مشاهده نسخه کامل
: چند سوال از N73
اگر دوستان محبت كنند جواب بدن ممنون ميشم:
1) ميگن n73 كه ميخري اگه ورژنش 3 باشه اشكالاته قبليش رو نداره و سرعتش هم بالاتره آيا اين درسته و ديگه احتياجي به آپديت كردن نيست؟ يعني لازم نيست به me تبديلش كنم؟
2) حالا از كجا بفهمم كه n73 كه ميخرم ورژن 3 است؟ اخه اكبنده و فروشنده نميذاره كه ورژن گوشي رو چك كنم؟
3) دوستان حالا اگه ورژن گوشي 3 بود شما توصيه ميكنيد كه بازم به ورژن me آپديتش كنم يا نه؟
متشكرم.:blush:
M O H S E N
16-01-2007, 19:47
یعنی چی آکبنده ؟
این حق شما است که اول گوشی رو تست کنید و بعدا بخریدش..
ali_power42
18-01-2007, 02:22
سلام
اگه منظورت از me همون music edition هست با update نمیشه این کارو کرد و احتیاج به برنامه های مخصوص و مهارت داره که هر کسی نمیتونه این کارو بکنه ولی دستور العملشو به فارسی دیدم
ولی خود عمل update کار راحتی هست و خودت هم میتونی انجام بدی نگرانی نداره
هر فروشگاهی وقتی فروش قطعی شد وظیفه دارد شماره سریال را چک کند
اگر نکند حتما کلاهبردار است و میخواهد گوشی را بیندازد.
نه دوستان منظورم اينه كه اگه تستش كردم وديدم ورژنش 2 بود فروشنده زيره بار نميره و ميگه چون باز كردي بايد همينو بخري ميگين من چه كار كنم؟!!!!!!!!!!!
دوست عزیز همه گوشی های ان73 دارای ورژن 2 هستند (آن هایی که در بازارند) اگه می خوای 3 باشه یا باید آپدیت
کنی یا منتظر بمونی تا با ورژن 3 بیاد من خودم ورژن 2.06 رو دارم که از ورژن 2 بهتر است
ali_power42
19-01-2007, 01:35
یکی از دوستان من هم n73 داره که اول version اون .../2
بود که بعد از update به .../3
تغییر کرد و خودت به راحتی میتونی از طریق کامپیوترت و همین اینترنت معمولی (dial up) اپدیت کنی.
اما تبدیل n73 معمولی به music یکم دردسر داره ولی اپدیت کردنش مثل اب خوردنه
در ضمن فروشنده های ما حتی از مشخصات کامل n73 هم اطلاع ندارن چه برسه به اینکه بدونن version اون چنده فقط بلدن بفروشن همینو بس
خوب دوستان من يه جا تو اصفهان پيدا كردم كه ميگه n73 رو به ورژن me تبديل ميكنه و 12000 تومن ميگيره به نظر شما بدم به اون اينكارو بكنه يا اينكه ريسكه و درست نيست به كسي اعتماد كرد؟
در ضمن من خودم از dial up استفاده ميكنم و حوصله ندارم 4 ساعت براي آپديت كردن گوشي وقت بزارم ضمن اينكه اينكار احتمالا مهارت هم مبخواد كه من ندارم
اگر راهنمائيم كنيد ممنون ميشم.
farzad48
21-01-2007, 00:29
اگر ضمانت میکنه بده آپدیت بکنه برای بار اول خودت آپدیت نکن که خیلی ریسکه
absorb3000
22-01-2007, 00:49
برين يه سوني اريكسون w810 بگيرين حالشو ببرين
Saman-tci
22-01-2007, 09:10
برين يه سوني اريكسون w810 بگيرين حالشو ببرين
برو تو محله خودتون بازی کنه بچه جان
mostafaeshghi
22-01-2007, 17:18
برو تو محله خودتون بازی کنه بچه جان
:laughing: :biggrin: :laughing: :laughing: :biggrin: :happy: :laughing: :tongue:
خیلی قشنگ جواب دادی. خیلی خیلی حال کردم.:laughing:
Saman-tci
22-01-2007, 20:04
:laughing: :biggrin: :laughing: :laughing: :biggrin: :happy: :laughing: :tongue:
خیلی قشنگ جواب دادی. خیلی خیلی حال کردم.:laughing:
مخلصیم اقا خوبی؟ این داداشمو خدا زده که رفته سونی اریکسون گرفته .....
چه خبر داش مصطفی؟ کجایی کم پیدایی...
SeAn PaUl
23-01-2007, 14:27
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)
Saman-tci
23-01-2007, 14:40
آقا من هرچي تم روي گوشي ميزارم نصب نميشه كمك ميخوام.... مرسي(فرمتشون sis هست)(گوشيم N73 هست)
مراحل نصبی که انجام میدی رو دقیق بگو.....
SeAn PaUl
24-01-2007, 22:20
مراحل نصبی که انجام میدی رو دقیق بگو.....
اول تم رو منتقل ميكنم توي گوشي. بعد به اين مسير ميرم: tools_file manager_data و بعد وقتي ميرم روي تم و instal رو ميزنم اين اخطار رو ميده: Installtion of this theme is not supported . در حالي كه اين تمها مخصوص N73 هستند...
عزيزم برو تو سايته Zedge.net و تمهاي مناسب رو انتخاب كن اون تمها كه ريختي مناسب نيستن
Saman-tci
25-01-2007, 11:14
اول تم رو منتقل ميكنم توي گوشي. بعد به اين مسير ميرم: tools_file manager_data و بعد وقتي ميرم روي تم و instal رو ميزنم اين اخطار رو ميده: Installtion of this theme is not supported . در حالي كه اين تمها مخصوص N73 هستند...
باید توی other بریزی
SeAn PaUl
25-01-2007, 13:55
باید توی other بریزی
وقتي تمهاي مناسب رو ميريزم اين اخطار رو ميده:
cartifical may not be vailed is expired is phones data setting may be inccorect
SeAn PaUl
25-01-2007, 13:58
وقتي تمهاي مناسب رو ميريزم اين اخطار رو ميده:
cartifical may not be vailed is expired is phones data setting may be inccorect
سلام دوستان
من میخوام یه گوشی بخرم که فعلا نظرم روی N73 هست ولی هرچی نمونه فیلمبرداری این گوشی رو دیدم (3-4 تا) کیفیتش به نظرم حتی پایین تر از N70 بود فیلم ها معمولا تار و توی رنگ هم تموج دارن .... میخواستم بدونم تا چه حد این موضوع درسته؟
ممنون میشم اگه تجربیات خودتون رو بگین
fery joon
29-01-2007, 15:03
سلام دوستان
من میخوام یه گوشی بخرم که فعلا نظرم روی N73 هست ولی هرچی نمونه فیلمبرداری این گوشی رو دیدم (3-4 تا) کیفیتش به نظرم حتی پایین تر از N70 بود فیلم ها معمولا تار و توی رنگ هم تموج دارن .... میخواستم بدونم تا چه حد این موضوع درسته؟
من با گوشیم خیلی فیلم گرفتم و کیفیت خیلی خوبی داره فرمتش mp4 هستش شاید اون کسی که نمونه فیلمشو دیدی گوشیش یه مشکلی داشته
سلام دوستان
من قبلا" n70 داشتم
اما حقیقتا" n73 از همه لحاظ بهتر هست
حتما" اون گوشیه تنظیم نبوده
سلام به همه دوستان
آیا برای جدا کردن کابل از گوشی باید مراحل خاصی انجام داد؟
سلام
fery joon
29-01-2007, 18:34
سلام
منظورت چیه دوست عزیز :rolleye:
منظورم این است که
به عنوان مثال وقتی که میخواهیم دستگاه کارت خوان(card reader) از کامپيوتر جدا کنیم اول آنرا eject میکنیم
سلام
مثلا"وقثی میخواهیم card reader از comجدا کنیم اول ejectمیکنیم. آیا کابل هم همین جور هست؟
مراحل خاصي نداره اول ram رو در بيار بعد هم كابل
سلام دوستان
من با گوشیم خیلی فیلم گرفتم و کیفیت خیلی خوبی داره فرمتش mp4 هستش شاید اون کسی که نمونه فیلمشو دیدی گوشیش یه مشکلی داشته
خوب منبع من review سایت gsmarena بود ولی فیلم های دیگه ای هم روی google دیدم حدود دو سه تا از اون ور با فیلمهای n70 روی کامپیوترم مقایسه میکردم چنگی به دل نمیزد توی همون سایت gsmarena هم گفته بود که کیفیت فیلمبرداریش در حد و اندازه دوربینی که واسهش گذاشتن نیست
:blink:
fery joon
30-01-2007, 00:59
منظورم این است که
به عنوان مثال وقتی که میخواهیم دستگاه کارت خوان(card reader) از کامپيوتر جدا کنیم اول آنرا eject میکنیم
اگه منظورت جداکردن کابل از خود گوشی هستش که نه هیچ مراحلی نداره فقط باید جداش کنی همین
اگه منظورت جداکردن کابل از خود گوشی هستش که نه هیچ مراحلی نداره فقط باید جداش کنی همین
سلام فری جون
دقیقا"منظورم همین بود
محبت کردی
سلام
چرا وقتیکه میخواهیم با n73عکس بگیریم, قبل از عکس گرفتن چند بار فلاش میزنه؟
fery joon
03-02-2007, 17:45
سلام
چرا وقتیکه میخواهیم با n73عکس بگیریم, قبل از عکس گرفتن چند بار فلاش میزنه؟
واسه اینه که اونجا نور مناسب نیست و نور فلاش لازمه بعد قبل از اینکه عکس بگیره فلاش میزنه تا در بهترین حالت اوتوفوکوس کنه
واسه اینه که اونجا نور مناسب نیست و نور فلاش لازمه بعد قبل از اینکه عکس بگیره فلاش میزنه تا در بهترین حالت اوتوفوکوس کنه
سلام فری جون
بابا ای ول تو اطلاعاتت toopppppppppppeh
این شده بود برا من یه سئوال
یه سئوات دیگه:
چرا وقتی دکمه ای که برا عکس گرفتن هست برای چند لحظه نگه میداریم بعدش یه صدایی میده و اون کادر داخل صفحه سبز میشه؟
و چرا بعضی وقتها پس از فشار دادن آن دکمه کادر داخل صفحه قرمز میشه؟
دز ضمن از تمامی دوستان تشکر میکنم
srfarzaneh
04-02-2007, 10:36
یه سئوات دیگه:
چرا وقتی دکمه ای که برا عکس گرفتن هست برای چند لحظه نگه میداریم بعدش یه صدایی میده و اون کادر داخل صفحه سبز میشه؟
و چرا بعضی وقتها پس از فشار دادن آن دکمه کادر داخل صفحه قرمز میشه؟
دز ضمن از تمامی دوستان تشکر میکنم
اون کادرهای سبز به خاطر فوکوس اتوماتیکیه که N73 داره (صداش هم به خاطر تنظیم اتوماتیک لنز است)
بعضی وقتها که فاصله کانونی رعایت نشه نمی تونه فوکوس کنه و به حالت نارنجی و حتی قرمز میرسه
fery joon
04-02-2007, 17:22
اون کادرهای سبز به خاطر فوکوس اتوماتیکیه که N73 داره (صداش هم به خاطر تنظیم اتوماتیک لنز است)
بعضی وقتها که فاصله کانونی رعایت نشه نمی تونه فوکوس کنه و به حالت نارنجی و حتی قرمز میرسه
تایید وشه :happy: :biggrin:
تایید وشه :happy: :biggrin:
سلام بچه ها
زحمت کشیدید
خداییش آخر معرفتید. ممنون
سلام
منظور از Gprs و EDGE که به مشخصات گوشی اضافه شده چی هست؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.