مشاهده نسخه کامل
: Pc يا کنسول؟
Ali-Bahal
21-01-2007, 19:34
نظر بديد
کامپيوتر يا کنسول؟
كامپيوتر
كلا من بازي با كيبورد رو بيشتر دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
Sam Fisher 11
21-01-2007, 21:03
كامپيوتر
كلا من بازي با كيبورد رو بيشتر دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
باهات موافقم. من تا حالا نتونستم خودم رو عادت بدم که با دسته بازی اول FPS یا همون اول شخص بکنم. واقعا موس و کیبورد یه چیزه دیگس، فکر کن بخوای فیر یا رینبو سیکس رو با دسته بازی کنی اصلا حال نمیده اعصاب خورد کنه .
Devil Lord
21-01-2007, 21:31
Pc تو بازی ها تنوع بیشتری داره و اینکه Pc مثل کنسول ها از نظر قدرت محدود نیست مثلا اگر رم کامپیوترت کم باشه یا گرافیکش ضعیف باشه میری عوض میکنی ولی ماله کنسول رو میخوای چیکارش کنی؟؟:blink:
Ali-Bahal
21-01-2007, 22:09
Pc تو بازی ها تنوع بیشتری داره و اینکه Pc مثل کنسول ها از نظر قدرت محدود نیست مثلا اگر رم کامپیوترت کم باشه یا گرافیکش ضعیف باشه میری عوض میکنی ولی ماله کنسول رو میخوای چیکارش کنی؟؟:blink:
کنسول گرافيکش قوي هست و نياز به عوض کردن نداره ولي اين کاميپيوتر هر روز بايد پول بدي و عوضش کني
Metalzadeh
22-01-2007, 00:08
بدون شک PC [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafaeshghi
22-01-2007, 01:38
فقط وفقط Pc
چون آدم توش پیشرفت را حس میکنه.
hamid_hitman47
22-01-2007, 02:11
به نظر منم pc
Devil Lord
22-01-2007, 02:38
کنسول گرافيکش قوي هست و نياز به عوض کردن نداره ولي اين کاميپيوتر هر روز بايد پول بدي و عوضش کني
عزیزم منظورم رو بد متوجه شدی گرافیک یک کنسول آپدیت نمیشه که و یک کنسول هم تا چند سال بدون تغییر ساخته میشه ولی اگر PC شما X1950 Cross Fire هم بود میتونستی بری 8800 بگیری:happy:
Oracle_Eldorado
22-01-2007, 09:29
منم با امين موافقم .
راستي امين جان ميثم جواب ما رو نداد ها
ولي خداييش هيچي گرافيك كنسول نميشه .
كاش ميشد موس و كيبورد رو وصل كني به كنسول !!!!!!!!!!!!!!!!
saeed_cpu_full
22-01-2007, 14:55
Pc بهتره.
با نظر آقا امین هم موافقم. ;)
Ali-Bahal
22-01-2007, 15:06
بابا مگه pc ميتونه جلوي دسته wii حرفي بزنه؟
البته من pc را دوست دارم ولي کنسول را بيشتر البته مخصاصا از نوع x360
mostafaeshghi
22-01-2007, 17:08
بابا مگه pc ميتونه جلوي دسته wii حرفي بزنه؟
البته من pc را دوست دارم ولي کنسول را بيشتر البته مخصاصا از نوع x360
جلو دستش کم میاره ولی مطمئن باش تو هرحای دیگری سرتره. تنوع بازیها و گرافیک و...
Oracle_Eldorado
22-01-2007, 18:35
من موندم بگم حق با کیه !!!!!!!!!!!!
هم دسته های Wii خوبه و هم موس و کیبورد
ولی کنسول فقط PS3 مخصوصاً DMC 4
Ali-Bahal
22-01-2007, 20:42
من موندم بگم حق با کیه !!!!!!!!!!!!
هم دسته های Wii خوبه و هم موس و کیبورد
ولی کنسول فقط PS3 مخصوصاً DMC 4
دسته هاي PS3 به موس و دسته Wii نمي رسه
بازي DMC 4 شايد براي pc و x360 بيايد مخصوصا براي x360
بازيها يا تنها براي x360ميايند يا بهترين گرافيک بازي مخصوص اين کنسول هست
منم با امين موافقم .
راستي امين جان ميثم جواب ما رو نداد ها
ولي خداييش هيچي گرافيك كنسول نميشه .
كاش ميشد موس و كيبورد رو وصل كني به كنسول !!!!!!!!!!!!!!!!
خداییش حرف حق جواب نداره. به نظر من تنها خوبی PC موس و کیبورد وگر نه نصب کردن بازی ها جذاب و نه هارد پر کردن و نه هر سال گرافیک خریدن.
Ali-Bahal
22-01-2007, 22:07
خداییش حرف حق جواب نداره. به نظر من تنها خوبی PC موس و کیبورد وگر نه نصب کردن بازی ها جذاب و نه هارد پر کردن و نه هر سال گرافیک خریدن.
واقعا کاشکي ميشد موس و کيبورد را به کنسول وصل کرد
اما بايد عادت کرد به دسته اين دسته هاي جديد سنسور دار کار را آسان کرده صبر کنيد Xbox 3 بيايد با دسته سنسور دارش ديگه همه چي حله
hamid_hitman47
22-01-2007, 23:02
بازی های اول شخص لذتشون فقط با موس بازی کردنه.............اصلا با دسته حال نمیدن.......
Sam Fisher 11
23-01-2007, 02:01
بازی های اول شخص لذتشون فقط با موس بازی کردنه.............اصلا با دسته حال نمیدن.......
منم همین عقیده رو دارم. بازی Black که واسه PS2 اومد با اینکه بازی قشنگی بود ولی نتونستم درست بازی کنم یکم سخته.
ولی من یه رفیق دارم که باید ببینیش چجور با دسته X360 رینبو سیکس بازی میکنه . البته با تغییری که توی دسته های X360 بوجود اومده و آنالوگ چپیه رفته بالا یکم راحت تر شده ولی بازم من که نمیتونم به راحتی م و ک بازی کنم.
سلام
کنسول یه چیز مسخره ای .
Farbod_h
23-01-2007, 02:35
پس چرا من کنسول رو ترجیح میدم
من با دسته بیشتر حال می کنم تا موس و کیبورد
تایید می شه
کنسول یه چیز دیگست
مگه پشت کامپیوتر می شه 12 ساعت در روز بازی کرد
اگه چنین کاری بکنی دیگه زانوت راست نمی شه از بس رو صندلی نشستی چشم هم بزودی تعطیل می شه شونه هات خشک می شه و کمر درد و گردن درد و ....:sad:
کنسول که باشه خیلی توپه همین جوری لم می دی بازی می کنی هی بازی می کنی هی بازی می کنی.......:rolleye:
بازی هاشم متنوع تره
Sam Fisher 11
23-01-2007, 02:49
میگم مسئله عادت کردنه
منم همین عقیده رو دارم. بازی Black که واسه PS2 اومد با اینکه بازی قشنگی بود ولی نتونستم درست بازی کنم یکم سخته.
ولی من یه رفیق دارم که باید ببینیش چجور با دسته X360 رینبو سیکس بازی میکنه . البته با تغییری که توی دسته های X360 بوجود اومده و آنالوگ چپیه رفته بالا یکم راحت تر شده ولی بازم من که نمیتونم به راحتی م و ک بازی کنم.
خود من بیشتر از جواستیک برای فوتبال و ماشین سواری استفاده میکنم. ولی بازیهای دیگه رو با موس و کیبورد حتی بازی هواپیمایی، بازی Heroes of Pacific رو که با داداشم بازی میکردیم من موس میگرفتم اونم با کیبورد کنترلش میکرد و تا آخرش همینطوری رفتیم:biggrin:
pmg_acmilan
23-01-2007, 13:49
من که به Pc رای می دم !!!:biggrin:
به نظر من اصلا PC رو نباید با این چیزا مقایسه کنید؟:evil:
Ali-Bahal
24-01-2007, 18:39
اون دسته هاي قديمي بود الان در نسل جديد اين دسته هاي سنسور دار موس را تو جيبشون کردند انگار تفنگ را دستت گرفته اي
دسته هاي کنسول جديد سه بعدي هست ولي موس دو بعدي هست حالا بايد منتظر دسته جديد X360 باشيم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.