ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال درباره ی مای بی بی وبشهر

space
22-01-2007, 08:15
من مای بی بی وبشهر و قالب وی بولیتن وبشهر را نصب کردم. کلی سوال داشتم:cool:

1. در قسمت چپ همه ی انجمن ها یک ستون هست به نام moderator .چه طور می تونم این ستون را حذف کنم.هر کاری می کنم نمی شه.!!!!!!!
راستش من تو فایل theme Xml قالب وی بولیتن این تگ را td class="tcat" width="112" align="center"><strong>Moderator</strong></td></tr>
را پاک کردم moderator رفت ولی هنوزم یه ستون خالی هست.چه جوری باید این ستون را حذف کنم؟

2. چه طور می شه قسمت انتهای فروم یعنی این رو:
تماس با ما - وب شهر - بازگشت به بالا - بازگشت به مطلب - آرشیو انجمن - پیوند RSS

را وسط چین کرد که دیگه سمت راست نباشه و و سط باشه!

3.چه جوری می شه امکان ارسال عکس برای مدیران قرار داد. الان می شه پیوست ارسال کرد ولی من یه ابزار می خوام که عکس را آپلود کنم تو پست نه پیوست.

4. گذاشتن آیکن یا آرم قبل از آدرس سایت چه جوریه. منظورم این آرمای کوچیکه سایت یا فروماست که قبل از http تو url سایت قرار می گیره.

5. چه جوری می شه آدم فرومشو تو موتورهای جستجو مثل گوگل ثبت کنه.مثلا همین سایت webshahr خیلی خوب تو موتورای جستجو می یاد و تو صفحه اول سرچا می یاد. چه جوری می شه همچین کاری کرد؟

ممنون

Mr.Ponics
22-01-2007, 16:31
من مای بی بی وبشهر و قالب وی بولیتن وبشهر را نصب کردم. کلی سوال داشتم:cool:

1. در قسمت چپ همه ی انجمن ها یک ستون هست به نام moderator .چه طور می تونم این ستون را حذف کنم.هر کاری می کنم نمی شه.!!!!!!!
راستش من تو فایل theme Xml قالب وی بولیتن این تگ را td class="tcat" width="112" align="center"><strong>Moderator</strong></td></tr>
را پاک کردم moderator رفت ولی هنوزم یه ستون خالی هست.چه جوری باید این ستون را حذف کنم؟

2. چه طور می شه قسمت انتهای فروم یعنی این رو:
تماس با ما - وب شهر - بازگشت به بالا - بازگشت به مطلب - آرشیو انجمن - پیوند RSS

را وسط چین کرد که دیگه سمت راست نباشه و و سط باشه!

3.چه جوری می شه امکان ارسال عکس برای مدیران قرار داد. الان می شه پیوست ارسال کرد ولی من یه ابزار می خوام که عکس را آپلود کنم تو پست نه پیوست.

4. گذاشتن آیکن یا آرم قبل از آدرس سایت چه جوریه. منظورم این آرمای کوچیکه سایت یا فروماست که قبل از http تو url سایت قرار می گیره.

5. چه جوری می شه آدم فرومشو تو موتورهای جستجو مثل گوگل ثبت کنه.مثلا همین سایت webshahr خیلی خوب تو موتورای جستجو می یاد و تو صفحه اول سرچا می یاد. چه جوری می شه همچین کاری کرد؟

ممنون
بايد خدمتتون عرض كنم كه با اين كه جواب يكي دوتاي اين مشكلات رو مي دونم ولي بهتره كه برين فرومش و تو بخش مشكلات به وسيله يه تاپيك مشكلتون رو مطرح كنين !‌ ممكن است گمراه ترتون كنم ! شرمنده اگر آدرسش رو خواستين بگين بدم ! ممنون ! ;)