ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سی دی لایو لینوکس live

chista
19-01-2007, 02:17
سلام دوستان من تازه میخواهم کار با کینوکس رو شروع کنم استادم سی دی لایو فدورا کور 5 رو پیشنهاد کرد ولی نمیتونم پیدا منم دوستان اصلا سی دی لایو فدورا 5 وجود داره یا نه؟

Bayazee
19-01-2007, 17:33
بطور رسمی لایو ورژن ۶ چند روز پیش ارائه شد . این سری سیدی های لایو که از رو فدورا درست می شه کار نرم افزار کادایسچی (Kadischi) هستش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amgh_12
19-01-2007, 20:23
به نظرم parsix رو هم امتحان کن چون حداقلش این هست که فارسی اینم لینکش:

chista
20-01-2007, 12:50
بطور رسمی لایو ورژن ۶ چند روز پیش ارائه شد . این سری سیدی های لایو که از رو فدورا درست می شه کار نرم افزار کادایسچی (Kadischi) هستش :

دوستان گرامی ممنون از شما من نمیتونم ایها رو دانلود کنم آخه من دایال آپ دارم دوستان جایی رو سراغ ندارین که بشه اینترنتی سفارش داد؟

Bayazee
20-01-2007, 13:37
سلام
چون این توزیع نوپا هست و احتمالا دارای اشکالاتی ! و تازه وارد بازار شده شاید کمتر کسی داشته باشه ! ولی دنبالش باشی یا بخوای می تونی پیداش کنی . همونطور که دوستان هم گفتند می تونی از سیدی ها و دیویدی های دیگه که تست شده و با سابقه بیشتری هستند استفاده کنی ...
ابونتو ، پارسیکس ، و ....
راستی خود این توزیع تا جایی که من می دونم امکان ارسال رو نداره ...

m a j r i x
20-01-2007, 22:03
دوستان گرامی ممنون از شما من نمیتونم ایها رو دانلود کنم آخه من دایال آپ دارم دوستان جایی رو سراغ ندارین که بشه اینترنتی سفارش داد؟

h_starboy
22-01-2007, 20:32
سلام عرض ميكنم
اقا يه live cd مثل fedora core6 ولي kde ميشه واسم بزاريد
ممنون ميشم

Bayazee
22-01-2007, 22:03
من از کوبونتو استفاده می کردم و راضی بودم .
الان مدتی هست از پاردیوس که یک توزیع خیلی خوب و گم نام ترکیه ای هست استفاده می کنم . هردو از کی دی ای استفاده می کنند .

neghab_lxl
19-04-2009, 21:15
سلام من می خوام با لینوکس کار کنم تا حالا هم کار نکردم چی پیشنهاد میکنید ؟

sudotux
20-04-2009, 00:39
سلام من می خوام با لینوکس کار کنم تا حالا هم کار نکردم چی پیشنهاد میکنید ؟

اگر در انجمن جستجو کنید این سوال بارها مطرح شده. به عنوان مثال این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید.

شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])