در نوره خيلي خيلي كم هستش!!!استفاده از حالت كلوز آپ!!!
دومي سا عت 2 بود نمي دونم داشتيم بر مي گشتيم!!!خونه گرفتم از مدل ابرا خوشم اومد!!
mr.mobile
04-02-2007, 22:29
سوني اريكسون!
نوكيا!
ولی انصافا شفافیت k800 بیشتره تو همین عکسا شما تو عکس گرفته شده با k800 میتونید شماره های رو کاغذ رو بخونید ولی در n73 نه همچنین به گیره ها و اون جعبه ادامس دقت کنید خودتون میفهمید.
خدایی رنگ عکس گرفته شده با k800 طبیعی تره.
سلام دوستان ، ببخشید با برهنه اومدم وسط میدون :
ولی انصافا شفافیت k800 بیشتره تو همین عکسا شما تو عکس گرفته شده با k800 میتونید شماره های رو کاغذ رو بخونید ولی در n73 نه همچنین به گیره ها و اون جعبه ادامس دقت کنید خودتون میفهمید.
کاملا معلومه که کدوم عکس بهتره. بهتره خودمون رو گول نزنیم. اینطور نیست ؟!!!!!
mahyarSAMSUNG
05-02-2007, 03:08
اصلا چه دلیلی داره که یه 5 مگاپیکسلی رو با 2 تا 3.2 مگاپیکسلی مقایسه کنن ؟
سوني اريكسون!
نوكيا!
سلام به همگی
دیگه بی انصاف نکن بابا
من با 3تا از دوستام که اینجا هستند برتری کیفیت عکس n73 راقبول کردیم
موضوع تعصب هم نیست چون یکیشون هم k800 داره
موفق باشید
بابا خدايي جفتشون خوبن
ن73 داراي يه قسمتي هست (اسمش يادم نيست) كه عكسهايي رو كه ميگيره قشنگترين رنگش (كه عكس رو قشنگ كرده) رو پر رنگ ميكنه و اين باعث شده عكسهاش پر رنگ و غير طبيعي باشه
ولي در ك800 اينطوري نيست
سرعت شاتر ك800 خيلي خيلي بالاتر از ن73 هست
عكاسي تو شب ك800 هم بهتره
آپشن ها هم در ك800 خيلي بهتر و حرفه اي تره
دركل :
اگه يه آدم از گوشيش ال سي دي بزرگ و صداي اسپيكر ميخاد با يه دوربين بهتره بره ن73 رو بگيره
ولي اگه يه دوربين حرفه اي در كنار گوشيش ميخاد بايد بره ك800 رو بگيره
ختم كلوم : دوربين ك800 حرفه اي تر و از همه لحاظ كامله (سرعت شاتر و عكاسي در شب و روز و ( چميدونم كوه و دشت و دمن ) بست پيك و ......
نه مثله ن73 كه فقط تو روز ميتونه عكسهاي با رنگ و رو بگيره
ايمدوارم متوجه منظورم شده باشيد و نگيد از رو تعصب حرف زدم
fery joon
05-02-2007, 22:04
سوني اريكسون!
نوكيا!
.
ببینید تو این دوتا عکس کا 800 عکسش آبی شده یعنی یه پس زمینه یه آبی داره که محیط عکس رو که سفید رنگه رو آبی کرده و رنگ طلاییه قوطی رو هم خوب نشون نداده :blink:
ولی ان73 بهتر عمل کرده ;)
بابا بيخيال
اين ن73 هست كه رنگو عوض كرده
اصله عكس همين رنگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.