مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد شما چیه؟
با سلام خدمت تمام دوستان
والا چند وقته که میخوام وب سایت خودمو راه بندازم ولی تو انتخاب سیستم مدیریت محتوا موندم..
بیشتر توضیح میدم شاید شما یه کمکی بهم بکنید.
تو این سایت کار من بیشتر عکاسی و معرفی عکسهام هست ولی نمیخوام صرفاً به عکس پرداخته بشه میخوام یه جورایی وبلاگ هم باشه تا بتونم راجع به اخبار و مطالب عکاسی و... هم مطلب بنویسم، در ضمن بد سلیقه هم هستم :blush: ، هر قالبی رو نمیپسندم.
اول بعضی از دوستان پیشنهاد php nuke رو دادند ولی هر چی گشتم قالب مناسبی برای منظور خودم پیدا نکردم، بعد متمایل شدم به world press که اونم آنچنان به دلم نچسبید، تنها قالبهایی که خیلی پسندیدم قالبهاب فلش بود که اونم بدلیل اینترنت کم سرعت ما و نداشتن حالت اخبار و توضیحات ازش صرف نظر کردم.
حالا پیشنهاد شما چیه؟
در صورت امکان لطفاً یه نمونه از سیستم پیشنهادیتون رو لینک بدید. ممنون.
Mohsen khan
24-01-2007, 11:05
سلام
از 4image gallery استفاده كنيد
محسن
Mr.Ponics
24-01-2007, 15:18
خب مي تونين از يه فروم استفاده كنين ! كه هم توش عكس بزارين ! هم افراد عضو شن و نظر بدن ! و هم شما مطلب هاتون رو بنويسين كه تا دلتون بخواد هم قالب براش هست ! ولي بعضي هاشون فارسي نيست ! من فروم Mybb 2.1 رو پيشنهاد ميكنم ! كه مي تونين نسخه كاملا فارسيش رو از سايت وبشهر دات كام تهيه كنين !
سلام
از 4image gallery استفاده كنيد
محسن
ممنون محسن جان.
اگه یه نمونه سایت خوب هم معرفی کنید ممنون میشم.
@Mr.Ponics
ممنون ولی نمیخوام برم تو مایه فروم، با اون دو تا سیستمی هم که گفتم میشه کاربران نظر بدن
ali_golden
26-01-2007, 22:15
با سلام خدمت تمام دوستان
والا چند وقته که میخوام وب سایت خودمو راه بندازم ولی تو انتخاب سیستم مدیریت محتوا موندم..
بیشتر توضیح میدم شاید شما یه کمکی بهم بکنید.
تو این سایت کار من بیشتر عکاسی و معرفی عکسهام هست ولی نمیخوام صرفاً به عکس پرداخته بشه میخوام یه جورایی وبلاگ هم باشه تا بتونم راجع به اخبار و مطالب عکاسی و... هم مطلب بنویسم، در ضمن بد سلیقه هم هستم :blush: ، هر قالبی رو نمیپسندم.
اول بعضی از دوستان پیشنهاد php nuke رو دادند ولی هر چی گشتم قالب مناسبی برای منظور خودم پیدا نکردم، بعد متمایل شدم به world press که اونم آنچنان به دلم نچسبید، تنها قالبهایی که خیلی پسندیدم قالبهاب فلش بود که اونم بدلیل اینترنت کم سرعت ما و نداشتن حالت اخبار و توضیحات ازش صرف نظر کردم.
حالا پیشنهاد شما چیه؟
در صورت امکان لطفاً یه نمونه از سیستم پیشنهادیتون رو لینک بدید. ممنون.
به نظر من بهترين سيستم مديريت محتوا زوپس هست
هم امنيت ، هم كامل (خيلي امكانات داره)
ولي سليقه شما رو در مورد قالب نمي دونم :cool:
به نظر من يك سري به سايت پشتيبان فارسي زوپس بزن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساپورت خوبي هم داره
و خيلي زود جواب سوالاتت رو ميدن
مرسی از اطلاع رسانیتون. من تا حالا اسم این سیستم رو هم نشنیده بودم
سایت خودشون که خیلی سادست ولی خوشحال میشم یه نمونه سایت که با این سیستم راه اندازی شده و به درد من میخوره (توضیحات پست اول) بهم معرفی کنید
داشتم تو template monster میچرخیدم تو قسمت وردپرس این قالبو دیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه چیزی میخوام تو این مایه ها فقط قسمت بلاگش تو صفحه اول کاملتر باشه و بهتر طراحی شده باشه.
Mohsen khan
27-01-2007, 07:21
يعني از اين هم قشنگتر
اين كه خيلي عالليه !!!
Mehran NZ
27-01-2007, 07:39
mohsen khan خواهشا میشه بگی سیستمی که گفتی رو از کجا گیر بیارم؟و ایا فارسیش هم هست؟
قالب خوبیه محسن جان ولی داشتن خود قالب یه طرف، فارسی شدنش هم یه طرف..
حالا اصلاً کسی هست که این قالب رو داشته باشه؟
به نظرتون میشه یه خورده دست کاریش کرد؟
ali_golden
28-01-2007, 18:33
قالب خوبیه محسن جان ولی داشتن خود قالب یه طرف، فارسی شدنش هم یه طرف..
حالا اصلاً کسی هست که این قالب رو داشته باشه؟
به نظرتون میشه یه خورده دست کاریش کرد؟
ويتارا جان مسئله همينه
شما بايد دنبال سيستم هايي باشي كه بشه به راحتي فارسيش كرد
ولي البته فكر كنم هر كدوم اين گروه ها هزينه اي براي فارسي كردنش مي گيرن
به نظر من مامبو و زوپس و Movable Type استفاده كني خيلي بيشتر مي توني براشون قالب پيدا كني :happy:
علی جان اگه هزینه اش زیاد نباشه مشکلی نیست فقط یه چیزی باشه که بعدا پشیمون نشم و بخوام از اول دوباره وقت بذارم..
قالب مورد علاقم و سهولت کار با سیستم مدیریتش بیشتر مد نظرم هست و همینه که یه خورده معطلم کرده
اتفاقا از سهولت کار با مامبو هم یه چیزایی شنیدم
ممنون از اینکه وقت گذاشتید..
ali_golden
02-02-2007, 03:14
علی جان اگه هزینه اش زیاد نباشه مشکلی نیست فقط یه چیزی باشه که بعدا پشیمون نشم و بخوام از اول دوباره وقت بذارم..
قالب مورد علاقم و سهولت کار با سیستم مدیریتش بیشتر مد نظرم هست و همینه که یه خورده معطلم کرده
اتفاقا از سهولت کار با مامبو هم یه چیزایی شنیدم
ممنون از اینکه وقت گذاشتید..
من خودم در سايتم از مامبو استفاده مي كنم
و دنبال يه قالب تك بودم قالبم رو تقريبا پيدا كردم و دارم سعي مي كنم خودم فارسيش كنم (البته خيلي گرفتارم و نمي تونم زياد وقت بذارم روش ولي با اين حال يه كارايي دارم مي كنم ، اگر موفق شدم و تونستم سعي مي كنم كمكت كنم ;) )
البته باز هم معذرت خواهي مي كنم كه گفتم سعي مي كنم
چون واقعا گرفتارم :sad:
ممنون علی آقا
همینقدر که میفرمایید برای من ارزش انجام دادنش رو داره :wub:
راستش منم رفتم تو کار مامبو. دارم یه سری فروم ها و مقالات رو دنبال میکنم، امیدوارم یه چیز دندون گیر از توش در بیارم :wac:
البته امیدوارم اگه شما هم به نتیجه ای رسیدید منفی یا مثبت فرق نمیکنه به ما هم اطلاع بدید. ممنون
ali_golden
02-02-2007, 04:21
ممنون علی آقا
همینقدر که میفرمایید برای من ارزش انجام دادنش رو داره :wub:
راستش منم رفتم تو کار مامبو. دارم یه سری فروم ها و مقالات رو دنبال میکنم، امیدوارم یه چیز دندون گیر از توش در بیارم :wac:
البته امیدوارم اگه شما هم به نتیجه ای رسیدید منفی یا مثبت فرق نمیکنه به ما هم اطلاع بدید. ممنون
در خدمتتون هستم :happy:
خدمت از ماست :wub: بازم ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.