PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب n73 بر روي pc

RAMINET
23-01-2007, 22:56
با سلام خدمت تماميه دوستان و انديشمندانه جوان
بچه ها من چند روز پيش n73 خريدم ولي كامپيوتر موقع نصب اون رو نميشناسه!!!!
من cd خودش رو كامل نصب كردم و وقتي كابل رو به گوشي وصل ميكنم تو گوشي علامت usb مياد و گوشي مشكلي نداره اما pc اون رو نميشناسه من چند بار نصب كردن رو تكرار كردم اما فايده نداره!
شما ميگيد من چه كار كنم؟؟؟:sad:

fery joon
24-01-2007, 00:50
برو قسمت tools گوشی بعد برو data cbl بعد گزینه یه pc suite رو فعال کن :rolleye:

Saman-tci
24-01-2007, 09:20
با سلام خدمت تماميه دوستان و انديشمندانه جوان
بچه ها من چند روز پيش n73 خريدم ولي كامپيوتر موقع نصب اون رو نميشناسه!!!!
من cd خودش رو كامل نصب كردم و وقتي كابل رو به گوشي وصل ميكنم تو گوشي علامت usb مياد و گوشي مشكلي نداره اما pc اون رو نميشناسه من چند بار نصب كردن رو تكرار كردم اما فايده نداره!
شما ميگيد من چه كار كنم؟؟؟:sad:

برای منم چند بار این مشکل پیش اومده یعنی دقیقا مثله تو علامت usb رو نشون میده ولی سیستم اونو نمیشناسه تنها راهش اینه که ویندوز کامپیوترتو عوض کنی وقتی عوض کنی با اولین بار که به سیستمت وصلش کنی میشناسه یعنی ربطی به چند بار نصب کردن CD نداره تو Cd رو نصب کردی علامت USB نشون میره پس مطمین باش ایراد از سیستمته .... من که این کارو انجام دادم هم سیستمم سرحال شد هم به راحتی گوشیو میشناسه

siavash_Skh
24-01-2007, 13:26
برای منم چند بار این مشکل پیش اومده یعنی دقیقا مثله تو علامت usb رو نشون میده ولی سیستم اونو نمیشناسه تنها راهش اینه که ویندوز کامپیوترتو عوض کنی وقتی عوض کنی با اولین بار که به سیستمت وصلش کنی میشناسه یعنی ربطی به چند بار نصب کردن CD نداره تو Cd رو نصب کردی علامت USB نشون میره پس مطمین باش ایراد از سیستمته .... من که این کارو انجام دادم هم سیستمم سرحال شد هم به راحتی گوشیو میشناسه

تایید می شه

منم با این مشکل روی به سیستم دیگه مواجه شدم با نصب مجدد ویندوز درست شد

RAMINET
24-01-2007, 22:59
مرسي دوستان ممنونم

آذرخش
25-01-2007, 05:22
قبل از نصب مجدد ویندوز آخرین ورژن پی سی سوئیت رو از سایت نوکیا دانلود کنید چون معمولاً باگهای برنامه تو ورژنهای جدیدتر برطرف میشن.