PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام زبان

Sec Expert
24-01-2007, 02:24
با سلام و درود خدمت همه ی اساتید ویژوال بیسیک
می خواستم بدونم مناسب ترین زبان برنامه نویسی برای ورود به بازار برنامه نویسی کدام زبان هست؟
و اینکه آیا فقط با تسلط داشتن بر ویژوال بیسیک می شود کار گیر اورد؟
ضمنا" آیا اصلا" می شه بدون یادگیری مبانی برنامه نویسی و هیچ زبان دیگه ای برنامه نویسی رو با ویژوال بیسیک شروع کرد؟لطفا" راهمناییم کنید مشتاقانه منتظر نظراتتون هستم:happy:

Sec Expert
06-04-2008, 17:45
پس چی شد؟ استادی نیست مرا یاری کند?

ULF_VB6
06-04-2008, 18:22
البته من استاد نیستم و حالا حالا ها هم باید آموزش ببینم.

درباره سوالتون باید بگم، تو این بازار، فقط کسانی موفق هستن، که فکر و ایده نو داشته باشن. در غیر این صورت، با تقلید و کپی برداری از طرح های دیگران نمیشه به جایی رسید. البته این موضوع به نظر من توی همه ی شغلها صادقه.

درباره ی زبان هم باید بگم که vb برای یادگیری و شروع کار به عنوان یه برنامه نویس، زبان خوبیه. چون سادگیهای خاص خودش رو داره.

ولی برای بقا و موفقیت توی کار کافی نیست. یه سری چیزا مکمل کار یه برنامه نویس هستن.

اینا نظرای شخصی من تازه کار تحت آموزش بود.

Sec Expert
07-04-2008, 17:04
البته من استاد نیستم و حالا حالا ها هم باید آموزش ببینم.

درباره سوالتون باید بگم، تو این بازار، فقط کسانی موفق هستن، که فکر و ایده نو داشته باشن. در غیر این صورت، با تقلید و کپی برداری از طرح های دیگران نمیشه به جایی رسید. البته این موضوع به نظر من توی همه ی شغلها صادقه.

درباره ی زبان هم باید بگم که vb برای یادگیری و شروع کار به عنوان یه برنامه نویس، زبان خوبیه. چون سادگیهای خاص خودش رو داره.

ولی برای بقا و موفقیت توی کار کافی نیست. یه سری چیزا مکمل کار یه برنامه نویس هستن.

اینا نظرای شخصی من تازه کار تحت آموزش بود.

تشکر فراوان دیگر دوستان نبودن:20: