مشاهده نسخه کامل
: مشکل جدید در مورد خرید گوشی
reza2pars
18-01-2007, 01:09
جدیدآ و بعد از ممنوع شدن واردات گوشی واینکه گوشی ها باید در مخابرات ثبت بشن،گوشی های قاچاق وارد بازار شدند که با یک کد تقلبی برای مدت محدودی کار میکنند و بعد از طرف مخابرات مسدود میشن حالا ما با این مشکل جدید چه کنیم و اساسآ راهی برای شناختن این گوشی ها وجود داره یا نه؟
منم همين سوال رو دارم كسي جوابش رو نداره؟!!!!!!!!!
siavash_Skh
19-01-2007, 00:54
از صحت اين موضوع خبري ندارم
ولي در هر صورت سعي كنيد فقط رجيستر اصلي بخريد
مي تونيد به فروشنده بگيد كه فقط با شرط يكسان بودن سريال گوشي (#06#*) و كارتون اون رو مي خري
در ضمن اگه گوشي رو با گارانتي اصلي بخريد از اين لحاظ مطمئن است
يه نگاه به اين پست بندازيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza2pars
20-01-2007, 00:53
از لحاظ سریال مشکلی نداره وسریال با گوشی همخوانی داره ولی چون تولیست مخابرات ثبت نشده بعد ازمدتی دیگه خط نمیده.
فکر کنم خود مخابرات رجیستر میکنه
Farbod_h
20-01-2007, 02:52
من خودم یه گوشی رجیستر دستی دارم
هیج کاری نمی تونن بکنن
یه غلطی کردن توش موندن
reza2pars
20-01-2007, 15:15
فکر کنم خود مخابرات رجیستر میکنه
يه كم بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم. يعني گوشي رو خودمون ببريم مخابرات تا رجيستر بشه؟
از لحاظ سریال مشکلی نداره وسریال با گوشی همخوانی داره ولی چون تولیست مخابرات ثبت نشده بعد ازمدتی دیگه خط نمیده.
ببین دوست عزیز
اشتباه میکنی
اگه شماره سریالی که با 06 میبینی با شماره سریال کارتن و یا شماره سریال پشت باظری یکی باشه، یعنی گوشیت رجیستر شدس
گوشی های قاچاق برای اینکه بشه باهاش کار کرد باید شماره سریال یه گوشیه دیگه رو روش بزارن که در این صورت شماره سریال هاش با هم یکی نیستن
اونا رو هم میشه برد مخابرات و رجیستر کرد( به این معنی که مخابرات اجازه استفاده از گوشی با شماره سریال مذکور رو بده. یعنی شماره سریال اصلی گوشی)
ali_power42
22-01-2007, 11:10
ببین دوست عزیز
اشتباه میکنی
اگه شماره سریالی که با 06 میبینی با شماره سریال کارتن و یا شماره سریال پشت باظری یکی باشه، یعنی گوشیت رجیستر شدس
گوشی های قاچاق برای اینکه بشه باهاش کار کرد باید شماره سریال یه گوشیه دیگه رو روش بزارن که در این صورت شماره سریال هاش با هم یکی نیستن
اونا رو هم میشه برد مخابرات و رجیستر کرد( به این معنی که مخابرات اجازه استفاده از گوشی با شماره سریال مذکور رو بده. یعنی شماره سریال اصلی گوشی)
دقیقا تایید میشه
وقتی هر 3شماره سریال گوشی با هم یکی بودن این یعنی اینکه گوشی دست نخورده هست ولی ممکنه register نشده باشه اما بعد از اینکه سیم کارت رو انداختی و دیدی که داره کار هم میکنه دیگه 100% مطمئن باش که این گوشی توسط خود مخابرات register شده و هیچ گونه مشکلی نخواهد داشت و تا ابد هم کار میکنه
از خرید گوشی سریال دستی هم خودداری کنید حالا کاری ندارم به اینکه مخابرات جلوش رو بگیره یا نه بلکه بخاطر اینکه گوشی از همون اول توسط اقایون به اصطلاح متخصص دستکاری شده و مشکلات خودش رو بعدا نشون میده
مثل هنگ کردن های بی علت و ..............
reza2pars
22-01-2007, 12:35
نظر شما درست ولي ببينيد وقتي يه گوشي مثلا شركت نوكيا توليد ميكنه شماره سريال گوشي و باطري و كارتن يكيه حالا اين گوشي مياد دبي و بعد به صورت قاچاق وارد ايران ميشه بدون اينكه تو مخابرات ثبت بشه وبعد هم تو بازار هم فروخته ميشه اين موضوع چه جورياست؟(حالا يا من از مرحله پرتم يا ... نميدونم)
Mehdi_Full
22-01-2007, 22:50
نظر شما درست ولي ببينيد وقتي يه گوشي مثلا شركت نوكيا توليد ميكنه شماره سريال گوشي و باطري و كارتن يكيه حالا اين گوشي مياد دبي و بعد به صورت قاچاق وارد ايران ميشه بدون اينكه تو مخابرات ثبت بشه وبعد هم تو بازار هم فروخته ميشه اين موضوع چه جورياست؟(حالا يا من از مرحله پرتم يا ... نميدونم)
رضا جان مطمئن ترین راهش اینکه گوشی رو به شرط فلش بگیری و اگه میخوای واقعا از رجیسترش مطمئن بشی اونو فلش کنی که در این صورت اگه شماره تو مخابرات ثبت شده باشه بازم کار میکنه:)
reza2pars
23-01-2007, 01:12
اگه سیم کارت روی گوشی کار کنه معنیش اینه که گوشی رجیستر شدست یا میتونه بعد از مدتی از کار بیفته؟
ali_power42
23-01-2007, 02:33
سلام
خوب برای همین بود که گفتم باید سیم کارت بزاری توش و ببینی تو شبکه register میشه یا نه
اگه هر 3 تا سریال یکی بود ولی بعد از گذاشتن سیم دیدی تو سبکه register نمیشه یعنی قاچاقه و اینطوری نیست که یک مدت کار کنه و بعد از کار بیفته( از همون اول کار نمیکنه)
اما در مورد گوشیهایی که بصورت تقلبی هستن گوشی فعلا کار میکنه حتی اگه سریالهاش مثل هم نباشن ولی طبق گفته مخابرات از چند وقت دیگه که معلوم نیست کی باشه دیگه این گوشیها کار نمیکنن(چون هنوز مخابرات در این زمینه اقدامی نکرده)
hamed.black
20-02-2007, 13:57
سلام من یه گوشی سونی اریکسون 6.7 ماهه پیش خریدم ولی الا میبینم که از این imei عوض شده هاست حالا میخوام سریالشو برگردونم به ماله خودش میخواستم ببینم اگه این کارو بکنم اونوقت چجوری باید رجیسترش کنم یا اینکه خودش رجیستر میشه
RedDragon
20-02-2007, 18:22
در صورتی آنتن میده که شماره سریال گوشی تو مخابرت ثبت بشه
اگه قاچاقی بیاد اونوقت خط نمیده و سریال داخل گوشیو با یک گوشی از کار افتاد چنج میکنند(پس یکی نمیشه)
یعنی اگه یکی بود حتماً توسط مخابرات ثبت شده
من تو یکی از تاپیکا خوندم که نوشته بود جدیداً لیبل پشت گوشیو هم میتونن عوض کنند(کپی کنند)
آیا درسته؟؟
بعدم نوشته بود تنها راه فهمیدنشم فلش کردنه
اخبار شبانگاهی کانال 3 گفت ولی من یادم نمیاد متاسفم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.