ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مي خواستم بدونم كه چه طوري مي تونيم بفهميم كه موقع خرید گوشی sonyericsson گوشی سریال اصلي است ؟

sabasistem_co
17-01-2007, 11:36
مي خواستم بدونم كه چه طوري مي تونيم بفهميم كه موقع خرید گوشی sony ericsson گوشی سریال اصلي است ؟
براي موبايل W810 و K750

لطفا مرا را هنمايي كنيد

kamalj99
17-01-2007, 11:44
خوب شما گوشی رو روشن کنید و این کد رو بنویسید #06#* بهد چند تا شماره نشون میده ببین این شماره ها با خود کارتون گوشی تکی هست یا نه

M E T A L
17-01-2007, 11:47
اینجا حتما میتونی گیر بیاری:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی اگه حال نداری:
اول تو گوشی بنویس #06#* یا: ستاره مربع صفر 6 مربع.
ی شماره به اسم imei بهت میده اونو با پشت باطری و پشت جعبه گوشی مقایسه کن اگه یکی بودن رجیستره.
یا همون سریالش درسته.

sabasistem_co
17-01-2007, 12:18
ايول بابا
دم همتون گرم
دستتون درد نكنه
با تشكر

babak-online
17-01-2007, 12:47
ضمنا علاوه بر Imei یاید به S/n (سریال نامبر) هم توجه کنید که خیلی از افراد به سریال نامبر توجه نمی کنند.

sabasistem_co
17-01-2007, 12:57
ممنونم از راهنمايي

ولي مي شه يه مقدار بيشتر در مورد سريال نامبر توضيح دهيد

كه ما بايد سريال نامبر را از كجا ببنيم و سريالش بايد با چي مطابقت داشته باشه

و چه طوري مي تونيم بفهميم كه سريال نامبرش درست است و هيچ مشكلي نداره

با تشكر باز هم خيلي ممنونم

babak-online
21-01-2007, 22:43
سریال نامبر هم در پشت گوشی (معمولا زیر باطری) و هم در روی جعبه قرار دارد که باید این دو با هم تطابق داشته باشند.

lovelydream
24-01-2007, 02:46
سلام
من Imei رو چک کردم درست بود
ولی پشت گوشی هر چی گشتم گزینه یs/n:xxxxx پیدا نکردم.سریال باتری با چعبه نمی خوند.حکمش چی هست حاج آقا

آذرخش
24-01-2007, 03:07
سریال باتری با چعبه نمی خوند :blink:
قرار نیست سریال باتری با جعبه بخونه، باید باتری رو در بیارید و سریال گوشی رو چک کنید باید با سریال روی جعبه و IMEI یکی باشه.

babak-online
24-01-2007, 22:47
ببینید سریال نامبر و Imei دو چیز متفاوت هستند.
Imei: کدی است که به وسیله آن گوشی در مخابرات ثبت (رجیستر) و به اپراتور شناسانده می شود.
S/n: کدی است که بر روی تمام وسایل (از چیپس و پفک گرفته تا ماشین و موبایل و ...) وجود دارد که هر رقم آن مشخصات جنس را بیان می کند.
این از این.

ضمنا سریال نامبر باطری مهم نیست، مهم سریال نامبر گوشی است که در زیر محلی که باتری در گوشی قرار دارد بر روی لیبلی در بالاترین قسمت لیبل نوشته شده است که باید با سریال نامبر جعبه یکی باشد. یکی نبودن این دو به این معناست که جعبه برای گوشی شما نیست و اگر هم Imei ها برابر بود ولی سریال نه یعنی بر روی جعبه شما با زیرکی تمام لیبلی جدید زده اند!
پس مراقب سریال نامبر باشید.

من دیروز نزدیک بود با یکی از مغازه دارهای بی سواد ولی پر ادعای پاساژ علاالدین سر همین سریال نامبر دعوا کنم.!!