PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رم یا mp3

carnation
29-01-2007, 19:08
سلام دوستان

میشه یه mp3 با کیفیت خوب به من معرفی کنین؟ البته ارزون باشه!;)

به نظر شما رم 1 گیگ برای گوشی بگیرم بهتره یا یه mp3 بگیرم بهتره؟ چون بیشتره حافظه گوشیمو اهنگ پر کرده

رم اصل و خوب سونی هم 45 تومنه!!!! چی کار کنم؟:rolleye:

Doyenfery
29-01-2007, 23:51
تو چه مایه هایی می خوای؟ (قیمت)؟
گوشیت چیه ؟

WooKMaN
30-01-2007, 00:26
بنظر من mp3 player بگیر ...

الان مدل های apacer - kingstone - Zcyber - sony خوب جواب داده ...

carnation
30-01-2007, 21:48
تو چه مایه هایی می خوای؟ (قیمت)؟
گوشیت چیه ؟

سلام

گوشی منw810 است. قیمتشم زیاد نباشه! قیمت رم 1گیگ و 2 گیگ سونی رو میدونی؟ کودومش به صرفه

است؟ ام پی تری یا رم؟ ;)

Doyenfery
31-01-2007, 04:22
من میگم Mp3 player
creative یه مدل داره با حافظه 5 گیگ
قیمتش هم حدود 105تا110 هزار تومنه
درباره کیفیت کرتیو هم که دیگه جای بحثی نیستش.

Doyenfery
31-01-2007, 04:25
سلام

! قیمت رم 1گیگ و 2 گیگ سونی رو میدونی؟ کودومش به صرفه

است
1g=18-20
2g= 30-35
مسلما از بابت قیمت نسبت به حافظه 2 گیگ بصرفه تره
باقیش دیگه به بودجه خودتون بستگی داره;)

carnation
31-01-2007, 19:02
100 تومن زیاده بودجه ندارم انقدر!! :sad: ارزون تر چی؟;) میگن رم اصل 2گیگ 45 تومنه که!!!!:blink:

Doyenfery
01-02-2007, 03:14
خوب اگه ارزون تر بخوای تا 30 تومن یا حتی کمتر!!! هم گیرت میاد
میتونی 1گیگ هم بگیری که کیفیت خوب داشته باشه که فک کنم 60 -70 گیرت بیاد
ولی اینو مطمئن باش اگه کمتر از 60 تومن بگیری مطمئن باش بعدش پشیمون می شی (با توجه به کیفیت نسبتا مطلوب 810)
من خودم حدود 1.5 سال پیش مارک clatzen خریدم به قیمت 130000 (با رم 512) که کره ای بود مدل 2030 که کیفیت واقعا عالیه ولی همون موقع zoltrix هم 1 گیگ بودش به قیمت 80 تومان!!!
فک کنم دیگه همی چیو گفتم دیگه خود دانی..

carnation
01-02-2007, 11:58
خوب اگه ارزون تر بخوای تا 30 تومن یا حتی کمتر!!! هم گیرت میاد
میتونی 1گیگ هم بگیری که کیفیت خوب داشته باشه که فک کنم 60 -70 گیرت بیاد
ولی اینو مطمئن باش اگه کمتر از 60 تومن بگیری مطمئن باش بعدش پشیمون می شی (با توجه به کیفیت نسبتا مطلوب 810)
من خودم حدود 1.5 سال پیش مارک clatzen خریدم به قیمت 130000 (با رم 512) که کره ای بود مدل 2030 که کیفیت واقعا عالیه ولی همون موقع zoltrix هم 1 گیگ بودش به قیمت 80 تومان!!!
فک کنم دیگه همی چیو گفتم دیگه خود دانی..

یه نگاه به اینجا بکن میگن که یه مدل دیگه حدود 50 تومنه! ظاهرن خوب در اومده!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

carnation
01-02-2007, 11:59
بنظر من mp3 player بگیر ...

الان مدل های apacer - kingstone - Zcyber - sony خوب جواب داده ...

تو قیمتهای ارزون چی؟:happy:

Doyenfery
02-02-2007, 02:47
یه نگاه به اینجا بکن میگن که یه مدل دیگه حدود 50 تومنه! ظاهرن خوب در اومده!!!

کاری به ظاهر نداشته باشید!!!
از کسی که استفاده کرده بپرس-که از هر لحاظ خوب باشه-هندز فری , عمر باطری, ...
من متاسفانه شناخت ندارم از این مدل

seymour
02-02-2007, 19:22
شما بهتره همون رم رو بگیری ... چون Mp3 player خوبی که نهایتا 50 تومن باشه ، خیلی کمه ... مثل کارای creative ... و ضمنا بیشتر از 512 مگ هم گیرت نمیاد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از طرف دیگه مارکای پایین تر هم توصیه نمیشن ... چون کیفیت صداشون به اون چیزی که می خوای نمی رسه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

carnation
02-02-2007, 22:13
شما بهتره همون رم رو بگیری ... چون Mp3 player خوبی که نهایتا 50 تومن باشه ، خیلی کمه ... مثل کارای creative ... و ضمنا بیشتر از 512 مگ هم گیرت نمیاد ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از طرف دیگه مارکای پایین تر هم توصیه نمیشن ... چون کیفیت صداشون به اون چیزی که می خوای نمی رسه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز حالا زیر 50 تومنم نشه اشکال نداره!! ولی دیگه به صد .صد و خورده نرسه!!

اخه 512 نمیخوام و ترجیحا یه چیزی باشه که قابلیت ارتقا داشته باشه!! و کیفیت خوب صداش هم مهمه و با طری !!

یه چیزی که بیارزه !! کمک!!!!

seymour
03-02-2007, 00:52
دوست عزیز حالا زیر 50 تومنم نشه اشکال نداره!! ولی دیگه به صد .صد و خورده نرسه!!

اخه 512 نمیخوام و ترجیحا یه چیزی باشه که قابلیت ارتقا داشته باشه!! و کیفیت خوب صداش هم مهمه و با طری !!

یه چیزی که بیارزه !! کمک!!!!
من و تو داریم توی دو تا تاپیک با هم حرف می زنیم .. اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])جوابت رو دادم دوست من ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازم دارم میگم ، اگه خیلی کیفیت صدا واسه ات عامل حیاتی نیست ؛ اگه حوصله نداری دوتا چیز بذاری تو جیبت ؛ بهتره رم بگیری واسه موبایلت .. مگه نمیگی 2 گیگش 45 تومنه ؟ ...

اگه قابلیت ارتقا واسه ات مهمه ، باید بری سراغ مدلهایی که خیلی معتبر نیستن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Doyenfery
03-02-2007, 05:21
مدل mp3 player من هم بدش نیست ها(Clatzen my 2030)
فک کنم الان خیلی ارزون شده باشه...
512 مگ حافظه داخلی
ساپرت رم
صفحه نمایشگر سه رنگ
رادیو اف ام
ضبط در سه کیفیت
ساپرت سه فرمت mp3-wma-asf
و کیفیت بسیار عالی -چه از لحاظ هندز فری چه از لحاظ خود دستگاه
تنها بدیش پایین بودن ورژن usb هستش که (1.1 )
9 تا اکو لایزر
15 ساعت کار مداوم (بدون نیاز به شارژ)
وزنش و حجمش هم خیلی کمه

seymour
03-02-2007, 12:22
512 مگ حافظه داخلی
ساپرت رم
صفحه نمایشگر سه رنگ
رادیو اف ام
ضبط در سه کیفیت
9 تا اکو لایزر
وزنش و حجمش هم خیلی کمه
Usb1.1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

carnation
04-02-2007, 13:37
512 مگ حافظه داخلی
ساپرت رم
صفحه نمایشگر سه رنگ
رادیو اف ام
ضبط در سه کیفیت
9 تا اکو لایزر
وزنش و حجمش هم خیلی کمه

دوست عزیز ورزنش usb پایین باشه چه اشکالی ایجاد میشه؟ قیمت همین که گفتین چنده؟

seymour
04-02-2007, 16:25
دوست عزیز ورزنش usb پایین باشه چه اشکالی ایجاد میشه؟ قیمت همین که گفتین چنده؟
سرعت انتقال داده ، چندین برابر ضعیف تره توی usb 1.1 ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//
شما توی این range قیمت ، بهتر از کارای creative پیدا نمی کنی ... کافیه سایت های معتبر رو یه سرچ بکنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه خیلی از مدلهایی که دوستان پیشنهاد میدن ، مارک های معتبری نیستن ... توی زمینه وسایل صوتی - تصویری بهتره به مارکای متفرقه فکر نکنی ، دوست من ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

carnation
04-02-2007, 17:56
سرعت انتقال داده ، چندین برابر ضعیف تره توی usb 1.1 ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//
شما توی این range قیمت ، بهتر از کارای creative پیدا نمی کنی ... کافیه سایت های معتبر رو یه سرچ بکنی ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

متاسفانه خیلی از مدلهایی که دوستان پیشنهاد میدن ، مارک های معتبری نیستن ... توی زمینه وسایل صوتی - تصویری بهتره به مارکای متفرقه فکر نکنی ، دوست من ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حوب اگه میشه یه مدل به من معرفی کن که زیر 100 تومن باشه و یکی که حدود 100 باشه البته رادیو مهم نیست

ولی رم پایین نمی خوام!!!

seymour
05-02-2007, 00:52
حوب اگه میشه یه مدل به من معرفی کن که زیر 100 تومن باشه و یکی که حدود 100 باشه البته رادیو مهم نیست

ولی رم پایین نمی خوام!!!
دوست من ، اگه رم ( کارت خور بودن ) واسه ات خیلی مهمه ، برو سراغ apacer ... که حداقل گارانتی خوبی داره و اگه مشکل پیدا کرد ، کارت راه میفته ... مثلا سری au231 ... باید زیر 50 تومن باشه ... یا کارای shuttle ...

این دوتا مارک ، متفرقه هستن ... ولی نه خیلی !! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

//
اما اگه می تونی بی خیال کارت حافظه بشی .. v100 از creative هستش که 2 گیگه و 105 تومن باید باشه ...

کلا توی range قیمت 100 تومن ، شما نمی تونی دستگاهی با حافظه بیشتر از 1- گیگ پیدا کنی ( چون مارکای معتبر واسه شون صرفه نمی کنه و مارکای متفرقه هم که بلد نیستن !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... مطمئن باش ...

Doyenfery
05-02-2007, 07:54
کلا توی range قیمت 100 تومن ، شما نمی تونی دستگاهی با حافظه بیشتر از 1- گیگ پیدا کنی ( چون مارکای معتبر واسه شون صرفه نمی کنه و مارکای متفرقه هم که بلد نیستن !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... مطمئن باش ...
من تو همین تاپیک گفتم که 5 گیگ 108 تومن , نه؟
;)

seymour
05-02-2007, 11:36
من تو همین تاپیک گفتم که 5 گیگ 108 تومن , نه؟
;)
خب دوست عزیز ، شما به دو تا نکته " کوچولو " توجه نکردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

اون مدلی که گفتی " قدیمی " محسوب میشه ... یعنی دیگه تولید نمیشه و تکنولوژی اش قدیمیه ( 4 سال پیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... در واقع قیمت واقعی این مدل 108 تومن نیست ، بلکه 180 تومن بوده و صرفا چون بخاطر قدیمی بودنش ، کسی نمی خریده ، مجبود شدن قیمتش رو بیارن پایین تا این تعداد باقیمانده هم فروش بره ... ( می تونی توی سایت های خارجی ببینی که قیمتش از 210 دلار پایین نمیاد .. یعنی همون 180 تومن خودمون !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

ثانیا این مدل هارد داره ( و شما از اینجا هم می تونستی بفهمی که یه کلکی توکاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... در حالیکه بحث ما صرفا روی مدل های فلشه ... چون اکثر مارکهای متفرقه توانایی تولید مدلهای هارد دار رو ندارن (تکنولوژی دقیق تر و گرون تری لازم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...

عین همین اتفاق واسه یه مدل قدیمی دیگه هم افتاده به اسم touch که 20 گیگ رو میدن 170 تومن !!!!!! به همین دلایل بالا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MEMA
05-02-2007, 12:09
170 تومان!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seymour
05-02-2007, 12:15
170 تومان!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته ، خیلی پایینه ...( مثلا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو ببین ) ... همونطور که گفتم بخاطر اینه که تکنولوژی این سری قدیمی شده و دیگه فروشی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

SUN*BLACK666
05-02-2007, 14:23

برو حتما مخصوص شماست دوست عزیز

Doyenfery
05-02-2007, 16:35
خب دوست عزیز ، شما به دو تا نکته " کوچولو " توجه نکردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

اون مدلی که گفتی " قدیمی " محسوب میشه ... یعنی دیگه تولید نمیشه و تکنولوژی اش قدیمیه ( 4 سال پیش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... در واقع قیمت واقعی این مدل 108 تومن نیست ، بلکه 180 تومن بوده و صرفا چون بخاطر قدیمی بودنش ، کسی نمی خریده ، مجبود شدن قیمتش رو بیارن پایین تا این تعداد باقیمانده هم فروش بره ... ( می تونی توی سایت های خارجی ببینی که قیمتش از 210 دلار پایین نمیاد .. یعنی همون 180 تومن خودمون !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

ثانیا این مدل هارد داره ( و شما از اینجا هم می تونستی بفهمی که یه کلکی توکاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ... در حالیکه بحث ما صرفا روی مدل های فلشه ... چون اکثر مارکهای متفرقه توانایی تولید مدلهای هارد دار رو ندارن (تکنولوژی دقیق تر و گرون تری لازم داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ...

عین همین اتفاق واسه یه مدل قدیمی دیگه هم افتاده به اسم touch که 20 گیگ رو میدن 170 تومن !!!!!! به همین دلایل بالا ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جوابیه کاملی داد دوست..:) ;)
من فردا-پس فردا مدل دقیقشو می پرسم ...

carnation
05-02-2007, 21:28
دوستن نضرتون در مورد muvo slim creative چیه؟ ظاهرن قیمتش تبقه گفته یکی از دوستان 76 تومانه؟!!

carnation
05-02-2007, 23:14
v100 از creative هستش که 2 گیگه و 105 تومن باید باشه

دوست عزیز

نتونستم جایی مشخصات این مدلی رو که گفتی پیدا کنم!!؟؟:sad:

seymour
06-02-2007, 16:40
دوستن نضرتون در مورد muvo slim creative چیه؟ ظاهرن قیمتش تبقه گفته یکی از دوستان 76 تومانه؟!!

v100 از creative هستش که 2 گیگه و 105 تومن باید باشه

نتونستم جایی مشخصات این مدلی رو که گفتی پیدا کنم!!؟؟:sad:
این مشخصات v100 ... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست من ، باور کن لازم نیست هزار جا سوال کنی ... شما از مدلهای خوب ( creative ) یه دفعه می پری به مدلهای متفرقه ( zcyber ) ... و مطمئن باش اینطوری نمی تونی تصمیم بگیری ... همین یکی دو مدلی که گفتم رو روش کار کن ..

اگه هم قبول نداری اشکال نداره ، شما مدلهایی که دوست داری رو بگو من واسه ات مقایسه می کنم .. حله ؟

چه جوابیه کاملی داد دوست..:) ;)
من فردا-پس فردا مدل دقیقشو می پرسم ...
muvo2 FM ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Doyenfery
06-02-2007, 20:01
دیشب می خواستم این لینکو بدم (رایانه صبا) که سایت یهو دان شد!! (ساعت 2.5)
قیمتاش یه 10% گرونتر از بازاره ولی برا مقایسه خوبه
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

carnation
06-02-2007, 22:00
ممنون دوست عزیز ببخشید دیگه شرمنده!!:blush:

فرق گروه zen با muvo چیه؟؟ کدوم بهتره؟:happy:

seymour
07-02-2007, 13:21
ممنون دوست عزیز ببخشید دیگه شرمنده!!:blush:

فرق گروه zen با muvo چیه؟؟ کدوم بهتره؟:happy:
بهتر و بدتر معنی نداره ... به سلیقه برمی گرده و اینکه هر دستگاه چه قابلیت هایی داره ... مثل اینه که بگی مالدینی بهتره یا زیدان ؟ ... این مقایسه درست نیست ، چون اینا توی پستهای مختلف بازی می کنن .. اینجا هم همینطوره .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا سری Muvo رو اساسا برای کسانی طراحی کردن که یه چیز جمع و جور می خوان ، در حالیکه سری zen هدفش اینه که امکانات بیشتری تامین کنه ، ولی دیگه جمع و جور نیست ... این یکی از فرقاشونه ..

carnation
07-02-2007, 20:41
بهتر و بدتر معنی نداره ... به سلیقه برمی گرده و اینکه هر دستگاه چه قابلیت هایی داره ... مثل اینه که بگی مالدینی بهتره یا زیدان ؟ ... این مقایسه درست نیست ، چون اینا توی پستهای مختلف بازی می کنن .. اینجا هم همینطوره .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا سری Muvo رو اساسا برای کسانی طراحی کردن که یه چیز جمع و جور می خوان ، در حالیکه سری zen هدفش اینه که امکانات بیشتری تامین کنه ، ولی دیگه جمع و جور نیست ... این یکی از فرقاشونه ..

هد دوتاش خوبه اخه!!!:happy:

Doyenfery
08-02-2007, 06:22
پس هر دو رو بخر:rolleye:

DJ_IT_110
10-02-2007, 16:55
mp3 player بهتره
يه سري به اين سايت بزن mp3 هاي خوب با قيمت خوب زياد داره

carnation
11-02-2007, 00:19
--------------------------------------------------------------------------------

کسی هست که بتونه منو در مورد خصوصیات انواع مدل های کریتیو راهنمایی کنه؟ ببخشین میدونم سوالام زیاده!!

مثلا v100 و zen neoon عکس و تصویر و یا متن رو نشون میدن؟؟ و توی توضیحات بعضیاشون نوشته که نیاز به

کامپوتر نداره و از سیدی پلیر هم میتونه بگیره ! واقعا؟

و توی اونا که قبلا گفتم کودوم بهتره؟ باطری قلمی بهتره یا لیتیومی( شارزی) ؟

SUN*BLACK666
11-02-2007, 01:03
دوست عزیز شما چقدر خود تو می پچونی
من خودم در حال حاضر یک ipod Nano دارم و تنها بدی که ازش دیدم پخش نکردن فیلم بوده
(باور کن ازش خیلی رازی هستم ) من player های زیادی زیر دستم بوده ولی به ipod
طوری دیگر نگاه می کنم
(ipod های موجود در کشور خیلی خوب هستند))ولیipod که در خود آمریکا
خریداری میشه چیزه خیلی خیلی جالبی و می شه گفت زمین تا آسمان فرق دارد

SUN*BLACK666
11-02-2007, 01:25
21/11/1385
ipod nano
1GB

150.000تومان
165.000تومان
2GB

باورکن پشیمون نمیشی

carnation
11-02-2007, 11:37
ممنون دوست عزیز ولی یه مقدار با بودجه ی من سازگاری نداره!!!

Doyenfery
11-02-2007, 16:06
دوست عزیز شما چقدر خود تو می پچونی
من خودم در حال حاضر یک ipod Nano دارم و تنها بدی که ازش دیدم پخش نکردن فیلم بوده
(باور کن ازش خیلی رازی هستم ) من player های زیادی زیر دستم بوده ولی به ipod
طوری دیگر نگاه می کنم
(ipod های موجود در کشور خیلی خوب هستند))ولیipod که در خود آمریکا
خریداری میشه چیزه خیلی خیلی جالبی و می شه گفت زمین تا آسمان فرق دارد

عزیزم همینطور که می بینی این دوست ما تو پست هایه اول گفته بودن که با قیمت زیر 100 تومان می خواد
نه 165!!!