مشاهده نسخه کامل
: راسته که ایرانسل قراره mms راه بندازه؟؟؟!!!!!!!!
mr.mobile
15-01-2007, 22:49
امروز چندتا از بچه ها میگفتن که ایرانسل قراره mms راه بندازه؟؟؟!!!!!!!!
راسته؟
babak-online
15-01-2007, 22:53
بله بزودی سرویسهای Mss و Data Gprs (اینترنت) راه میفته.
J A V I D
15-01-2007, 23:23
اینجور می گن !!!
M E T A L
15-01-2007, 23:27
اگه ایرانسل به قولش عمل کنه حتما مخابراتم این کارو میکنه.
وگر نه بازارش تخته میشه.
اصلا sms داره که می خواد mms داشته باشه؟
hamid_hitman47
16-01-2007, 00:36
اصلا sms داره که می خواد mms داشته باشه؟
sms که داره ........ولی mms فکر نکنم حالا حالاها خبری باشه......
من که زنگ زدم گفتم تماس تصویری و Mms کی فعال می شه گفت بهمن
divoonejoon
16-01-2007, 05:39
بله 100% زاه میندازن به این زودی و مخابرات باید سیم کارتاشو فله فله بریزه دور....
RedDragon
16-01-2007, 12:04
بابا دم ايرانسل گرم چه خوب حال مخابرات ميگيره!!!
sooshiyanet
16-01-2007, 14:06
از كي تا حالا ؟؟؟
:big grin:
ShahabSAMSUNG
16-01-2007, 18:00
از وقتیکه ایرانسل اومده.!!!!
تبلیغای مهران مدیری رو عشقه. خیلی با حال تبلیغ می کنه.
M O H S E N
16-01-2007, 19:30
یعنی دیگه لازم نیست تو کف ام ام اس بمونیم؟
Farshadd
17-01-2007, 12:03
ای کاش که زودتر بیاد تا هم سیمکارت مخابرات ارزونتر بشه هم از روی لج شاید mms و اینترنت را بیندازه
M E T A L
17-01-2007, 12:11
ولی مطمئن باشید مخابرات نمیمونه از بین رفتن بازارشو نگاه کنه
مخابراتم حالا شاید با کمی تاخیر این سرویسارو راه میندازه.
Saeed_TnT
17-01-2007, 12:23
مخابرات حالا حالاها این کارو نمی کنه در ضمن اگه هم بکنه (نه حالا حالاها) تعرفه هاش سر به فلک می کشه .
M E T A L
17-01-2007, 13:09
کاری نداره مردمم همه میفروشن میرن ایرانسل میخرن.
arman4459
19-01-2007, 05:04
خدمت دوستان عزیزم عرض کنم رییس شرکت مخابرات اعلام کرد از شرکت مخارات انتظار هیچ سرویسی غیر از اس ام اس نداشته باشید.فعلا فقط از موبایل انتظار حرف زدن داشته باشید.
RedDragon
19-01-2007, 18:42
از وقتي ايرانسل اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pesar_tanha
19-01-2007, 19:05
سلام دوستان اشتباه نكنيد
قبل از اينكي اين خبرو ايرانسل بده
مخابرات هم گفته بود كه قراره بزودي سيستم هاي ام ام اس هم اضافه كنيم اينو من خودم شنيدم از راديو جوان كه با رئيس مخابرات والا اسمش يادم نمياد مصاحبه داشت معطره كرد
تازه من اين خبرو حدود 20 /25 روز پيش شنيده بودم از راديو جوان
mostafaeshghi
19-01-2007, 23:59
مطمئن باشید که مخابرات نقشه ها و پروژه ها و برنامه هایی داره و بی خیال نیست. مطمئنا تا چند وقت دیگه همه را عملی میکنه.
ShahabSAMSUNG
20-01-2007, 00:12
سلام دوستان اشتباه نكنيد
قبل از اينكي اين خبرو ايرانسل بده
مخابرات هم گفته بود كه قراره بزودي سيستم هاي ام ام اس هم اضافه كنيم اينو من خودم شنيدم از راديو جوان كه با رئيس مخابرات والا اسمش يادم نمياد مصاحبه داشت معطره كرد
تازه من اين خبرو حدود 20 /25 روز پيش شنيده بودم از راديو جوان
این صحبت اصلاً جدید نیست. من یادمه یکی دو سال پیش می گفتن بزودی ام ام اس رو راه می اندازیم!!!!!!!
باور کن خودم توی تلویزیون دیده بودم.
بزودی رو کاشتن چیز خاصی در نیومد
pesar_tanha
20-01-2007, 23:27
آره بخدا راستي من امروز تو تلويزون ديدم دوباره با يكي از اين ا....ل ها مصاحبه داشت ميگفت كه اگه ما تا سال آينده شبكه تلفن همراه مونو گسترش نديم افقانستان حتي از ما جلو ميزنه
ايران رتبه 11 رو داره در عرصه تلفن همراه اگه ايران تا سال آينده نجنبه افقانستان جاي ايران رو ميگيره
sabasistem_co
21-01-2007, 19:33
مطمئن باشید مخابرات از ایرانسل کم نمی آورد و به نظر من سیستم Mms مخابرات زودتر راه می افتد
ایرانسل داره بلوف می زنه تا سیم کارت هاش به فروش بره
ایرانسل از نظر آنتن دهی زیاد خوب نیست
در هر صورت به نظر من سیم کارت مخابرات خیلی بهتره
مطمئن باشید مخابرات از ایرانسل کم نمی آورد و به نظر من سیستم Mms مخابرات زودتر راه می افتد
ایرانسل داره بلوف می زنه تا سیم کارت هاش به فروش بره
ایرانسل از نظر آنتن دهی زیاد خوب نیست
در هر صورت به نظر من سیم کارت مخابرات خیلی بهتره
نمی دونم ولی فعلا که می بینیم قیمت سیم کارت های مخابرات ( ارتباطات سیار ) چقدر پایین اومده ...
masoudboy
21-01-2007, 20:04
MMs ایرانسل را افتاده و دوست من که ایرانسل داره الان هم سرویس MMS داره و هم Gprs داره ولی فعلا به صورت شانسی اطلاعات راه اندازی این سرویس برای برخی مشترکان sms میشه ولی تا اوایل اسفند برای همه مشترکان ایرانسل راه اندازی میشه . در ضمن مخابرات نمی تونه این سرویس را به مشترکانش ارایه بده چون باید نسل شبکه را ارتقا بده و برای این کار باید شبکه را حداقل برای یک ماه از کار بیاندازه در کل کشور که بعید می دونم مشترکان حاضر بشوند یک ماه موبایلشون خاموش باشه . در ضمن کیفیت صدای مکالمه ایرانسل بسیار بهتر و شفاف تر از مخابرات هست که به نظر من مهمه . کلا ایرانسل تا یک سال دیگه که بتونه کل کشور را پوشش بده و بعد از آن نقاط کور را پوشش بده بسیار بهتر از مخابرات هست .
ShahabSAMSUNG
21-01-2007, 22:46
MTN مجبوره تا آخر امسال به تعهداتش عمل کنه وگرنه جریمه میشه.
ضمناً به قول مهران مدیری:
خودمانیم، عجب کیفیت صدایی دارد این EFR پدرسوخته.
sabasistem_co شما تا حالا یه سیم کارت ایرانسل از نزدیکه دیدی که میگی دولتی ها بهتره؟
من دولتی داشتم، دادم و رفتم یه ایرانسل گرفتم. از تهران تا کرج هم میرم و میام. ایرانسل واقعاً بهتره.
shamabady
22-01-2007, 00:43
نگاه کنید شماها که میگید مخابرات mms راه میندازه برای این جور کارها باید شبکه قابلیتشو داشته باشه شبکه فعلی مخابرات بر اساس نسل دو تلفن همراه که فناوریش حداقل به 25 الی 30 سال پیش بر میگرده که این نسل از تلفن همرا ه هیچ امکاناتی نداره همین sms هم به زور توش چپوندن برای mmsو این جور امکانات تبادل اطلاعاتی شبکه حتما باید gprs رو ساپورت کنه که نسل دو ساپورت نمیکنه وحالا مخابرات بهاین فکر افتاده که شبکشو به نسل 2.5 ارتقا بده تا همچین امکاناتی رو بتون بزاره ولی بدونید همچین کاری هم زمان و هم هزینه زیادی می خواد و به این زودی ها عملی نمیشه تازه عملی هم بشه کیفیتش به کیفیت شبکه که ازاو لمبتنی بر نسل 2.5 باشه که نمیشه از اون طرف ایرانسل دارای نسل 2.75 که اگر مخابرات بتونه 2.5 کنه بازم عقب نسل 2.75 نسل به روزی هست وتوخیلی از کشورای پیشرفته در حال حاضر استفاده میشه وفقط یک نسل 3 از اون بالاتر هست که جدیده درحلی که نسل دو که مخابرات ازش استفاده می کنه دار ه از رده خارج میشه وبه خاطر همین که باید مطمان باشید ایرانسل از بقیه جلو میزنه
اگه حرفامم باور ندارید میتونید یه سرچ در مورد فناوری های تلفن همراه بزنید تا همه چیز دستتون بیاد
هیچ وقتم در مورد چیزی که ازش اطلاعات کافی ندارید نظر ندید
shamabady
22-01-2007, 18:49
Gprs واسه چیه
gprs انتقال پر سرعت اطلاعات ببین دیگه هر کاری که بشه با انتقال اطلاعات بشه کرد رو با gprs میشه انجام داد
یه سرچ بزنی فناوری gprs میتونی اطلاعات بیشتری کسب کنی
یه چیزی تو مایه های اینترنت پرسرعت
کاردینال
23-01-2007, 09:53
امروز چندتا از بچه ها میگفتن که ایرانسل قراره mms راه بندازه؟؟؟!!!!!!!!
راسته؟
بهترکه قبل ازاین کار به فکربعدشم باشن:ohno:
الان که MMS نداریم توگوشیها چیزیای دیده می شه که آدم شک میکنه این مردم مسلمون باشن :angry:
به نظرمن نباید MMSراه اندازی بشه چون ما ثابت کرده ایم که ظرفیتش رو نداریم :sad:
تماس تصویری چیه؟
راستی دیشب از ایرانسل یه مسیج اومد انو نوشته بود یعنی چی؟
Moshtareke gerami, be etela' miresanim, az Doshanbe, 2 Bahman servise tamas-haye beinolmelali baraye
koliye moshtarekine MTN Irancell fa'al khahad bud
راستی کسی می دونه برای تنظیم setting MMS باید چیکار کنیم
ShahabSAMSUNG
23-01-2007, 17:38
هر وقت ام ام اس فعال بشه، تنظیماتش رو با اس ام اس میگن که باید چیکار کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.