ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : benq dc 3410 باتری

ghaffar
31-01-2007, 01:30
دوربین benq dc 3410 که حدود یک سال پیش خریدم حالا باتریش شارژ نمی گیره و فوری خالی میکنه. البته من و دوستانم 6 تا از این مدل دوربین داریم.نمایندگی بنکیو در تهران گفته ما قطعات وارد نمی کنیم !!! :angry: باید برید خیابان جمهوری پیدا کنید !!!:blink:
کسی از دوستان باتری این مدل دوربین سراغ داره؟
آیا باطری دوربین دیگه ای بهش می خوره؟
در ضمن دوربین رو باز کردم و باتریش رو در آوردم هیچی روس ننوشته.نه ولتاژ و نه کارخانه سازنده !!
از دوستان می خوام کمک کنند در غیر اینصورت 6 تا 100 هزار تومان میره باد هوا

ben00
09-11-2010, 14:28
دوربین benq dc 3410 که حدود یک سال پیش خریدم حالا باتریش شارژ نمی گیره و فوری خالی میکنه. البته من و دوستانم 6 تا از این مدل دوربین داریم.نمایندگی بنکیو در تهران گفته ما قطعات وارد نمی کنیم !!! :angry: باید برید خیابان جمهوری پیدا کنید !!!:blink:
کسی از دوستان باتری این مدل دوربین سراغ داره؟
آیا باطری دوربین دیگه ای بهش می خوره؟
در ضمن دوربین رو باز کردم و باتریش رو در آوردم هیچی روس ننوشته.نه ولتاژ و نه کارخانه سازنده !!
از دوستان می خوام کمک کنند در غیر اینصورت 6 تا 100 هزار تومان میره باد هوا

اگه دنبال باتری براش میگردی کلا دنبال همون بنکیو باش
اره نمایندگیش که اصلا به درد نمیخوره
نمایندگی رو محض خنده گذاشتن و هیچ حمایتی از محصولاتشون نمیکنن
من ی دوربین DC E1000 ازشون گرفتم ( خداییش دوربین توپیه ) و خدا رو شکر تا حالا خراب نشده که کارم به نمایندگی خراب شون بیوفته
ولی ی لپ تاپ ازشون گرفتم
الان باتریش کلا 10 دقیقه بیشتر نگه نمیداره و هر چی دنبال باتریش گشتم پیدا نکردم
به نمایندگیش هم گفتم تعمیر کن ، گفت خرج داره ( حالا تو مدت گارنتی هم بود ) گفتم چند ؟ از بیرون قیمتشون گرون تر بود
الان میخوام برم بدم برام دوباره سلول بندیش کنن تو هم برو همین کارو کن
تازه لپ تاپ من (BenQ Q41 ) علاوه بر مشکل باتری مشکل درایو نوری داره ( دق میده تا دی وی دی باز کنه ) ال سی دی مشکل داره ( خیلی ریپ میزنه یهو وسط کار خاموش میشه )
واقعا خرید بنکیو به نظر من حماقته