مشاهده نسخه کامل
: Warhammer 40,000: Dawn of War - Dark Crusade
the_god_of_3dsmax
19-01-2007, 19:54
امروز رفتم dawn of war dark crusade رو خریدم . یارو فرو شندهه گفت این بازی خداست و کلی تعریف کرد .
اما وقتی بازی رو خواستم instal کنم حالم گرفته شد (بد جور) بازی رو که نریخت وقتی زدم cd بیاد بیرون شاهکار جناب فراسو رو مشاهده کردم (COMBO FARASOO) یه خش که چه عرض کنم ... ترک...به عمق 2.3 سانتی وسط CD ظاهر شده بود.منم فراسوی عزبز و باز کردم و توی سطل آشغال قرار دادم (با کمال احترام )
حالا اگه می دونه این بازیه چه جوریاست یه توضیحی بده ببینم عرضش داره دوباره بخرمش (البت با یه DRIVE E SONY)
به همه ایرانیان هم توصیه می کنم از خرید هر گونه اجناس ایرانی جدا ( جدا E جدا) خود داری کنند.
kkain-blood
20-01-2007, 01:21
این بازی نسخه جدیدdown of warاگه با بازیهای استراتژیک حال میکنی بگیرش من که از این سبک(استراتژیک) اصلا خوشم نمیاد!
سلام
من عاشق بازی هایه استراتژیکم البته از نوع تاریخیش واسه همین این یکی رو نگرفتم ولی تعریفش روزیاد شنیدم میگن سبک استراتژیک رو متحول کرده و دیگه نیاز به سورس برایه ساختن آدم نداری و نمیخواد چوب و غذا و این چیزا جمع کنی میتونی تویه گیم اسپات اطالاعات بیشتری پیدا کنی
Inkareeeeeeeeee
20-01-2007, 21:55
امروز رفتم dawn of war dark crusade رو خریدم . یارو فرو شندهه گفت این بازی خداست و کلی تعریف کرد .
اما وقتی بازی رو خواستم instal کنم حالم گرفته شد (بد جور) بازی رو که نریخت وقتی زدم cd بیاد بیرون شاهکار جناب فراسو رو مشاهده کردم (COMBO FARASOO) یه خش که چه عرض کنم ... ترک...به عمق 2.3 سانتی وسط CD ظاهر شده بود.منم فراسوی عزبز و باز کردم و توی سطل آشغال قرار دادم (با کمال احترام )
حالا اگه می دونه این بازیه چه جوریاست یه توضیحی بده ببینم عرضش داره دوباره بخرمش (البت با یه DRIVE E SONY)
به همه ایرانیان هم توصیه می کنم از خرید هر گونه اجناس ایرانی جدا ( جدا E جدا) خود داری کنند.
دوست من اين بازي رو من ارژينالشو دارم و دارم بازي ميكنم
سبك بازي يه چيزي شبيه به ژنرالز هستش يعني شما احتياج به پايگاه و پادگان و ... از اين چيزها داري و شما ميتوني البته بستگي به نوع نيرويي كه انتخاب ميكني سبك بازيت عوض ميشه يعني شما انواع و اقسام ژنرالهاي مختلف رو داري از انسان گرفته تا روبوت . موجودات قورباغه اي شكل و ... بايد پايگاه اصلي دشمن رو بزني و براي جمع كردن كرديت بايد يسري جاهاي مشخص رو بگيري و دفاع كني .... شامل چندين منطقه مختلف جنگي ميشه كه گاهي شما حمله ميكني و پايگاه ميسازي و گاهي هم بهت حمله ميكنن و بايد دفاع كني ... جالبيش اينه كه تموم چيزهايي كه ساختي مانند پايگاهها و ساختمونها توي اون قسمتي كه فتح كردي ميمونه بجز سربازهات و وقتي دشمن به اون قسمت حمله ميكنه كه شما قبلا" فتحش كردي شما فقط بايد سرباز يا نيروي جنگي بسازي ...
اگر اين بازي رو خريدي آپديتش نكن چون تراينرها رو ورژن آپديت شده كار نميكنه ... اگه ميخواي نرمال بازي كني كه آپديت كن
اگه مشكلي راجع به بازي داري تا اونجايي كه بتونم كنكت ميكنم ... 2 تا ورژنهاي قبليش رو هم دارم كه ميتونم كمكت كنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Inkareeeeeeeeee
20-01-2007, 21:58
سلام
من عاشق بازی هایه استراتژیکم البته از نوع تاریخیش واسه همین این یکی رو نگرفتم ولی تعریفش روزیاد شنیدم میگن سبک استراتژیک رو متحول کرده و دیگه نیاز به سورس برایه ساختن آدم نداری و نمیخواد چوب و غذا و این چیزا جمع کنی میتونی تویه گیم اسپات اطالاعات بیشتری پیدا کنی
كي گفته كه شما احتياج به سورس نداري تو اين بازي ؟؟؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما احتياج به برق و كرديت داري تا بتوني تانكي ساختموني چيزي بسازي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the_god_of_3dsmax
20-01-2007, 23:52
پس چيز جديد خاصي نداره . يارو يه جوري تعريف مي كرد فكر كردم آخرشه . وقتي رفتم game spot يه ذره اميد وار شدم فكر كردم يه چيز جديديه . از رو عكساش. فكر كردم مثلا مي توني مشخصات آدم هاتو درست كني يا يه چيزي تو اين مايه ها . حالا بگزريم . راستش من جنرال هاي جديد و ندارم يعني يكشو خريدم خراب بود ديگه كلا بي خيالش شدم (100سال پيش) . حالا مي گي برم جنرال رو بخرم يا برم دو باره اين. بخرم
:blush: :biggrin: (يا هر دو شو )
راستس war جديد چه جورياست ؟؟؟
Inkareeeeeeeeee
21-01-2007, 01:40
پس چيز جديد خاصي نداره . يارو يه جوري تعريف مي كرد فكر كردم آخرشه . وقتي رفتم game spot يه ذره اميد وار شدم فكر كردم يه چيز جديديه . از رو عكساش. فكر كردم مثلا مي توني مشخصات آدم هاتو درست كني يا يه چيزي تو اين مايه ها . حالا بگزريم . راستش من جنرال هاي جديد و ندارم يعني يكشو خريدم خراب بود ديگه كلا بي خيالش شدم (100سال پيش) . حالا مي گي برم جنرال رو بخرم يا برم دو باره اين. بخرم
:blush: :biggrin: (يا هر دو شو )
راستس war جديد چه جورياست ؟؟؟
راستش اگه كارت گرافيكت بالا هستش متوني 1 ماه ديگه صبر كني تا ژنرالز 3 بيادش ...
من از اين "دارك كراسيد " خيلي خوشم اومدش ... بهر حال كه سليقه هاباهم فرق داره
the_god_of_3dsmax
23-02-2007, 13:45
سلام
خريدمش خداست.
يه سوال كسي مي دونه وقتي كه lan بازيش مي كنيم چه جوري مي تونيم همه گروه ها بشيم ديونه شدم فقط مي زاره tau و اون گروه آشغاله بشيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Inkareeeeeeeeee
24-02-2007, 04:37
سلام
خريدمش خداست.
يه سوال كسي مي دونه وقتي كه lan بازيش مي كنيم چه جوري مي تونيم همه گروه ها بشيم ديونه شدم فقط مي زاره tau و اون گروه آشغاله بشيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درود بر شما دوست گرامي ...
منكه گفتم بازيش جالبه ... فكر ميكنم كه هيچ كدوم از گروهها از نظر جذابيت به پاي نكرونها نرسند ... در مورد انتخاب گروهها توي بازي شبكه داخلي هم چون از كرك شده استفاده نميكنم چيزي نميدونم ولي توي ارژينالش كه وقتي گزينه مولتي پلير رو انتخاب ميكني يه سريال ميخوادش كه بتوني از تمامي گروهها استفاده كني ، اين سريال با سريال اينستاليشن يكي نيستش ، اگه بتوني اين سريال رو گير بياري كه ميتوني گروههاي بيشتري رو انتخاب كني [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا منم خونه فامیلمون یکم بازی کردم خداییش حرف نداره مخصوصا اون گروهی که فرماندهشون شاخ داره اسمش یادم نیست
Inkareeeeeeeeee
25-02-2007, 02:37
آقا منم خونه فامیلمون یکم بازی کردم خداییش حرف نداره مخصوصا اون گروهی که فرماندهشون شاخ داره اسمش یادم نیست
راستش يه چن تا از گروهها فرماندشون يه چي تو مايه هاي شاخ رو سرشون هس ، نميدونم كدومشونو ميگي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه این یکی شاخ خیلی گنده تابلویی داشت اون کارگرشون هم که براشون چیز میساخت یه چیزی به کمرش بسته بودن مثل تیرکمون انگار مجبورش کرده بودن کار کنه
the_god_of_3dsmax
25-02-2007, 17:46
only space marine
smallman
02-03-2007, 11:38
اگه ميشه اين كرك اش را براي من بگذاريد
Inkareeeeeeeeee
03-03-2007, 22:46
اگه ميشه اين كرك اش را براي من بگذاريد
منظورت تراينرهاشه ؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
smallman
16-05-2007, 19:55
اره
همونو بگذاز
Inkareeeeeeeeee
17-05-2007, 02:45
اره
همونو بگذاز
یه نگاه بنداز ببین ورژن بازیت چنده ؟! ... روی آپدیت جدیدش تراینرها کار نمیکنه .
من میخوام campain بازی کنم ولی نمیدونم کدوم گروها انتخاب کنم قبلا تو skirmish با همشون بازی کرده بودم ولی به نظر من TAU EMPIRE از همشون قوی تر بوده چون قبل از اینکه دشمن بتونه نزدیک بشه از همون فاصله دور سوراخ سوراخ میشدن... نظر شما ها چیه ؟
Inkareeeeeeeeee
17-05-2007, 13:20
من میخوام campain بازی کنم ولی نمیدونم کدوم گروها انتخاب کنم قبلا تو skirmish با همشون بازی کرده بودم ولی به نظر من TAU EMPIRE از همشون قوی تر بوده چون قبل از اینکه دشمن بتونه نزدیک بشه از همون فاصله دور سوراخ سوراخ میشدن... نظر شما ها چیه ؟
من بیشتر با نکرونها حال میکنم چون میتونن ببین تاورها تله پورت بشن و خیلی هم دیرتر از بین میرن و وقتی هم از بین میرن یه بار دیگه بهم میچسبن و از جاشون بلند میشن ... فرماندشونم بنظرم باحالتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
the_god_of_3dsmax
28-05-2007, 12:39
hanooz kasi rahi soragh nadare ke beshe in bazi ro ba lan ke bazi mikoni hame gorooh ha beshi ????
Inkareeeeeeeeee
28-05-2007, 14:25
hanooz kasi rahi soragh nadare ke beshe in bazi ro ba lan ke bazi mikoni hame gorooh ha beshi ????
فکر میکنم که وقتی آنلاین بازیو رجیستر میکنی ، سایت بعد از اینکه از ارژینال بودن بازی مطمئن شدش یه سریال میده که با وارد کردن اون میتونی همه گروهها رو بر داری .
the_god_of_3dsmax
28-05-2007, 16:44
فکر میکنم که وقتی آنلاین بازیو رجیستر میکنی ، سایت بعد از اینکه از ارژینال بودن بازی مطمئن شدش یه سریال میده که با وارد کردن اون میتونی همه گروهها رو بر داری .
yani vaghty instalesh mikonam bayad be internet vasl basham???
Inkareeeeeeeeee
28-05-2007, 19:01
yani vaghty instalesh mikonam bayad be internet vasl basham???
ببین دوست من وقتی که شما بازیو اینستال میکنی و سریالشو میدی باید بری و رجیسترش کنی و برات یه کد یا سریال دیگه میفرستند که وقتی برای اولین بار میخوای شبکه ای بازی کنی اون کد رو ازت میخوادش که اگه بدی برات همه گروهها در دسترست قرار میگیره ، من یک بار بیشتر بازیو اینستال نکردم و باید نگاه کنم ببینم اون کد رو باید از سایتش بخری یا اینکه مجانی برات میفرستند !!! من چون بازی رو آنلاین از سایتش خریدم یه کارت کوچولو همراهش بود که اون کد رو داشتش .
the_god_of_3dsmax
28-05-2007, 19:34
ببین دوست من وقتی که شما بازیو اینستال میکنی و سریالشو میدی باید بری و رجیسترش کنی و برات یه کد یا سریال دیگه میفرستند که وقتی برای اولین بار میخوای شبکه ای بازی کنی اون کد رو ازت میخوادش که اگه بدی برات همه گروهها در دسترست قرار میگیره ، من یک بار بیشتر بازیو اینستال نکردم و باید نگاه کنم ببینم اون کد رو باید از سایتش بخری یا اینکه مجانی برات میفرستند !!! من چون بازی رو آنلاین از سایتش خریدم یه کارت کوچولو همراهش بود که اون کد رو داشتش .
ooo az sitesh bazi ro chand kharidi????
bazi oon var 60 70 $
Inkareeeeeeeeee
29-05-2007, 15:36
ooo az sitesh bazi ro chand kharidi????
bazi oon var 60 70 $
بله ... با پول پستش یه 65 دلاری شدش ... راستش من طاقت ندارم که صبر کنم شیش ماه بعدش کرک شده ش رو برام از ایران بفرستند ... اما واقعا" بازی باحالیه .
اخه این یکی شاخ خیلی گنده تابلویی داشت اون کارگرشون هم که براشون چیز میساخت یه چیزی به کمرش بسته بودن مثل تیرکمون انگار مجبورش کرده بودن کار کنه
fekr konam manzoresh chose:27::21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.