ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sonic stage خوب یا بد.

alfred88
31-01-2007, 21:46
چند وقتی میخوام یه mp3 player بگیرم خیلی جاها رفتم و با خیلی ها صحبت کردم و mp3 palyer sony مدل s203f پسندیدم ولی مشکل اینجاست که mp3 player های سونی از یه نرم افزار اتصالی استفاده میکنند به نام sonic stage که اختیارات زیادی به کار بران میده والبته برای ما ایرانیها که از قانون کپی رایت فقط اسمشو بلدیم دفاع میکنه که این یه نقطه ضعفه .میخوام ببینم دوستانی که mp3 palyer sonyداشتن با این نرم افزار تا حالا دچار مشکل شدن یا نه ویه مقدار دربارش توضیح بدن .

seymour
02-02-2007, 17:40
دوست من ... اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو بخون ... کامل بحث شده ...

و این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])( پست 1915 به بعد )

alfred88
07-02-2007, 15:53
میشه دربارش یه مقدار توضیح بدی چون اونجا مطالبش یه مقدار به هم ریخته بود واگه بشه یه نتیجه گیری کلی بکنی ممنون میشم.

seymour
07-02-2007, 17:08
میشه دربارش یه مقدار توضیح بدی چون اونجا مطالبش یه مقدار به هم ریخته بود واگه بشه یه نتیجه گیری کلی بکنی ممنون میشم.
بهم ریخته بود ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... دست شما درد نکنه ...

بهرحال نتیجه اینه که نرم افزاره یه نقطه ضعف اساسی محسوب میشه ... مشکلی با کپی رایت و اینا نخواهی داشت ... ولی بهرحال این نرم افزار خوش دست نیست و اذیت می کنه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بنابراین اگه آدم باصبر و طاقتی هستی ... و اگه واقعا عشق اول و آخرت این سونی هستش ، برو بگیر ...اما اگه حوصله نداری با این نرم افزار و مشکلاتش سر و کله بزنی ، برو سراغ مدلای دیگه ..

alfred88
07-02-2007, 19:58
دوست عزیز از حرف من ناراحت نشید از ادرس هایی که دادیدخیلی استفاده کردم ممنون.
یه سوال این سونیها از نظر عمر مفید به نظر شما چند سال عمر میکنند .

seymour
07-02-2007, 21:27
دوست عزیز از حرف من ناراحت نشید از ادرس هایی که دادیدخیلی استفاده کردم ممنون.
یه سوال این سونیها از نظر عمر مفید به نظر شما چند سال عمر میکنند .
ببین عمر Mp3 player هم از جهات زیادی مثل موبایله ... یعنی اغلب اوقات قبل از اینکه عمر دستگاه تموم بشه ، خودت میذاریش کنار و میری سراغ بعدی ... تکنولوژی سریعا در حال پیشرفته ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما اگه یه جواب قطعی می خوای ( برای همه Mp3 player ها ، که طبیعتا سونی هم جزوشه ) ، 3-4 سال ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alfred88
08-02-2007, 13:54
از شما تشکر میکنم .

c0dest0rm
08-09-2008, 08:22
ببخشید تاپیک دو سال قبل (تقریبا) رو آوردم بالا،
ولی من الان با این نرم افزار مشکل دارم. دیگه دارم گریه میوفتم :((
همش وسط ترنسفر موزیک ناپدید میشه! نمیشه باهاش مثل آدم Playlist درست کرد و انتقال داد. وقتی میخوای توی پلی لیست آهنگ اد کنی تمام Library رو اد میکنه :((
جایگزینی، راه حلی چیزی براش هست؟ دارم روانی میشم!

seymour
08-09-2008, 15:10
ببخشید تاپیک دو سال قبل (تقریبا) رو آوردم بالا،
ولی من الان با این نرم افزار مشکل دارم. دیگه دارم گریه میوفتم :((
همش وسط ترنسفر موزیک ناپدید میشه! نمیشه باهاش مثل آدم Playlist درست کرد و انتقال داد. وقتی میخوای توی پلی لیست آهنگ اد کنی تمام Library رو اد میکنه :((
جایگزینی، راه حلی چیزی براش هست؟ دارم روانی میشم!
آره ... دیگه ... دقیقا همین که گفتی ... یعنی اشک در میاره در پاره ای از مواقع... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بهرحال اینجا رو چک کن .. یه سری برنامه جایگزین پیشنهاد کرده ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم توصیه میشه :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید