مشاهده نسخه کامل
: کمک برای خرید دستگاه ام پی تری mp3
سلام می شه ازتون خواهش کنم یه ام پی تری خوب با سقف قیمت 300-350 تمون معرفی کنید؟:rolleye:
@ MARYAM @
24-01-2007, 18:01
خوب عزیز چرا mp4 نمیخری ؟
وطن پرست
24-01-2007, 19:19
دوست گرامی
ام پی فور بخری خیلی بهتره.
من خودم دارم خیلی باهاش حال می کنم.:cool:
carnation
25-01-2007, 12:56
قیمت امپی تری سونی چنده؟ کمترین قیمتش ها؟
Lord_theOne
26-01-2007, 04:15
فقط Ipodبگير
hamid1985
28-01-2007, 02:17
اگه يه چيز توپ وعمري مي خواي من zen vision:M رو پيشنهاد ميكنم.
قيمت 30 گيگ اونم 275000 تومنه.
Lord_theOne
28-01-2007, 07:50
كريتيو هم عالي هست
alfred88
31-01-2007, 21:37
شما توی این رنج قیمت انتخاب های زیادی میتونی داشته باشی.اگه استفادت بگی بهتر میشه کمکت کرد.
1.ipod
1.sony
2.creative
2.iaudio
3.samsung
Lithium-wall
31-01-2007, 21:50
Ipod Video!
می تونی یه ipod 30GB بگیری اگه بتونی 400 هزار تومن جور کنی یه ipod 80 GB می تونی جور کنی فکر کنم MP4 هم باشه
همونطور که دوستان گفتن ، انتخاب اصلی شما vision:m و ipod video هستش .. مدلهای دیگه ای هم هست ، ولی دیگه سایزشون خیلی بزرگه و تو جیب جا نمیشه !! ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بین این دوتا هم اگه واسه ات قابلیت ( ضبط و رادیو و پخش انواع فرمت های تصویری ، کیفیت صفحه نمایش) مهمه ، باید vision:m بگیری ... Ipod شیک تر و باریکتره ، اما از لحاظ عملکرد به این نمی رسه ... کیفیت صداشون هم در یه حده ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
carnation
04-02-2007, 15:20
شما توی این رنج قیمت انتخاب های زیادی میتونی داشته باشی.اگه استفادت بگی بهتر میشه کمکت کرد.
1.ipod
1.sony
2.creative
2.iaudio
3.samsung
زیر 100 تومن و کیفیت خوب ولی رادیو خیلی مهم نیست
M I S H A
04-02-2007, 15:28
می تونی آی پاد ویدئو 30 گیگابایت بگیری(قیمت 260 تومن)حداقل مزیتی که نسبت به zen vision m داره باریکتره و سبکتره، و استفاده ار اون با استفاده از کلیک ویل خیلی راحت تر است نسبت به زن ویژن ام با اون طراحی عجیب و غریب و اون همه کلید و دکمه لمسی! کیفیت پخش دو پلیر هم در فیلم و هم در موزیک در یه حده
می تونی آی پاد ویدئو 30 گیگابایت بگیری(قیمت 260 تومن)حداقل مزیتی که نسبت به zen vision m داره باریکتره و سبکتره، و استفاده ار اون با استفاده از کلیک ویل خیلی راحت تر است نسبت به زن ویژن ام با اون طراحی عجیب و غریب و اون همه کلید و دکمه لمسی! کیفیت پخش دو پلیر هم در فیلم و هم در موزیک در یه حده
کیفیت پخش شون یکی نیست ، دوست خوب .. creative کیفیت تصویر بالاتری داره .. کافیه سایت های معتبر رو ببینی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).gif
+ فرمتی که ipod حمایت می کنه H.264 هستش در حالیکه vision:m تقریبا هر فرمتی رو حمایت می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ضمنا H.264 نیاز به قدرت پردازش بالا داره و واسه همینه که باتری بیشتری مصرف می کنه ...
+ کنتراست تصویر توی creative بالاتره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ صفحه ipod نهایتا 65k هستش در حالیکه صفحه creative ، چهار برابر قویتر و 262k هستش ؛ یعنی زاویه دید ، brightness ( روشنایی ) و تعداد رنگهایی که creativ نشون میده بیشتره ...
+ خروجی TV در مورد ipod از رزولوشن پایین تری برخورداره ( 320*240 ) در مقابل ، craetive وضوح بالایی داره ( 640*480 )
نهایتا اینکه شکی نیست که طراحی و کنترل ipod شکیل تره ... اما از نظر قابلیت و کارایی ، creative برنده اس ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M I S H A
04-02-2007, 19:30
کیفیت پخش شون یکی نیست ، دوست خوب .. creative کیفیت تصویر بالاتری داره .. کافیه سایت های معتبر رو ببینی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ فرمتی که ipod حمایت می کنه H.264 هستش در حالیکه vision:m تقریبا هر فرمتی رو حمایت می کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ضمنا H.264 نیاز به قدرت پردازش بالا داره و واسه همینه که باتری بیشتری مصرف می کنه ...
+ کنتراست تصویر توی creative بالاتره ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ صفحه ipod نهایتا 65k هستش در حالیکه صفحه creative ، چهار برابر قویتر و 262k هستش ؛ یعنی زاویه دید ، brightness ( روشنایی ) و تعداد رنگهایی که creativ نشون میده بیشتره ...
+ خروجی TV در مورد ipod از رزولوشن پایین تری برخورداره ( 320*240 ) در مقابل ، craetive وضوح بالایی داره ( 640*480 )
نهایتا اینکه شکی نیست که طراحی و کنترل ipod شکیل تره ... اما از نظر قابلیت و کارایی ، creative برنده اس ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوضش کریتیو شبیه گوشت کوب می مونه و از وزن بیشتر هم نسبت به آی پاد برخورداره.کریتیو یه تاچ پد باحال داره که کار کردن با اون آدم را پیر می کنه.نهایاتا به نظر من کریتیو به دلیل رزولوشن بالاتر اونم روی تلوزیون ارزش خرید نداره. آهان اگر کریتیو گرفتید فکر یه شلوار ویژه با جیب بزرگتر باشید چون کریتیو با اون هیبت توی هر جیبی جا نمی شه!:biggrin:
اینم نقد cnet.com از کریتیو زن ویژن ام و نمره 8 از ده که به اون داده:
reviews.cnet.com/Creative_Zen_Vision_M_30GB_green/4505-6490_7-31632697.html
اینم نقد آی پاد ویدئو و نمره 8 از ده که سایت cnet.com به اون داده:
reviews.cnet.com/Apple_iPod_30GB_video_black/4505-6490_7-31556112.html
به نکات خوب و بد هر دو نقد که در ابتدا اشاره شده دقت کنید تا تفاوت را احساس کنید!
راستی این سایت هم یه سایت معتبره اما نگفته کیفیت زن ویژن از آی پاد ویدئو بیشتره
بحث ما سر کیفیت تصویر بود ( که شما معتقد بودی در یه حده و من گفتم creative بالاتره و با دلیل ثابت کردم ) ... در مورد شکل و قیافه و اینا هم عقیده ایم و نیازی به بحث نیست ...
ضمن اینکه شما حواست نبود که اون نقدی Cnet ی که گذاشتی مال نسل 5 ام ipod بوده ( به تاریخ نقد نگاه کن : 2005 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )... یعنی وقتی که هنوز اصلا vision:m نیومده بوده و عمر پخش ویدئوی ipod ، حدود 2 ساعت بود !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نسل 5.5 ipod ( آپدیت شده نسل 5 ) عرضه میشه ... اینم نقدش از Cnet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و همونطور که می بینی حتی نمره اش از creative هم بالاتره !!!!!!!!!
می تونستم این موضوع رو نگم ( که شاید به ضررم باشه )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ولی گفتم تا بدونی که من با شما یا ipod دشمنی ندارم و صرفا اون چیزی که واقعیت داره رو میگم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
" کیفیت تصویر vision:m بالاتر از ipod ه .. پس اگه کسی می خواد برای دیدن ویدئو استفاده کنه ، یا قابلیت هایی مثل رادیو و ضبط می خواد ، یا آداپتور می خواد ، یا اینترفیس راحت می خواد ، vison:m انتخاب ایده آلیه ... اما اگه این مسایل واسه اش مهم نیست و در عوض زیبایی و کنترل واسه اش مهم تره ، ipod انتخاب خوبیه ... "
اینم چند جمله از همون نقدهایی که خودت انتخاب کردی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
one could argue that the screen matters more than the container, and here the Vision:M definitely has the iPod beat
exhibits excellent viewing angles and much better brightness and color than the iPod's
there's no question which device gets the headlock--at least in regard to features
battery life isn't quite as problematic as it is on the 5G iPod
a decidedly iPod-like device with a better screen, more features, and even more choices of colors
Zen feels good in your hand--not quite so fragile as the iPod, perhaps--and slips comfortably into any pocket
می بینی که توی آخرین نقل قول ، حتی vision:m رو خوشدست و راحتتوصیف کرده ...
همون سال ، vision:m جایزه CES رو هم برد ... و لقب ipod killer گرفت ( می تونی چک کنی رو اینترنت این حرفا رو )
برای حسن ختام ، این رای گیری (exhibits excellent viewing angles and much better brightness and color than the iPod's) که توی همون سایت Cnet شده رو هم چک کن .. ( 72% به vision:m رای دادن ... حتی خودم هم تعجب کردم !! )
M I S H A
04-02-2007, 21:55
حرف شما درسته و من قبول کردم،اما در نقل قول آخر زن ویژن را راحت توصیف کرده ام نه در حد ipod
not quite so fragile as the iPod
حرف شما درسته و من قبول کردم،اما در نقل قول آخر زن ویژن را راحت توصیف کرده ام نه در حد ipod
not quite so fragile as the iPod
مرسی ، دوست عزیز ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ظرافت ipod هم 100% تایید میشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SUN*BLACK666
05-02-2007, 00:04
می تونی یه ipod 30GB بگیری اگه بتونی 400 هزار تومن جور کنی یه ipod 80 GB می تونی جور کنی فکر کنم MP4 هم باشه
365.000 تومان
نمایشگر 5/2
80GB
Psd,jpeg,bmp,tiff Mp4,m4v,mov Aiff,wav,acc,mp3
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alfred88
07-02-2007, 20:23
من یکی از دوستام ipod video داشت که من دیدمش بعد از 6 ماه کارکرد چنان صفحه اش پر از خش شده بود که فکر کردم بدلیه بعدا که پشتشو خوندم نوشته بود طراحی در کالیفرنیا ساخت در چین که البته همه ایپاد امریکایی میدونن.
خب مسلمه که ipod رو توی خود امریکا تولید نمی کنن ... الان دیگه همه چی داره outsource میشه ( یعنی تولید در کشورهایی که هزینه تولید پایین تره ) تو کشورهایی مثل چین ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد خش هم ، درسته ... اذیت می کنه ... جنس بدنه اس دیگه .... توی نانو تا حد زیادی این مشکل حل شده ولی توی سری video هنوز هست ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدینیو
02-08-2010, 23:32
MP4فقط گلدسکای.دنبال مارکهای دیگه نرو.میل خودت رفیق:10:
peaceful1
03-08-2010, 15:30
عزیز من شما به تاریخ اون پست توجه کردی ؟!
مال 3 سال پیشه!!
طرف هر چی خواسته تا حالا دیگه گرفته و استفاده کرده و احتمالا تا الان هم پلیرش اوراق شده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.