مشاهده نسخه کامل
: نظر دادن و تجربه ها در مورد گارانتیهای مختلف موبایل
Farshadd
17-01-2007, 11:51
در مورد گارانتی موبایل خود و مشکلاتی که دارن یا خوبی هایی که دارن وخدماتی که دادن یا ندادن نظر بدید و تجربه هاتون رو بیان کنید تا دوستان استفاده کنن
امید وارم مثل همیشه همکاری کنید
قبالا از همکاری همتون متشکرم
ShahabSAMSUNG
17-01-2007, 13:09
در مورد گارانتی موبایل خود و مشکلاتی که دارن یا خوبی هایی که دارن وخدماتی که دادن یا ندادن نظر بدید و تجربه هاتون رو بیان کنید تا دوستان استفاده کنن
بی شک پارس قائم، یا به قول بچه ها "شرکت معظم پارس قائم" یکی از بهترین شرکت هاست و عالی خدمات میده. من برای یه سوال جزیی (که نمی دونستم گوشی من مورد داره یا همه اینطور هستند) رفتم اونجا. قسمت سمت چپ مخصوص تحویل دادن گوشی هایی بود که قبلاً داده بودی و حالا درستش کرده بودن. قسمت سمت راست برای عنوان کردن مشکلات و تحویل گوشی به نمایندگی بود.
اول که وارد میشدی، یه دستگاه بود که باید شماره می گرفتی. سه تا هم باجه بود که شماره ها رو اعلام می کرد. البته خیلی هم خلوت بود. غیر از من فقط 2 نفر دیگه اونجا بودن و فوری شماره من رو صدا کرد.
بعدش سوالم رو از خانوم خوش برخوردی که اونجا بود، پرسیدم و گوشی رو دادم. با متخصصشون مطرح کرد و جواب من رو داد. یه کاتالوگ هم بهم داد.
کاش یه عکس از اونجا می گرفتم و الان اینجا می گذاشتم. لذت بردم از اینگونه خدمات دهی به مشتری.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.