مشاهده نسخه کامل
: سی دی لایو لینوکس live
سلام دوستان من تازه میخواهم کار با کینوکس رو شروع کنم استادم سی دی لایو فدورا کور 5 رو پیشنهاد کرد ولی نمیتونم پیدا منم دوستان اصلا سی دی لایو فدورا 5 وجود داره یا نه؟
بطور رسمی لایو ورژن ۶ چند روز پیش ارائه شد . این سری سیدی های لایو که از رو فدورا درست می شه کار نرم افزار کادایسچی (Kadischi) هستش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم parsix رو هم امتحان کن چون حداقلش این هست که فارسی اینم لینکش:
بطور رسمی لایو ورژن ۶ چند روز پیش ارائه شد . این سری سیدی های لایو که از رو فدورا درست می شه کار نرم افزار کادایسچی (Kadischi) هستش :
دوستان گرامی ممنون از شما من نمیتونم ایها رو دانلود کنم آخه من دایال آپ دارم دوستان جایی رو سراغ ندارین که بشه اینترنتی سفارش داد؟
سلام
چون این توزیع نوپا هست و احتمالا دارای اشکالاتی ! و تازه وارد بازار شده شاید کمتر کسی داشته باشه ! ولی دنبالش باشی یا بخوای می تونی پیداش کنی . همونطور که دوستان هم گفتند می تونی از سیدی ها و دیویدی های دیگه که تست شده و با سابقه بیشتری هستند استفاده کنی ...
ابونتو ، پارسیکس ، و ....
راستی خود این توزیع تا جایی که من می دونم امکان ارسال رو نداره ...
m a j r i x
20-01-2007, 22:03
دوستان گرامی ممنون از شما من نمیتونم ایها رو دانلود کنم آخه من دایال آپ دارم دوستان جایی رو سراغ ندارین که بشه اینترنتی سفارش داد؟
h_starboy
22-01-2007, 20:32
سلام عرض ميكنم
اقا يه live cd مثل fedora core6 ولي kde ميشه واسم بزاريد
ممنون ميشم
من از کوبونتو استفاده می کردم و راضی بودم .
الان مدتی هست از پاردیوس که یک توزیع خیلی خوب و گم نام ترکیه ای هست استفاده می کنم . هردو از کی دی ای استفاده می کنند .
neghab_lxl
19-04-2009, 21:15
سلام من می خوام با لینوکس کار کنم تا حالا هم کار نکردم چی پیشنهاد میکنید ؟
سلام من می خوام با لینوکس کار کنم تا حالا هم کار نکردم چی پیشنهاد میکنید ؟
اگر در انجمن جستجو کنید این سوال بارها مطرح شده. به عنوان مثال این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید.
شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.