مشاهده نسخه کامل
: دستورات bookmark و locate چه کاری انجام می دهند
دوستان
دستورات bookmark و locate چه کاری انجام می دهند
مثلا دستورات
ADOtable1bookmark.asinteger
Datamodule1.ADOtable2.locate
soltanmahdi
22-01-2007, 15:12
با سلام خدمت دوستان.
در مورد دستور اول
Datamodule1.ADOtable2.locate
به این صورت استفاده می شه
ADOTable1.Locate('field name',Edit2.Text,[])
که برای بررسی این که آیاهمچین رکوردی در جدول وجو داره یا نه که اگر وجود داشته باشه مقدار یک را بر می گرداند و رکورد جاری را همان رکورد مورد جستجو قرار می دهد.
bookmark ها برای نشانه گذاری در DataSet برای باز گشت به یک نقطه معین بکار می رود مثلا اگر شما بخواهید برای انجام کار ی کل رکوردهای یک جدول را پیمایش کنید ویا به هر دلیلی بخواهید رکورد جاری را تغییر دهید ولی ضمنا بخواهید پس از انجام کار به همان رکورد قبلی برگردید بایستی از Bookmark استفاده کنید که برای این کار می توانید قبل از تغییر رکورد موقعیت رکورد جاری را در یک متغیر از نوع Tbookmark قرار داد ه و بعد از انجام عملیات این متغیر را در تابع GotoBookmark جدول قرار دهید
var bm:Tbookmark;
begin
bm:=DataSet.getbookmark;
do somthing
dataset.gotobookmark(bm);
end;
خیلی ممنون از جواب کاملی که دادید
این علامت [ ] در دستور locate به چه منظوری استفاده می شه
soltanmahdi
22-01-2007, 21:04
با سلام خدمت دوستان. دقیقا خاطرم نیست ولی فکر کنم که برای حساسیت به کلمه باشه که اگر قسمتی از کلمه هم مساوی با مقدار مورد جستجو بود جواب مثبت بر می گرداند. حالا دقیقا نگاه می کنم بهت می گم.
فعلاَ
soltanmahdi
22-01-2007, 23:22
با سلام خدمت دوستان.
گفتم که مي گردم و اگه جواب رو پيدا کردم بهت مي گم. خوب پيداش کردم. در اين قسمت دو کلمه اختياري نوشته مي شود. يکي Lopartialkey و ديگري Locaseinsensitive است که در ادامه توضيح دادم.
Lopartialkey:در اين حالت مقدار فيلد مي تواند با مقدار مورد نظر تشابه داشته کامل نداشته باشد و اولين رکوردي که تشابه جزئي داشته باشد (با مقدار مورد نظر شروع شود) جستجو پايان مي يابد.
Locaseinsensitive: جستجو به حروف بزرگ و کوچک حساس نمي باشد.
ولي يادت باشه که گزينه اول فقط بر روي آخرين فيلد از فيلد هاي مورد جستجو اعمال مي شود و بر روي فيلد هاي ديگر جستجوي کامل انجام مي شود، ولي در مورد گزينه دوم،بر روي تمام فيلد هاي مورد جستجو تاثير مي گذارد.
اميد وارم که متوجه شده باشي.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.