PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه کاری کنم که با ورود به یک صفحه، کاربر به یک صفحه دیگر برود؟

Honradez
16-01-2007, 11:03
سلام.
من میخام کاری کنم که بعنوان مثال کاربری که آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را وارد کرد، به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برود؟ یعنی چجوری باید صفحه fd.htm را طراحی کنم که این اتفاق بیفتد؟

با تشکر فراوان از کسی که مرا راهنمایی کنه!

موفق باشید...! :laughing:

Reza P30
16-01-2007, 15:05
منم برای وبلاگم بشدت به این کار نیاز دارم

کسی بلده؟؟؟؟

ممنون جوابم رو گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا اطلاعیت بچه بالاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sa3er
20-01-2007, 09:44
این رو بزارید تو تگ head

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Reza P30
20-01-2007, 11:43
دستت درد نکنه
ممنون

miladism
29-04-2007, 02:41
این کار رو با کد های html به دو صورت میشه انجام داد
1)حالت اول :کاربر بعد از وارد شدن به یک صفحه پس از گذشت یه زمان تعیین شده به صفحه یا سایت دیگر منتقل شود که کدش اینه :
<!----[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]>
<p align="center"><b><font size="7" color="#800000">لطفا صبر کنید<form name="redirect">
<center>
<p></p>
<form>
<input type="text" size="3" name="redirect2">
</form>
</b></font>
</center>
<script>
<!--
var targetURL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) "
var countdownfrom=10

var currentsecond=document.redirect.redirect2.value=co untdownfrom+1
function countredirect(){
if (currentsecond!=1){
currentsecond-=1
document.redirect.redirect2.value=currentsecond
}
else{
window.location=targetURL
return
}
setTimeout("countredirect()",1000)
}
countredirect()
//-->
</script>
<!----badboys05.mihanblog.com--->

2)کاربر بلافاصله پس از اینکه وارد یک صفحه شد به طور پنهان به صفحه یا سایت دیگر منتقل شو که کدش اینه :

<html>
<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
<title>New Page 2</title>
</head>
<body>
</body>
<SCRIPT language="JavaScript">
<!--
function getgoing()
{
top.location=" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ";
}
if (top.frames.length==0)
{
setTimeout('getgoing()',1);
}
//-->
</SCRIPT>
</html>
البته بدیهی است که در کدهای بالا باید به جای آدرس سایت من,ادرس سایت خود را وارد کنید!!!