ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : combobox

mefmef
29-01-2007, 19:35
سلام دوستان
من روی فرمم یک combobox دارم که از طریق خصوصیت ایتم ان نام چند شهر را در ان وارد کردم ومقدار خاصیت text اونو خالی گذاشتم حالا وقتی برنامه را اجرا می کنم کامبوباکس خالی است چطور می تونم یک مقدار پیش فرض برای اون تعریف کنم که وقتی برنامه اجرا می شه نمایش داده بشه

alex1000
29-01-2007, 21:36
در قسمت itemindex شماره آیتم مورد نظرت را انتخاب کن.;)

mefmef
29-01-2007, 21:58
خیلی ممنون

myhoo
29-05-2013, 11:10
در قسمت itemindex شماره آیتم مورد نظرت را انتخاب کن.;)

سلام
در منوی propertise آیتم itemindex وجود ندارد...!!!!

sempaisaleh
26-09-2013, 16:41
با سلام خدمت دوستان
من یک combobox دارم که توش مثلا 10 تا گزینه(نام) هست. حالا می خوام بدونم اون نامی که انتخاب شده ایندکسش چیه. یعنی چندمین نام داخل combobox است.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی

n00b
27-09-2013, 11:06
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خاصیت ItemIndex شماره ی آیتم انتخاب شده رو مشخص می کنه// و خاصیت Text متنی که داخل ComboBox نوشته شده رو داخل خودش نگه میداره../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر دو خاصیت خوندنی/نوشتنی هستن و می تونید علاوه بر خوندن// اونها رو مقداردهی هم بکنید...//// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ComboBox یا لیستتون قابلیت انتخاب چند گزینه ی هم زمان رو داشته باشه// در این صورت خاصیت ItemIndex به صورت یه آرایه در می آد و می تونید باهاش مثل آرایه ها رفتار کنید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]