ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا امکان داره برنامه ای نوشت که هر 10 ثانیه عمل اینتر را انجام دهد؟

L O V A B
30-01-2007, 23:45
عزیزان برنامه نویس - آیا امکان داره برنامه ای نوشت که هر 10 ثانیه عمل اینتر را انجام دهد؟
هر کی می تونه بنویسه بگه :happy:

1234567
31-01-2007, 08:03
به چه زباني؟؟؟؟؟؟؟؟

L O V A B
31-01-2007, 14:02
به چه زباني؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیز هر زبانی که دوست داری .

مشخصات دقیق برنامه :

هر 14 ثانیه 3بار کلید TAB و 1 بار کلید Enter را فشار دهد.

palizesoftware
31-01-2007, 21:30
مگه برنامه داس هست كه همينطور كليد اينتر يا ... رو فشار داد؟
توي ويندوز هر كليدي روي هر كنترل و پنجره‌اي كه زده بشه مربوط به همون كنترل هست و ساير كنترل‌ها اون رو دريافت نميكنند.
بيشتر توضيح بده ببينم برنامه رو براي چه هدفي ميخواي؟

L O V A B
01-02-2007, 15:53
مگه برنامه داس هست كه همينطور كليد اينتر يا ... رو فشار داد؟
توي ويندوز هر كليدي روي هر كنترل و پنجره‌اي كه زده بشه مربوط به همون كنترل هست و ساير كنترل‌ها اون رو دريافت نميكنند.
بيشتر توضيح بده ببينم برنامه رو براي چه هدفي ميخواي؟

ببین : یه صفحه اینترنته که هر تبلیغی نگاه کنی بهت پول می ده منم ADSL دارم میخام کاری کنم که اتوماتیک خود کامپیوتر واسم این کارو بکنه.
تبلیاغاش 10 ثانیه ایه اگه بخوای با کیبورد این کارو انجام بدی باید 3 بار کلید تب رو بزنی تا رو دکمه تبلیغ بعدی بره بعد باید اینتر رو بزنی حالا من با توجه به سرعت پایین اینترنت حساب کردم که هر 15 یا 14 ثانیه باید این کارو بکنی.

می تونید کمک کنید ؟

L O V A B
02-02-2007, 15:14
چرا کسی کمک نمی کنه؟؟

_cracki_
03-02-2007, 00:58
مشکل همونیه که دوستمون گفت
باید فوکوس روی پنجره خاصی باشه
نمی دونم که منظورم رو درست بیان کردم یا نه
وگرنه نوشتن این برنامه با VB فوق آسونه
یه تایمر می خواد با اینتروال مورد نظر
با کمک دستور sendkeys می شه کمک فاشار دادن دکمه های کیبرد رو شبیه سازی کرد ! همین...

L O V A B
03-02-2007, 12:59
مشکل همونیه که دوستمون گفت
باید فوکوس روی پنجره خاصی باشه
نمی دونم که منظورم رو درست بیان کردم یا نه
وگرنه نوشتن این برنامه با VB فوق آسونه
یه تایمر می خواد با اینتروال مورد نظر
با کمک دستور sendkeys می شه کمک فاشار دادن دکمه های کیبرد رو شبیه سازی کرد ! همین...

خوب عزیز من من که کامل توضیح دادم . یه صفحه اینترنته آدرسه سایت رو میخوای؟

L O V A B
04-02-2007, 14:07
پس چی شد!! کوش اون همه ادعا

Admiral
04-02-2007, 16:59
نوشتن برنامه شما کار سختی نیست ولی میشه برای یه سایت خاص با یه Caption خاص نوشت.

چون باز شدن یه پنجره مزاحم به طور ناگهانی میتونه همه برنامه ریزی ها رو نقش بر آب کنه و پنجره فعال تغییر کنه!!

NoneForce
04-02-2007, 17:42
سلام
يك كار راحت اين است كه اون صفحه را داخل يك كنترل WebBrowser بارگزاري كنيد، بعد ميتونيد هر كاري خواستيد روي اون صفحه و اجزاي داخل اون انجام بدهيد.
اگر با دلفي آشنايي داريد مي تونم سورس برنامه را ارسال كنم، ولي تغييراتش با خودتون است.

معني اين جملتون چيه ؟

IVAN
04-02-2007, 18:41
سلام
يك كار راحت اين است كه اون صفحه را داخل يك كنترل WebBrowser بارگزاري كنيد، بعد ميتونيد هر كاري خواستيد روي اون صفحه و اجزاي داخل اون انجام بدهيد.
اگر با دلفي آشنايي داريد مي تونم سورس برنامه را ارسال كنم، ولي تغييراتش با خودتون است.

معني اين جملتون چيه ؟

من هم با ایده ی ایشون موافقم.درصد خطاهای احتمالی رو خیلی پایین میاره.ببینیم این دوستمون راضی میشه یا نه;)

L O V A B
05-02-2007, 14:17
Admiral جان اگه زحمتی نیست اون برنامه رو واسم بنویس.نگران نباش هیچ صفحه ای اضافه ای باز نمی شه.

L O V A B
05-02-2007, 14:55
سلام

معني اين جملتون چيه ؟

نه اصلا" برنامه نویسی بلد نیستم.
این مصراع از اشعار سلطان رپ فارس : هیچکس بود.

Arash tools
06-02-2007, 16:37
سلام دوست عزیز مشکل شما را میتوان با یافتن کد HTML سایت حل کرد سایت خود را دانلود کنید و در Notpad باز کنید کدهای HTML را خواهید دید. باید کد لینکی که میخواین روش عمل اینتر انجام بشود را بیابید بعد در محیط برنامه نویسی مثل VB یک Web browser ایجاد کنید و بوسیله خصوصیت Document آن یک رویداد کلیک به آن لینک بفرستید.
برخی از دوستان سیستم ارسال کلید را پیشنهاد کردند که خوب نیست چون فوکوس را هیچگاه نمیتوان صددرصد روی پنجره مورد نظر ست کرد.

برای راهنمایی دقیقتر اسم سایت مورد نظر را بنویسید.

L O V A B
06-02-2007, 20:49
سلام دوست عزیز مشکل شما را میتوان با یافتن کد HTML سایت حل کرد سایت خود را دانلود کنید و در Notpad باز کنید کدهای HTML را خواهید دید. باید کد لینکی که میخواین روش عمل اینتر انجام بشود را بیابید بعد در محیط برنامه نویسی مثل VB یک Web browser ایجاد کنید و بوسیله خصوصیت Document آن یک رویداد کلیک به آن لینک بفرستید.
برخی از دوستان سیستم ارسال کلید را پیشنهاد کردند که خوب نیست چون فوکوس را هیچگاه نمیتوان صددرصد روی پنجره مورد نظر ست کرد.

برای راهنمایی دقیقتر اسم سایت مورد نظر را بنویسید.

بیخیال می گم برنامه نویسی بلد نیستم.

smahdis
11-02-2007, 07:22
خوب حالا اسم سايتت رو نميخواي بگي كه ما هم پولدار بشيم؟

L O V A B
12-02-2007, 13:42
خوب حالا اسم سايتت رو نميخواي بگي كه ما هم پولدار بشيم؟

چرا عزیزم بیا شمام پولدار شو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])