ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : "ياهو"، "چت روم"هاي ياهو مسنجر را كه‌ توسط كاربران ايجاد مي‌شد تعطيل كرد

Saeed_TnT
25-06-2005, 20:16
شركت "ياهو" تمامي "چت روم" يا اتاقهاي گفتگوي خدمات "مسنجر" خود را كه توسط كاربران ايجاد شده بودند، به علت نگراني از سوء‌استفاده جنسي از كودكان، در سرتاسر جهان تعطيل كرد.

به گزارش خبرگزاري رويترز، شركت "ياهو" كه هم‌اكنون وب سايت اصلي آن پر بازديدكننده ترين سايت اينترنتي در جهان محسوب مي‌شود، تمامي چت رومهاي ايجاد شده توسط كاربران را مسدود كرده و امكان ايجاد چت رومهاي جديد توسط كاربران را نيز از بين برده‌است.

"ماري اوساكو" سخنگوي شركت "ياهو" اعلام كرد آن دسته از چت رومهايي كه خود شركت "ياهو" آنها را ايجاد كرده‌است، همچنان فعال باقي خواهند ماند.

وي افزود شركت "ياهو" سوء استفاده از اينترنت براي دستيابي به اهداف غير قانوني را محكوم مي‌كند و بستن چت رومهاي "ياهو مسنجر" نيز به همين دليل صورت گرفته‌است.

ماه گذشته بسياري از شركتهاي تجاري بزرگ جهان كه در چت رومهاي "ياهو" محصولات خود را تبليغ مي‌كنند، قرارداد نمايش تبليغاتشان در خدمات اينترنتي "ياهو" را لغو كرده و علت آن را نمايش اين تبليغات در چت رومهايي كه در آنها از كودكان سوء استفاده مي‌شود، ذكر كرده‌بودند.

شركت "ياهو" هنوز اعلام نكرده كه آيا مسدود كردن چت رومهاي "ياهو مسنجر" تصميمي موقتي است و يا اينكه در آينده نيز همچنان پا برجا خواهد بود.

Roozedidar
25-06-2005, 21:23
جالبه سعيد جان
الآن تست كردم ديدم بله همه تعطيل گر چه بودم به درد ما نمي خورد و كاري بهش نداشتيم. اما خبر جالبي بود ممنون عزيز... :)

mahan
25-06-2005, 21:25
جدي جدي
كلي از بر و بچ بيكار ميشن كه ... عجب قدمي داره خدائي
:P

Ali_k
26-06-2005, 03:51
عجب قدمي داره خدائي
ماهان جان منظورت ياروس ديكه :wink: قدمشم كه تالا بد بوده
فكر كنم بيشتر از همه الان مخابرات و مجلس خوشالند كه قبلن ميخواستند رومارو ----- كنند :lol: :?

scream
26-06-2005, 15:42
فكر نكنم به اين دليل باشه
بيش از نيمي از اعتبار ياهو بسته به اين رومهاش هست
مگر اينكه (البته بعيد به نظر ميرسه) بي خيال كسب درامد بيشتر شده باشه :!: :!: :!:

Meisam
26-06-2005, 16:52
سلام ... خیلی جالب بود
از توی لینک دونی سایت به این مطلب لینک دادم تا ملت متوجه بشند که این رومهای یاهو چی شده :mrgreen:
ممنون

Beelzebub
26-06-2005, 17:19
من که خیلی حال کردم

Mehdi_Best
26-06-2005, 17:30
من كه سالي يك بار هم به رومها سر نمي زنم اما كار جالبي نكردند!

MaFia
26-06-2005, 17:53
به نظر من كه خيلي خوب شد
همش فحش و ... بود :wink:
چت روم هاي سايت ها اينجوري شلوغ ميشن

KhalijefarS
27-06-2005, 00:03
خوب شد .... :lol:

jahannamy
27-06-2005, 02:47
پسسسسسسسسسس چه بهتر !!!!
شوخي كرده پي فردا گندش درمياد كه ايران ------ كرده :mrgreen:

mahan
27-06-2005, 18:49
متاسفانه كار ما شده اينجا پاك كردن و ويرايش شايعه و حرفهاي نامربوط سياسي
هر موضوعي كه ميشه از اين به بعد ما همين مشكل رو داريم
ديگه بهونه هم دست همه اومده هر چي بشه ميگن به فلاني مربوط ميشه
شوخي يه روز 2 روز نميشه كه ادامش داد براي سايت دردسر درست ميشه
اين هزار بار
w9
پست شما هم حذف شد

W9
29-06-2005, 02:33
قربون شکل ماهت من هم که گفتم این یک شایعه است . گفتم بگم بچها هم یکم بخندن ولی باز هم چشم هر چی شما گفتید .معذرت می خوام . :roll: باي

manvato_haji
12-07-2005, 15:55
خوب شد. خوب شد

حالا بايد انجمن ها كارشونو شروع كنن

marmoolakesoorati
12-07-2005, 16:02
شماها که همتون فکر ميکنين که کاربر حرفه اي هستين بعيده بابا رومها ----- شدن همينو بس!!!!!!!!!!!

farhad resalati
12-07-2005, 16:16
همون میگم یه چند وقته انجمن های متفرقه گاهی تو اوت میزنه :mrgreen: این خبر رو که من 3 هفته پیش شنیدم ت چند روز پیش فقط روم های محلی بسته بود و رومهای خود یاهوو باز بود که پر از ایرانی بود و .......

j0ck3r
21-07-2005, 12:20
جالبه روم لزبين و ادالت رو ----- نكردند فقط يوزر رومها ----- شده آقاي ادعا

babreboot
31-08-2007, 18:22
علت بسته شدن روم ها و باز شدن انها
سلام همه نگران هستند ولي من يکي از عضو ياهو هستم وميتونم بگم موقتي هست ولي بابت رابت جنسي هست ميخواند ازمايش کنند
به گفته ي جرج انسلتان خبرنامه ميگويد علت ان رابط جنسي و سوء استفاده است ولي من به همه ي شما قول شرف ميدم باز ميشه وقتشم ميگم تا چند ماه باز ميشه هر کي ميخواد بدون چند ماه پي ام بده چون خصوصيه