مشاهده نسخه کامل
: موقع خریدن n73 به چه نکاتی باید توجه کنم؟
تا انتخاب بهتری داشته باشم یعنی میخوام هنگ نکنه قاط نزنه منم سر کار نذاره!
دوستان منم دقيقا همين سوال رو دارم لطفا سريع جواب بدين چون تا 2 روز ديگه بايد بخرم
درضمن يه سواله مهم هم دارم: ram 2 gig رويه n73 معمولي جواب ميده يا نه ؟ من شنيدم مارك kingston جواب ميده آيا اين درسته و سرعت گوشي پايين نمياد يا هنگ نميكنه بعدا؟؟؟
با تشكر.
دوستان منم دقيقا همين سوال رو دارم لطفا سريع جواب بدين چون تا 2 روز ديگه بايد بخرم
درضمن يه سواله مهم هم دارم: ram 2 gig رويه n73 معمولي جواب ميده يا نه ؟ من شنيدم مارك kingston جواب ميده آيا اين درسته و سرعت گوشي پايين نمياد يا هنگ نميكنه بعدا؟؟؟
با تشكر.
باید ورژن گوشی 3 به بالا باشه تا رم 2 گیگ ساپورت کنه .
farzad48
21-01-2007, 10:39
اولا حواست باشه گوشي رجيستر شده باشه دوما كد *# 06# را وارد كن اين كد بايد با كد روي جعبه وپشت گوشي زير باطري يكي باشه. سوما ورژن اون 3 به بالا باشه. اگر 2.06 هم بود بد نيست بعد ميتوني به ورژن 3 آپديت كني. هندزفري استريو مشكي بايد داشته باشه. اگر هم خواستي براش رم بگيري 1 گيگ بگير من خودم رم 1 گيگ ex-byte mini sdگرفتم كه راضيم تا حالا كه هنگ نكرد. اگر خواستي بگيري با گارانتي ايراتل من قيمت گرفتم 490000 تومان بگير .
THE AMIMAN
21-01-2007, 12:17
از كجا بفهميم گوشي دسته دوم نيست؟
siavash_Skh
21-01-2007, 12:33
نوکیا N73 دو Type داره موقع خرید دقت کنید که type rm 133 بخرید چون آنتن دهی خوبتری داره
برای این کار به پشت گوشی زیر باطری نگاه کنید باید نوشته باشه :
Type rm 133
اولا حواست باشه گوشي رجيستر شده باشه دوما كد *# 06# را وارد كن اين كد بايد با كد روي جعبه وپشت گوشي زير باطري يكي باشه. سوما ورژن اون 3 به بالا باشه. اگر 2.06 هم بود بد نيست بعد ميتوني به ورژن 3 آپديت كني. هندزفري استريو مشكي بايد داشته باشه. اگر هم خواستي براش رم بگيري 1 گيگ بگير من خودم رم 1 گيگ ex-byte mini sdگرفتم كه راضيم تا حالا كه هنگ نكرد. اگر خواستي بگيري با گارانتي ايراتل من قيمت گرفتم 490000 تومان بگير .
خوب دوسته خوبم من بارها اين سوال رو كردم كه چطوري بفهمم كه ورژن گوشي 3 است و هيچكي جوابم رو نداده!!!
آخه گوشي كه اكبنده و اگه بازش كردي و تست كردي ديدي ورژن 2 هست ديگه نميتوني به اين بهانه پسش بدي و بايد حتما بخريش!!!!
تو رو خدا در مورد ورژن 3 زود راهنمائيم كنيد فردا بايد بخرم
مرسي
farzad48
21-01-2007, 13:30
تنها راهش اينه كه با فروشنده شرط كني كه اگه ورژنش بالاي 3 باشه ميخواهي اونم اگر قبول كرد شما كد *#0000#را روي گوشي وارد كن كه ورژن گوشي را نشون ميده . وگرنه هيچ راهه ديگه اي جز باشرط طرفين راهه ديگه اي نميتوني پيدا كني . حالا اگر هم ورژن 2.06 هم بود بد نيست مال خودم 2.06 است مشكلي نداره. البته اگه توي تهران هستي در جمهوري آپديت انجام ميدند.
Saman-tci
21-01-2007, 14:09
خوب دوسته خوبم من بارها اين سوال رو كردم كه چطوري بفهمم كه ورژن گوشي 3 است و هيچكي جوابم رو نداده!!!
آخه گوشي كه اكبنده و اگه بازش كردي و تست كردي ديدي ورژن 2 هست ديگه نميتوني به اين بهانه پسش بدي و بايد حتما بخريش!!!!
مرسي
سلام Raminet جان خوبی؟ چرا اینقدر نگرانی بابا؟ ببین من گوشی N73 خودمو 2 روزه پیش گرفتم ورژن (فریمور) هم 3.9 بود یعنی اخرین ورژن اگه خواستی بگو ادرس یا تلفنش جایی رو که ازش خریدم بهت بدم یا pm بده saman_2325@yahoo.com
Saman-tci
21-01-2007, 14:11
مرسي
سلام Rminet جان چرا اینفدر نگرانی بابا؟ من گوشی N73 خودمو 2 روزه پیش گرفتم ورژن (فریمور) هم 3.9 هست یعنی اخرین ورژن که تو بازاره و از طرف نوکیا معرفی شده. اگه خواستی بگو تا ادرس یا تلفنشو بهت بدم یا pm بده saman_2325@yahoo.com
ممنون از جوابها یه سوال دیگه : ورژن 3 بودنش از کجاش معلومه؟
Saman-tci
21-01-2007, 15:56
باید اینو بزنی : #0000#*
سلام Rminet جان چرا اینفدر نگرانی بابا؟ من گوشی N73 خودمو 2 روزه پیش گرفتم ورژن (فریمور) هم 3.9 هست یعنی اخرین ورژن که تو بازاره و از طرف نوکیا معرفی شده. اگه خواستی بگو تا ادرس یا تلفنشو بهت بدم یا pm بده saman_2325@yahoo.com
سامان جان ممنون ولي من اصفهان زندگي ميكنم و اگر تو اصفهان جائي رو سراغ داري بم بگو
درضمن به نظر تو و ساير دوستان اگه من با فروشنده شرط كنم كه فقط ورژن 3 ميخرم قبول ميكنه ؟؟!!
به نظر خودم زيره بار نميرن
Saman-tci
21-01-2007, 20:29
سامان جان ممنون ولي من اصفهان زندگي ميكنم و اگر تو اصفهان جائي رو سراغ داري بم بگو
درضمن به نظر تو و ساير دوستان اگه من با فروشنده شرط كنم كه فقط ورژن 3 ميخرم قبول ميكنه ؟؟!!
به نظر خودم زيره بار نميرن
سلام واست پیغام خصوصی دادم برو بخون .......
nima4001
21-01-2007, 20:51
دوست عزیز فکر کنم گارانتی مورد نظر شما "ایران تل" باشه درسته؟؟؟؟
farzad48
21-01-2007, 23:00
حق با شماست نیماجان با گارانتی اتصالات هفته پیش در تهران 640000 قیمت داده بودند. واقعا این قیمت است . چرا اینقدر تفاوت؟
با سلام
من سه هفته پیش گرفتم (( شیراز )) ورژن :
V 3.0638.0.0.1
30-10-2006
RM-133
Nokia N73 (08)
بود و فکر کنم جدیدش برای گوشی من این باشه : V 3.0649.0.0.1
اگر مغازه دار گوشی رو جدید آورده باشه حتما بالای ورژن 3 است (چون من 3 هفته پیش خردیم بالای ورژن 3 بود)
(( اگر تو انبار نداشته باش ))
كارت حافظه (mini sd) هم همراهش هست؟؟؟اگر هست حجمش چقدره (128و...)
fery joon
23-01-2007, 17:52
كارت حافظه (mini sd) هم همراهش هست؟؟؟اگر هست حجمش چقدره (128و...)
نخیر کارت همراهش نیست باید خودت بخری :rolleye:
يعني اينجا اونو دودر ميكنن اخه مال من يه 128 داخلش بود من اينو پرسيدم (پست قبلي) چون فكر مي كردم حداقل بايد يه 512 داخلش باشه
فري جان ممنون از جوابت
fery joon
23-01-2007, 20:23
يعني اينجا اونو دودر ميكنن اخه مال من يه 128 داخلش بود من اينو پرسيدم (پست قبلي) چون فكر مي كردم حداقل بايد يه 512 داخلش باشه
فري جان ممنون از جوابت
نه کلا اصلا کارت روش نیست :blink: مال همه اینجوریه حالا شاید مال شما جایزه داشته :biggrin: شایدم فروشنده گذاشته روش ولی در کل کارت روش نیست من خودم یه 512 براش گرفتم
¥ Ramin2 ¥
23-01-2007, 23:47
شاید ضمانتنامههای مختلف با هم فرق داشته باشند. یکیشون بذاره اون یکی نذاره!
N73
خرید P990 با این قیمت مساویست با پشیمانی
یکی از دوستام خریده مث چی پشیمونه. از صداش که خیلی شاکی بود
N73 بخرم يا P990 ?
n73 بخر حالشو ببر!
موقع خرید N73 چه نرم افزارهائی روش نصب هستن ؟
اونائی که دارن، از نظر اندازه خیلی بزرگ نیست ؟
مخصوصا برا خانوما !!!
fery joon
27-01-2007, 01:46
موقع خرید N73 چه نرم افزارهائی روش نصب هستن ؟
اونائی که دارن، از نظر اندازه خیلی بزرگ نیست ؟
مخصوصا برا خانوما !!!
از نظر من اندازش مشکلی نداره حالا نمیدونم سلیقه یه خانوما چجوریه ولی فکر نمیکنم واسه خانما مشکلی باشه
به نظر من خیلی خوشدسته :rolleye: من خودم تقریبا لاغرم واسه همین میتونم خودمو جایه خانما بزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واسا برم تو حس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسشو گرفتم مشکلی نداره واسه خانما هم خوشدسته خیالت راحتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر من اندازش مشکلی نداره حالا نمیدونم سلیقه یه خانوما چجوریه ولی فکر نمیکنم واسه خانما مشکلی باشه
به نظر من خیلی خوشدسته :rolleye: من خودم تقریبا لاغرم واسه همین میتونم خودمو جایه خانما بزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]واسا برم تو حس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسشو گرفتم مشکلی نداره واسه خانما هم خوشدسته خیالت راحتتتتتتت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing: چه خوب حس میگیریا .... :happy:
خب نگفتی چه برنامه هائی روش هست ؟
کمک کنید بابا .... پس فردا خطم میاد .......... گوشی نَــــــوَدارم :puke:
fery joon
27-01-2007, 01:55
:laughing: چه خوب حس میگیریا .... :happy:
خب نگفتی چه برنامه هائی روش هست ؟
کمک کنید بابا .... پس فردا خطم میاد .......... گوشی نَــــــوَدارم :puke:
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه منظورت از برنامه چیه ؟ شما بگو جه برنامه ای لازم داری
به خدا به پیر به پیغمبر گوشیه بیستیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو دوستو دشمن اعتراف میکنن که ان73 بهترینه دیگه بسه تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه منظورت از برنامه چیه ؟ شما بگو جه برنامه ای لازم داری
به خدا به پیر به پیغمبر گوشیه بیستیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینو دوستو دشمن اعتراف میکنن که ان73 بهترینه دیگه بسه تو رو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:sad: بابا چرا میزنی ؟
بچه که زدن نداره
من اصلاً برنامه نمیخوام، میخوام بدونم این سیستم عاملش به چه درد میخوره
باشه قبول خوبه، مگه من میگم بده ؟؟
میخوام مطمئن شم، بعد برم k800 بخرم .... :tongue:
fery joon
27-01-2007, 01:59
آخه هم دوربینش عالیه هم صداش عالیه هم فیلمبرداریش بیسته هم آنتن دهیش حرف نداره هم خوشگلو خوشدسته و ال سی دیش هم که بزرگه و کیفیتش عالیه هم سیمباین هستش هم ...........
دیگه از یه گوشی چی میخواین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fery joon
27-01-2007, 02:04
:sad: بابا چرا میزنی ؟
بچه که زدن نداره
من اصلاً برنامه نمیخوام، میخوام بدونم این سیستم عاملش به چه درد میخوره
باشه قبول خوبه، مگه من میگم بده ؟؟
میخوام مطمئن شم، بعد برم k800 بخرم .... :tongue:
نه بابا گردن ما از مو باریکتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی مارو نزنه ما کسیو نمیزنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب سیستم عاملش واسه این به درد میخوره که میتونی روش کلی برنامه بریزی حالا دیگه بستگی به خودت داره که چه برنامه ای لازم داشته باشی
چیکارت دارم برو کا800 بگیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من واسه خودت گفتم که جوونیتو به پای کا800 هدر ندی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه هم دوربینش عالیه هم صداش عالیه هم فیلمبرداریش بیسته هم آنتن دهیش حرف نداره هم خوشگلو خوشدسته و ال سی دیش هم که بزرگه و کیفیتش عالیه هم سیمباین هستش هم ...........
دیگه از یه گوشی چی میخواین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ok
شما کی خریدی ؟
الان قیمت چنده ؟ من فردا میرم حتماً از نزدیک میبینمش و راجع بهش میپرسم
بعد میام میگم چی شد، باسد مطمئن شم که از k800 بهتره وگرنه بعد که بخرم پشیمون میشم :sad:
فعلاً شب بخیر :santa:
fery joon
27-01-2007, 02:08
ok
شما کی خریدی ؟
الان قیمت چنده ؟ من فردا میرم حتماً از نزدیک میبینمش و راجع بهش میپرسم
بعد میام میگم چی شد، باسد مطمئن شم که از k800 بهتره وگرنه بعد که بخرم پشیمون میشم :sad:
فعلاً شب بخیر :santa:
من دو ماه پیش گرفتم 560 تومن بدون گارانتی ولی الان قیمتش پایین اومده حولو حوشه 510 تومنه
مطمئن باش از کا800 بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب خوش
من دو ماه پیش گرفتم 560 تومن بدون گارانتی ولی الان قیمتش پایین اومده حولو حوشه 510 تومنه
مطمئن باش از کا800 بهتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شب خوش
فری جون میشه بگی خودت چه نرم افزارهایی روی گوشیت داری ؟؟؟
Saman-tci
27-01-2007, 14:06
سلام قابل توجه Saragol :
Acrobat pdf - Quickoffice-Lifeblog-3Dringtone-Flash player-antivirus F-Secure
اینا برنامه های Default گوشی N73 هست لازمه یه چیزه دیگه هم بهتون بگم که تا حالا نشده انتنش از 5 تا کمتر بشه حتی جاهایی که N70 و N90 انتنشون 4 یا کمتر بود من که ازش راضیم ایشالا خدا هم ازش راضی باشه
fery joon
27-01-2007, 14:38
فری جون میشه بگی خودت چه نرم افزارهایی روی گوشیت داری ؟؟؟
فضولی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ((شوخی بود))
سلام قابل توجه Saragol :
Acrobat pdf - Quickoffice-Lifeblog-3Dringtone-Flash player-antivirus F-Secure
اینا برنامه های Default گوشی N73 هست لازمه یه چیزه دیگه هم بهتون بگم که تا حالا نشده انتنش از 5 تا کمتر بشه حتی جاهایی که N70 و N90 انتنشون 4 یا کمتر بود من که ازش راضیم ایشالا خدا هم ازش راضی باشه
ممنونم دوست عزیز از راهنمائی شما
اگه اطلاعات بیشتری راجع به بقیه نرم افزارهای کاربردی اون دارین حتماً بگید.
فضولی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ((شوخی بود))
خب آره ....
مگه چیه ؟؟ :tongue:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SeAn PaUl
27-01-2007, 23:18
N73=the best
من امروز رفتم که ببینم این n73 چیه بابا ؟؟
اصلاً با اجازه تو بازار موجود نیست ( البته با گارانتی اتصالات) اگر هم باشه 614 هزار تومن !!!
بعدشم میگن که سونی اریکسون هر چی گوشی تو بازار داره، قاچاقیه و رجیسترش به درد نمیخوره
امروز هم روزنامه نوشته بود که قطعشون میکنه
البته باید خود سیتادل بگه که این گوشی ها رو واقعاً داره یا که اینم یه شایعس !!!
بچه های انجمن سونی اریکسون کمک کنن و بگن که حقیقت داره یا نه ؟؟
در هر حال من که ریسک عمراً بکنم .... اگه از سونی اریکسون k800 نا امید شدم حتماً n73 میخرم
قابل توجه فری جون ......... ذوق کن .......... :laughing:
من امروز تو جمهوری قیمت کردم.با گارانتی نیاتل 445000 تومان.
من امروز تو جمهوری قیمت کردم.با گارانتی نیاتل 445000 تومان.
نیاتل دیگه از کجا در اومد ؟؟
به من گفتن گارانتی های غیر معتبر زیادن که آدم بعدش دستش به هیچ جا بند نیست !!!
اینم حتماً یکی از اوناس
اصلیش اتصالات، فقط اتصالات
تنها راهش اينه كه با فروشنده شرط كني كه اگه ورژنش بالاي 3 باشه ميخواهي اونم اگر قبول كرد شما كد *#0000#را روي گوشي وارد كن كه ورژن گوشي را نشون ميده . وگرنه هيچ راهه ديگه اي جز باشرط طرفين راهه ديگه اي نميتوني پيدا كني . حالا اگر هم ورژن 2.06 هم بود بد نيست مال خودم 2.06 است مشكلي نداره. البته اگه توي تهران هستي در جمهوري آپديت انجام ميدند.
اقا این کدی که دادی رو گوشی من کار نمیکنه؟
Saman-tci
29-01-2007, 12:17
اقا این کدی که دادی رو گوشی من کار نمیکنه؟
#0000#* درستش اینه
با سلام
برای خرید گوشی جائی را دراصفهان سراغ دارید بگوئید .
خوب قابل توجه saragol اولا اين قدر با fery و saman كل كل نكن ببين انتظارات تو از گوشي چيه؟! n73 اگه با ورژن 3 گيرت اومد بخر هم سرعت بالا داره و هنگ زياد نمي كنه درثاني سيستم عامل os 9.1 داره كه البته فعلا برنامه هاي زيادي واسش نيست ولي روز به روز تعداد اين نرم افزارها بالاتر ميره هرچند بازيهاي خوبي رو ميتوني واسش از اينترنت پيدا كني من خودم بازي return to mysterious island كه ماله كامپيوتر بود رو از اينترنت پيدا كردم (MB 21) كه با وجود اون گرافيك سنگيني كه داشت موفق شدم رو n73 نصبش كنم . منظورم اينه كه توانائي اجراي بازيهاي سه بعدي و سنگين رو هم داره. ضمنا از لحاظ دوربين عكاسي واقعا بي نظيره ولي بي رودربايستي بايد بگم فيلمبرداريش اصلا خوب نيست و سرعت و كيفيت پائيني داره البته بايد توجه داشت كه 15 فرم در ثانيه ميگيره و توقع زيادي نميشه ازش داشت! حالا خودت تصميم بگير كه چي بخري بهتره
SeAn PaUl
29-01-2007, 23:57
آقا سريال گوشيه من به جايه اينكه عدد هفتم و هشتمش صفر باشه رقم ششم و هفتمش صفره! يعني گوشيم اصل نيست؟(همه ي نشونه ها بر اصل بودن گوشي دلالت ميكنه غير اين يكي)
خوب قابل توجه saragol اولا اين قدر با fery و saman كل كل نكن ببين انتظارات تو از گوشي چيه؟! n73 اگه با ورژن 3 گيرت اومد بخر هم سرعت بالا داره و هنگ زياد نمي كنه درثاني سيستم عامل os 9.1 داره كه البته فعلا برنامه هاي زيادي واسش نيست ولي روز به روز تعداد اين نرم افزارها بالاتر ميره هرچند بازيهاي خوبي رو ميتوني واسش از اينترنت پيدا كني من خودم بازي return to mysterious island كه ماله كامپيوتر بود رو از اينترنت پيدا كردم (MB 21) كه با وجود اون گرافيك سنگيني كه داشت موفق شدم رو n73 نصبش كنم . منظورم اينه كه توانائي اجراي بازيهاي سه بعدي و سنگين رو هم داره. ضمنا از لحاظ دوربين عكاسي واقعا بي نظيره ولي بي رودربايستي بايد بگم فيلمبرداريش اصلا خوب نيست و سرعت و كيفيت پائيني داره البته بايد توجه داشت كه 15 فرم در ثانيه ميگيره و توقع زيادي نميشه ازش داشت! حالا خودت تصميم بگير كه چي بخري بهتره
من کل کل نمیکنم، اینجا آدم دیوونه میشه، بگذریم !!!
ممنون از راهنمائیت، اما کیفیت فیلم برداریش از k800 بهتره، اینطور که همه تایید میکنن
من اصلاً اهل بازی نیستم، تا حالا یک دونه سی دی بازیم نخریدم
اما کیفیت عکس برای من خیلی مهمتره و مهم اینکه فیلمبرداری n73 بهتره که شما میگی زیادم تعریف نداره
من نگاه کردم برای جاوا هم برنامه های زیادی هستش،
تصمیم گیری برام سخت شده خیلی ....
fery joon
30-01-2007, 01:04
من که با ان73 فیلم میگیرم خیلی خوبه با فرمت mp4 فیلمبرداری میکنه درضمن شما نباید انتظار داشته باشید مثله یه هندیکم واستون فیلم بگیره :blink: ولی با توجه به اینکه دوربینه یه گوشیه به نظرم فیلمش خیلی خوبه
#0000#* درستش اینه
بله جواب داد
v2.628
rm-133
حالا چطور به3 تبدیلش کنم؟ از پس آپگریدش که بر نیومدم
خیلی اذیت میکنه.هر وقت دوست داره قاطی میکنه.
فریجون از راهنماییهات ممنون :)
منم همچین انتظاری از دوربین یه گوشی نداشتم اونم با 15fps > من گفتم که اونو با N70 مقایسه کردم اما بگذریم....
احتمالا همین روزا میرم واسه خرید لطف کنین و یه سری راهنمایی راجع:
1)تشخیص اصلی بودن (اون موضوع رقم هفت و هشت سریال که باید صفر باشه چقدر صحت داره؟ آخه واسه گوشیهای سونیاریکسون اصل چین:puke: هم همین دو رقم صفرند؟)
۲) نظر شما راجع به خریدن بدون ضمانتش چیه؟
fery joon
30-01-2007, 02:40
فریجون از راهنماییهات ممنون :)
منم همچین انتظاری از دوربین یه گوشی نداشتم اونم با 15fps > من گفتم که اونو با N70 مقایسه کردم اما بگذریم....
احتمالا همین روزا میرم واسه خرید لطف کنین و یه سری راهنمایی راجع:
1)تشخیص اصلی بودن (اون موضوع رقم هفت و هشت سریال که باید صفر باشه چقدر صحت داره؟ آخه واسه گوشیهای سونیاریکسون اصل چین:puke: هم همین دو رقم صفرند؟)
۲) نظر شما راجع به خریدن بدون ضمانتش چیه؟
سلام عزیزم والا منم اینو شنیدم که رقم هفتم و هشتم باید صفر باشه حالا راستو دروغشو نمیدونم والا ولی گوشیه خودمو چک کردم رقم هفتم و هشتمش صفر بود
در مورد ضمانتم باید بگم من خودم بدون گارانتی خریدم راستش زورم میومد 100 تومن بیشتر بدم واسه گارانتی
این دیگه به خود آدم بستگی داره که تا چه حد ریسک پذیر باشه ولی نظر خودم اینه که در کل نمیارزه اینهمه پول واسه گارانتی بدی
ahmad1364
30-01-2007, 22:55
ورزن 3 ن73 فکر میگنی اپگریت نشدش باشه
من کل کل نمیکنم، اینجا آدم دیوونه میشه، بگذریم !!!
ممنون از راهنمائیت، اما کیفیت فیلم برداریش از k800 بهتره، اینطور که همه تایید میکنن
من اصلاً اهل بازی نیستم، تا حالا یک دونه سی دی بازیم نخریدم
اما کیفیت عکس برای من خیلی مهمتره و مهم اینکه فیلمبرداری n73 بهتره که شما میگی زیادم تعریف نداره
من نگاه کردم برای جاوا هم برنامه های زیادی هستش،
تصمیم گیری برام سخت شده خیلی ....
ببين عزيزم اگه واقعا عكس برات مهمه برو و يك k800 بگير ولي هر كس جاي تو باشه نمياد 400 تومن يا بيشتر پول بده كه فقط باش فيلمبرداري كنه!!!!!!!! تو بايد همه مزاياي گوشي رو با هم در نظر بگيري تا بعدا پشيمون نشي
درضمن لطفا ديگه برنامه هاي java رو با symbian مقايسه نكن چون بيشتر شبيه مقايسه پيكان و 206 ميمونه
هنوز كلي فرصت هست تا برنامه هاي بي نظيره os 9.1 خودشون رو نشون بدن فقط بايد صبر كرد...
ورزن 3 ن73 فکر میگنی اپگریت نشدش باشه
دوسته خوبم منظوزت چيه؟!!!
اگه منظورت ورژن 2 هست خوب بايد بگم بله هست
اگر منظورت ورژن me هست كه بايد خودت زحمت تبديلش رو بكشي
نميدونم منظورت رو متوجه شدم يا نه
pooreya_2008
31-01-2007, 22:36
ورژن 2.6 هنگ نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
ورژن 2.6 هنگ نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟
ببين عزيزم همه نوع ورژني هنگ ميكنه منم كه ورژن 3.06 دارم گاهي هنگ ميكنه حتي هنگام تماس گرفتن!!!
ولي خوب سرعتش در اين ورژن جديد كمي بالاتره و سريعتر منو ها رو باز ميكنه
pooreya_2008
02-02-2007, 17:56
الان بهترین ورژن ان73 چیه؟
Saman-tci
02-02-2007, 19:35
اخرین ورژن N73 اینه 0649/3
srfarzaneh
03-02-2007, 17:44
سلام
اقا سامان یک پیغام خصوصی دادم بخون
فرزانه
Saman-tci
04-02-2007, 09:28
سلام
اقا سامان یک پیغام خصوصی دادم بخون
فرزانه
منم جوابتونو دادم بخون
SeAn PaUl
04-02-2007, 15:34
اينجا بخون بخونه؟؟؟ پست مفيد يادتون رفتندونه؟
srfarzaneh
05-02-2007, 17:27
سلام
من نظرم اینه که اصلا به فکر نوع گارانتی نباشید فقط مطمئن بشید که شماره سریال جعبه با پشت گوشی و توی نرم افزار گوشی (همون کد معروف #06#*) یکی باشه
کلا گارانتی توی ایران به هیچ دردی نمی خوره
¥ Ramin2 ¥
07-02-2007, 06:06
سیاوشجان یک پیغام خصوصی بهت دادم بخونش! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرین ورژن N73 اینه 0649/3
آخرین ورژن 9/3 هستش !!!
Saman-tci
07-02-2007, 10:13
آخرین ورژن 9/3 هستش !!!
پست پایین رو به دقت بخون...
Saman-tci
07-02-2007, 10:18
آخرین ورژن 9/3 هستش !!!
نه عزیزم اخرین ورژن همونی که نوشتم یعنی 3.649 از اینجا هم میتونی ببینی وارد لینک زیر بشو و کد 0527009 (این کد تمام گوشیهای N73 است ) وارد کن و Go رو بزن اخرین ورژنی که نوکیا برای این گوشی داده رومیتونی ببینی اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SeAn PaUl
08-02-2007, 23:08
نه عزیزم اخرین ورژن همونی که نوشتم یعنی 3.649 از اینجا هم میتونی ببینی وارد لینک زیر بشو و کد 0527009 (این کد تمام گوشیهای N73 است ) وارد کن و Go رو بزن اخرین ورژنی که نوکیا برای این گوشی داده رومیتونی ببینی اینم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موافقيممممممممممم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.