PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مراحل ایجاد یک سایت (کمک)

arman2587
28-01-2007, 17:00
سلام
من میخواستم یک سایت برای خودم طراحی کنم
بدین صورت که بتونم همیشه بروزش کنم و مطالب و عکس های جدید روی سایت بگذارم

حالا سوال من اینه که چطور میتونم اینکارو خودم انجام بدم؟ من هیچی از طراحی وب نمیدونم

لطفا اگه امکان داره مراحل ساخت چنین وبسایتی رو اینجا بنویسید چون من کل این بخش رو زیرو رو کردم بازم نفهمیدم که چطوری یک سایت ساخته میشه و چطور اداره میشه

سایتی که میخوام بزنم همچین چیزیه (البته مقدار زیادی ساده تر از این)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mr.Ponics
28-01-2007, 21:09
دوست عزيز شما براي ساخت يه سايت بايد يا به زبان هاي برنامه نويسي وارد باشين كه اولينش زبان اچ تي ام ال هست ! و يا نه مي خواين راحتتر كار كنين مي تونين از پورتال هاي به زبان فارسي برگردانده شدن استفاده كنين ! همين سايتي كه معرفي كرديد با استفاده از يه پورتال طراحي شده و به راحتي به روز ميشه !

arman2587
28-01-2007, 22:07
دوست عزيز شما براي ساخت يه سايت بايد يا به زبان هاي برنامه نويسي وارد باشين كه اولينش زبان اچ تي ام ال هست ! و يا نه مي خواين راحتتر كار كنين مي تونين از پورتال هاي به زبان فارسي برگردانده شدن استفاده كنين ! همين سايتي كه معرفي كرديد با استفاده از يه پورتال طراحي شده و به راحتي به روز ميشه !

خدا خیرت بده
این پورتال رو از کجا باید بگیرم ؟؟
اصلا این پورتال ها چی هستند؟!!!

Mr.Ponics
28-01-2007, 22:32
خب بستگي به نوع موضوع و كارتون داره ! مي تونين از Php Nuke گرفته تا مامبو يا فروم هاي My Bb هم استفاده كنين !

arman2587
30-01-2007, 00:47
خب بستگي به نوع موضوع و كارتون داره ! مي تونين از Php Nuke گرفته تا مامبو يا فروم هاي My Bb هم استفاده كنين !

یعنی اینهایی که گفتی رو چکار کنم!!!!
من خیلی شوتم شرمنده

ali_nioton
30-01-2007, 07:19
اینا که گفت با یه چیزای دیگه رو روی سیستم نصب می کنی
حالا یه سایت خالی داری
که خودت پرش می کنی
البته هزینه تهیه پرت... فارسی خیلی بالاس
بهترین راه اینه که خودت برنامه نویسیش رو یاد بگیری و اونی که می خای دربیاری
یا بدی یکی هونی که می خای در بیاره