ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك كنيد در مورد ام پي تري لئونو

iman ehyaie66
26-01-2007, 23:20
سلام من يه ام پي تري لئونو خريدم دفعه اول كه اهنگ ميريزي درسته ولي دفعه دوم كه اهنگ ميريزي روشن كه ميكني صفه اولش مياد ولي بعد خاموش ميشه البته يه نرم افزارfrimwareداره اما نميدونم يكبار ديگم همين جوري شد بردم گارانتي پولم گرفت درست كرد اما باز دوباره خراب شد مرسي اگه بهمن اصلاعات بديد سايتشم قسمت نرم افزارش نميادleonotech.c om:blush: .

glc_engineer
01-02-2008, 22:04
سلام من يه ام پي تري لئونو خريدم دفعه اول كه اهنگ ميريزي درسته ولي دفعه دوم كه اهنگ ميريزي روشن كه ميكني صفه اولش مياد ولي بعد خاموش ميشه البته يه نرم افزارfrimwareداره اما نميدونم يكبار ديگم همين جوري شد بردم گارانتي پولم گرفت درست كرد اما باز دوباره خراب شد مرسي اگه بهمن اصلاعات بديد سايتشم قسمت نرم افزارش نميادleonotech.c om:blush: .

چطور گارانتي كه با پول درستش كرد

كجا بردي گارانتي

seymour
02-02-2008, 12:24
مارک هایی مثل leono ، قطعات سخت افزاری ضعیف تری نسبت به مارک های معتبرتر دارن ، در نتیجه این احتمال که firmware شون مرتب قاطی کنه کم نیست ... اگه فایل firmware رو داری ، آیا خودت سعی کردی که دوباره این فایل رو load کنی ؟ ... آیا نتیجه داده ؟ ...

(عین همین اتفاق معمولا برای دستگاه زی سایبر - زولتریکس هم میفته ، یعنی مشتری توی یه زنجیره بی پایان خرابی-گارانتی-استفاده-خرابی-گارانتی-استفاده میفته)