ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کدام زبان برنامه نویسی بهتر است؟ لطفا راهنمایی کنید

mardak
23-01-2007, 19:30
سلام دوستان من می خوام یک زبان برنامه نویسی تحت وب یاد بگیرم البته خودم php رو انتخاب کردم ولی می خواستم نظر شما حرفه ایهای این کار رو هم بدونم تا بهتر تصمیم گیری کنم ازتون ممنون می شم که یک توضیح مختصر در مورد زبان پیشنهادیتون بدین و بگین که چه پیش نیازی برای آموزش این برنامه لازم است. با تشکر

Mr.Ponics
23-01-2007, 21:18
خوب دوست عزيز يه سوال داشتم شما زبان Html رو فرا گرفتين ؟ اگر جواب مثبت است من پي اچ پي را پيشنهاد مي كنم كه بهتر از زبان Asp هستش ! ولي نه اگر اچ تي ام ال رو بصورت كامل فرا نگرفتين بهتره يه دور اين زبان رو ياد بگيرين و بعدا سراغ پي اچ پي برين ! اميدوارم كه تو كارتون هم موفق باشين !

Mehran NZ
24-01-2007, 06:34
میشه لطفا بگید چرا باید اول html یاد بگیریم؟

Mr.Ponics
24-01-2007, 15:16
میشه لطفا بگید چرا باید اول html یاد بگیریم؟
خب دوست عزيز دليلش اينه كه مثلا شما مي خواي بدون طي كردن دوره ابتدايي و راهنمايي يهو بري دبيرستان يكم گيج و سر در گم ميشين ! اين زبان زبان مادر طراحي صفحات وب هستش ! و حتما نياز داره كه اون رو فرا بگيريد ! البته چندان كاري هم نداره ! مي تونين آموزشش رو از سي دي فروشي ها تهيه كنيد كه من مانا سافت رو پيشنهاد ميدم ! :happy: البته تبليغ نباشه !

Sepehrnoush
29-01-2007, 19:08
همین PHP از همه‌چی بهتره.
البته در آینده باید xhtml, xml, JavaScript, CSS و یه سری خورده ریز دیگه هم یاد بگیرید و زبان‌تون رو هم تقویت کنید.
اینایی که نوشتم کاری نداره‌ها اگه شما HTML رو درست یاد گرفته باشید یاد گرفتن همهٔ اینا دو هفته هم وقت نمی‌بره.
اینم یه سایت خوب برا آموزش اینا و یه چیزای دیگه (البته به انگلیسی):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]