مشاهده نسخه کامل
: چند سوال مهم از n73
اگر دوستان محبت كنند جواب بدن ممنون ميشم:
1) ميگن n73 كه ميخري اگه ورژنش 3 باشه اشكالاته قبليش رو نداره و سرعتش هم بالاتره آيا اين درسته و ديگه احتياجي به آپديت كردن نيست؟ يعني لازم نيست به me تبديلش كنم؟
2) حالا از كجا بفهمم كه n73 كه ميخرم ورژن 3 است؟ اخه اكبنده و فروشنده نميذاره كه ورژن گوشي رو چك كنم؟
3) دوستان حالا اگه ورژن گوشي 3 بود شما توصيه ميكنيد كه بازم به ورژن me آپديتش كنم يا نه؟
متشكرم.:blush:
siavash_Skh
16-01-2007, 13:31
اگر دوستان محبت كنند جواب بدن ممنون ميشم:
1) ميگن n73 كه ميخري اگه ورژنش 3 باشه اشكالاته قبليش رو نداره و سرعتش هم بالاتره آيا اين درسته و ديگه احتياجي به آپديت كردن نيست؟ يعني لازم نيست به me تبديلش كنم؟
2) حالا از كجا بفهمم كه n73 كه ميخرم ورژن 3 است؟ اخه اكبنده و فروشنده نميذاره كه ورژن گوشي رو چك كنم؟
3) دوستان حالا اگه ورژن گوشي 3 بود شما توصيه ميكنيد كه بازم به ورژن me آپديتش كنم يا نه؟
متشكرم.:blush:
سلام
دوست عزیز سوالت رو باید اینجا مطرح می کردی نیازی به زدن تاپیک جدید نبود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله این گفته درسته که اگه ورژن N73 سه باشه بیشتر مشکلاتش حل می شه
ولی نیازی نیست حتما شما ورژن 3 رو تهیه کنی بلکه اگه گوشی رو خریدی و ورژن اون 2 بود می تونی همون رو به 3 Ugrade کنی برای توضیحات بیشتر به تاپیک زیر یه سری بزن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه فقط یرای بهینه سازی نرم افزاری گوشی می خوای به ME تبدیلش کنی نیازی به این کار نیست چون N73 با فریم ور ورژن 3 خودش به اندازه کافی و در حد ME بهینه است
موفق باشید ;)
سياوش جان شما كه محبت كردي و جواب دادي حداقل كامل جواب ميدادي سواله 2 برام از همه مهمتر بود !!!!!!!
fery joon
16-01-2007, 22:44
سياوش جان شما كه محبت كردي و جواب دادي حداقل كامل جواب ميدادي سواله 2 برام از همه مهمتر بود !!!!!!!
ببین بابولیه بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو به اونش کار نداشته باش برو بگیر اگه 3 بود که فبها اگرم 2 بود خودت آپدیتش کن خیلی آسونه منم 2 بود خودم آپدیتش کردم :rolleye:
siavash_Skh
16-01-2007, 22:58
رامین جان اگه بلد بودم می گفتم
فکر نکنم بدون روشن کردن بشه فهمید چون یه چیزه نرم افزاریه
ali_saeedi
18-01-2007, 14:13
rasti bacheha kasi hast ke betoone n80 ro ba n73 moghayese kone
ali_saeedi
18-01-2007, 14:15
:rolleye: kasi een javab nemide
:rolleye: kasi een javab nemide
سوال شما ربطي به topic نداره
دوستان شرمنده كه اين تاپيك رو دوباره بالا اوردم باور كنيد چون فردا ميخوام گوشي بخرم به اين اطلاعات نياز دارم:
ببينيد من شنيدم كه n73 اگه نقره اي باشه يا فونت عربي داشته باشه ورژنش 3 است آيا اين درسته؟
درضمن دوستان تبديل كردن به ورژن me معايبي نداره؟يعني ميگن بعضي برنامه ها روش ديگه اجرا نميشه!!!
و در نهايت اينكه اگه فرضا گوشيم ورژن 2 بود ارزش اپديت به me رو داره يا به ريسكش نميارزه؟؟؟
از همكاريتوم ممنونم.
SeAn PaUl
23-01-2007, 14:32
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)
Saman-tci
23-01-2007, 14:37
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)
مراحل نصبی که انجام میدی رو دقیق بگو.....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.