ALI16437
30-01-2007, 14:41
با سلام .
من به یک برنامه امنیتی بسیار قوی نیازمندم یک نرم افزار که سطح دسترسی به قسمتهای مختلف یک
سیستم برای کاربر مشخص تعیین کنه من از بسیاری از نرم افزارها استفاده کردم ولی هیچ کدام
نتوانسته اند سطح مطلوبی از امنیت رو فراهم کنند تنها نرم افزاری که در این مورد کمی خوب عمل
کرده Advanced Security Administrator است که این هم براحتی قابل دور زدن میباشد
و اشکالات بسیاری دارد.
حتی بسیاری از برنامه های که در این مورد ساخته شدند توانایی محافظت از خود رو هم ندارند.
بعضی از برنامه ها هم با کلی اسم وشهرت حتی نمیتونند چند تا کار ساده رو درست انجام بدنند.
دوستان اگر برای حل مشکل من بسته نرم افزاری خاصی رو میشناسید لطفا اسم و محل تهیه اش
رو بفرمایید.
نمیدونم تا حالا کسی از مجموعه نرم افزاری سیم خاردار استفاده کرده اگر بله یکم در موردش
توضیح بدید شاید برم بگیرمش .
البته من فقط اسمشو شنیدم.
امون از اینهمه برنامه امنیتی بیخود.
System Shield
Steganos Security Suite 2006 8.0.4
Privacy Shield 3.0.18
Folder Lock 5.2.6
Drivescrubber
Folder Guard Professional 7.8
Hide My Folders 2.0
تو اداره ما یک نرم افزار نصب روی تمام سیستمها که هر بخشی رو بخوان باهاش میبندند بعد به هیچ
وجه قابل دور زدن نیست کافی که تایپ کنی در run - msconfig - regedit یا مثلا با ms dos
بخوای بری توی هر درایوی یا پوشه ای یاو.......
سری سیستم ریاستارت میشه .
البته کلا اینا به یک سرور اولیه ویک ابر سرور ثاویه متطل اند و پایگاه داد اونها هم اوراکل است
ولی اونها هم باید با یک نرم افزار این کارها رو انجام بدند.
من به یک برنامه امنیتی بسیار قوی نیازمندم یک نرم افزار که سطح دسترسی به قسمتهای مختلف یک
سیستم برای کاربر مشخص تعیین کنه من از بسیاری از نرم افزارها استفاده کردم ولی هیچ کدام
نتوانسته اند سطح مطلوبی از امنیت رو فراهم کنند تنها نرم افزاری که در این مورد کمی خوب عمل
کرده Advanced Security Administrator است که این هم براحتی قابل دور زدن میباشد
و اشکالات بسیاری دارد.
حتی بسیاری از برنامه های که در این مورد ساخته شدند توانایی محافظت از خود رو هم ندارند.
بعضی از برنامه ها هم با کلی اسم وشهرت حتی نمیتونند چند تا کار ساده رو درست انجام بدنند.
دوستان اگر برای حل مشکل من بسته نرم افزاری خاصی رو میشناسید لطفا اسم و محل تهیه اش
رو بفرمایید.
نمیدونم تا حالا کسی از مجموعه نرم افزاری سیم خاردار استفاده کرده اگر بله یکم در موردش
توضیح بدید شاید برم بگیرمش .
البته من فقط اسمشو شنیدم.
امون از اینهمه برنامه امنیتی بیخود.
System Shield
Steganos Security Suite 2006 8.0.4
Privacy Shield 3.0.18
Folder Lock 5.2.6
Drivescrubber
Folder Guard Professional 7.8
Hide My Folders 2.0
تو اداره ما یک نرم افزار نصب روی تمام سیستمها که هر بخشی رو بخوان باهاش میبندند بعد به هیچ
وجه قابل دور زدن نیست کافی که تایپ کنی در run - msconfig - regedit یا مثلا با ms dos
بخوای بری توی هر درایوی یا پوشه ای یاو.......
سری سیستم ریاستارت میشه .
البته کلا اینا به یک سرور اولیه ویک ابر سرور ثاویه متطل اند و پایگاه داد اونها هم اوراکل است
ولی اونها هم باید با یک نرم افزار این کارها رو انجام بدند.