مشاهده نسخه کامل
: سوال :فعال كردن(رجيستر)گوشي؟
سلام دوستان
من همين الان عضو شدم و ميخوام كه لطف كنيد منو راهنمايي كنيد
يه گوشي نوكيا ان73 بابام از اونطرف برام اورده چطوري بايد فعالش كنم؟؟( يعني همون رجيستر ديگه نه؟؟ )
بردم مخابرات اينجا (اراك)گفت بايد ببري تهران خوب منم دادم بردن تهران . اونجا گفتن بايد بره كميته كه تصميم بگيرن كه فعالش كنن يا نه!!!!!!! اگه فعالش نكردن چكار كنم؟؟
ميدونم كه غير قانوني هم ميشه ولي ايا ممكنه كه از اين راه گارانتيش كه اتصالات هستش باطل بشه؟؟
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد:sad: :sad:
siavash_Skh
23-01-2007, 11:42
سلام
ک روش هست که هم قانونیه هم غیر قانونی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سری هستند که سریال گوشی رو با مقداری پول می دی اونا بدون اینکه به گوشی دست بزنند و از طریق مخابرات ( پارتی) برات رجیستر می کنن ( البته تو تهران ) بگرد اینا رو پیدا کن دیگه اینطوری گوشیت رجیستر اصلی خواهد بود
در ضمن تو که می گی گوشی رو از فرنگ آوردن برات دیگه گارانتیه چی چی ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مگه گوشی های اونجا هم گارانتی اتصالات دارن ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Saman-tci
23-01-2007, 13:10
بهترین راهش این بود که با خودت میاوردی تهران میبردی جمهوری جلوی خودت رجیستر میکردن برات نه اینکه خودت اونور و گوشیتو فرستادی اینور که برات رجیستر کنن .... راستی کسی تو اراک کار رجیستر انجام نمیده؟
دوست عزيز من گفتم از اون طرف مگه اون طرف فقط اروپاست (فرنگ) از جده اوردن
البته كه گارانتي اتصالات فقط مال ايران و براي ايران نيست روي برگه گارانتيش به چند زبون از جمله فارسي عربي و10كشور ديگه همراه پرچم و شماره تلفن اين كشورها موجود هستش كه يكي اينجا (ايران) نمايندگي گارانتي اتصالات رو گرفته
مخابرات اينجا گفت بايد ببري تهران نه مغازه دارها
لطف كنيد واضحتر بگين بايد چكار كنم؟؟؟
دوستان امروز به هر چي مغازه تو اراك بود سر زدم هيچكس كار رجيستر براي نوكيا انجام نميده تازه ميگن اصلا نوكيا رجيستر نميشه وهيچ كس حتي تو تهران ان73 رو رجيستر نميكنه و از راه غير قانوني ( كد يه گوشي ديگه رو بهش بدن) هم نميشه ميگن فقط مخابرات ميتونه رجيسترش كنه . مخابرات هم هم اينجا و هم تهران رجيسترش نكرد
دوستان يعني من بايد ان73 رو بدم خروس قندي بخرم . تورو خدا اگه راهي ميدونيد كمكم كنيد
admiral_cavandish
25-01-2007, 02:45
اقا من گوشی بیارم از دوبی واسه خودم یا نه؟
توروخدا کمک کنین من موندم بیارم یا نه اگه بیارم چقدر پول می گیرن آیا صرف می کنه؟ من 3 ساعت دیگه پرواز دارم؟
با سلام
جناب گوشی n73 خودتون رو بزار تو ویترین برای قشنگی
چون فقط مخابرات میتونه ریجستر اصلی کنه,فکر کنم 30هزار تومان هم میگیرن( باید بررسی بشه )
najafiinfo
27-01-2007, 09:49
سلام
برو به این آدرس بدون هزینه رجیستر کن
شریعتی خیابان ملک ساختمان بازرسی مخابرات
saeed8769
29-01-2007, 22:10
سلام
برو به این آدرس بدون هزینه رجیستر کن
شریعتی خیابان ملک ساختمان بازرسی مخابرات
دوست عزیز مطمئنی؟ چطور ممکنه؟ راهنمایی کنید ممنون
mostafaeshghi
30-01-2007, 01:27
به نظر من اگر هم مطمئن بشی به دو دلیل نمیارزه 1) دردسرش 2) هزینه های گزافش
najafiinfo
30-01-2007, 11:20
سلام
اره عزيز برو يه كم گير ميدن اما انجام ميدن هيچ هزينه اي هم ندارد
دوست عزيز كسي با اين كار نتيجه گرفته يعني گوشيشو رجيستر كرده ؟؟؟؟
اگه مطمئني من فردا پس فردا بيام تهران
لطف ميكني ادرس دقيق رو بگي
najafiinfo
01-02-2007, 09:10
دوست عزيز كسي با اين كار نتيجه گرفته يعني گوشيشو رجيستر كرده ؟؟؟؟
اگه مطمئني من فردا پس فردا بيام تهران
لطف ميكني ادرس دقيق رو بگي
سلام
من با مسئولش صحبت کردم یه کم بهانه گرفت اما گفت بیار انجام میدیم
میتونی زنگ بزنی بپرسی شمارشم از 118 تهران بگیر بگو بازرسی مخابرات را میخواهم تو شریعتی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.