مشاهده نسخه کامل
: تاپیک اختصاصی فایروال Comodo (کلیه مباحث در اینجا)
سلام دوستان عزیز
حتما با فایروال کومودو آشنا هستید فایروالی تازه وارد و فوق العاده قوی که به ادعای سازندگان آن تنها فایروالی است که
هیچ درز و رخنه ای ندارد و تستهای به عمل آمده تا کنون این حرف آنها را تایید می کند .کومودو مزایای بسیار زیادی دارد
که مهمترین آنها رایگان بودن آن است و نیازی به کرک کردن آن نیست :biggrin: در ضمن بر خلاف بسیاری از فایروالهای
جدید کارکردن با آن ساده بوده و افراد تازه کار هم بدون مشکل با آن کار می کنند.در هر حال نسخه جدید آن به تازگی عرضه
شده است وقتی به لینک زیر می روید در صفحه باز شده نام و آدرس E-Mail خود را وارد کنید و فایروال را داونلود کنید
شماره سریال بعدا به آدرس E-Mail شما ارسال می شود.
لینک:
Download Comodo Firewall Pro 3.0.16.295 for 32-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Comodo Firewall Pro 3.0.16.295 for 64-bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
*Batman*
22-01-2007, 11:31
سلام.
واقعا فایروال قدرتمندیه و سرعت رو هم نمیگیره.
تو سایتش یه نسخه Oem دیدم.
میشه راجع بهش توضیح بدید؟ آیا اونم رایگانه؟
سلام.
واقعا فایروال قدرتمندیه و سرعت رو هم نمیگیره.
تو سایتش یه نسخه Oem دیدم.
میشه راجع بهش توضیح بدید؟ آیا اونم رایگانه؟
خیر تا حالا که رایگان نبوده است.
فرق نسخه ی Oem با بقیه نسخه ها چیه؟
سلام
نسخه جدید فایروال کومودو هم عرضه شده است توضیحات مربوط به داونلود و فعال سازی آن در پست اول عرضه شده
است .
Comodo Personal Firewall Pro 2.4.18.184
Benefits:
- Constantly monitors and defends your PC from internet attacks
- Free maintenance upgrades
- Gain complete control over which programs are allowed internet access
- Stay protected against new threats via automatic online updates
- Real time traffic monitoring enables you to react instantly to threats and identify bandwidth bottlenecks.
- Easy to use interface and quick setup
- No license fee – complete protection at no cost for networks and home users
What's new in Version 2.4:
· System crashes related to previous BETA have been fixed.
· New!! Submit suspicious files for analysis by Comodo - instantly!! Whenever Comodo Firewall detects unknown application components it immediately provides a link for the user to send these for analysis
· New!! Added Protocol Analysis Option - key to the detection of fake packets used in denial of service attacks.
· New!! Packet Checksum Verification - ensures data packets haven't been tampered with before they reach your machine by recalculating and comparing the checksum of every data packet it receives.
· New!! Enhanced self protection against malware tampering - Firewall registry entries and files cannot be deleted or modified either accidentally or deliberately - stopping malware and hackers from being able to sabotage your installation.
· Application Component Authentication - validates all the components of an application before allowing it internet access.
· Application Behavior Analysis - analyzes each application behavior and detects any suspicious activity before allowing internet access.
· Defense against Trojan Protocols - advanced protocol driver level protection
· Smart Alerts - Every alert includes a Security Consideration section with advice to users.
· Windows Security Center Integration - Windows XP SP2 recognizes Comodo Firewall
· Self Protection against Critical Process Termination - cannot be shut down by Trojans, Spyware or viruses.
· PC Security during PC Start Up - includes the option to secure the host while the operating system is booting.
· Automatic Updater - includes an interactive automatic updater component so that users can check for updates any time.
· Error Reporting Interface - includes an XP style bug reporting interface.
· Firewall Logging - reveals all the activities with detailed descriptions of the events.
· Security Rules Interface - combines with an easy to use GUI.
· Application Activity Control - watches each application in detail by showing addresses, ports and amount of traffic.
· Graphical User Interface - enables or disables any part of the firewall with one click
· Application Recognition Database - recognizes over 10000 applications and determines their security risks.
Homepage - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
License: Freeware
Size: 7.57 MB
لینک داونلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
royaye_talkh55
24-02-2007, 14:34
ممنون بابت اين تاپيك دانلود ونصب شد و الان داره خوب كار مي كنه ظاهر خوبي هم داره
سلام دوستان
من از فایروال کومودو استفاده میکنم!!!
اما هر وقت به اینترنت وصل میشم و بعد از کارم اینترنت رو قطع می کنم دیگه نمیتونم به اینترنت وصل بشم!!!
و در اون قسمتی که پسورد اکانت رو چک می کنه گیر می کنه و باید حتما سیستم رو یکبار Restart کنم!!
دلیل چیه؟
ممنون
سلام دوستان
من از فایروال کومودو استفاده میکنم!!!
اما هر وقت به اینترنت وصل میشم و بعد از کارم اینترنت رو قطع می کنم دیگه نمیتونم به اینترنت وصل بشم!!!
و در اون قسمتی که پسورد اکانت رو چک می کنه گیر می کنه و باید حتما سیستم رو یکبار Restart کنم!!
دلیل چیه؟
ممنون
سلام دوست عزیز
اگه به تاپیکهای مربوطه مراجعه کنی ، خیلی سریعتر به جوابت میرسی :
تاپیک اختصاصی مقایسه فایروال ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست 42
احتمالا باز به این خاطر است ، یعنی برنامه به طور اتوماتیک یکی از سرویسهای ضروری ویندوز را بلوک کرده است
امیدوارم موفق به حل مشکلت شده باشی .
قربانت
یا حق
*NashenaS*
24-03-2007, 16:58
پيشنهاد مي كنم يك فاير وال ديگه نصب كني ... اگه نه مشكلاتش كلافت مي كنه.!
موفق باشي :)
پيشنهاد مي كنم يك فاير وال ديگه نصب كني ... اگه نه مشكلاتش كلافت مي كنه.!
موفق باشي :)
منم به شــــــــــــــدت با ناشناس جان موافقم .
OutPost رو امتحان کن . مخصوصا این Internet Security که تازه داده رو .
موفق باشی
یا حق
من از زون آلارم استفاده می کنم خیلی بهتره
اول گول ظاهرشو خوردم که نمره ی خیلی فوق العاده ای آورده بود اما بعد کلافم کرد
اصلا نرم افزار هاش خوب نیست.آنتی ویرویش که حجمش اندازه Security Suite مک آفی هست!
38 مگ!در کل اصلا برنامه هاش خوب نیست.Firewall این که همش به پای من میپیچید.آخر هم پاک کردم.
پیشنهاد می کنم کسی دانلود نکنه اصلا ارزش نداره.
سلام
من از COMODO Firewall Pro استفاده میکنم و این فایر وال بهم اجازه نمیده به سایتهائی که آدرسشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره برم ( مثلا صفحه ورود جی میل ) و برای رفتن به اونها باید فایر وال رو خاموش کنم !
کسی میدونه چیکار میتونم بکنم که این فایر وال اجازه بده به این سایتها برم ؟
سلام
من از COMODO Firewall Pro استفاده میکنم و این فایر وال بهم اجازه نمیده به سایتهائی که آدرسشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره برم ( مثلا صفحه ورود جی میل ) و برای رفتن به اونها باید فایر وال رو خاموش کنم !
کسی میدونه چیکار میتونم بکنم که این فایر وال اجازه بده به این سایتها برم ؟
Mohsen6558
22-10-2007, 21:47
بهترین آنتی ویروسی که دیدم تا حالا
Comodo Personal Firewall PRO v2.4.18 Build 184 - Final
برنامه به صورت Free هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Download :
or
or
سلام
آنتی ویروس نه فایروال دوست من[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
Mohsen6558
23-10-2007, 00:42
دوست من نمی دونم شما آنتی ویروس رو از کجا آوردی ؟
والا من که لینک رو گذاشتم مطالعه کردم
استفاده هم دارم می کنم این فایروال هست
من از یه آنتی ویروس جداگانه استفاده می کنم
شاید همین شرکت آنتی ویروس هم بزنه
اما این فایرووالش هست که رایگان هم هست
ممنون
سلام
بالاخره پس از مدتها انتظار نسخه 3 این فایروال قدرتمند عرضه شد .مهمترین ویژگی این فایروال که اکنون به طور کامل با
ویستا سازگار است ( و اولین نمونه از این نوع است ) رایگان بودن آن است ولی این به معنی ضعیف تر بودن این فایروال در
مقایسه با انواع پولی نیست .محض اطلاع دوستان این فایروال هنوز قویترین خاصیت Anti-Leak یا Outbound Filtering را
در میان تمامی فایروالهای مطرح دارد .لینک نسخه جدید ( 3.0.12.266 ) :
Comodo Firewall Pro 3.0.12.266 Final (32-bit) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Comodo Firewall Pro 3.0.12.266 Final (64-bit) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
من می خواستم از دوستانی که از این فایروال استفاده کردند بپرسم که چطور می شود با این نرم افزار مانند zone alarm در یک شبکه LAN کاملا invisible شد؟ یعنی هیچ کامپیوتری نتونه شما را ببیند ؟ به عبارتی بشه trust zone را به internet zone تبدیل کرد ؟
ممنون
من با این فایروال کار میکنم ولی خداییش اینکار رو بلد نیستم...
شرمنده
سلام
من میخواستم کومودو رو استفاده کنم. اما دیدم اینجا همه ازش بد میگن.
این نسخه جدیدش (ورژن 3) چطوره؟ اینم مثل قبلی اذیت میکنه؟
کسی استفاده کرده؟
میخوام بین سه فایروال رایگان comodo و Online Armor و Jetico یکی رو انتخاب کنم. کدوم توصیه میشه؟ یا هیچکدوم همین زون آلارم که الان ورژن 6 اونو استفاده میکنم، نسخه جدیدشو بگیرم؟
zhina_gian
05-02-2008, 04:20
سلام
من میخواستم کومودو رو استفاده کنم. اما دیدم اینجا همه ازش بد میگن.
این نسخه جدیدش (ورژن 3) چطوره؟ اینم مثل قبلی اذیت میکنه؟
کسی استفاده کرده؟
میخوام بین سه فایروال رایگان comodo و Online Armor و Jetico یکی رو انتخاب کنم. کدوم توصیه میشه؟ یا هیچکدوم همین زون آلارم که الان ورژن 6 اونو استفاده میکنم، نسخه جدیدشو بگیرم؟
این 3 فایروال که نام بردی به همراه Outpost Pro هر 4 تا جزو فایروالهای Advanced Firewall یا ساده تر بگم حرفه ای
هستند و استفاده کردن از اونها برای کاربران عادی اینترنت پیشنهاد نمیشه. چون به غیر از چند هفته کلنجار رفتن
باهاشون و اعصاب خورد کردن این دسته از کاربران چیز دیگه ای براشون نمیتونه داشته باشه.
چون این فایروال ها همگی جزور فایروال های Packet Filtering بحساب میان بنابراین کاربران باید با پروتکلهای ورودی و
خروجی TCP,UDP و همچنین انواع ارتباط های اینترنتی از جمله ICMP,IGMP.ARP و غیره آشنایی کامل داشته باشند
تا بتونند Rule های مناسبی رو در این فایروال ها ایجاد کنند و ارتباط اینرنتی درستی رو با شبکه های خارجی و
همچنین حملات احتمالی داشته باشند.
اما فایروال هایی هستند که 2 گزینه ای هستند. به عبارتی آره یا نه دارند. این دسته از فایروال ها تنظیمات پیش
فرض مناسبی رو برای کاربران عادی اینترنت تعیین کردند و کاربران فقط اجازه وصل شدن نرم افزارهای اینرنتی
را تعیین میکنند و کاری با داده ها ندارند. این گونه فایروال ها از نظر من برای کسی که با مسائلی که گفتم
آشنایی کامل ندارند بیشتر بدرد میخوره. مانند فایروال های ZoneAlarm Pro, Trend Micro Internet Security,
Sunbelt Personal Firewall و فایروال های دیگه ای که جزو همین گروه هستند.
حالا تصمیم با خودتونه اگر کاربر حرفه ای هستید که دیگه پرسیدن نداره اما اگر نه دردسر برای خودتون درست
نکنید.
taghi_ramzi
26-03-2008, 23:40
سلام
یه سوال دارم
میخام یه قانونی برای این فایروال تعریف کنم که مثلا از یه سری دایرکتوریها که مطمئنم همیشه توشون تبلیغاته چیزی دانلود نکنه
مثلا میخام از فولدر Pagead از روی هیچ سروری اجازه دانلود فایل نده (مثل چیزی که روی کریو هست)
از مسیر Firewall/my Blocked network zones/Add براش این مسیرو تعریف کردم ولی فایده نداره و جلوگیری نمیکنه
لطفا کمک کنید.
zhina_gian
27-03-2008, 06:34
سلام
یه سوال دارم
میخام یه قانونی برای این فایروال تعریف کنم که مثلا از یه سری دایرکتوریها که مطمئنم همیشه توشون تبلیغاته چیزی دانلود نکنه
مثلا میخام از فولدر Pagead از روی هیچ سروری اجازه دانلود فایل نده (مثل چیزی که روی کریو هست)
از مسیر Firewall/my Blocked network zones/Add براش این مسیرو تعریف کردم ولی فایده نداره و جلوگیری نمیکنه
لطفا کمک کنید.
با این فایروال نمیشه این کار رو کرد . چون اد و تکست هر دو از پورت 80/83 استفاده میکنند و بستن پوت 80 تا 83
هم یعنی بستن تمامی وب سایت ها و برنامه هایی که از این پورت ها برای دریافت اطلاعات استفاده میکنند.
تنها فایروال هایی که این قابلیت رو دارند اینها هستند.
Agnitum Outpost Firewall Pro
Kaspersky Internet Security
Sunbelt Kerio Personal Firewall
ZoneAlarm Pro
بغیر از فایروال های بالا هیچ فایروال دیگه ای وجود نداره که بتونه جلوی تبلیغاتی رو که شما براش تعیین میکنید
رو ببنده. و یا جلوی عکس هایی که سایزشون غیر طبیعی باشه رو بگیره. مگر اینکه از برنامه های جانبی در کنار
فایروالی مانند کومودو استفاده کنید. که این کار هم یعنی مصرف منابع بیشتر.
taghi_ramzi
27-03-2008, 12:04
یعنی نمیشه براش یه دایرکتوری رو به عنوان دایرکتوری ممنوع تعریف کرد ؟
zhina_gian
27-03-2008, 16:46
یعنی نمیشه براش یه دایرکتوری رو به عنوان دایرکتوری ممنوع تعریف کرد ؟
اگر منظور شما از دایرکتوری ساخت Rule برای برنامه هایی مانند Firefox, Torrent, Messenger و غیره است جواب
مثبت است. یعنی شما میتونید هر طور که بخواهید برنامه خودتون رو کنترل کنید.
اما همانطور که قبلا گفتم شما به هیچ عنوان فعلا نمیتونید add و تبلیغات یک سایت رو توسط این فایروال ببندید. چون
این قابلیت رو فعلا نداره. اما شاید در آینده بهش اضافه بشه.
ادیت توسط خودم ...
یک نکته ای یادم افتاد. بد نیست اینو بدونید که شما توسط این فایروال توسط بلاک کردن آی پی آدرس میتونید هر نوع اد و تبلیغاتی
رو که دوست نداشتید ببنیدید. اما بستن آی پی برای هر سایت احتیاج گذاشتن وقت زیادی داره و اگر من باشم این کارو نخواهم
کرد.
taghi_ramzi
28-03-2008, 00:05
فایروال کریو رو نمیدونم تا چه حدی آشنایید
یه قابلیت داره که از روی یه فولدر مشخص رو هر سروری میتونید تعریف کنید که هیچ فایلی دانلود نکنه
یه سری رو خودش از قبل تعریف شده داره که خیلی کار سازه یعنی عملا شما هیچ تبلیغی تو صفحات نمیبینید
دلخواه میشد بهش آدرس هم اضافه کرد
مسیر روی سرور رو اینطوری تعیین میکرد(مثال همون فولدری که من گفتم)
*./pagead/.*
بعد تعریف اجازه دانلود هیچ فایلی از همچین فولدری نمیداد و جاش مینوشت :ad blocked here by KPF
به نظر چیز ساده ای به نظر میاد من فکر میکردم بشه همچین چیزی رو واسه کمودو هم تعریف کرد...
zhina_gian
28-03-2008, 06:25
فایروال کریو رو نمیدونم تا چه حدی آشنایید
یه قابلیت داره که از روی یه فولدر مشخص رو هر سروری میتونید تعریف کنید که هیچ فایلی دانلود نکنه
یه سری رو خودش از قبل تعریف شده داره که خیلی کار سازه یعنی عملا شما هیچ تبلیغی تو صفحات نمیبینید
دلخواه میشد بهش آدرس هم اضافه کرد
مسیر روی سرور رو اینطوری تعیین میکرد(مثال همون فولدری که من گفتم)
*./pagead/.*
بعد تعریف اجازه دانلود هیچ فایلی از همچین فولدری نمیداد و جاش مینوشت :ad blocked here by KPF
به نظر چیز ساده ای به نظر میاد من فکر میکردم بشه همچین چیزی رو واسه کمودو هم تعریف کرد...
من با کریو 2 سال تمام کار کردم و چون میدونم شما منظورتون چی هست بهتون گفتم که با فایروال کومودو نمیشه.
البته راه حل داره که با کومودو هم این کار رو انجام بدید اما همانطور که قبلا اشاره کردم به دردسرش نمی ارزه.
taghi_ramzi
28-03-2008, 15:17
در هر حال ممنون از کمکتون.
siavashjal
27-07-2008, 13:27
من نمی دونم علت بدگویی دوستان از این فایروال چیه؟
اگه یه سری به لینک زیر بزنید همه چیز رو متوجه می شید:
با این فایروال هم کاربران عادی می تونند کار کنند و هم کاربران حرفه ای کاربران عادی میتونند تنظیماتش رو روی حالت متوسط قرار بدن و کاربران حرفه ای هم میتونند تنظیماتش رو روی بالاترین حالت قرار بدن. این برنامه اون قدر قوی هست که برای انجام هر عملی در کامپیوتر از کاربر مجوز می خواهد. حتی زمانی که یک نرم افزار می خواهد کدی در داخل رجیستری ویندوز قرار دهد این برنامه برای این کار از کاربر مجوز می خواهد که به نظر من همین سوالات زیاد این برنامه نشان از قدرت آن است.
KING iMAN
29-07-2008, 00:52
من اين فايروال رو نصب كردم ولي هر بار واسه اپديت ميزنم بعد از چك كردن ميگه اپديتي موجود نيست.قضيه چيه؟
siavashjal
29-07-2008, 10:45
خوب موجود نیست دیگه یعنی هنوز آپدیتی براش نذاشتن.
در ضمن اگه automatic update رو فعال کنی خودش هر 24 ساعت یکبار می گرده و اگر آپدیتی موجود باشه خود به خود اونو میگیره.
یه چیز دیگه . ظاهرا این آپدیتش شبیه آنتی ویروس ها نیست که هر روز آپدیت بشه احتمالا هر چند روز یک بار آپدیت می شه.
KING iMAN
29-07-2008, 23:27
ممنون دوست عزيز.گفتم شايد من اشتباه ميكنم.
siavashjal
31-07-2008, 23:23
کمک کنید
من وقتی فایروال کمودو فعاله نمی تونم به V P N وصل بشم حتی وقتی که فایروالو exit می کنم بازم نمیشه وصل شد. یعنی فقط باید uninstall بشه . کسی نمی دونه من چه جوری باید --- رو بهش بشناسونم؟
siavashjal
31-07-2008, 23:24
کمک کنید
من وقتی فایروال کمودو فعاله نمی تونم به V P N وصل بشم حتی وقتی که فایروالو exit می کنم بازم نمیشه وصل شد. یعنی فقط باید uninstall بشه . کسی نمی دونه من چه جوری باید --- رو بهش بشناسونم؟
siavashjal
31-07-2008, 23:25
نمی خواستم دو تا پست بشه . ببخشید.
دوست عزیز علت اینکه دیگران از فایروال Comodo استفاده نمیکنند تخصصی بودن اونه
نه اینکه منظور این باشه سوالات سخت میپرسه (که البته این یه وجهش هستش) بلکه درگیری این برنامه با سایر برنامه هاست
که به دلیل برخی پیچیدگی های این فایروال پیدا کردن سرچشمه این مشکل، سخته
بهر حال سعی میکنم یه بار فایروال رو نصب کنم تا ببینم مشکل از کجاست
راستی مطمئنی مشکل از سرورت نیست ؟
siavashjal
01-08-2008, 12:07
آره مطمئنم چون وقتی که فایروالو uninstall می کنم خیلی راحت به v p n وصل میشه. البته بعد از نصب فایروال تا دو سه روز هیچ مشکلی نداشت ولی از دیروز تا حالا دیگه نمیشه باهاش به v p n وصل شد.
دوست عزیز Comodo هیچ مشکلی با V-P-N نداره
من از 3.0.25.378 Comodo Firewall Pro استفاده کردم (حتما میدونید که نسخه Plus هم داره که پولیه)
هنگام نصب بصورت پیشفرض فایروال همراه Anti Malware نصب میشه که من بدلیل امکان کند شدن سیستم
و تداخل برنامه با آنتی ویروس گزینه پایینی یعن صرفا فایروال رو نصب انتخاب کردم
پس از نصب هم از طریق V-P-N به اینترنت وصل شدم (خیلی راحت و ساده) حال مشکل شما به دلایل مختلف میتونه باشه
شاید کمودو با آنتی ویروس تداخل پیدا کرده ....شما یه بار آنتی ویروس رو غیرفعال کن ببین میتونی از V-P.N استفاده کنی
اگه مشکل از آنتی ویروس نباشه پس ابتدا تنظیمات فایروال رو به حالت پیش فرض برگردن
در قسمت تنظیمات اصلی کمودو ببین گزینه آخری تیک دار هستش یا نه؟
اگه فایروال کانکشن V-P.N رو بلاک کرده باشه یا قادر به شناسایی اون نباشه باید به بخش فایروال برید و دو گزینه زیر رو به دقت ارزیابی کنید
اگه کانکشن V-P.N بلاک شده باشه باید در قسمت My Blocked Network Zones قرار بگیره که شما میتونید از اون قسمت پاکش کنید
اگر مشکل باقی بشه این بار به قسمت My Network Zones رفته وبر روی کانکشن V-P.N گزینه Edit رو انتخاب کنید
در پنجره Edit با انتخاب گرینه Any اجازه اتصال از طریق IP های مختلف رو به کانکشن مربوطه بدید
موفق باشید
siavashjal
01-08-2008, 12:37
مشکل پیچیده تر از این حرف هاست. چون اصلا چیزی رو بلاک نمی کنه که من بخوام از بلاک درش بیارم. توی قسم my network zone هم هیچ کانکشنی برای v p n وجود نداره. حتی من این سوال رو تو فروم اختصاصی کمودو مطرح کردم اون ها هم یه سری روش مطرح کردند که هیچ کدموشون کار نکرد.
siavashjal
01-08-2008, 12:45
من تمام این روش ها رو که در لینک زیر می بینی امتحان کردم ولی باز هم به نتیجه ای نرسیدم.
یعنی شما قادر به Add کردن دستی V P N نیستید :18:
شما مگه از چه نوع کانکشن V P N استفاده میکنید :13:
منهای کمودو چه برنامه های امنیتی دیگه ای نصب کردید ؟
siavashjal
01-08-2008, 13:09
نه نمیتونم v p n رو به صورت دست add کنم.
من از v p n معمولی استفاده می کنم.
به جز کمودو آنتی ویروس avast هم روی سیستم نصبه.
دوست عزیز با یه اکانت V-P-N دیگه تست کن ببین مشکلت حل میشه یا نه؟
پیام خصوصی دادم :46:
siavashjal
01-08-2008, 13:49
آره با این اکانت خیلی راحت وصل شدم.
پس یعنی مشکل از V P N هست که الان دارم.
به نظر شما مشکل از چی هست؟
siavashjal
01-08-2008, 13:51
البته اینم بگم که با کمودو تا همین دیروز هم خیلی راحت به v p n وصل می شدم ولی دیگه از امروز وصل نمیشه.
ای کاش زودتر میگفتی که این مشکل تازه امروز برات پیش اومده اونوقت سریعتر به جواب میرسیدیم
دوست عزیز این مشکل یا بدلیل اتمام اعتبار اکانت شماست یا اینکه سرور V-p-n برای یه مدت قابل دسترس نیست
مثلا همین اکانت که براتون Pm کردم پیش میاد تا یک هفته هم سرورش مشکل داشته باشه
شما بهتره موضوع رو از جاییکه اکانت رو دریافت کردید پیگیری کنید
موفق باشید
siavashjal
01-08-2008, 14:17
من که چاره ای ندارم جز این که کمودو رو uninstall کنم و از فایروال های رایگان دیگه استفاده کنم. به نظر من این یه باگه که توی کمودو وجود داره و احتمالا توی ورژن های بعدی درست میشه.
الان که کمودو رو آنیستال میکنی میتونی با V-P-N خودت کانکت بشی ؟
اگه جوابت مثبت بود بصورت پیام خصوص برام نام شرکتی که اکانتش رو گرفتی بفرست
اگه هم میخوای فایروال خوب دیگه ای رو تست کنی از Outpost Pro استفاده کن که عالیه
من که چاره ای ندارم جز این که کمودو رو uninstall کنم و از فایروال های رایگان دیگه استفاده کنم. به نظر من این یه باگه که توی کمودو وجود داره و احتمالا توی ورژن های بعدی درست میشه.
اگه فکر میکنید مشکل از کومودو هست بد نیست اینجا هم موضوع رو مطرح کنید تا در نسخه های دیگه این مشکل رفع بشه
siavashjal
01-08-2008, 14:26
آخه مساله اینه که من رفتم توی فروم تخصصی کمودو . اون جا هم مثل من خیلی ها مشکل اتصال به v p n رو داشتند. اون جا هم چند تا روش مطرح شد و من هم همه اون ها رو امتحان کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم. در ضمن من تا دو ماه آینده اعتبار v p n دارم.
البته من بازهم پیگیری می کنم شاید به نتیجه برسم.
از این که اینقدر با حوصله به سوالات و مشکلات من جواب دادید خیلی ممنون.
بابت اکانت هم متشکرم.
siavashjal
01-08-2008, 14:58
الان که کمودو رو آنیستال میکنی میتونی با V-P-N خودت کانکت بشی ؟
اگه جوابت مثبت بود بصورت پیام خصوص برام نام شرکتی که اکانتش رو گرفتی بفرست
اگه هم میخوای فایروال خوب دیگه ای رو تست کنی از Outpost Pro استفاده کن که عالیه
کمودو را uninstall کردم سیستم رو هم ریستارت کردم ولی بازهم نمی شه به v p n وصل شد.ظاهرا سرورشون مشکل داره.
باشه واست پیام خصوصی می فرستم.
اولا این که این فایروال رایگان نیست منم حوصله گشتن دنبال سریال و کیجن و این جور چیزها رو ندارم ثانیا از کجا معلوم که این هم مثل کمودو نشه.
این دفعه می خوام یه فایروال رایگان بی دردسر رو امتحان کنم(pctools) که اتفاقا تو تست فایروال ها رتبه خوبی آورده.
siavashjal
01-08-2008, 15:10
همین الان من تو یاهو باهاشون حرف زدم می گه که به دستور مقامات قضایی فعالیت هامون متوقف شده.
پس نتیجه می گیریم که کمودو هم مشکل نداشت ما این همه متهمش کردیم.
کمودو را uninstall کردم سیستم رو هم ریستارت کردم ولی بازهم نمی شه به v p n وصل شد.ظاهرا سرورشون مشکل داره.
باشه واست پیام خصوصی می فرستم.
اولا این که این فایروال رایگان نیست منم حوصله گشتن دنبال سریال و کیجن و این جور چیزها رو ندارم ثانیا از کجا معلوم که این هم مثل کمودو نشه.
این دفعه می خوام یه فایروال رایگان بی دردسر رو امتحان کنم(pctools) که اتفاقا تو تست فایروال ها رتبه خوبی آورده.
همین الان من تو یاهو باهاشون حرف زدم می گه که به دستور مقامات قضایی فعالیت هامون متوقف شده.
پس نتیجه می گیریم که کمودو هم مشکل نداشت ما این همه متهمش کردیم.
من در پست قبلی خودم هم گفتم که مشکل از کمودو نیست واحیانا سرور مشکل داره ، شما بهتره که از همون کمودو استفاده کنید
دوست عزیز pctools کجا رتبه خوبی آورده که شما میخواستی اونو نصب کنی (حذف شدن در همون مرحله اول بنظرتون خوبه)!!:18:
درسته که خیلی از فایروالهای خوب پولی هستند اما راه هایی برای آپدیت اونها وجود داره
مثلا Outpost Pro مجانی نیست اما همیشه سریالهای 200-300 روزه براش موجود هستش
در ضمن فایروال کمتر نیاز به آپدیت داره (درست برخلاف آنتی ویروس) شما اگه یه فایروال نسب کنید شاید تا مدتها آپدیتی براش نیاد
موفق باشید
siavashjal
01-08-2008, 16:04
نظر شما کاملا تایید میشه و من بازهم میرم سراغ کمودو چون واقعا ازش راضی ام.
siavashjal
01-08-2008, 16:07
در ضمن pc tools تا مرحله هفتم بالا اومده ولی خوب مسلما به پای کمودو نمیرسه.
در ضمن pc tools تا مرحله هفتم بالا اومده ولی خوب مسلما به پای کمودو نمیرسه.
بله دوست عزیز حرف شما تایید میشه
یه مدت به سایت matousec سر نزده بودم و در تست قبلی نسخه 3 فایروال PC Tools نتونست حتی مرحله اول رو پاس کنه
بهر حال بابت اطلاع رسانی به جای شما ممنون :11:
capitan black
01-08-2008, 18:59
سلام دوستان...من امروز فایروال رو دانلود و نصب کردم...قبلا بیت دفندر داشتم که ظاهرا توی تستها نشون داده که اصلا خوب نیست..!..بهترین تنظیمات واسه کومودو چی هستش که تموم خروجی و ورودی ها رو کنترل کنه ؟..مرسی..
siavashjal
01-08-2008, 21:22
برای فایروال :
برو توی قسمت فایروال و از تب advanced گزینه firewall behavior settings رو انتخاب کن: حالا در تب general settings گزینه costum policy mode و در تب alert settings گزینه very high رو انتخاب کن. توی همین صفحه توی قسمت پایین همه گزینه ها رو فعال کن.
برای defence+:
برو توی قسمت defence+ و از تب advanced گزینه defence+ settings رو انتخاب کن. حالا توی قسمت general settings حالت paraniod mode رو انتخاب کن و تو قسمت پایین صفحه دو مورد اول و دوم را تیک بزن (دقت کن که مورد سوم تیک نخوره) حالا تو قسمت monitor settings همه گزینه ها رو تیک بزن
حالا apply کن.
البته در این حالت برنامه برای اجرای هر نرم افزار و هر برنامه ای در کامپیوتر از کاربر مجوز می خواهد. در ضمن در این حالت تمام ترافیک اینترنتی به شدت کنترل می شه و اگر نرم افزار به چیز مشکوکی بر خورد بکنه اون رو بلاک می کنه.
capitan black
01-08-2008, 21:51
ممنون دوست عزیز...به نظر من که فایروال خوبیه ولی خیلی تنظیم داره...
siavashjal
01-08-2008, 22:00
آره تنظیماتش یه کمی وقت گیره ولی خوب در عوض امنیت سیستم رو تا حد زیادی تضمین می کنه.
capitan black
02-08-2008, 00:25
باورم نمیشه....سرعت اینترنتم از وقتی این فایروال رو نصب کردم خیلی بیشتر شده...همینطور دانلودم..کلا با یه سرعت ثابت میگیره و افت سرعت که نداره هیچ برعکس افزایش سرعت هم پیدا میکنه...اون بیت دفندر که فایروالش کلا مرخصه !!..خدایش بیامرزاد ..
siavashjal
02-08-2008, 10:43
آقا من نمی دونم چی شده اخیرا کمودو windows operating system را بلاک می کنه . البته سابقا هم بلاک می کرد ولی الان وقتی به اینترنت وصل می شم مثلا توی 5 دقیقه 200 تا windows operating system رو بلاک می کنه کسی نمی دونه که چه جوری میشه اینو از حالت بلاک در آورد.
capitan black
02-08-2008, 13:56
سلام..احتمالا شما با xp کار میکنید که این مشکلو داره...من که ویستا دارم تا حالا به مشکلی بر نخوردم...از طریق network security policy ببین میتونی برشگردونی..
siavashjal
02-08-2008, 16:29
مشکلی نیست تونستم درستش می کنم.
siavashjal
12-08-2008, 18:00
یه مشکل بزرگ پیش اومده . زمانی که کمودو فعاله من هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم و همش پیام page load error رو میده. حتی وقتی که برنامه رو از taskbar می بندم بازهم هیچ سایتی رو باز نمیکنه ولی وقتی که برنامه رو کاملا uninstall می کنم اون وقت راحت همه سایت ها باز میشن. کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟
با تمام مرورگرها این مشکل رو داری یا نه؟
در کمودو به Network Zones ها برو و تنظیمات کانکشن خودت رو چک کن
siavashjal
12-08-2008, 22:00
تنظیماتش فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه.
معمولا چنین مشکلاتی دلایل متفاوتی میتونه داشته باشه
اگه کاملا مطمئن هستید که تنظیمات درست هستش احتمال داره تداخلی بین کمودو و برنامه دیگری پیش اومده باشه
یا مشکلی در فایلهای اساسی کمودو بوجود آمده باشد
حتما میدونید که کمودو پس از نصب رفتار تمام Browser ها در خود محدود میکند
مزیت این عمل اینه که هیچ رفتاری از دید شما پنهان نمیشه
اما بدی اون اینه که اگه مشکلی برای کمودو بوجود بیاد ارتباط Browser ها با وب قطع میشه
خب این مشکل میتونه بخاطر تداخل یه برنامه امنیتی دیگه با کمودو ،
یا حذف اشتباهی فایل کمودو توسط برنامه های دیگه ، خرابی ویندوز و دلایل دیگه باشه
شما با توجه به دلایل فوق ، شما ابتدا باید عامل مخرب رو پیدا کنید
پس از آن کمودو رو آنیستال کنید و ردپای اون رو از رجیستری پاک کنید
سپس مجددا کمودو رو نصب کنید ولی اینبار بدون Defense
این کار سبب میشه کمودو صرفا بعنوان فابروال کار کنه و احتمال تداخل با برنامه های دیگه کاهش پیدا کنه
متاسفانه زیاد نمیتونم شما رو راهنمایی کنم چون خیلی وقته از این فایروال استفاده نمیکنم
امیدوارم مشکل شما حل بشه
siavashjal
14-08-2008, 09:17
ممنون از توضیح شما . من هم یه بار کمودو رو کاملا پاک کردم و دوباره نصب کردم . توی این 1 ماهه اخیر این چندمین باره که کمودو رو هی پاک می کن و هی نصب می کنم. امیدوارم این بار دیگه مشکلی پیش نیاد چون اگه دوباره این دفعه هم ایراد بگیره دیگه کلا میذارمش کنار.
سلام به دوستان
من تازه کومودو ورژن 3.0.21.329 رو نصب کردم، وقتی میخام آپدیتش کنم بعد از مراحل اول و موقع آپدیت شدن ارور 106 میده. چند بار امتحان کردم هر بار همین ارور رو میده. چیکارش کنم؟
با تشکر
M E H R A N
22-08-2008, 15:38
سلام به دوستان
من تازه کومودو ورژن 3.0.21.329 رو نصب کردم، وقتی میخام آپدیتش کنم بعد از مراحل اول و موقع آپدیت شدن ارور 106 میده. چند بار امتحان کردم هر بار همین ارور رو میده. چیکارش کنم؟
با تشکر
کارهای زیر رو برای رفع این مشکل انجام بدید.
1. اگر بعد از نصب این فایروال هنوز سیستم خود رو رستارت نکردید برید و رستارت کنید.
2. بعضی مواقع سرور های کمودو مشغولند و ممکنه این پیغام براتون نمایش داده بشه. پس سعی کنید چند ساعت
بعد از مشاهده پیغام خطا دوباره آپدیت کنید.
3. اگر با کار های بالا مشکل رفع نشد وارد تنظیمات این فایروال بشید و برید به قسمت Applications Monitor و در
اونجا هر چی svchost.exe وجود داره رو پیدا کنید... انتخاب کنید... و بعد تنظیمات روبروی آنها را روی ASK قرار بدید و
بعد دوباره آپدیت کنید. کمودو در این حالت ازتون میپرسه که این پروسه به اینترنت وصل بشه یا نه شما هم اجازه
این کار رو برای این پروسه میدید و قسمت Remember رو هم تیک میزنید تا دفعه دیگه بخاطر وصل شدن این
پروسه ازتون سوال نکنه.
4. در همان قسمت تنظیمات Application Monitor اگر پروسه ای به اسم WGATray.exe وجود داشت و بر روی
حالت Block قرار داشت اون رو هم روی حالت ASK قرار بدید و مثل پروسه Svchost عمل کنید.
5. آیا شما برای بازدید از صفحات اینترنتی از مرورگر IE استفاده میکنید یا نه؟ اگر نه کارهای زیر رو بکنید.
internet explorer را باز کنید و بر روی File کلیک کنید و بعد تیک 'Work Offline' را بردارید. حالا مرورگر را ببندید و
دوباره باز کنید و دوباره ببندید. حالا میتونید برای آپدیت شدن کمودو دوباره سعی کنید.
موفق باشید.
سلام و ممنون از راهنماییت،
در مورد قسمت 3 اگه ممکنه میشه بگید Application Monitor در کجای پنجره برنامه قرار داره و چطوری میتونم به svchost.exe و WGATray.exe دسترسی پیدا کنم.( چون تازه کار با این برنامه رو شروع کردم، نمیدونم چی به چیه )
درضمن من از AvantBrowser استفاده میکنم. ولی قسمت work offline IE تیک نداره. درضمن از دیشب تا الان چند بار سعی کردم، ولی آپدیت نشده.
با تشکر
سلام و ممنون از راهنماییت،
در مورد قسمت 3 اگه ممکنه میشه بگید Application Monitor در کجای پنجره برنامه قرار داره و چطوری میتونم به svchost.exe و WGATray.exe دسترسی پیدا کنم.( چون تازه کار با این برنامه رو شروع کردم، نمیدونم چی به چیه )
درضمن من از AvantBrowser استفاده میکنم. ولی قسمت work offline IE تیک نداره. درضمن از دیشب تا الان چند بار سعی کردم، ولی آپدیت نشده.
با تشکر
ورژن فایروال شما خیلی قدیمی شده الان اخرین نسخه فایروال کمودو ورژن 3/0/25/378 هست که حدودا 19 مگابایته البته 18.66 مگابایته بهتره به سایت خود کمودو بری و از انجا اخرین ورژن اونو دانلود کنی اینجوری خیلی بهتره تا اینکه اعصاب خودتو این جوری خراب کنی اینجوری خیلی راحتره
siavashjal
22-08-2008, 18:36
من یه سوال دارم اینه که چرا کمودو این قدر دیر به دیر آپدیت می شه من الان حدود 2 هفته است که فایروال کمودو رو نصب کردم ولی هیچ آپدیت نشده می خواستم ببینم این موضوع طبیعیه یا مشکلی هست؟
با تشکر از rsh ولی فکر نمیکنم بخاطر ورژن باشه، چون توی انجمن همون سایت comodo در مورد این مساله خیلی بحث شده و افراد دیگری غیر از من نیز با این مشکل روبرو هستند. خود سایت در مورد ارور 106 همون راهنماییهایی رو کرده که جناب MEHRAN در دو پست قبل تر ارایه کرده اند. مشکل من با نحوه انجام این تنظیمات است.
باز هم ممنون از راهنماییت
M E H R A N
22-08-2008, 21:14
من یه سوال دارم اینه که چرا کمودو این قدر دیر به دیر آپدیت می شه من الان حدود 2 هفته است که فایروال کمودو رو نصب کردم ولی هیچ آپدیت نشده می خواستم ببینم این موضوع طبیعیه یا مشکلی هست؟
کمودو یک فایروال هست و اگر تا 1 سال هم آپدیت نشه اشکالی نداره. آپدیت شدن برنامه هایی مانند کمودو که یک
فایروال است و یا برنامه هایی مانند مرورگر های اینترنتی یا جهت ارتقائ آن برنامه و اضافه کردن قسمت های جدید
به آن برنامه است و یا جهت رفع باگ هایی که دارند. اگر این 2 مورد در کار نباشد یعنی طوری بشه که احتیاج به ارتقا
نداشته باشه و هیچ باگی هم (بطور مثال ) نداشته باشه چندین سال میتونی از اون برنامه استفاده کنی.
آن تعداد از برنامه هایی که هر روز احتیاج به آپدیت دارند به دلیل اضافه کردن لیست جدید ( حالا هر چیزی ممکنه باشه)
به لیست قدیمی موجود در آن نرم افزار است. این لیست ممکنه اسم سایت های پیشینگ باشه... یا میتونه
دیتابیس یک آنتی ویروس و یا یک آنتی اسپای ور باشه... یا میتونه لیست آپدیت شدن کانال های رادیویی و تلویزیونی
فعال باشه.
در کل یک فایروال مانند نسخه مجانی کمودو که فقط یک فایروال بیشتر نیست احتیاج به آپدیت نداره.
تغیراتی که در اخرین نسخه کمودو ایجاد شده برای برطرف کردن باگهای زیر هست
* Fixed! Windows Vista 64 UI Problems.
ا* Fixed! SafeSurf crashes applications on x64 based operating systems.
در کل برای استفاده ازین فایروال به نظرم یکم اعصاب میخواد من قبلا داشتم اما زیاد خوشم نیومد
سلام به دوستان
با تشکر
بهتره هر چه زودتر فایروالتو اپدیت کنی چون این نسخه از فایروال شما باگ زیاد داره
مثلاComodo Firewall 3.0.22.349 که بعد از ورژن شما امده این باگهای نسخه شما رو اپدیت کرده
FIXED! BSOD SESSION_INITIALIZATION_FAILED after ChkDsk.
FIXED! BUG causing D+ to allow file modification attempts although it is blocked under some circumstances.
IMPROVED! Reduced false positives for D+ keyboard access alerts.
IMPROVED! Removed false positives for D+ service control manager access for XP computers.
IMPROVED! Increased D+ ability to protect itself from already installed rootkits.
میبینی که نسخه شما کلا باید اپدیت بشه
مسیر زیر
Firewall --> Advanced --> Network Security Policy --> Application Rules
در این قسمت شما میتونید دسترسی هر پروسه ای رو تنظیم کنید کافیه بر روی پروسه مزبور رفته و کلید Edit رو بزنید
سلام دوستان خسته نباشید
میخوام یک فایروال خوب مجانی کنار avira داشته باشم . comodo نظرمو جلب کرد ولی چندتا سوال دارم که اگر جواب بدید ممنونتون میشم.
1. آیا comodo نسخه پولی هم داره ... اگه داره فرقش با مجانیش چی ؟
2 . شنیدم شدیدن پر دردسره یعنی باید حرفه ای باشی تابتونی استفاده بهینه کنی .آیا اینطوره ؟
3 . فایروال ویستا چطوره؟
با تشکر از دوستانم:11::10:
سلام
از همه دوستان بابت راهنمایی هاشون ممنونم
siavashjal
27-08-2008, 11:51
من یه مشکلی دارم . من کمودو رو کاملا uninstall کردم و حتی تمام کدهاش رو از توی رجیستری پاک کردم ولی حالا توی قسمت security alert ویندوز می گه که کمودو هنوز فعاله . لطفا کمک کنید .
من یه مشکلی دارم . من کمودو رو کاملا uninstall کردم و حتی تمام کدهاش رو از توی رجیستری پاک کردم ولی حالا توی قسمت security alert ویندوز می گه که کمودو هنوز فعاله . لطفا کمک کنید .
سلام دوست عزیز
زیاد ناراحت این قضیه نباش . مشکلی برات ایجاد نمیکنه فقط یادت باشه فقط فایروال ویندوزت فعال و فایروال دیگه ای نداری .
موفق باشی:10:
siavashjal
27-08-2008, 16:43
مشکل که ایجاد کرده چون دیگه نمی تونم به V P N وصل بشم. اون موقع که کمودو نصب بود بعد از یه مدت دیگه نمی شد از V P N استفاده کرد ولی الان که کاملا پاکش کردم باز هم نمی تونم به V P N وصل بشم. کسی می دونه چه کار باید کرد؟
سلام دوستان خسته نباشید
میخوام یک فایروال خوب مجانی کنار avira داشته باشم . comodo نظرمو جلب کرد ولی چندتا سوال دارم که اگر جواب بدید ممنونتون میشم.
1. آیا comodo نسخه پولی هم داره ... اگه داره فرقش با مجانیش چی ؟
2 . شنیدم شدیدن پر دردسره یعنی باید حرفه ای باشی تابتونی استفاده بهینه کنی .آیا اینطوره ؟
3 . فایروال ویستا چطوره؟
با تشکر از دوستانم:11::10:
کمودو یک نسخه پولی هم داره که میتونی در خود سایت کمودو ویژگی هاشو بخونی فکر کنم کمودو پلاس باید باشه
در مورد پر دردسر بودن نه زیاد هم پر دردسر نیست فقط زیادی اجازه میگیره همین
فایروال ویستا بد نیست اما عالی نیست بهتر بگم یک فایروال حرفه ای نیست اما در نبود هیچ فایروالی غنیمته اما بهتره زیاد روش حساب نکنی
siavashjal
09-09-2008, 16:32
من یه سوال دارم کار با کمودو راحت تره یا با outpost?
من یه سوال دارم کار با کمودو راحت تره یا با outpost?
من هر دو رو امتحان کردم outpost کمتر اذیت میکنه البته بی درد سر ترین فایروال که در عین حال خیلی هم قدرت مند هست زون الارمه
MR.Punisher
13-09-2008, 01:35
کومودو هم اینترنت سکیوریتی زده.اینم لینکش:
siavashjal
16-09-2008, 17:45
من هر دو رو امتحان کردم outpost کمتر اذیت میکنه البته بی درد سر ترین فایروال که در عین حال خیلی هم قدرت مند هست زون الارمه
من چون روی کامپیوترم آنتی ویروس avast نصب هست نمی تونم از زون استفاده کنم .
ahora50002000
03-10-2008, 23:38
با سلام
امکان دارد طریقه کار کردن با این نرم افزار را توضییح دهید
با سلام
امکان دارد طریقه کار کردن با این نرم افزار را توضییح دهید
دوست عزیز قبل از استفاده از فایروال کمودو شما باید تجربه کار با فایروالهای حرفه ای را داشته باشید
در صورت عدم داشتن تبحر ، اصلا توصیه نمیشه
البته اگر تنظیمات پیش فرض برنامه را دست نزنید ، اکثر کارها بطور خودکار توسط فایروال انجام میشود
که کار با آن را به مراتب ساده تر میکند ( ولی نسبت به حالت حرفه ای ، ضعیف تر است)
ahora50002000
06-10-2008, 00:53
دوست عزیز قبل از استفاده از فایروال کمودو شما باید تجربه کار با فایروالهای حرفه ای را داشته باشید
در صورت عدم داشتن تبحر ، اصلا توصیه نمیشه
البته اگر تنظیمات پیش فرض برنامه را دست نزنید ، اکثر کارها بطور خودکار توسط فایروال انجام میشود
که کار با آن را به مراتب ساده تر میکند ( ولی نسبت به حالت حرفه ای ، ضعیف تر است)
خوب مسئله همین است که می خواهم بدانم به چه صورت کار می کند مثلا در Spyware Doctor و سایر نرم افزارهای مشابه آیکن scan داریم ولی در این نرم افزار چیزی ندیدم
میشه که کار با این فایروال رو یک آموزش بده!آخه واقعا جای آموزش های این چنینی خالی هست!!!!
ahora50002000
21-10-2008, 13:58
چرا کسی جواب نمیده
( البته اگر درخواستم مجددا پاک نشود )
چرا کسی جواب نمیده
( البته اگر درخواستم مجددا پاک نشود )
دوست عزیز پستی که حذف شد بیش از انکه شبیه درخواست باشد به کنایه شبیه بود :blink:
در این انجمن هرکس به نوبه خودش در حد توان به کاربران کمک میکنه
وقتی شما پستی میزنید هرکس جواب سوال شما را بدونه حتما به شما میگه
شما خواستار آموزش کمودو شدید و من هم عرض کردم
این فایروال صرفا به درد حرفه ای ها میخوره و برای سایرین سوهان روح میشه
( حتی بسیاری از حرفه ای ها هم چندان علاقه ای به استفاده از آن ندارند)
عملکرد این فایروال به گونه ای نیست که با یک آموزش مشکلات بر طرف بشه
تازه توضیح همه زیروبم آن نیاز به وقت بسیاره
حال فکر میکنید با زدن پست های پیاپی معجزه ای رخ بده؟؟؟
در زمینه اسکن کردن با Comodo که من نمیدونم از چه نسخه ای و با چه ورژنی استفاده میکند
اما تا انجایی که یادم هستش در بخش Defense گزینه ای بنام Scan My System بود
البته بهتره یک نکته رو بهتون بگم که اسکن کمودو چیز بی اهمیتی هستش و اصلا قدرت شناسایی خوبی نداره
با استفاده از یک انتی اسپایور میتوانید 10 برابر کمودو در این زمینه نتیجه بگیرید
ahora50002000
26-10-2008, 22:10
دوست عزیز پستی که حذف شد بیش از انکه شبیه درخواست باشد به کنایه شبیه بود :blink:
در این انجمن هرکس به نوبه خودش در حد توان به کاربران کمک میکنه
وقتی شما پستی میزنید هرکس جواب سوال شما را بدونه حتما به شما میگه
شما خواستار آموزش کمودو شدید و من هم عرض کردم
این فایروال صرفا به درد حرفه ای ها میخوره و برای سایرین سوهان روح میشه
( حتی بسیاری از حرفه ای ها هم چندان علاقه ای به استفاده از آن ندارند)
عملکرد این فایروال به گونه ای نیست که با یک آموزش مشکلات بر طرف بشه
تازه توضیح همه زیروبم آن نیاز به وقت بسیاره
حال فکر میکنید با زدن پست های پیاپی معجزه ای رخ بده؟؟؟
در زمینه اسکن کردن با Comodo که من نمیدونم از چه نسخه ای و با چه ورژنی استفاده میکند
اما تا انجایی که یادم هستش در بخش Defense گزینه ای بنام Scan My System بود
البته بهتره یک نکته رو بهتون بگم که اسکن کمودو چیز بی اهمیتی هستش و اصلا قدرت شناسایی خوبی نداره
با استفاده از یک انتی اسپایور میتوانید 10 برابر کمودو در این زمینه نتیجه بگیرید
فکر نمی کردم جمله ( خسته نباشید ) معنی کنایه داده باشد در هر صورت منظوری نداشتم
در ضمن نمی دانم منظور از پستهای پیاپی چیست اگر نگاه به پستها کرده باشید مشخص است که پست پیاپی نزدم من از چند جا پرسیدم و گفتم که ESET NOD32 Antivirus و Spyware Doctor را دارم و هر وقت که با ESET NOD32 Antivirus سیستم را اسکن می کنم مشکلی ندارم ولی هر وقت با Spyware Doctor اسکن می کنم بلا استسنا کوکی نشان می دهد و این نرم افزار گفتند بهترین است ولی گزینه اسکن آن فکر کنم در چند ثانیه یه اسکن انجام می دهد و چیز خاصی را پیدا نمی کند
فکر نمی کردم جمله ( خسته نباشید ) معنی کنایه داده باشد در هر صورت منظوری نداشتم
در ضمن نمی دانم منظور از پستهای پیاپی چیست اگر نگاه به پستها کرده باشید مشخص است که پست پیاپی نزدم من از چند جا پرسیدم و گفتم که ESET NOD32 Antivirus و Spyware Doctor را دارم و هر وقت که با ESET NOD32 Antivirus سیستم را اسکن می کنم مشکلی ندارم ولی هر وقت با Spyware Doctor اسکن می کنم بلا استسنا کوکی نشان می دهد و این نرم افزار گفتند بهترین است ولی گزینه اسکن آن فکر کنم در چند ثانیه یه اسکن انجام می دهد و چیز خاصی را پیدا نمی کند
دیگه از حق نگذریم 4 تا پست که دادی ( یکیش حذفه) ... خب بگذریم
گویا به شما بد اطلاع دادند و یا شما بد متوجه شدید
اعتبار Comodo به قدرت فایروالش هستش و در سایر زمینه ها حرف چندانی برای گفتن نداره
از Comodo باید وظایف یک فایروال را انتظار داشت که نظارت بر اطلاعات ورودی و خروجی است
آن مسئله اسکن که در مورد ناد32 اشاره کردید طبیعی است ( به زبان ساده توضیح میدهم )
آنتی ویروس ها وظیف مقابله با کلیه مخرب ها بر عهده دارند
اما شناسایی برخی مخرب ها از جمله جاسوس ها بسیار دشوارتر است
بخاطر همین استفاده از یک برنامه تخصصی در این زمینه همواره توصیه میشود
( البته همواره توصیه میکنم از دو یا چند آنتی اسپایور خوب بصورت غیرفعال در سیستم برای اسکن استفاده کنید )
آنتی اسپایور ها چون حیطه فعالیت کمتری نسبت به آنتی ویروس ها دارند
بدین جهت دقت عملکرد آن نسبت به اهداف کاری خود بیشتر است
( چون تمام مهندسین آن وقت خود را کاملا صرف این نوع موضوع میکنند )
نقش فایروال هنگامی مشخص میشود که جاسوسی از دید آنتی ویروس و یا آنتی اسپایور به دور بماند
و بخواهد اطلاعات شما را به بیرون منتقل کند که در این مرحله فایروال بسیار مفید خواهد بود
شما نگران نباشید
پیدا کردن کوکی ها اصلا جزو وظایف ناد32 نیست بلکه باید آنتی اسپایور این عمل را انجام دهد
( که در سیستم شما Spyware Doctor این وظیفه را انجام میدهد )
در زمینه اسکن کمودو هم به شما گفتم که اصلا جالب نیست و قدرت خاصی ندارد
taghi_ramzi
28-10-2008, 20:52
یه لینک جدید از کمودو به من بدید.
برای معرفی و دانلود محصولات Comodo تاپیک زیر درنظر گرفته شده
Comodo Firewall Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
البته شما میتوانید از خود سایت کمودو ، اقدام به دانلود کنید
taghi_ramzi
15-11-2008, 19:40
سلام
آقا من نمیتونم کمودو نصب کنم
وقتی رو فایل اجراییش کلیک میکنم اون دیالوگ اولی که در مورد وجود فایروال دیگه رو سیستم تذکرمیده میاد
بعد این میاد
دگمه نکست هیچ کاری نمیکنه فقط میشه پنجره رو بست
لازم به ذکره که تو دو نسخه از کمودو که دارم ،تو هر دو این اتفاق میفته.
از چه برنامه امنیتی دیگر استفاده میکنید ؟ آیا زیاد برنامه نصب و آنیستال کرده اید ؟
احتمال اینکه ویندوز شما مشکل داشته باشه زیاده
CD ویندوز را داخل درایور گذاشته و در Run عبارت sfc /scannow را تایپ کنید و Enter بزنید ( صبر کنید تا کار تمام شود )
taghi_ramzi
16-11-2008, 12:33
بعد از مبارزه با یه مال ویر اینطوری شد.
چشم . این کار رو میکنم ببینم درست میشه.
taghi_ramzi
18-11-2008, 00:55
نشد !
من یه زون آلارم نصب شده دارم رو سیستم
یه کسپر هم دارم که نصبه ،ولی چون لایسنس نداره فعلا استارت نمیشه ...اسم فایل اجراییش رو هم عوض کردم که کار نکنه
ولی این کمودو اصلا چیز دیگه ایه...
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ با ریپیر ویندوز درست میشه ؟
hamilton
18-11-2008, 10:06
نشد !
من یه زون آلارم نصب شده دارم رو سیستم
یه کسپر هم دارم که نصبه ،ولی چون لایسنس نداره فعلا استارت نمیشه ...اسم فایل اجراییش رو هم عوض کردم که کار نکنه
ولی این کمودو اصلا چیز دیگه ایه...
حالا به نظرتون چیکار کنم ؟ با ریپیر ویندوز درست میشه ؟
يعني شما الان ميخواهيد فايروال Comodo را در كنار فايروال ZoneAlarm نصب كنيد؟جداي از اينكه خود محصولات كاسپر هم با محصولات ZoneAlarm ناسازگاري كامل دارند و خود باعث بروز مشكلات حادي در سيستم ميشه نصب همزمان 2 فايروال در كنار هم اصلا توصيه نميشه.حداقل بايد زون آلارم را بطور كامل Uninstall و يكبار هم سيستم خود را ريست كنيد و بعد فايروال كومودو را نصب كنيد.از طرف ديگه توصيه ميكنم اگر از محصول كاسپر ميخواهيد در كنار كومودو استفاده كنيد اولا حتما از محصول Antivirus آن استفاده كنيد چرا كه اينترنت سكيوريتي كاسپر خود داراي فايروال ميباشه و توصيه نميشه در كنار يك فايروال ديگه استفاده بشه.ثانيا حتما آنتي ويروس كاسپر را فعال كنيد.سريال و كرك كاسپر هم در پست اول تاپيك كرك و سريال كاسپر موجوده.
taghi_ramzi
18-11-2008, 11:06
نه اصلا مسئله این نیست
مسئله اینه که کمودو در کل نصب نمیشه !
کمودو اگه باشه اصلا نیازی به کسپر و زون آلارم نیست ... اصلا من اعتقادی به این دو تا ندارم ! از روی ناچاری نصبشون کردم
میدونم که اکثر فایروالا با هم کانفلیکت دارن ،اگه کمودو نصب بشه اونیکیا رو حذف میکنم ولی مسئله نصب نشدن کمودوئه.
آها اینم بگم که این مشکل بعد از حالگیری از ویروس alman.b به وجود اومد.
capitan black
18-11-2008, 19:20
سلام..لطفا لینک دانلود Comodo Firewall pro Version 3.5.54375.427 : 29th Oct, 2008 رو محبت بفرمایید..من توی سایتش که میرم ورژن اینترنت سکوریتی رو واسه دانلود میده !..مرسی..
سلام..لطفا لینک دانلود Comodo Firewall pro Version 3.5.54375.427 : 29th Oct, 2008 رو محبت بفرمایید..من توی سایتش که میرم ورژن اینترنت سکوریتی رو واسه دانلود میده !..مرسی..
دوست عزیز کمودو اقدام به انتشار محصولات COMODO Internet Security و COMODO Internet Security PRO نموده
تفاوت نسخه رایگان و Pro صرفا در یک سری امکانت جانبی خلاصه میشه
البته برای کاربرانی که صرفا قصد استفاده از فایروال کمودو را دارند
کافیه نسخه COMODO Internet Security را دانلود کرده و هنگام نصب تیک گزینه Antivirus ار برداید تا محصول بصورت فایروال درآید
capitan black
18-11-2008, 23:20
دوست عزیز کمودو اقدام به انتشار محصولات COMODO Internet Security و COMODO Internet Security PRO نموده
تفاوت نسخه رایگان و Pro صرفا در یک سری امکانت جانبی خلاصه میشه
البته برای کاربرانی که صرفا قصد استفاده از فایروال کمودو را دارند
کافیه نسخه COMODO Internet Security را دانلود کرده و هنگام نصب تیک گزینه Antivirus ار برداید تا محصول بصورت فایروال درآید
مرسی مجید جون ولی از ورژن pro استفاده کنم که پولیه و دردسر کرک و اینا داره!..اونو چیکارش کنم؟
مرسی مجید جون ولی از ورژن pro استفاده کنم که پولیه و دردسر کرک و اینا داره!..اونو چیکارش کنم؟
این نسخه چون تازه آمده هنوز کرک و سریال معتبری براش نیست از طرف دیگر
مزیت نسخه Pro بیشتر به خاطر خدماتش هستش نه کارایی
مثلا در نسخه Pro با خرید محصول در صورت بروز آلودگی با اجازه شما
مهندسین کمودو به سیستم شما وصل شده و تمام کارهای لازم برای رفع آلودگی را سریع از راه دور انجام میدهند
در ضمن در صورت داشتن سوال کافیه که به پشتیبانی SMS بدید تا در تمام ساعات شبانه روز به شما پاسخ دهند ( حال بشین و SMS بازی کن )
بهینه سازی سیستم هم از جمله مزایای نسخه Pro به حساب می آیند
بهر حال مشاهده میکنید بغیر از یک سری مزایای خدماتی ، از لحاظ کارایی تفاوتی با نسخه رایگان نداره
شما بهتره از نسخه رایگان استفاده کنید چون دردسری بابت سریال و آپدیت نخواهید داشت
capitan black
19-11-2008, 21:44
این نسخه چون تازه آمده هنوز کرک و سریال معتبری براش نیست از طرف دیگر
مزیت نسخه Pro بیشتر به خاطر خدماتش هستش نه کارایی
مثلا در نسخه Pro با خرید محصول در صورت بروز آلودگی با اجازه شما
مهندسین کمودو به سیستم شما وصل شده و تمام کارهای لازم برای رفع آلودگی را سریع از راه دور انجام میدهند
در ضمن در صورت داشتن سوال کافیه که به پشتیبانی SMS بدید تا در تمام ساعات شبانه روز به شما پاسخ دهند ( حال بشین و SMS بازی کن )
بهینه سازی سیستم هم از جمله مزایای نسخه Pro به حساب می آیند
بهر حال مشاهده میکنید بغیر از یک سری مزایای خدماتی ، از لحاظ کارایی تفاوتی با نسخه رایگان نداره
شما بهتره از نسخه رایگان استفاده کنید چون دردسری بابت سریال و آپدیت نخواهید داشت
مرسی مجید جون بابت راهنمایی..پس لطفا همون لینک ورژن رایگان رو محبت کن..مرسی..
Comodo Firewall pro Version 3.5.54375.427 : 29th Oct, 2008
خب راحت از سایت کمودو دانلود کنید
capitan black
21-11-2008, 13:43
خب راحت از سایت کمودو دانلود کنید
مجید جون اگه همین لینکی رو که دادید برید واسه دانلود اینو گذاشته !
Download Comodo Firewall + AntiVirus for Windows
که من فقط همون فایروال تنهاشو میخوام !..ورژن قبلی رو که دارم میگه باید اپدیت بشه و چون سرعت خطم در حد بسیار عالی !!:2: هستش نمیتونم اپدیت کنم !..مرسی.:11:
مجید جون اگه همین لینکی رو که دادید برید واسه دانلود اینو گذاشته !
Download Comodo Firewall + AntiVirus for Windows
که من فقط همون فایروال تنهاشو میخوام !..ورژن قبلی رو که دارم میگه باید اپدیت بشه و چون سرعت خطم در حد بسیار عالی !!:2: هستش نمیتونم اپدیت کنم !..مرسی.:11:
دوست عزیز گویا شما منظور من رو متوجه نشدید
من که گفتم Comodo دیگر محصولی منفرد بنام Comodo Firewall pro را در سایتش ارائه نمیدهد
بلکه محصول COMODO Internet Security را عرضه میکند
اگر کاربران خواستند از محصول Internet Security استفاده کنند که خب هنگام نصب تیک گزینه Antivirus آن را میزنند
اگر هم کاربران قصد استفاده از محصول Firewall pro را داشته باشند کافیه تیک گزینه Antivirus را هنگام نصب بردارند
در واقع این توضیح خود سایت Comodo در این زمینه به کاربرانش است
با تشکر از majid20 عزیز و اطلاعات خوبشون
مرسی مجید جون بابت راهنمایی..پس لطفا همون لینک ورژن رایگان رو محبت کن..مرسی..
این لینک آخرین نسخه از فایروال comodo که تازه اومده :
Comodo Firewall Pro 3.5.54375.427
اینم نسخه قدیمی ترش که امتحان خودشو پس داده :
Comodo Firewall Pro 3.0.25.378
p30 vahid
06-01-2009, 16:43
سلام من از COMODO Internet Security استفاده میکنم:20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسایت بالا به صورت انلاین امنیت سیستمو چک می کنه به من که failed داد.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
مگر نه اینکه comodo جزو بهترین فایروال هاست:21:
ممنون میشم از راهنمایی شما
قبلا در مورد چنین سایت هایی صحت شده که نتایج این تست ها بیشتر از آنکه به قدرت فایروال بستگی داشته باشد
به isp ، سیستم و موارد مشابه دیگری وابسته است
بخاطر همین برای گرفتن نتیجه در وهله اول نباید از طریق ف-ی-ل-ت-ر شکن در تست شرکت کرد
البته نسخه های جدید کمودو هم نیاز به تنظیمات بیشتری دارند
p30 vahid
06-01-2009, 20:40
اولا من از ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن استفاده نمی کنم و با ip خودم این تست ها رو انجام دادم روی چند فایروال دیگه هم از طریق این سایت ها تست هایی انجام دادم که اکثرا رو passed دادن مثلا onlinearmor zonealarm و از همه جالب تر حتی فایروال خود ویندوز
دوما میشه بگین تنظیمات comodo در چه حالت باشه بهتره که زیادی هم به همه چی گیر نده
سوما می خواستم نظر خودتونو بدونم که ایا میشه به این فایروال اطمینان نمود یا برم سراغ یه فایروال دیگه
با تشکر
ashkan22
07-01-2009, 10:58
دوستان من يه مشكلي با اين كومودو دارم واينه كه يه ليست داره بنام pending كه خيلي از نرم افزاراي دانلود شده را پاك كرده وگذاشته تو اين ليست بعلاوه خيلي چيزاي ديگه كه تو اون ليست هستش و من نمي دونم چي هستن مثل ورودياي رجستري و... گزينه چك رو هم زدم كه يكي دو تاشو sefe دونست و بقيه اش رو هم unknown حالا من مثلا مي خوام اون برنامه اي رو كه دانلودش كرده بودم رو بر گردونم حالا بايد چيكار كنم؟اصلا اگه ميشه يكي از دوستان در مورد كار با اين ليست يه آموزش و توضيحي بده
اولا من از ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن استفاده نمی کنم و با ip خودم این تست ها رو انجام دادم روی چند فایروال دیگه هم از طریق این سایت ها تست هایی انجام دادم که اکثرا رو passed دادن مثلا onlinearmor zonealarm و از همه جالب تر حتی فایروال خود ویندوز
دوما میشه بگین تنظیمات comodo در چه حالت باشه بهتره که زیادی هم به همه چی گیر نده
سوما می خواستم نظر خودتونو بدونم که ایا میشه به این فایروال اطمینان نمود یا برم سراغ یه فایروال دیگه
با تشکر
من صرفا یک مثال زدم که بگم نتیجه اینگونه تست ها به شرایط گونگون بستگی داره
ولی آنچه که مسلمه نسخه اینترنت سکیوریتی کمودو تنظیمات بیشتری نسب به نسخه های سابق می طلبه
در زمینه سوال دومت بله مسلما فایروال کمودو بسیار قدرتمنده و قابل اطمینان ...
ولی من به شخصه Outpost Pro رو بخاطر خصوصیات خاص خودش ترجیح میدم
دوستان من يه مشكلي با اين كومودو دارم واينه كه يه ليست داره بنام pending كه خيلي از نرم افزاراي دانلود شده را پاك كرده وگذاشته تو اين ليست بعلاوه خيلي چيزاي ديگه كه تو اون ليست هستش و من نمي دونم چي هستن مثل ورودياي رجستري و... گزينه چك رو هم زدم كه يكي دو تاشو sefe دونست و بقيه اش رو هم unknown حالا من مثلا مي خوام اون برنامه اي رو كه دانلودش كرده بودم رو بر گردونم حالا بايد چيكار كنم؟اصلا اگه ميشه يكي از دوستان در مورد كار با اين ليست يه آموزش و توضيحي بده
Pending List چیست ؟
وقتی برای اولین بار کمودو رو نصب میکنید ؛ کمودو اقدام به اسکن پروسه ها و برنامه های سیستم میکنه
کمودو برای اسکن یه دیتابیسی داره که براساس اون ، برنامه های مفید رو تشخیص میده
چنانچه پروسه یا برنامه ای از دید کمودو ناشناخته باشه اونو به Pending List اضافه میکنه
تا ضمن اطلاع رسانی به شما ، از شما برای تصمیم گیری نهایی نظر بخواد
اگر برنامه از دید شما مفید بود با استفاده از گزینه Move to آن را به بخش My Own Safe Files منتقل کنید
اگر برنامه از دید شما مضر باشه با استفاده از گزینه Move to آن را به بخش My Quarantined Files منتقل کنید
اگر هم برنامه مشکوکه و شما هم قادر به تصمیم گیری نهایی نیستید میتونید با استفاده از گزینه Submit
فایل مزبور رو برای کمپانی کمودو فرستاده تا آنها ضمن آنالیز آن ، نظر خود را در آخرین به روز رسانی کمودو اعلام کنند
ashkan22
12-01-2009, 12:19
يه مورد ديگه!
اين فايروال به همه چيز من گير ميده اما اونجائيكه بهش نياز دارم خبري ازش نيست! مثلا من مي خوام جلوي آپديت خودكار برنامه ها رو بگيرم ازجمله آكروبات اما يهو ديدم 100 مگابايت دانلود كرده و اين فايروال هم عين خيالش نيست!!و دريغ از يه هشدار در صورتيكه وقتي مي خوام يه فايل رو كپي كنم هي پشت سر هم اعلان و مجوز و... اعصاب خورد كن صادر ميكنه!!
حالا گذشته از اين حرفا چجوري مي تونم دستي به اين فايروال اين آكروبات رو معرفي كنم كه آپديت نشه و محدوديت حجمي اينترنت من رو بي خودي حيف و ميل نكنه آخه اصلا دليل من براي نصب فايروال جلوگيري از همين اتصالات سرخود به اينترنت و از بين رفتن ججم ترافيك adsl هستش!!
اگه مشکلت صرفا آپدیت خودکار محصولات Adobe هستش که خب نیازی به فایروال نیست و از طریق خود برنامه میشه غیرفعال کرد
برای این کار شما راه حل های زیادی دارید ( از یکی از راه حل های زیر استفاده کنید )
راه حل اول به مسیر زیر رفته و فایل Updater.api رو پاک کنید
C:\Program Files\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat\plug_ins
یا
C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\plug_ins
راه حل دوم در داخل برنامه به مسیر زیر رفته و تیک گزینه Allow Speculative Downloading in The Background را بردارید
EDIT - > Preferences -> internet
راه حل سوم پوشه زیر را پاک کرده یا نام آن را عوض کنید
C:\Program Files\Common Files\Adobe\Updater5
راه حل چهارم در پوشه نصب برنامه ( Program Files\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat ) کافیه که فایل AdobeUpdater را پاک کنید
و دهها راه حل دیگر که شاید فایروال آخرین راه حل باشه :46:
ashkan22
12-01-2009, 15:54
ممنون ولي فقط همين يكي كه نيست انواع و اقسام برنامه ها كه نميشه يكي يكي نشت همين كارائي رو كه گفتيد رو براشون انجام داد تا آپديت نكنن يكي از مهمترين وظايف فايروال فكر كنم همين باشه كه بدونيم كدوم برنامه مي خواد به اينترنت وصل شه
راستي نگفتين نميشه بصورت دستي يه برنامه رو به اين فايروال معرفي كرد كه نزاره به اينترنت وصل شه (مثل زون آلارم؟)
من به تصور اینکه مشکل شما صرفا برنامه های Adobe هستش اون راه حل ها رو ارائه دادم
اما اگه کلا با این سری پروسه ها مشکل داری باید به مسیر زیر بری
Firewall --> Advanced --> Network Security Policy --> Application Rules
حال پروسه یا برنامه موردنظر خود را انتخاب کنید ( یا باستفاده از گزینه Add اضافه کنید )
با استفاده از گزینه Edit وارد تنظیمات آن شده و تنظیمات اکشن آن را بر روی Block قرار دهید
ashkan22
13-01-2009, 11:34
بله ممنون دنبال همين بودم كه زحمت توضيحشو كشيديد
با تشكر
noisymind
30-05-2009, 17:59
مثل اينكه اين فايروال مورد بيمهري قرار گرفته! :31:
لينك آخرين نسخه رو ميشه بديد؟ هموني كه رتبش دوم شده.
ولی من به شخصه Outpost Pro رو بخاطر خصوصیات خاص خودش ترجیح میدم
مزيتهاش رو ميگين؟
مثل اينكه اين فايروال مورد بيمهري قرار گرفته! :31:
لينك آخرين نسخه رو ميشه بديد؟ هموني كه رتبش دوم شده.
مزيتهاش رو ميگين؟
سلام دوست عزیز
به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه کنید
موفق باشید :10:
سلام
یه سوال از اساتید داشتم اگه لطف کنند و جواب بدند ممنون میشم . هر چند که انگار فعلا اینجا
سوت و کور و دوستان کمتر جوابگو هستند . چندتا پست دادم تو جاهای مختلف انجمن هیچکس
نمیگه خرت ......... ... :13:
تا اونجایی که یادم زمان آقا محمد پست رو زمین نمیموند و اگر اشتباه نکنم یه مرجان نامی هم بود
که ایشون نیز خیلی دلسوزانه سوالاتو پیگیری میکردند البته از زحمات اساتیدی چون hamilton و
majid که لطف میکنند و وقت میزارن و واقعا زحمت میکشن نمیشه گذشت ولی به نظر میرسه
چند وقته که جواب سوالات گرداگرد چند محصول و موضوع بیشتر میگرده به هر حال اگه کسی
رقبت داشت جواب بده . اگه نه هم ارث بابامون که نیست . لطفی که دوستان میکنند نخواستن
هم چیزی بدهکار نیستند . در هر صورت گلی که به سر خودشون و سایت میزنن .
( ببخشید این قسمت تبدیل به یه انتقاد یا گلایه شد ) :11:
سوال : در قسمت مقایسه آنتی فایورالها اینترنت سکیوریتی comodo نسخه free مقام دوم
راکسب کرده اولا اینکه آیا فایروال این محصول هم به تنهایی این قابلیت رو دارد یا اینکه وقتی
از خود مجموعه استفاده میشه این نتیجه به دست میاد .
اگر جواب مثبت پس چرا در تست از فایروال به تنهایی استفاده نمیشه ؟
دوم اینکه آیا تا کنون آنتی ویروس همراه این فایروال محک خورده یا خیر ؟
قبلا ممنونم :10::11:
noisymind
31-05-2009, 21:58
اي بابا من هر كاري ميكنم اين سايتش ميخواد به زور نسخه فايروال + آنتي ويروسش رو قالب كنه! يعني نسخه فايروال خالي! نداره؟
hamilton
01-06-2009, 07:28
اي بابا من هر كاري ميكنم اين سايتش ميخواد به زور نسخه فايروال + آنتي ويروسش رو قالب كنه! يعني نسخه فايروال خالي! نداره؟
اشكالي نداره.اين نسخه اي كه شما اشاره كرديد طبق گفته خود سايت سازنده Comodo اين امكان را داره تا كاربر به دلخواه خودش انتخاب كنه كه آيا ميخواد آنتي ويروس هم نصب بشه يا خير.شما هم موقع نصب ميتونيد تيك گزينه مربوط به نصب آنتي ويروس و آنتي ويروس به همراه فايروال را برداريد و فقط گزينه Install the Firewall as a standalone را براي نصب انتخاب كنيد.
Hossein bandarie
02-06-2009, 00:45
ممنون ولي فقط همين يكي كه نيست انواع و اقسام برنامه ها كه نميشه يكي يكي نشت همين كارائي رو كه گفتيد رو براشون انجام داد تا آپديت نكنن يكي از مهمترين وظايف فايروال فكر كنم همين باشه كه بدونيم كدوم برنامه مي خواد به اينترنت وصل شه
راستي نگفتين نميشه بصورت دستي يه برنامه رو به اين فايروال معرفي كرد كه نزاره به اينترنت وصل شه (مثل زون آلارم؟)
به صورت دستي امكان داره . اما دوست عزيز حتما شما مجوز Trusted Application به برنامه ها داديد كه راحت آپديت ميشند .
موفق باشيد .
siavashjal
23-08-2009, 18:02
سلام دوستان
من پارسال از نسخه 3.0 فایروال کمودو استفاده می کردم تنها مشکلی که داشت این بود که وقتی از --- استفاده میکردم بعد از چند روز دیگه اصلا نمی شد از اینترنت استفاده کرد و فقط باید کمودو را uninstall می کردم.
می خوام بدونم تو این نسخه جدیدش این مشکل بر طرف شده یا همچنان مشکل وجود داره؟
taghi_ramzi
23-08-2009, 20:12
من بیشتر از 6 ماهه دارم ازش استفاده می کنم، و از وقتی نسخه ی آنتی ویروس دار 3.10 رسیده اون رو نصب کردم
هیچ مشکلی هم نداشتم باهاش.
البته از دوستام بعضیاشون مشکل دارن،در کل فایروال کاردرست ولی بد قلقیه.
redstorm88
13-09-2009, 23:11
سلام برای نسخه Internet Security Pro کرک یا سریالی اومده؟
کاراییش نسبت به outpost و online armor چطوریه؟
چون اونا از بس ازت اجازه میگیرن اعصابتو خورد میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iammahdi
14-09-2009, 10:55
برای بکاب گیری از آپدیت COMODO Internet Security چی باید کرد ؟
ممنون ...
p30 vahid
14-09-2009, 12:07
برای بکاب گیری از آپدیت COMODO Internet Security چی باید کرد ؟
ممنون ...
به قسمتی که comodo رو نصب کردید بروید واز پوشه scanners کپی بگیرید برای بازگردان هم باید از طریقsafmode اقدام کنید
iammahdi
14-09-2009, 15:59
به قسمتی که comodo رو نصب کردید بروید واز پوشه scanners کپی بگیرید برای بازگردان هم باید از طریقsafmode اقدام کنید
منظورتون همون Safmode ویندوز هست دیگه که با F8 می یاد ؟؟؟
خب حالا چرا از این طریق فایل های این پوشه رو که کپی کرده بودم دوباره توی پوشه ی scanners پیست کنم ، یعنی از همین خود ویندوز نمی شه فایل ها رو کپی پیست کرد ؟
p30 vahid
14-09-2009, 16:34
منظورتون همون Safmode ویندوز هست دیگه که با F8 می یاد ؟؟؟
خب حالا چرا از این طریق فایل های این پوشه رو که کپی کرده بودم دوباره توی پوشه ی scanners پیست کنم ، یعنی از همین خود ویندوز نمی شه فایل ها رو کپی پیست کرد ؟
بله
چون پروسس های comodo در ویندوز فعال هستند و نمیذاره فایلهای مربوط به این برنامه رو دستکاری کنید پس باید از safmode که پروسس ها غیر فعالند فایل هایی که کپی کرده اید را در ان پوشه متقل کنید
rezabanderas2000
18-09-2009, 10:28
Comodo Internet Security 3.12.111745.560
نرم افزار Comodo توي Windows SP3 نصب ميشه ؟ (توي سايتش فقط SP2 رو نوشته !)
در ضمن قسمت آنتي ويروسش خوبه يا نه ؟ به پاي آنتي ويروسهاي معتبر ميرسه ؟
taghi_ramzi
24-11-2009, 13:54
نرم افزار Comodo توي Windows SP3 نصب ميشه ؟ (توي سايتش فقط SP2 رو نوشته !)
در ضمن قسمت آنتي ويروسش خوبه يا نه ؟ به پاي آنتي ويروسهاي معتبر ميرسه ؟
بله نصب میشه. آنتی ویروسش هم قابل قبوله، ولی فکر نکنم به پای کسپر برسه.
من دو ساله از ورژنهای مختلف کمودو استفاده می کنم، تا حالا هم به هیچ مشکل حادی برنخوردم.
kasra_khan2003
01-12-2009, 23:29
سلام، من چندین سال بود که از Zone Alarm استفاده میکردم، اما اینبار گفتم که از Comodo استفاده کنم...
حالا یه مشکلی هست، حواسم نبود و حین کار، یه چیز رو Isolated انتخاب کردم، چطور اون رو عوض کنم؟
دقیق تر اگه بخوام بگم:
موردی که مارک شده، زمانی اتفاق افتاد که میخواستم داخل Chrome برم به P R O X Y Seitting و حالا تا زمانی که Defence + Security Level رو رو Disable نذارم، نمیتونم اون پنجره رو باز کنم! چاره چیه؟
این پست تکراری هست و قبلا داده بودم، اما تو اون تاپیک کسی جواب نداد!
taghi_ramzi
02-12-2009, 10:12
توی قسمت Advanced یه گزینه هست به نام Computer Security Policy که اونجا همه ی فایلهای سیستم لیست شدن
شما اونی که اشتباه تعریف کردید رو پیدا کنید و روش راست کلیک و بعد ادیت رو بزنید و تنظیماتش رو تغییر بدید.
دانلود آخرین ورژن ها از سایت comodo :
verification engine کم حجم وخوبه . کسانی که کارای بانکی میکنن حتما دانلود کنن . با firefox خیلی خوب کار میکنه.
hamedchtsz
29-06-2010, 00:13
سلام دوستان
فایر وال COMODO وقتی یه برنامه رو بلوک می کنه چطور می شه اون برنامه رو از حالت بلوک خارج کرد تا دوباره بتونه اجرا بشه؟
من وقتی نصب کردم بعد از ریستارت اشتباهی دیکشنری بابیلون رو بلوک کردم الان دیگه اجرا نمی شه و هرچی با تنظیمات برنامه ور می رم نمی تونم درستش کنم...
Dr Hannibal
29-06-2010, 12:38
سلام دوستان
فایر وال COMODO وقتی یه برنامه رو بلوک می کنه چطور می شه اون برنامه رو از حالت بلوک خارج کرد تا دوباره بتونه اجرا بشه؟
من وقتی نصب کردم بعد از ریستارت اشتباهی دیکشنری بابیلون رو بلوک کردم الان دیگه اجرا نمی شه و هرچی با تنظیمات برنامه ور می رم نمی تونم درستش کنم...
توی فایروال
define a new block app و لیست بلوک رو نگاه کنید یا درقسمت بلوک زون لیست رو ببینید و فالیل رو خارج کنید.
hamedchtsz
01-07-2010, 22:38
توی فایروال
define a new block app و لیست بلوک رو نگاه کنید یا درقسمت بلوک زون لیست رو ببینید و فالیل رو خارج کنید.
تو این لیست نیست
اصلا آدرس فایل اجرایی رو به trusted app دادم بازم نمی ذاره اجرا بشه...
Dr Hannibal
01-07-2010, 22:49
تو این لیست نیست
اصلا آدرس فایل اجرایی رو به trusted app دادم بازم نمی ذاره اجرا بشه...
هرچی بلوک کنه تو لیست میره. اگه نشد اجبارا باید برنامه comodo رو پاک کنی یک بار دیگه نصب کنی و این بار موقع اجرا قبولش کنی. ( البته توی بلوک باید باشه نمیدونم برای شما چی شده )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.