PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترين ويندوز به نظر شما چيه؟

abbas13677_2005
28-06-2005, 20:00
*با سلام خدمت تمامي اهالي انجمن*

به نظر شما کدام ويندوز بهترين است و از آن بيشتر استفاده ميکنيد

به نطر من که :

xp media center 2005 edition

شما هم حتما نظر بدين
:)

Navid
28-06-2005, 22:27
شما میگی ویندوز . پس این لینوکس این وسط چی می گه ؟! ولی فکر کنم یه همچین چیزی قبلا بوده . به نظر من که کلا ویندوز به درد نمی خوره ولی اگر بخوام بین ویندوز ها یه دونه رو انتخاب کنم من سرویس پک 1 رو می پسندم

OMID
28-06-2005, 23:03
ONLY Windows XP sp1

ZiTaNiX
28-06-2005, 23:17
به نظر من ایکس پی بدون سرویس پک بهترینه

mehdi87
28-06-2005, 23:27
Linux & Winodws Xp sp1

Nesta
28-06-2005, 23:30
سلام به همه به نظر من فقط media center 2005 خوب جواب میده . :mrgreen:

arkadas
28-06-2005, 23:55
بین ویندوزها xp servise pack2 و بین لینوکس هم با مندریک حال می کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mehdi_Best
29-06-2005, 00:31
من اگه بخوام از بين ويندوزها يكي رو انتخاب كنم ويندوز ايكس پي پروفشنال با سرويس پك 1 رو انتخاب مي كنم. اما از نظر ظاهري و بعضي امكانات ويندوز ايكس پي مديا سنتر 2005 رو مي پسندم. در نظرسنجي هم مديا سنتر رو انتخاب كردم اما خودم از سرويس پك 1 استفاده مي كنم! سرويس پك 2 رو هم عمرا نصب نمي كنم!!!

Ali_k
29-06-2005, 05:14
widows xp media center edition 2005

Nesta
29-06-2005, 05:18
سلام منم با ایشون موافقم .

abbas13677_2005
29-06-2005, 06:35
حالا همه گی شرکت کنید تا در اخر ویندوز منتخب این سایت که همه قبولش دارن را به بقیه دوستان معرفی کنم
این نضر سنجی را همه سایت ها قبول دارن پس لطفا همه رای بدن
:wink:

Navid
29-06-2005, 11:15
abbas13677_2005 جان این لینوکس رو بردار چون اشتباه که در این نظر سنجی ازش استفاده شده .

در ضمن نستا جان شما یه بار نظرت رو بالا گفتی این دیگه چه مدلیه که سه تا پست پایین تر هم میای نظرت رو می گی ؟ :roll: :roll: :roll:

Strasboorg
29-06-2005, 11:55
اين جريانه اينكه همه ميگن windows xp sp1 چيه ؟
ميشه ما هم بدنيم
يعني چون يكي اون بالا گفت بقيه هم همينو ميگن
يعني win xp sp1 چيزي داره كه win xp sp2 نداره
كه هم ميگن ما باهاش حال ميكنيم
بگيد ما هم بدونيم

Navid
29-06-2005, 12:21
strasboorg جان به جز مدیا سنتر 3 نوع ویندوز پروفشنال داریم :

یکی بدون سرویس پک
یکی با سرویس پک 1

یکی با سرویس پک 2

از بین اینا سرویس پک 2 مشکلاتی داره که سرویس پک 1 نداره و این مشکلات دردسر ساز هم میشه . و بین سرویس پک 1 و بدون سوریس پک هم چون سرویس پک 1 بعضی از مشلات رو حل کرده بهتر از اون یکی هست . دلیل انتخاب سرویس پک 1 هم همین مشکلات سرویس پک 2 هست که با بعضی برنامه ها مشکل داره و فایروالش اذیت می کنه و بعضی امکاناتش به جای اینکه خوب باشن مزاحم آدم هستن و ...

Strasboorg
29-06-2005, 13:57
نويد جان
مشكلات sp2 كه همش حرفه
يعني منظورم اينه كه تا حالا شده خوده شما با برنامه اي به خاطر وجود sp2 مشكل داشته باشي ؟
من كه بعيد ميدونم
در مورد فاير وال هم با Disable كردنش , ديگه فكر نميكنم مشكلي بوجود بياد و اذيتي بكنه؟

Mehdi_Best
29-06-2005, 14:41
استراسبورگ جان مي شه شما لطف كني بگي كه سرويس پك 2 چه مزايايي داره يا چه امكانات خاصي رو اضافه مي كنه كه با نصب برنامه هاي ديگه نمي شه از اونها استفاده كرد؟

مثلا وقتي فايروال kerio - outpost يا ... رو مي شه نصب كرد چرا از فايروال سرويس پك 2 كه اصلا عملكرد خوبي نداره استفاده كنيم. در مورد بقيه امكاناتش هم به همين شكل.
به نظر من هم سرويس پك 2 جز دردسر چيزي نداره.
اين كه بگيم مشكلاتي كه گفته مي شه همش حرفه اصلا درست نيست. چون خيلي از كارشناسان زبده هم اين حرف رو تاييد كرده اند.

reza12100
29-06-2005, 14:57
به نظر من ایکس پی بدون سرویس پک بهترینه

من خیلی وقته xp بدون سرویس پک استفاده میکن و به منظر من بهترینه

MaFia
29-06-2005, 16:34
:shock: :shock: :shock:
اي بابا اين نظر سنجي انجام شده بود كه
كلي بحث و ... كرديم تاپيكش هم هست كه
بيشترين راي رو هم مديا سنتر آورده بود فكر كنم :shock:

Strasboorg
29-06-2005, 16:35
خوب اگه مزايا نداشت مايكرو سافت مريض نيست كه معرفيش كنه
در ضمن دردسرايي كه بابت sp2 واسه شما پيش اومده رو ميشه به من بگي كه بدونم
در ضمن من نگفتم از فاير وال sp2 استفاده بشه بهتره
خود منم استفاده نميكنم
بحث سر اينه كه اگه sp2 به درد نميخوره پس براي چي ارايه شده
در ضمن شما مگه سيستمت رو اپديت نميكني
اگه تا همين الان سيستمت اپديت شده باشه كه محاله sp2 نداشته باشي
البته اگر از xp استفاده كنيد

استراسبورگ جان مي شه شما لطف كني بگي كه سرويس پك 2 چه مزايايي داره يا چه امكانات خاصي رو اضافه مي كنه كه با نصب برنامه هاي ديگه نمي شه از اونها استفاده كرد؟
شما به جاي sp2 چه برنامه اي رو به عنوان جايگزين معرفي ميكنيد ؟؟

Shahin King
29-06-2005, 16:39
خودشه 8)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nesta
29-06-2005, 17:22
abbas13677_2005 جان این لینوکس رو بردار چون اشتباه که در این نظر سنجی ازش استفاده شده .

در ضمن نستا جان شما یه بار نظرت رو بالا گفتی این دیگه چه مدلیه که سه تا پست پایین تر هم میای نظرت رو می گی ؟ :roll: :roll: :roll:
سلام آقای نوید خان .
من اولا یادم نبود چون این تاپیک یک بر دیگه هم جای دیگه بود من یادمه .حواسم نبود در ضمن اینجا مدیر داره .دوست عزیز.

pedramonline
29-06-2005, 17:46
آقا مهدي در نسخه sp2 media center بيشتر مشكلاتي كه در sp2 معمولي بود . برطرف شده . و حتما ميدونيد كه 2 تا سي دي هم هست .

من خودم 6 ماه هست دارم از sp2 media center استفاده ميكنم . برام جالبه كه نسبت به sp2 معمولي سرعتش بالاتر هست و ماندگاريشم بيشتر شده .

در ضمن يكي از دلايل آمدن اين ورژن اين بود كه سازمانهاي اوروپايي به خاطر اينكه در sp2 معمولي خيلي از برنامه بعد از نصب اجرا نميشدن ( و من هم همين مشكل رو زياد داشتم )
شروع به استفاده از linux كردن كه همين مسپله باعث شد تا sp2 media center وارد بازار بشه . حالا يكم رو گرافيكش هم كار كرد تا حالت خسته كننده قبلي برداشته بشه .

pedramonline
29-06-2005, 17:49
لازم هست ادامه بدم كه Media Center sp2 final rtm بعد از آپگريدهايي پي در پي مايكروسافت كه حجمش هم حدود 90 مگ هست شد Media Center sp2 final gdr .

Harry Potter
29-06-2005, 18:52
من اگه بخوام از بين ويندوزها يكي رو انتخاب كنم ويندوز ايكس پي پروفشنال با سرويس پك 1 رو انتخاب مي كنم. اما از نظر ظاهري و بعضي امكانات ويندوز ايكس پي مديا سنتر 2005 رو مي پسندم. در نظرسنجي هم مديا سنتر رو انتخاب كردم اما خودم از سرويس پك 1 استفاده مي كنم! سرويس پك 2 رو هم عمرا نصب نمي كنم!!!

mehdi_best عزيز شما هم !

وقتی کسی XP media center 2005 رو نصب کنه خود به خود سرویس پک 2 هم نصب کرده.
پس نتیجه اینکه سرویس پک دو هیچ مشکلی نداره که شما و بقیه دوستان متوجه نشدید و چیزهایی که در مورد این مشکل می گید بیشتر از قول دیگران است.

اما یک نکته غیر قابل انکار که بعضی ها از ویندوز سرویس پک 2 بتا استفاده می کنند و فکر می کنند Final هست و به بقیه هم میگن سرویس پک 2 مزخرفه.

به هر حال اون هایی که با SP1 حال می کنند بهتره تا دیر نشده ویندوزشون رو به SP2 ارتقا بدن که هرچه دیرتر این کار رو بکنند بیشتر ضرر کردند. (البته من نصب سرویس پک ها رو به طور دستی توصیه نمی کنم و بهتره یک ویندوز که با سرویس پک 2 هست رو از همان ابتدا نصب کنید، البته مدیا سنتر بیشنهاد همیشگی من است)

راستی دوستان لینوکسی هم بهتر است یک نگاهی به عنوان تاپیک بیندازند!

Mehdi_Best
29-06-2005, 19:52
حسين جان من خودم براي چند تا از دوستام مديا سنتر رو نصب كرده ام. در ضمن مي دونم كه سرويس پك 2 باهاش نصب مي شه. چون خودم سي دي مديا سنتر رو دارم و همونطور كه گفتم نصب هم كردم. اگه دقت كني مي بيني كه من در پست اولم نوشتم كه من در نظرسنجي مديا سنتر رو انتخاب كردم و دليلش رو هم همونجا گفتم. اما الان از سرويس پك 1 استفاده مي كنم! چون اصلا سرويس پك 2 رو به دردبخور نمي دونم. هر چي هم كه نياز بوده خودم با برنامه هاي مختلف جاي سرويس پك 2 رو پر كرده ام. شما يه چيزي رو بگين كه در سرويس پك 2 باشه و خيلي مهم و حياتي باشه و نشه با برنامه ديگري جاشو پر كرد. اگه درست بود ما هم مي گيم چشم و از اين به بعد استفاده مي كنيم.
به نظر من سرويس پك 2 رو مايكروسافت به خاطر مشكلاتي كه ويندوز داشت ارائه داد اما خودش مشكلات رو 2 برابر كرد.
در ضمن براي كاربران تازه كار خوبه كه از چيزهاي ديگه سر در نمي آرند و نمي دونن مثلا فايروالي به نام كريو هست و .... . البته قصد جسارت به شما رو ندارم . منظورم شما نيستيد به خدا. كلي دارم مي گم. اما خيلي كاربران حرفه اي هم ازش استفاده مي كنند. باز هم مي گم كه منظورم كلي بود و يه موقع سوءتفاهم نشه.

mehdi87
29-06-2005, 20:24
در wndows xp sp2 ويندوز با SQL مشكل داره ! اين يكي از مشكلاتش كه من بهش بر خوردم ! :mrgreen:

Harry Potter
29-06-2005, 20:32
نه مهدي جان سو تفاهمي نيست، بلکه شما به SP2 سو نظر دارید !

در مورد اينكه SP2 چی داره که SP1 نداره باید بگم غیر از فیکس شدن بعضی باگ ها ، درایور های سخت افزاری هم ورژن جدیدتری دارند و در IE هم تغییرات مهمی صورت گرفته.(فایروالش هم برای من مهم نیست چون خودم از چیز دیگری استفاده می کنم)

ضمنا من هنوز دلیل موجهی برای برتری SP1 ندیدم جز اینکه می گن SP2 مشکل داره که به خدا اینطور نیست. مطمئن باشید هیچ برنامه درست و حسابی ای با این ویندوز مشکل نداره جز ورژن های باستانی یا نرم افزار های در پیت.
من سنگین ترین نرم افزار ها رو روی این ویندوز نصب کردم و هیچ مشکلی هم نداشتم.(نرم افزار های مهندسی الکترونیک)

به هر حال مطمئن باشید سرویس پک 2 مشکلی نداره. و در پاسخ به اینکه "شما يه چيزي رو بگين كه در سرويس پك 2 باشه و خيلي مهم و حياتي باشه و نشه با برنامه ديگري جاشو پر كرد." باید بگم فرق SP1 و SP2 انقدر هست که آدم به خاطرش کمی زحمت بکشه و ویندوزش رو عوض کنه. (برای جزییات به سایت ماکروسافت سر بزن)

AHT
29-06-2005, 20:41
من هم ميگم فقط widows xp media center edition 2005 :wink:

borzou_one
29-06-2005, 21:20
این هم ویندوز خوبی هست Windows XP x64 Professional Corporate Edition
ویندوز اکسپی ۶۴ بیتی که سرعتش خیلی نسبت به بقیه ویندوزهای اکسپی بهتره و فقط روی سی پیو های ۶۴ بیتی مثل آی ام دی آتلون ۶۴ یا اینتل ایتانیوم یا اینتل زئون کار میکنه.
اگر خواستید بگید تا لینک دانلود را بذارم

pedramonline
29-06-2005, 22:41
به نظر من سرويس پك 2 رو مايكروسافت به خاطر مشكلاتي كه ويندوز داشت ارائه داد اما خودش مشكلات رو 2 برابر كرد.
خوب بود اگه توضيحات منو ميخوندي ها .
اين مطلب رو توضيح دادم :roll:

arkadas
30-06-2005, 01:14
قبل از اینکه یه نظر بدم اینو بگم که کلا با ویندوز حال نمی کنم و مجبوری ازش استفاده می کنم و اگه تو لینوکس حرفه ای بودم عمرا از ویندوز استفاده نمی کنم.ولی به این نکته تو جه کنید که خود مایکروسافت تاریخی را اعلام کرده که بعد اون استفاده از سرویس پک 2 اجباریه یعنی اپ دیتش اتومات می شه.اینو من تو iritn خوندم و از خودم در نیاوردم

راست و دروغش به گردن خودشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

King
30-06-2005, 01:26
سلام.
xp media center
كه البته طبيعي هم هست چون هر چي جديدتر باشه از هر لحاظ بهتر ميشه...

saman_uv
30-06-2005, 01:40
سلام من يه سوال داشتم:
تو تاپيك هاي قبلي از گرافيك مدياسنتر خيلي تعريف شده بود ولي به نظر من هيچ فرقي با سرويس پك 1و2 نداره .نظرتون چيه؟
به نظر من سريع ترين ويندوز همون سانتا كلازه كه چون مال ماكروسافت نيست ازش خيلي كم استفاده ميشه.

mehdi87
30-06-2005, 01:47
saman_uv, سانتا كلاز رو چون توش دست بردن خيلي BUG داره ! مواظب باش !

saman_uv
30-06-2005, 01:54
من ازش استفاده نميكنم.اون موقع كه تازه اومده بود داشتم باگ داره ولي سريعه

Subzero
30-06-2005, 02:10
سلام منم با ایشون موافقم .
با سلام:
من هم با اقایون موافقم. این نکته رو هم در مورد مشکلات سرویس پک دو اضافه کنم که سیدیهای MehrArgham رو (درج و گنج سخن) اجرا نمیکنه و اخطار میده در حالی که روی XP بدون سرویس پک راحت کار میکنه.

Mehdi_Best
30-06-2005, 10:01
سلام من يه سوال داشتم:
تو تاپيك هاي قبلي از گرافيك مدياسنتر خيلي تعريف شده بود ولي به نظر من هيچ فرقي با سرويس پك 1و2 نداره .نظرتون چيه؟
به نظر من سريع ترين ويندوز همون سانتا كلازه كه چون مال ماكروسافت نيست ازش خيلي كم استفاده ميشه.

سامان جان مديا سنتر ظاهرش خيلي قشنگتر شده و از نظر گرافيكي هم اينطور كه شنيده ام با كارت هاي گرافيك مدل هاي جديد و پيشرفته بهتر ست مي شه .
در مورد سانتا كلاوز هم بايد بگم كه همون سرويس پك 1 خودمونه و فقط چند تا آيكون در اون عوض شده اما چون دستكاري شده است و خود مايكروسافت نداده بيرون نمي شه بهش اطمينان كرد.
اونهايي كه خود مايكروسافت مي ده بيرون پر از باگ هست واي به حال ايني كه معلوم نيست از كجا پيداش شده!

MaFia
30-06-2005, 14:36
مديا سنتر : به خاطر ظاهر - جديد بودن - راحت شدن از نصب 100 تا پچ :wink:

mehdi3267
30-06-2005, 14:42
مافيا جان درسته عزيز ولي به نظر من بستگي به سخت افزار كامپيوتر هم داره كه دوست عزيزم مهدي جان لطف كردن و به آن اشاره كردند.

mostafa_1380
06-07-2005, 13:59
من xp sp1 رو میپسندم چون دیر تر مشکل دار میشه البته اگر به ساسر یا بلستر آلوده نشه.ولی sp2 سرعت رو روز به روز میاره پایین اگر نه زیاد در برنامه ها مشکل نداره.فقط همین که هر روز کندتر از دیروزه بده

saman_uv
06-07-2005, 18:19
به نظر من همه ویندوزها سرعتشون پایین میاد یه نظر دیگه هم داشتم که گرافیک مدیا سنتر با سرویس پک 2و 1 اصلا فرق نمی کنه

Mehdi_Best
06-07-2005, 18:58
سامان جان اگه يك بار ديگه پست قبلي من رو بخوني مي بيني كه نوشته ام كه از نظر ظاهر فرق داره. از نظر گرافيك هم اينطور كه شنيدم با كارت گرافيك هاي پيشرفته خيلي بهتر ست مي شه.
يعني شما از نظر ظاهر هم فرقي نمي بيني؟

پوریا
06-07-2005, 19:03
سلام به دوستان من از SP2 استفاده میکنم و تا به حال ازش راضیم.

digitalbass
06-07-2005, 19:12
widows xp media center edition 2005 خيلي بهتر از اويندوزهاي ديگه هست .

saegheh67
06-07-2005, 20:35
windows xp sp1به نظر من بهتره: :wink: :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :roll:

saman_uv
07-07-2005, 00:40
سامان جان اگه يك بار ديگه پست قبلي من رو بخوني مي بيني كه نوشته ام كه از نظر ظاهر فرق داره. از نظر گرافيك هم اينطور كه شنيدم با كارت گرافيك هاي پيشرفته خيلي بهتر ست مي شه.
يعني شما از نظر ظاهر هم فرقي نمي بيني؟
چرا میزنی؟؟؟ اولا از نظر ظاهر هیچ تغییری نکرده فقط رنگهاش عوض شده که میشه با راست کلیک روی موس از اونجا پروپرتیس در قسمت appearance سرویس پک ها رو هم مثل مدیا سنتر کرد دوما شنیده ها رو ول کن و به واقعیت ها بچسب

Mehdi_Best
07-07-2005, 00:51
سامان جان خوبه ما كوچكترين حرف بدي نزديم وگرنه مي گفتي كه چرا مي كشي!!!!
در ضمن در سرويس پك ها فقط رنگ رو مي شه عوض كرد. اما مثل اينكه اصلا با مديا سنتر كار نكرده اي!!! وگرنه مي ديدي كه خيلي عوض شده از نظر ظاهري! فقط رنگها نيست. مثلا يك نمونه كوچكش در دكمه هاست. آيا شكل ظاهري دكمه ها هم عوض نشده؟

saman_uv
07-07-2005, 00:54
شوخی کردم اونجاشو ...شکله کدوم دکمههاش عوض شده (دارم شک میکنم نکنه قالبش کردن بهم) تغییراتی که من دیدم ایکن فایروال ویندوز اومده تو کنترل پنل بعلاوه یه dancer

Mehdi_Best
07-07-2005, 02:59
سامان جان من خودم تا دلت بخواد اهل شوخي هستم. از اون كلمه هم ناراحت نشدم. اگه دقت كني مي بيني كه من هم جواب رو با حالت طنز گفتم. اما در مورد مدياسنتر متاسفانه اينجا ويندوزم مدياسنتر نيست. اما سعي مي كنم يكي دو تا عكس ازش بگذارم. البته يادمه قبلا بعضي از دوستان عكسهايي كه در مورد مطلب خاصي گذاشته اند از مدياسنتر بوده. در مورد دكمه ها هم مثلا همين دكمه هاي ok - apply - cansel كه در اكثر پنجره ها هستند. البته فقط اينها نيست. اينها رو به عنوان مثال گفتم. يا مثلا يك فولدر يا درايو رو كه باز مي كني كمي تغييرات داره و ... .

saman_uv
07-07-2005, 10:47
مهدی جان داری زور میگیا من الان تو مدیاسنترم ولی هیچ تغییری نمیبینم حی تو دکمه های ok cancel ,...

Mehdi_Best
07-07-2005, 11:47
سامان جان پس من ديگه چيزي نمي گم تا بتونم عكسهايي ازش بگذارم.

saman_uv
07-07-2005, 12:47
منتظريم اقا مهدي فقط عكسهايي رو بذار كه نشونه تغيير از نظر ظاهري نباشه

Mehdi_Best
07-07-2005, 13:18
سامان جان يعني چي؟ من مي خواهم عكسي بگذارم كه تغيير ظاهري رو نشون بده. بحث من و تو هم همين بود. حالا مي گي عكسي كه مي گذارم نشونه تغيير ظاهري نباشه؟

abbas13677_2005
07-07-2005, 16:02
دیدید گفتم فقط مدیا سنتر :arrow:

saman_uv
08-07-2005, 01:13
مگه نميگي بنيادي از نظر گرافيك تغيير كرده؟ باشه همونو بذار ببينيم چه تغييري كرده كه تو سرويس پك ايجاد نميشه

borzou_one
08-07-2005, 18:42
سلام
بابا این که معلومه که مدیا سنتر از لحاظ ظاهر ودکمه ها با سرویس پک 2 فرق کرده وزیبا تر شده
همینطور سرعت اون منظورم سرعت باز کدن فایلها بیشتر شده
-از سرچ قوی تری برخوردار شده دنسر و ویندوز موی میکر
به اون اضافه شده
-نرم افزار منحصر به فرد مدیا سنتر جهت اجرای بهتر برنامه های گرافیکی وتصویری وانیمیشن به اون اضافه شده
ازلحاظ امنیتی کلی ارتقا پیدا کرده واز زیادی پچ های مختلف که چند وقت به چند وقت باید روی سرویس پک 2 نصب میشد تا حدودزیادی راحت شده
وکلی چیز دیگه که کم کم با کار کردن با این ویندوز متوجه خواهیم شد

Mehdi_Best
08-07-2005, 21:23
سامان جان اين عكس رو ببين تا به حرف من برسي:

در ضمن مي شه بگي من كجا گفتم تغييرات بنيادي در گرافيك؟!!! چون خودم اصلا يادم نمي آد چنين چيزي گفته باشم.

MaFia
09-07-2005, 00:48
حالا كه بحث تغيرات و مقايسه پيش اومده
در مقايسه xp با سرويس پك 2 و مديا سنتر و حتي خود فك مي كنم سرويس پك 1 به موردي هست كه شايد براي من يكي كه سوال هست
تو قسمت فايل هاي در حال اجرا ( بعد از بالا آمدن ويندوز )
3 تا فايل در سرويس پك 2 و مديا سنتر به نسبت به قبل اضافه شده
1-ALG.exe
2-ehSched.exe
3-ehRecvr.exe
اين سه فايل كار اصلي اون ها چيه كه حتي من هميشه اون ها رو End Process هم مي كنم در ظاهر هيچ مشكلي ندارم و اصلا ايمگار بود و نبودش يكي هست چون در سرويس پك پ هم فكر مي كنم اينها نيست
البته كسي بدونه جواب بده خيلي خوب ميشه اگه هم ..
:wink: :mrgreen:

Nesta
09-07-2005, 00:52
سلام دوستانی‌ که میگویند sp2 بهتر هست باید بگم که من که کار برنامه نویسی‌ می‌کنم با این ویندوز خیلی‌ به مشگل برخورد کردم هم دلفی‌ هم اس کیو ال همش ایراد میگرفت از فایل های dll ولی‌ الان با media center 2005 هیچ مشگلی‌ ندارم.

saman_uv
09-07-2005, 01:31
در ضمن مي شه بگي من كجا گفتم تغييرات بنيادي در گرافيك؟!!! چون خودم اصلا يادم نمي آد چنين چيزي گفته باشم.
سلام مهدي جان شايد حرف من مثله جمله خودت نباشه ولي خيلي رو گرافيكش تاكيد داري در ضمن شما تفاوت رو تو كدوم قسمت ديدي؟

saghy
09-07-2005, 01:46
سلام
WINDOWS XP SP1 CORPORATE EDITION :wink:

saman_uv
09-07-2005, 01:59
من سنگه سرويس پك رو به سينه نميزنم خودم تو اين نظر سنجي به مديا سنتر راي دادم چون ورزن جديده و قطعا بهتره ولي از نظر گرافيك به نظر من تفاوت چنداني نكرده (مثله بعضي جاها نيست كه چيزاي قديميشون بهتره و هر چي جلوتر ميرن تنزل ميكنن)

Amir_P30
09-07-2005, 02:16
آقا منم ميگم SP2 البته تا حالا با مديا سنتر كار نكرده ام

نستا جان شما هم اگه باهاش به مشكل برخوردي فكر كنم به خاطر همون تغييرات امنيتي باشه.

ضمنا كسي كرك سالم براي مديا سنتر داره.من يكي از دوستانم مديا سنتر داره ولي 30 روزه است.

saman_uv
09-07-2005, 02:34

abbas13677_2005
09-07-2005, 09:55
مدیا سنتر فکر کنم یه باگ داشته باشه
نمیدونم
اما شاید

saman_uv
09-07-2005, 13:18
از کجا میدونی یه باگ؟ قطعا مملو از باگه ولی تا حالا گندش در نیومده

MaFia
09-07-2005, 15:50
آقا تو رو خدا حرف رو با مدرك و لينك بزنيد
100٪ ويندوز باگ داره
اما آيا مديا از باقي بيشتر باگ داره ؟

Mehdi_Best
09-07-2005, 15:59
من با نظر مافيا جان موافقم. به نظر من در اين نسخه باگهاي قبلي برطرف شده البته بدون باگ كه مطمئنا نيست. من خودم بنا به دلايلي از جمله اينكه گويا مدياسنتر با شبكه مشكل داره ازش استفاده نمي كنم. و مشكل دوم هم از سرويس پك 2 كه روش نصبه گريزانم.

Amir_P30
09-07-2005, 20:27
والا هر نرم افزاري باگ داره و اين كه بگيم فلان نرم افزار بي عيبه حرف كاملا عبثي زده ايم.

چون اولا اين برنامه هاساخته دسته انسانه . وانسان هم كه جايز الخطا است.و هميشه در نقص مطلق به سر ميبره
و نميتونه كامل كامل باشه . (اينو توي بحث هاي ديني ومذهبي اسلام هم تشريح شده)

حالا چرا ويندوز باگ هاش بيشتر آشكاره ؟
چون فوكس روش بيشتره و كاربراي زيادي داره

borzou_one
09-07-2005, 22:37
درسته مهدی جان به نظر من هم سرعت اینترنت تو اون از سرویس پک 2 کمتره
شما دلیلشا میدونید؟

baby
13-07-2005, 16:51
سلام آقا مگه ميشه سرويس پك دو رو بدونه سرويس پك يك نصب كرد

Mehdi_Best
13-07-2005, 17:36
دوست عزيز سلام. سرويس پك 2 اصلا ربطي به سرويس پك 1 نداره. يعني اگه ويندوزي كه مي خواهي نصب كني حاوي سرويس پك 2 باشه كه اين وسط ديگه سرويس پك 1 معنا نداره. به نظر من هم بهترين كار براي استفاده از سرويس پك 2 ، استفاده از همين ويندوزهايي است كه به طور خودكار سرويس پك 2 رو هم نصب مي كنند.

dj_dragon
14-07-2005, 12:44
فقط ويندوز xp media center 2005

baby
15-07-2005, 15:13
من تا حالا ويندوز كه پك يك رو نداره ولي دو رو داره نديدم

Mehdi_Best
15-07-2005, 15:37
من تا حالا ويندوز كه پك يك رو نداره ولي دو رو داره نديدم

baby جان يك سر به مركز كامپيوتر ايران يا بازار رضا يا ديگر مراكز كامپيوتري بزن و بگو ويندوز ايكس پي سرويس پك 2 مي خوام. ببين چند رقم سي دي بهت مي دن!
الان اكثر سي دي هاي ويندوز كه توليد ميشه به همراه سرويس پك 2 نصب مي شه و همون اول كه نصب مي كني سرويس پك 2 هست و اصلا نيازي به سرويس پك 1 نداره.

abbas13677_2005
16-07-2005, 01:02
دوستان من فكر ميكنم كه ما بايد تا امدن لانگر هون به مديا سنتر تكيه كنيم
بعد از ان ديگه باگ نداريم و ديگه اينكه انسان جايز الخطاست
زير سوال ميره!
وقتي پسر 16ساله دوست داشتني يا همونlovelyboy16s
خودمان میگه مدیا سنتر یعنی توی دورتزین شهرستان ها و مکانهایی که تازه از عصر حجر در امده اند هم از این ویندوز استفاده میکنند
چونکه این دوستمون هر ویندوز را که من با دلیل و مدرک بهش معرفی میکنم را فقط نصب میکنه
پس از مدیا سنتر خیالتان تخت باشد

مه نگار
17-07-2005, 00:30
media center خيلي باحاله فقط مشكلش اينه كه حجيم هست

Nesta
17-07-2005, 03:56
سلام دوستانی‌ که فکر می‌کنن با آمدن Longhorn خیلی‌ همه چیز خوب می‌شه و دیگه باگ نداریم و کلی‌ حال می‌کنیم باید بگم که سخت در اشتباهید چرا؟
چون که اینم یک ویندوز هست مثل همه ویندوز های میکرسافت که همشونم مشگل دارن و همشونم باید روش update and sp نصب بشه و اگه شما نگاه کنید هنوز بد از 3-4 سال که اکس پی‌ اومده هنوز میکرسافت داره مدل به مدل تغیر میده و هنوز یک دونه فینال درست و حسابی‌ معرفی‌ نکرده هر کی‌ میگه کرده باید بگم که بازم اگه بری تو خود سایت میگه بیا Update باز اومده پس این longhorn هم وقتی‌ میاد همه میگن به به بد که 5 ماه می‌گذره .میگیم بابا اینم که فلان جاش اینطوری هست بازم مجبور می‌شه از فایر و اپرا استفاده کنی‌ باز مجبور میشی‌ از سیستم مکانیک و clean registery استفاده کنی‌ حالا الان میگید که اونا که برای بهتر شدن سیستم و بالا بردن سرعت کامپیوتر هست چه ربطی‌ داره ؟
ربطش به این هست که اگه خود میکرسافت یک پک تو خود ویندوز بده که 5 تا از این محصولات معتبر مثل advanced system optimize or tuneup or system mechanic بده که همش رو توش بگذره یعنی‌ بخره و 4 تا دانلد منجر یا 2 تا از این معروف هاش رو تو خودش قرار بده و و و و و////
دیگه آیا لازم هست ما به دنبال این همه برنامه بگردیم و همرو تست کنیم و یا دنبال نسخه جدیدش باشیم خود با Update ویندوز دیگه همه اینا باید جدید بشه .ولی‌ ما همون ها رو میبینیم فقط کمی‌ کمی‌ بهتر و بسیار خوشگل تر .

saman_uv
17-07-2005, 13:08
سلام با اومدن لانگهورن قطعا باگ خواهيم داشت .من با نسخه ازمايشيه لانگهورن كار كردم به نظر من همون نسخه ازمايشي گرافيكش از مديا سنتر بهتر بود ظاهرشم كه خيلي خوشگلتر بود امكانات جالب و بيشتر نسبت به بقيه ويندوزها هم داشت . نظر من مشكلش سرعتش بود كه به نسبت كم بود اگه مشكله سرعتش حل بشه به نظر من لانگ هورن يه ويندوز فوق العاده خواهد بود تا 2006

mahdilover77
17-07-2005, 13:39
منم میگم XP 200 media venter
واقعاً عالیه... :wink: :roll:

nimaoy
17-07-2005, 15:29
دوست عزيزم نستا جان
آپديت شدن مرتب ربطي به اشكالات ويندوز ندارد....درست مانند آپديت شدن آنتي ويروس مي ماند. تا هنگامي هم كه هكر وجود دارد آپديت هم وجود دارد..هم در ويندوز و هم در آنتي ويروس...
در ضمن فكر نكن كه لينوكس يا اپرا يا فاير فاكس خيلي امن هستند. طبيعي است وقتي كه 80 درصد كاربران از ويندوز و IE استفاده کنند هکرها سراغ آنها بشتر میروند و طبیعتا نقاط ضعف آن بیشتر مشخص می شود.

armin2004
17-07-2005, 16:00
ONLY XP SP2

abbas13677_2005
17-07-2005, 21:01
بابا سرویس پک دو خیلی سخت میگیره!

Amir_P30
18-07-2005, 00:33
دوست عزيزم نستا جان
آپديت شدن مرتب ربطي به اشكالات ويندوز ندارد....درست مانند آپديت شدن آنتي ويروس مي ماند. تا هنگامي هم كه هكر وجود دارد آپديت هم وجود دارد..هم در ويندوز و هم در آنتي ويروس...
در ضمن فكر نكن كه لينوكس يا اپرا يا فاير فاكس خيلي امن هستند. طبيعي است وقتي كه 80 درصد كاربران از ويندوز و IE استفاده کنند هکرها سراغ آنها بشتر میروند و طبیعتا نقاط ضعف آن بیشتر مشخص می شود.

كاملا تاييد ميكنم.
اي ول :wink:

abbas13677_2005
18-07-2005, 05:57
این هم برای اهل لانگهورن ها که با هاش خیلی حال میکنن

abbas13677_2005
18-07-2005, 21:57
من روی این مسایل خیلی کار کردم و فکر میکنم که سرعت و امنیت در ویندوز حرف اول را میزنه
ویندوز98SEسرعت بی نظیری داره و همین امر سبب شده که من هنوز دایو هام رو ان تی اس اف نکنم و همون FAT32نگه دارم
ولی با 98 که نمیشه بری اینترنت!
به همین دلیل باید سراغ xpبری که اون هم چون سرعت خوبی نداره اصلا بدرد هیچ کاری نمیخوره و فقط گرافیک بالایی داره و یک عالمه دمو دستگاه غیر ضروری داره که...
تازه برای ما که کارت گرافیک پایینی داریم برای بازی باید از 98 استفاده کنیم
چون تو 98 سرعت بازی ها بیشتره و به RAMکمتری نیاز داره که فقط مشکلش گرافیک پایین هست و این امر سبب میشه که بعضی ها ازxpبرای بازی استفاده کنند
در ضمن یه مسئله دیگه این هست که برنامه های قدیمی در98میان و من هر راه و ترفندی زدم اون برنامه ها در xpاجرا نشدند
حالا ما که از امنیت کم98رنج میبریم و ساده بودن و ابتدایی بودن ان برایمان مشکل ساز شده ازxpهم استفاده میکنیم
ولی این کارا خوب نیست و مایکرو سافت باید یه فکری میکرد
به همین دلیل برای پایا ن دادن به این بحث ها و اینکه با رقیبانش مبارزه کنه و این عقب افتادگی خود را کم کنه و دوباره حاکمیت صد در صد خود را به دست بیاره اومد و لانگهورن را ساخت که باز هم این کار یک اشکالاتی داشت
گر چه این بهترین محصولش خواهد بود اما باز هم نباید عجله میکرد و باید روش بیشتر کار میکرد
باید بچه ای را که اورده بود اول بزرگ میکرد بعد...
از قدیم گفتن عجله کار شیطونه! :twisted:
حالا نواقض ویندوز های قبلی در لانگ هورن بر طرف شده و تنها نقض این ویندوز اینه که باید یک کم روش بیشتر کار میشد و اگر یک کم سرعتش زیاد میشد و مثل98کار میکرد دیگه دوباره مایکرو سافت همون مایکروسافت سابق می شد
از این نوزادانی که هر گوشه جهان دارند رشد می کنند دیگر خبری نمیشد و دوباره در دنیا مایکروسافت پدیده میشد
این شرکت عظیم توانایی تمامی این کار ها رو داره و اگر میخواست میتونست بهترین باشه و عالی ترین نوع پرودوکت
را اریه بده
مایکروسافت قدرت زیادی داره اما چون پولش درمیاد دیگه به همین بسنده میکنه که این جوری حق ما ضایع میشه و این شرکت که فقط توانایی چنین کاری رو داره از مشتری هاش
فقط میتیغه!
مایکروسافت با تبلیغ فراوان محصولات خودش را روی اوج نگه میداره و تنها هدفش هم پوله و نمیخواهد که یه کم به فکر کاربران باشه
اگر مایکروسافت عزمش را جزم میکر دیگه لانگهورن ویندوز مالک میشد و دیگه با نصب اون هر سیستم تکمیل میشد و نیازی به ویندوز های دیگر و سیستم چند بوتی نداشت

bidkani
03-03-2007, 23:32
آقا windows xp professional sp2 ترکونده