ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : امكانات فارسي در دلفي

shayan_p30
31-01-2007, 07:03
سلام
من يه سوال دارم
يعني چهار تا سوال مربوط به هم دارم:laughing: :

اول اينكه چه جوري تو دلفي ميشه يه ممو يا اديت را از راست به چپ كرد.
من ميدونم كه بايد BiDiMode اونو bdrightroleft كرد اما واسه من كار نميكنه.

دوم اينكه دو تا دكمه داشته باشيم كه يكيشون زبان سيستم رو فارسي كنه دومي انگليسي كنه.

سوم اينكه چه جوري ميشه فهميد كه زبان فارسي رو سيستم نصبه يا نه.

چهارم اينكه زبان جاري سيستم رو چه جوري ميشه تشخيص داد.

ممنون :)

delphianddotnet
31-01-2007, 12:02
من ميدونم كه بايد BiDiMode اونو bdrightroleft كرد اما واسه من كار نميكنه.

قاعده اش همينه.بيشتر توضيح بده .

دوم اينكه دو تا دكمه داشته باشيم كه يكيشون زبان سيستم رو فارسي كنه دومي انگليسي كنه.

فكر كنم تو سايت هست ولي به هر حال:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بجاي صفرها 00000429 واسه فارسي 00000409 واسه انگليش

بعدي رو بايد رو رجيستري كار كني كدهاش يه موقع داشتم واست ميفرستم

چهارم اينكه زبان جاري سيستم رو چه جوري ميشه تشخيص داد.
خوب از taskbar ديگه:biggrin:
فكر كنم api اي باشه كه اينكار رو بكنه تا نظر بقيه چي باشه.
شايد بشه با يه شرط توسط api بالا اين كار رو كرد
موفق باشي

H A M E D
31-01-2007, 16:34
سلام ببخشيد جسارتا اگر از تابع :bidikeyboard=00000429 استفاده كنين توي ويندوز xp اگر زبان فارسي هم نصب نشده باشه خودش اضافه ميشه اين نكته رو من وقتي داشتم با اين تابع كار مي كردم و نمي دونستم كه كد زبان فارسي چيه فهميدم!! حدود 20 تا زبان همينجوري اضافه شد....

shayan_p30
31-01-2007, 17:43
ممنونم.:)
از شما delphianddotnet به خاطر جوابت و
از شما hamedsw به خاطر اطلاعاتي كه دادي.

راستش اون سوال اولم رو توضيح نميشه داد ولي در كل به اين صورته:
كدش كه درسته.تو آموزشگاهم من از همين كد استفاده مي كنم.
تو خونه هم تو ويندوز قبليم از همين كد استفاده مي كردم.

ولي از وقتي كه ويندوز جديد نصب كردم بعد دلفي روش ريختم به اين حالو روز در اومدم.

اينم عكس در حالت طراحي و اجرا :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pic/m1.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pic/m2.jpg

shayan_p30
31-01-2007, 17:49
اگه عكسا لود نشدن:
عكس1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عكس 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shayan_p30
31-01-2007, 17:53
اگه بازم نشد برو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
m1,m2 رو باز كن.

amin a.^2
31-01-2007, 22:13
با سلام
تو تالار سرچ کن فارسی به انگلیسی تمام این پرسش های شما در یک تاپیک مطرح شد و پاسخ داده شد
به صورت کامل

H A M E D
03-02-2007, 17:11
جلل خالق!! اگه كد رو درست نوشته باشي ديگه اشكال حتما از برنامس!! خوب نمي دونم چي بگم.. البته اين دلفي 7 انقدر باگ داره كه فكرشو هم نمي توني بكني!

delphianddotnet
04-02-2007, 19:58
البته اين دلفي 7 انقدر باگ داره كه فكرشو هم نمي توني بكني!

لطف كنيد مطالبي كه به آن اشراف نداريد حرفي نزنيد

shayan_p30
06-02-2007, 20:53
آقا اين جواب مارو كسي نداره!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pic/m1.JPG
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pic/m2.JPG

H A M E D
06-02-2007, 21:50
لطف كنيد مطالبي كه به آن اشراف نداريد حرفي نزنيد

سلام دوست من نمي دونم منظورت چي بود ولي بايد خدمتتون عرض كنم كه اين مطلب رو همينجوري ننوشتم انقدر با دلفي كار كردم كه مي دونم چندين باگ مختلف داره كه در بيشتر مواقع اعصابم رو ميريزه به هم ولي منظورم از باگ كمبودهاييه كه كاملا در هنگام كار كردن با اين برنامه حس ميشه و گفتنشون خارج از حوصله است. :cool:

delphianddotnet
07-02-2007, 02:16
ممكنه بگي چي كار كردي كه اينقدر باگ هاي اون شما را اذيت كرده

shayan_p30
09-02-2007, 08:46
كسي مارو نميبينه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pic/mm1.jpg
و
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pic/mm2.jpg

delphianddotnet
09-02-2007, 12:29
كسي مارو نميبينه!

سلام
ببین هر کامپوننتی یه ظرف داره parent
اینکه شما الان ادیت رو روی فرم قرار دادی فرمت میشه ظرفاون ادیتی که گذتشتی پس شماالانباید parentbidimode فرمت رو چک کنی .خلاص

shayan_p30
18-02-2007, 17:40
سلام
ببین هر کامپوننتی یه ظرف داره parent
اینکه شما الان ادیت رو روی فرم قرار دادی فرمت میشه ظرفاون ادیتی که گذتشتی پس شماالانباید parentbidimode فرمت رو چک کنی .خلاص

منظور شما چيه؟
ميشه بيشتر توضيح بدي:happy:

delphianddotnet
19-02-2007, 02:17
سلام:
ParentBidimod فرمی که ادیت رو در اون قرار دادی چک کن رو چک کن

shayan_p30
20-02-2007, 08:35
سلام:
ParentBidimod فرمی که ادیت رو در اون قرار دادی چک کن رو چک کن

چك كردم Trueه.

راستي اينم بگم كه نه فقط Edit بلكه كلهم همي عناصر RighttoLeft نميشن.مثلا نه Memo و نه Richedit و نه... هيچكدوم Righttoleft نميشن:sad: .

لطفا كمك كنيد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

delphianddotnet
20-02-2007, 11:52
سورسشو اینجا اپلود کن تا ببینم . تا حالا به همچین مشکلی بر نخورده بودم .یه احتمالا تی وجود داره ولی تا سورس ندی نمیتونم بگم

Mahmood_N
20-02-2007, 22:05
سلام

راستي اينم بگم كه نه فقط Edit بلكه كلهم همي عناصر RighttoLeft نميشن.مثلا نه Memo و نه Richedit و نه... هيچكدوم Righttoleft نميشن
برای راحتی کار خاصیت BidiMode مربوط به فرم رو روی RightToLeft بزارید ... ( البته باید ParentBidiMode شیء ها هم True باشه که هست )
اگه این طوری نشد یعنی این که ویندوز شما راست به چپ رو پشتیبانی نمی کنه !
موفق باشی ...

mehdi_gh125
21-02-2007, 22:35
آقا منم دقیقن مشکل شما رو داشتم هیچ شی تو دلفیم bidimode اش righttoleft نمشد تا اینکه این مشکل اینجوری حل کردم: کافیه وارد regional and language option شده ودر tab اول conbobox اولی رو farsi کنی و combobox دومی رو iran کنی.

mahdi bg
22-02-2007, 06:04
سلام
کارای زیر رو انجام بده مطمئن باش جواب می گیری
1-یک Edit روی Form بذار
2-خاصیت BiDiMode مربوط به فرم رو bdRightToLeft کن
3-همین

دو تا کار دیگه اتقاق می افته
1-ParentBiDiMode مربوط به Edit خودبه خود True میشه
2- BiDiMode مربوط به Edit خود به خود bdRightToLeft میشه

امیدوارم مشکل حل شده باشه.
البته من تنها با تغییر BiDiMode مربوط به Edit مشکلی پیش نم آد.

shayan_p30
22-02-2007, 08:05
جناب آقاي Delphiandotnet مطمئنم كه سورسش همون سورسيه كه بايد باشه ولي مشكل يه چيز ديگس.

محمود آقاي عزيز امتحان كردم كار نميكنه.همچنين ويندوزم از RighttoLeft پشتيباني ميكنه.

مهدي آقاي عزيز(mehdi_gh125) فكر كنم اين راه درست باشه.من دلفي 7 كار ميكنم.اگه اين راهي كه گفتي تو دلفي 7 هستش آدرس دقيق بگو كه اول برم تو كودوم منو بعد كودوم گزينه و ... .

مهدي آقاي عزيز(Mahdi bg) همه ي اين كارايي رو كه ميگي كردم ولي فايده نداره.منم قبلا راهت اين كارو انجام ميدادم ولي بعد از عوض كردن ويندوز و نصب دوباره ي دلفي ديگه نميشه.

در هر صورت از همتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahmood_N
22-02-2007, 13:33
محمود آقاي عزيز امتحان كردم كار نميكنه.همچنين ويندوزم از RighttoLeft پشتيباني ميكنه.

مهدي آقاي عزيز(mehdi_gh125) فكر كنم اين راه درست باشه.من دلفي 7 كار ميكنم.اگه اين راهي كه گفتي تو دلفي 7 هستش آدرس دقيق بگو كه اول برم تو كودوم منو بعد كودوم گزينه و ... .

سلام
خوب منم همون حرفی رو که آقا مهدی گفت ، گفتم دیگه !!!!!!!
از کجا می دونی ویندوزت راست به چپ رو پشتیبانی نمی کنه ؟ !! ، دلفی هم از روی ویندوز کار میک نه دیگه ، اگه راست به چپ تنظیم شده بود ، الان مشکلت حل می شه ، منظور از راست به چپ همون تنظیمات فارسی در کنترل پانل هست ...
اگه هر کاری کردی درست نمی شه ، مطمئن باش که مشکلت همینه ...
برو توی کنترل پانل و Regional Language و تنظیمات رو انجام بده ، همه چیز اونجا مشخص هست ...
موفق باشی ...

shayan_p30
23-02-2007, 08:37
اي ول كار كرد.:laughing: :biggrin:
محمود جان دستت درد نكنه;)
من فكر كردم آقا مهدي ميگه بايد اين تنظيماتو از تو دلفي انجام بدي منم سه ساعت تو دلفي گشتم نتونستم:blush:

الان اگه برنامه اي رو كه نوشتم ببرم تو يه كامپيوتر ديگه اونجا اگه اين تنظيماتو نداشته باشه بايد خودم تنظيم كنم.قطعه كدي براي اين كار نيست:question:

:) راستي كسي جواب سوال سوم و چهارم اولين پستم رو نمي دونه:question:

از همه ي شما با مراما ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_gh125
23-02-2007, 19:01
سلام شایان جان من هم دقیقا مشکل شما را داشتم حال روش کاملش واست می گم مطمئن باش جواب خواهی گرفت:
وارد کنترل پنل شو و regional and languge options رو باز کن از تب اول(regional options) قسمت standards and formats یک combobox هست farsi رو انتخاب کن و ودر همان تب در قسمت location ,کمبو باکس دیگری هست که iran رو انتخاب کن مطمئن باش درست میشه اگر نشد باز هم بگو تا ببینیم مشکل اش چیه.

shayan_p30
01-03-2007, 07:52
سلام شایان جان من هم دقیقا مشکل شما را داشتم حال روش کاملش واست می گم مطمئن باش جواب خواهی گرفت:
وارد کنترل پنل شو و regional and languge options رو باز کن از تب اول(regional options) قسمت standards and formats یک combobox هست farsi رو انتخاب کن و ودر همان تب در قسمت location ,کمبو باکس دیگری هست که iran رو انتخاب کن مطمئن باش درست میشه اگر نشد باز هم بگو تا ببینیم مشکل اش چیه.

آقا دستت مرسي:happy:
با راهنمايي شما بود كه به جواب رسيدم:)
بازم ممنون:biggrin:

راستي كسي دستوري براي اين كار
وارد کنترل پنل شو و regional and languge options رو باز کن از تب اول(regional options) قسمت standards and formats یک combobox هست farsi رو انتخاب کن و ودر همان تب در قسمت location ,کمبو باکس دیگری هست که iran رو انتخاب کن
نداره

اگه تونستيد سوالاي سوم و چهارم اولين پستمو جواب بدين كه ديگه شرمندم ميكنين.

باتشكر shayan_p30 :) :biggrin: ;) :laughing: :happy: :tongue: :santa: :rambo: :king: