ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار با KDevelop (برای ++C)

shahab_sh
19-01-2007, 17:43
سلام،
من یه چندماهیه که دارم c++ کار میکنم و الان دارم کتاب جعفرنژاد قمی رو میخونم. اول تو محیط ویندوز و با C++ builder کار میکردم ولی الان که اومدم تو خط لینوکس میخوام در محیط لینوکس برنامه نویسی کنم نسخه ای هم که دارم suse 10.2 هست. تا اونجایی که میدونم برنامه KDevelop یه کامپایلر برای c/c++ هست.
چند روز پیش اومدم با این برنامه کار کنم ولی نتونستم. :sad: وقتی که new project رو میزنیم یه لیست میاد که ازمون میخواد نوع project رو مشخص کنیم. اول اینکه کدوم گزینه رو من باید انتخاب کنم؟ حالا من یکی از اون hello world ها رو انتخاب کردم و متن برنامه ای که نوشته بود (برای همون hello world) اینجوری بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی اصلا ازش سر در نمیارم.;) من وقتی میخوام تو ویندوز همین برنامه hello world رو بنویسم اینجوری مینویسم (مثل همون چیزی که تو کتاب جعفرنژاد قمی هست):

ولی وقتی این رو توی KDevelop مینویسم هزارتا ارور میده.
اگه میشه لطفا یه راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم؟ البته من همین مشکل رو اول تو انجمن تکنوتاکس مطرح کردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هنوز مشکل پابرجاست.;)
با تشکر...شهاب.:)

rootnt
19-01-2007, 19:35
تا اونجایی که میدونم برنامه KDevelop یه کامپایلر برای c/c++ هست
تا اونجایی هم که من می دونم kdevelop کامپایلر نیست
کامپایلرش gcc و g++ هستش

shahab_sh
19-01-2007, 22:01
گیر نده دیگه!:biggrin: بالاخره باهاش کامپایل که میشه کرد:blush:

rootnt
20-01-2007, 08:51
اون آدرس در سایت تکنوتاکس رو هم دیدم
به نظر من شما اگر خیلی علاقه دارید با kdevelop کار کنید
کدهاتون رو توی اون بنویسید و بعد سیو کنید و بعد با gcc کامپیایل و غیره کنید (اینم یه راهیه دیگه)
ولی به نظر من هم کار با همون ادیتور های متنی خیلی بهتره
مثلاْ gedit هم همونطور که شما گفتید کدها رو بصورت رنگی نشون می ده

Bayazee
20-01-2007, 11:52

سلام
اگر این کد رو بنویسید معلومه که اجرا نمی شه ! کد هایی که تو کتابهای معمول هست اکثرا برای ویندوز و اونم برای کامپایلر های خاص نوشته شده ! و برای اجرا در لینوکس به تغییرات جزئی و حتی کلی نیاز دارند ! برای مثل اصلا لینوکس فایل و ماژولی به اسم conio.h نداره ! و بجاش از curses استفاده می کنه که خیلی قوی تر و آسون تر هست و امکانات بسیار بیشتری داره . پس تابع getch هم کار نخواهد کرد ....
مثالی هم که خود نرم افزار نوشته خیلی آسون هست و سختی خاصی نداره . زود از روش رد نشید سعی کنید هر قسمت رو بخونید و ببینید منظورش چیه . کمی وقت و حوصله داشته باشید حله .....

shahab_sh
20-01-2007, 19:58
اون آدرس در سایت تکنوتاکس رو هم دیدم
به نظر من شما اگر خیلی علاقه دارید با kdevelop کار کنید
کدهاتون رو توی اون بنویسید و بعد سیو کنید و بعد با gcc کامپیایل و غیره کنید (اینم یه راهیه دیگه)
ولی به نظر من هم کار با همون ادیتور های متنی خیلی بهتره
مثلاْ gedit هم همونطور که شما گفتید کدها رو بصورت رنگی نشون می ده

خیلی ممنون. درسته اینم راهه خوبیه:happy:

سلام
اگر این کد رو بنویسید معلومه که اجرا نمی شه ! کد هایی که تو کتابهای معمول هست اکثرا برای ویندوز و اونم برای کامپایلر های خاص نوشته شده ! و برای اجرا در لینوکس به تغییرات جزئی و حتی کلی نیاز دارند ! برای مثل اصلا لینوکس فایل و ماژولی به اسم conio.h نداره ! و بجاش از curses استفاده می کنه که خیلی قوی تر و آسون تر هست و امکانات بسیار بیشتری داره . پس تابع getch هم کار نخواهد کرد ....سعی کنید هر قسمت رو بخونید و ببینید منظورش چیه . کمی وقت و حوصله داشته باشید حله .....

خوب این تغییرات جزئی و کلی رو از کجا باید یاد بگیرم؟ مثلا مقاله ای هست که نوشته باشه بجای conio.h باید از curses استفاده کنم و...؟ بطور کلی مقاله و یا کتابی هست که تفاوتهای برنامه نویسی c++ رو در ویندوز و لینوکس توضیح داده باشه؟

m a j r i x
20-01-2007, 22:16
خوب این تغییرات جزئی و کلی رو از کجا باید یاد بگیرم؟ مثلا مقاله ای هست که نوشته باشه بجای conio.h باید از curses استفاده کنم و...؟ بطور کلی مقاله و یا کتابی هست که تفاوتهای برنامه نویسی c++ رو در ویندوز و لینوکس توضیح داده باشه؟

سلام
خود همین برنامه کلی مستندات خودش داره
برای خوندنش کافبه
K menu/application/development/documention
تفاوتش کم مشخص شما توی سیستم عامل دیگه دارید کار میکنید

shahab_sh
30-01-2007, 00:19
دوباره سلام:rolleye:
متاسفانه من هنوز مشکلم حل نشده:sad: یکی از مهمترین دلایلی که من اومدم سراغ لینوکس برای پیشرفت در برنامه نویسیم بود چون خیلی شنیده بودم که میگن لینوکس بهشت برنامه نویسان است ولی متاسفانه تو این یک ماهی که دارم با لینوکس کار میکنم هنوز برنامه hello world! رو نتونستم کامپایل و اجرا کنم:ohno: :biggrin:
آیا مقاله ی فارسی در مورد برنامه نویسی به زبان ++C در لینوکس موجود هست؟ شما خودتون از کجا یاد گرفتید؟ منبعتون فارسی بود یا انگلیسی؟ خلاصش اینکه... آقا ما اگه بخوام تو لینوکس با ++C برنامه بنویسیم باید چه کسی رو زیارت کنیم;)
پیشاپیش از جواب خوب و مفیدی که قراره بدید تشکر میکنم!:biggrin:
قربان شما...شهاب:blush:

Bayazee
30-01-2007, 03:41
سلام
دقیقا ! لینوکس بهش برنامه نویس ها هست ! همین نتونستن هاست که اول برنامه نویست می کنه بعد بهشتو بهت می ده !! پس نا امید نباش و ادامه بده ! همه و بدون استثنا همه هم مثل تو و حتی خیلی سخت تر ! از این ورو اونور یاد گرفتن ! بیشتر از منابع اینترنتی و انگلیسی کمک بگیر . خیلی زیاد هستش ! گوگل یادت نره ! یک کتاب خوب پیدا کن و بخون . برای مثال من تو اولین جستجوی گوگل اینو پیدا کردم !
کمی دنبالش باشی حله !

shahab_sh
30-01-2007, 14:10
دستتون درد نکنه:happy: الان خودمم گشتم یه چندتا سایت دیگه هم پیدا کردم ولی از اونجایی که انگلیسی رو فقط در حد مکالمات روزمره بلدم احتیاج به یه دیکشنری هم دارم که اصطلاحات کامپیوتر رو هم داشته باشه. آیا دیکشنری خوبی رو برای این منظور میشناسید؟ البته برای نصب دیکشنری هم لازمه که اول این مشکلم حل بشه: (پست شماره 434)

با تشکر فراوان...شهاب :blush:

shahab_sh
01-02-2007, 22:07
بالاخره تونستم یه چندتا از برنامه هایی که قبلا نوشته بودم رو با کمی تغییر تو لینوکس اجرا کنم :cool: ولی یه مشکلی دارم اونم اینه که نمیدونم بجای دستور gotoxy() از چه دستوری باید استفاده کنم. تو گوگل سرچ کردم و دستور wmove() رو پیدا کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم. خیلی ممنون اگه یه توضیحی درموردش بدید و یا اینکه دستور بهتری برای این منظور هست یا نه؟ از کجا میتونم یه توضیح نسبتا کاملی درمورد curses.h و دستوراتش پیدا کنم؟

یه مشکل دیگه ای هم که هست توی دیباگ کردن برنامه توی Kdevelop اگه یه دستوری داشته باشیم مثل:
cin >> str;
وقتی به این دستور میرسه صبر میکنه تا ما یک رشته (یا عدد یا هرچیز دیگه ای) رو وارد کنیم و بعد بره سراغ دستورات بعدی ولی هیچ جایی نداره که بخوایم رشته (یا عدد) رو وارد کنیم!;) چیکار باید بکنم؟

از همگی بابت کمکهایی که میکنید و وقتی که میگذارید ممنونم :thumbsup: :blush:

Bayazee
02-02-2007, 01:11

shahab_sh
03-02-2007, 15:25
ایول!:happy: خیلی کامل هست البته هنوز همش رو نخوندم ولی همین امروز فردا تمومش میکنم.:)
اگه راجع به اون مشکلی که تو دیباگ کردن داشتم هم کمک کنید که دیگه عالی میشه:blush: