ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند سوال مهم از n73

RAMINET
16-01-2007, 13:12
اگر دوستان محبت كنند جواب بدن ممنون ميشم:
1) ميگن n73 كه ميخري اگه ورژنش 3 باشه اشكالاته قبليش رو نداره و سرعتش هم بالاتره آيا اين درسته و ديگه احتياجي به آپديت كردن نيست؟ يعني لازم نيست به me تبديلش كنم؟
2) حالا از كجا بفهمم كه n73 كه ميخرم ورژن 3 است؟ اخه اكبنده و فروشنده نميذاره كه ورژن گوشي رو چك كنم؟
3) دوستان حالا اگه ورژن گوشي 3 بود شما توصيه ميكنيد كه بازم به ورژن me آپديتش كنم يا نه؟
متشكرم.:blush:

siavash_Skh
16-01-2007, 13:31
اگر دوستان محبت كنند جواب بدن ممنون ميشم:
1) ميگن n73 كه ميخري اگه ورژنش 3 باشه اشكالاته قبليش رو نداره و سرعتش هم بالاتره آيا اين درسته و ديگه احتياجي به آپديت كردن نيست؟ يعني لازم نيست به me تبديلش كنم؟
2) حالا از كجا بفهمم كه n73 كه ميخرم ورژن 3 است؟ اخه اكبنده و فروشنده نميذاره كه ورژن گوشي رو چك كنم؟
3) دوستان حالا اگه ورژن گوشي 3 بود شما توصيه ميكنيد كه بازم به ورژن me آپديتش كنم يا نه؟
متشكرم.:blush:

سلام

دوست عزیز سوالت رو باید اینجا مطرح می کردی نیازی به زدن تاپیک جدید نبود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بله این گفته درسته که اگه ورژن N73 سه باشه بیشتر مشکلاتش حل می شه
ولی نیازی نیست حتما شما ورژن 3 رو تهیه کنی بلکه اگه گوشی رو خریدی و ورژن اون 2 بود می تونی همون رو به 3 Ugrade کنی برای توضیحات بیشتر به تاپیک زیر یه سری بزن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه فقط یرای بهینه سازی نرم افزاری گوشی می خوای به ME تبدیلش کنی نیازی به این کار نیست چون N73 با فریم ور ورژن 3 خودش به اندازه کافی و در حد ME بهینه است

موفق باشید ;)

RAMINET
16-01-2007, 21:25
سياوش جان شما كه محبت كردي و جواب دادي حداقل كامل جواب ميدادي سواله 2 برام از همه مهمتر بود !!!!!!!

fery joon
16-01-2007, 22:44
سياوش جان شما كه محبت كردي و جواب دادي حداقل كامل جواب ميدادي سواله 2 برام از همه مهمتر بود !!!!!!!

ببین بابولیه بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو به اونش کار نداشته باش برو بگیر اگه 3 بود که فبها اگرم 2 بود خودت آپدیتش کن خیلی آسونه منم 2 بود خودم آپدیتش کردم :rolleye:

siavash_Skh
16-01-2007, 22:58
رامین جان اگه بلد بودم می گفتم

فکر نکنم بدون روشن کردن بشه فهمید چون یه چیزه نرم افزاریه

ali_saeedi
18-01-2007, 14:13
rasti bacheha kasi hast ke betoone n80 ro ba n73 moghayese kone

ali_saeedi
18-01-2007, 14:15
:rolleye: kasi een javab nemide

RAMINET
18-01-2007, 23:45
:rolleye: kasi een javab nemide

سوال شما ربطي به topic نداره

RAMINET
21-01-2007, 13:37
دوستان شرمنده كه اين تاپيك رو دوباره بالا اوردم باور كنيد چون فردا ميخوام گوشي بخرم به اين اطلاعات نياز دارم:
ببينيد من شنيدم كه n73 اگه نقره اي باشه يا فونت عربي داشته باشه ورژنش 3 است آيا اين درسته؟
درضمن دوستان تبديل كردن به ورژن me معايبي نداره؟يعني ميگن بعضي برنامه ها روش ديگه اجرا نميشه!!!
و در نهايت اينكه اگه فرضا گوشيم ورژن 2 بود ارزش اپديت به me رو داره يا به ريسكش نميارزه؟؟؟
از همكاريتوم ممنونم.

SeAn PaUl
23-01-2007, 14:32
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)

Saman-tci
23-01-2007, 14:37
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)

مراحل نصبی که انجام میدی رو دقیق بگو.....