PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بانک اطلاعاتیم باز نمی شود

soltanmahdi
23-01-2007, 15:43
با سلام خدمت دوستان
من یک برنامه با دلفی نوشتم که درآن از بانک اطلاعاتی خود دلفی استفاده کردم. وقتی پروژه رو بردم دانشگاه تا به استاد نشان بدهم یک مشکل کوچولو پیش اومد اونم این که بانک را باز نمی کرد حتی از خود database desktop هم خطا می داد که نمی تونم باز کنم.
تو رو خدا بگین من باید چی کار کنم.
مشکل دیگه این در این پروژه از کامپوننت استفاده کرده بودم دانشگاه که بردم باید دوباره کامپوننت رو در دلفی اونجا هم نصب می کردم. آیا برای همه کامپوننت ها همین طوری هست یا راهی هست که از کار خلاص شد؟
ممنون

hp1361
23-01-2007, 18:56
سلام

در مورد سوال اولت كه بهتر بود مي گفتي چه پيغام خطايي مي ده

در مورد سوالت دومت هم جواب بله است

موفق و مويد باشيد

soltanmahdi
23-01-2007, 21:40
با سلام خدمت ودستان.
وقتی فایل رو کپی کردم و برنامه را اجرا کردم و می خواستم که روی جدول کار کنه پیغام خطا داد که روی جدول بسته نمی تونم کاری انجام بدهم. برنامه را از حالت اجرا در آوردم که بروم به قولی جدول را باز کنم بعد یک پیغام خطا می داد که این فایل رو پیدا نمی کنم!
بعد رفتم ریختم توی مسیر خود بانک های دلفی دوباره مسیر دادم ولی همون خطا را می داد. بعد اومدم که از توی database desktop باز کنم پیغام خطایی داد که یادم نیست متنش چی بود چون خیلی اعصابم ریخته بود به هم.

delphianddotnet
24-01-2007, 01:36
1- واسه سوال اول كمي توضيح بدي بد نيست!
2-نه واسه همه كامپوننت ها اينطور نيست فقط واسه ocx ها كه بايد رجيستر بشن-كامپوننت كه توسط كامپايلر اجرا ميشه نياز به نصب دوباره نداره البته بگم كه واسه exe اينشوري واسه سورس توضيح داده شده توسط دوستان.