ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Internet Download Manager || آرشــیو شماره 1 ||

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5

Psychic
19-06-2010, 12:41
هر چی پچ هستش! همشون ویروسی هستش!!

پیشنهاد میشه اصلآ هم آنتی ویروس رو غیر فعال نکنید!!

همه پچ ها پک شده هستن!!!

با آپلود کردن فایل پچ به سایتها اسکن ویروس بیشتر متوجه میشین!!!

به طور کلی آنتی ویروس ها به اغلب crack ها یا patch ها گیر می دن

*Mehran*
19-06-2010, 15:08
چرا جواب نمی دین @@@!!!!!!

*Mehran*
20-06-2010, 09:37
چطور میشه یک سایت و یا وبلاگ رو بطور کامل دانلود کرد ؟؟؟ لطفا جواب بدین .

mohammad_s7201
20-06-2010, 15:08
من روي هرچي كليك ميكنم كه دانلود شه، اين دانلود منيجر باز ميشه.
چيكار كنم اينطوري نشه؟ نميخوام با دانلود منيجر دانلود كنم

G.D.ragon.Ir
20-06-2010, 19:24
دوستان, خطای زیر, به چه معناست؟ با تشکر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehrdad38
20-06-2010, 20:24
یعنی سرور پاسخ می ده که شما اجازه ی دانلود این فایل رو ندارید.

MaFia_King
20-06-2010, 20:35
دوستان, خطای زیر, به چه معناست؟ با تشکر

سلام

این پیغام رو بیشتر زمانی می ده که لینک دانلودی شما قیل-تر شده باشه.

saeed774
20-06-2010, 21:15
من روي هرچي كليك ميكنم كه دانلود شه، اين دانلود منيجر باز ميشه.
چيكار كنم اينطوري نشه؟ نميخوام با دانلود منيجر دانلود كنم

به هنگام کليک روي لينک مورد نظر کليد Alt رو نگه دار ، يعني ابتدا کليد Alt رو بزن و پايين نگه دار بعد کليک کن .

mohammad_s7201
21-06-2010, 10:10
به هنگام کليک روي لينک مورد نظر کليد Alt رو نگه دار ، يعني ابتدا کليد Alt رو بزن و پايين نگه دار بعد کليک کن .

هیچ تنظیماتی نداره که مجبور نشیم Alt رو بگیریم؟؟ چون خیلی جاها با گفتن Alt فایل دانلود نمیشه.
java errorr و از این حرفا میده

xeNociDe
21-06-2010, 10:29
هیچ تنظیماتی نداره که مجبور نشیم Alt رو بگیریم؟؟ چون خیلی جاها با گفتن Alt فایل دانلود نمیشه.
java errorr و از این حرفا میده
روش راست کلیک کن بزن Save Target As از حالت معمولی دانلود میکنه.

چطور میشه یک سایت و یا وبلاگ رو بطور کامل دانلود کرد ؟؟؟ لطفا جواب بدین .
از طریق نرم افزار Web Copier (در قسمت درخواست نرم افزار مطرح شود)

na_es
22-06-2010, 09:39
سلام موقع دانلود همش با isaمشکل دارم کککککککه اجازه دانلود نمیده در صورتی که بدونidm مشکلی نداشتم.تو قسمت تنظیمات proxyهم انجام دادم ولی درست نمیشه چیکار بایذ بکنم؟

hamed malekpour
22-06-2010, 22:20
من الان آپدیتش کردم این صفحه آمده چی کار کنم شماره سریال به من بدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BSD19
24-06-2010, 13:42
من الان آپدیتش کردم این صفحه آمده چی کار کنم شماره سریال به من بدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میتونی اگه فایلی رو دانلو میکنه کامپیوتر re store کنی یا پاکش کنی !!!!

دوستان دو تا آدرس زیرنرم افزار رو به صورت ساکت نصب می شود و سوالی را از کاربر نمی پرسد به همین دلیل هر کاربری می تواند از این نرم افزار نهایت استفاده را ببرد و نهایت استفاده را از این نرم افزار ببرید بعلاوه تغییراتی که در این نسخه صورت گرفته است رفع مشکلات نسخه ی قبلی و همچنین مشکلات این نرم افزار در ویندوز سون می باشد.اولین نسخه ، نسخه ی نصبی از نوع آرام می باشد یعنی تنها باید بر روی آن کلیک می کنید و برنامه نصب می شود و دومین فایل نسخه ی قابل حمل از این برنامه می باشد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

soroshea
24-06-2010, 14:15

بهترن پچ برای این برنامه ... تشکر یادتون نره ها !

dogtag
24-06-2010, 15:56
و بی چاره اون کسی که پول میده برای License ش!

---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------

و بی چاره اون کسی که پول میده برای License ش!

soroshea
24-06-2010, 16:21
عزیز من این روی سیستم من کاملا کار کرد و هیچ مشکلی هم ندارم ...

شما آنتی ویروست رو غیر فعال کن ...

مطمئن باش ویروس نیست ...

من 2-3 ساله دارم از این استفاده می کنم !

hmdfgh
26-06-2010, 08:36

بهترن پچ برای این برنامه ... تشکر یادتون نره ها !

برای من هم کار کرد. البته امیدوارم دوام بیاره.
از دو تا پچ ، هر دو رو باید نصب کرد؟
من فقط خط دو رو نصب کردم .

neopersia
26-06-2010, 10:28
سلام

چطوری میشه IDM رو تنظیم کرد که جلوی Sleep شدن سیستم رو بگیره؟
من قبلن مدیا پلیر رو باز میزاشتم تا وقتی که دانلود تموم میشد خودش سیستم رو خاموش کنه ولی این روش درست نیست به نظرم! گذشته از این همیشه یادم نمیمونه این کار رو بکنم چون دانلودم بیشتر شبها هست و اون موقع آدم خواب آلوده بیشتر مواقع :دی

دیشب گذاشتم برای دانلود صبح بلد شدم میبینم 100 مگ گرفته بعد گرفته خوابیده!

ardalan_zapata
26-06-2010, 10:57
سلام

من قبلن مدیا پلیر رو باز میزاشتم تا وقتی که دانلود تموم میشد خودش سیستم رو خاموش کنه ولی این روش درست نیست به نظرم! گذشته از این همیشه یادم نمیمونه این کار رو بکنم چون دانلودم بیشتر شبها هست و اون موقع آدم خواب آلوده بیشتر مواقع :دی

سلام
توی فسمت Scheduler میتونید تنظیمات مربوطه رو ببینید.

sia0368
26-06-2010, 10:58
سلام

خوب تو تنظیمات power options بگو نخوابه

neopersia
26-06-2010, 11:47
دوستان مدیا پلیر رو دیدید؟ یه قسمت داره که جلوی اسکرین سیور و در نتیجه sleep شدن سیستم رو میگیره
من میخوام ببینم IDM همچین کاری رو میکنه یا نه همین!

سلام
توی فسمت Scheduler میتونید تنظیمات مربوطه رو ببینید.
مشکل من شروع و پایان دانلود نیست! همین الان هم سر ساعت شروع میکنه واگر با سیستم کار کنم که خوابش نبره سر ساعت متوقف میشه
ولی اگر با سیستم کار نکنم بعد از یه مدت میگیره میخوابه

خوب تو تنظیمات power options بگو نخوابه
یعنی بزنم یه قسمت ویندوز رو ناکار کنم به خاطر دانلود؟ :دی
من سیستمم 20 ساعت در روز روشن هست خیلی وقتها هم میرم بیرون بدون اینکه بتونم سیستم رو خاموش کنم اونم بلا استفاده روشن میمونه. اگر sleep رو غیر فعال کنم پول برق و بهینه سازی مصرف به کنار سیستم بیچاره میپکه!

ardalan_zapata
26-06-2010, 12:14
دوستان مدیا پلیر رو دیدید؟ یه قسمت داره که جلوی اسکرین سیور و در نتیجه sleep شدن سیستم رو میگیره

مشکل من شروع و پایان دانلود نیست! همین الان هم سر ساعت شروع میکنه واگر با سیستم کار کنم که خوابش نبره سر ساعت متوقف میشه

من سیستمم 20 ساعت در روز روشن هست خیلی وقتها هم میرم بیرون بدون اینکه بتونم سیستم رو خاموش کنم اونم بلا استفاده روشن میمونه. اگر sleep رو غیر فعال کنم پول برق و بهینه سازی مصرف به کنار سیستم بیچاره میپکه!

نه ربطی به پول برق نداره که :دی
شما توی قسمت Power Option حالت Sleep رو غیر فعال کن
همین

farzad02
26-06-2010, 13:53
سلام خدمت دوستان

چند ساله با IDM کار می کنم و تا حالا مشکل جدی نداشتم.اما برای اولین بار دلو زدم به دریا و یک فایل 8 گیگی رو سعی کردم دانلود کنم.چند هفته طول کشیده(شبانه) و حالا که رسیده به 93% دیگه دانلود نمی کنه

جالبه که لینک سالمه و هیچ مشکلی نداره
این لینک برای اینکه تست کنید:

این عکس رو هم ببینید:

با مرورگر هم تست می کنم مشکلی نداره و فایل رو میخواد دانلود کنه

غیر از دانلود از اول راه دیگه ای سراغ دارید؟

neopersia
26-06-2010, 14:07
نه ربطی به پول برق نداره که :دی
شما توی قسمت Power Option حالت Sleep رو غیر فعال کن
همین
ممنون دوست عزیز
دفعه اول هم همینو گفتید منم گفتم نمیخوام sleep غیر فعال بشه. این هم بگم که sleep از نوع s3 هست که دقیقاً با پول برق و کار کردن سیستم و... ارتباط داره. یه چیزی تو مایه های hibernate هست
اگر جواب جدیدی ندارید لااقل همون قبلی رو تکرار نکنید قرار نیست برای طولانی شدن تاپیک پست بدیم که!

ask_bl
26-06-2010, 14:11
سلام خدمت دوستان

چند ساله با IDM کار می کنم و تا حالا مشکل جدی نداشتم.اما برای اولین بار دلو زدم به دریا و یک فایل 8 گیگی رو سعی کردم دانلود کنم.چند هفته طول کشیده(شبانه) و حالا که رسیده به 93% دیگه دانلود نمی کنه

جالبه که لینک سالمه و هیچ مشکلی نداره
این لینک برای اینکه تست کنید:

این عکس رو هم ببینید:

با مرورگر هم تست می کنم مشکلی نداره و فایل رو میخواد دانلود کنه

غیر از دانلود از اول راه دیگه ای سراغ دارید؟
سلام
نه برا چی از اول بگیری .
یه بار آدرس رو از رو سایت کپی کن دوباره و قسمت Properties تو قسمت آدرس Paste کن .
اگر نشد میشه منتقل کرد به یه سرور دیگه و ادامه اش رو از رو اونجا دانلود کرد .

farzad02
26-06-2010, 14:42
سلام
نه برا چی از اول بگیری .
یه بار آدرس رو از رو سایت کپی کن دوباره و قسمت Properties تو قسمت آدرس Paste کن .
اگر نشد میشه منتقل کرد به یه سرور دیگه و ادامه اش رو از رو اونجا دانلود کرد .
سلام تست کردم! نشد
سرور دیگه هم ندارم
نمی دونم مشکل کجاست :41:
ممنون

sia0368
26-06-2010, 14:49

مطمین نیستم ولی فکر کنم du meter بتونه مشکلت رو حل کنه(یه برنامه ای بود ولی اسمش رو مطمین نیستم)
تو تنظیماتش تنظیم میکردی بعد از فلان زمان(شایدم حجم بود) اگر دانلود یا آپلودی نشه کامپیوتر رو خاموش کنه

ali_disslove
27-06-2010, 01:54
با سلام

من شنیدم idm و orbit میتونند ویدیو های یوت--وووببب رو دانلود کنند --ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید چه ورژنیش/

camry
27-06-2010, 11:23
دوستان من سریال و licenc code اینترنت دانلود منیجر ورژن آخر ( Internet Download Manager v5.19 Build 3) رو میخوام

ممنون

david68
27-06-2010, 13:41
دوستان من وقتی از بعضی از سرورها مثل فایل فلایر با ای دی ام دانلود میکنم مدام اینترنت من قطع و وصل میشه یعنی وقتی یه مقداری جلو میره قطع میشه و دوباره وصل میشه و من باید دوباره بیام Resume رو بزنم تا دانلود ادامه پیدا کنه هرچند که دوباره بعد از دانلود شدن چند مگابایت این اتفاق میافته برای همین من باید مدام پشت پی سی باشم تا وقتی قطع و وصل شد دانلود رو Resume کنم در حالی که با سرورهایی مثل راپیدشر یا مگااپلود همچین مشکلی ندارم .

الان مشکل من از ای اس پی هست یا ای دی ام مشکل داره ؟ امکان داره با یه دانلود منیجر دیگه مشکل من حل بشه ؟

Gamemaster
27-06-2010, 16:03
مشكل از ای اس پی هم ميتونه باشه كه اينجا چون درست نداريم 100 از همينه

ask_bl
27-06-2010, 17:08
با سلام

من شنیدم idm و orbit میتونند ویدیو های یوت--وووببب رو دانلود کنند --ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید چه ورژنیش/
سلام
آخرین ورژن IDM رو از تو تاپیکش دانلود و نصب کنین .
خودش گزینه دانلود رو به بالای ویدئو اضافه میکنه :

ali_disslove
27-06-2010, 20:22
من ورژن 5.19 رو دان کردم اما این دکمه ای که میگید بالا ویدیو ها نبود

با اینترنت اکسپلورر رفتم اپرا و .... اما نشد

meysad
01-07-2010, 00:00
سلام . یه مشکل کوچیک با نرم افزار دارم اونم اینه که آیا میشه نرم افزار رو خاموش کرد که دیگه اتوماتیک وقتی چیزی میخوایم دانلود کنیم باز نشه ؟ آخه بعضی لینکها رو ارور میده و اصلآ نمیشه دانلود کرد !

ask_bl
01-07-2010, 00:15
سلام . یه مشکل کوچیک با نرم افزار دارم اونم اینه که آیا میشه نرم افزار رو خاموش کرد که دیگه اتوماتیک وقتی چیزی میخوایم دانلود کنیم باز نشه ؟ آخه بعضی لینکها رو ارور میده و اصلآ نمیشه دانلود کرد !
سلام
اگر مرورگرتون Firefox هست میتونین از قسمت Tools > Add-ons قسمت مربوط به IDM رو غیرفعال کنین :

meysad
01-07-2010, 15:20
سلام ، مرورگرم IE هست . راهی نداره ؟

mefmef
02-07-2010, 22:13
دوستان سلام
من هر ورژنی از idm رو نصب می کنم وقتی به اینترنت وصل می شم پیام می ده شماره سریال شما معتبر نیست چطور می شه این مشکلو حل کرد ؟

Dew Drop
02-07-2010, 23:02
سلام ، مرورگرم IE هست . راهی نداره ؟

سلام
قسمت option دانلود منیجرتون رو باز کنید تو تب general تیک گزینه internet explorer رو بردارید و ok کنید.

---------- Post added 03-07-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 02-07-2010 at 11:58 PM ----------

دوستان سلام
من هر ورژنی از idm رو نصب می کنم وقتی به اینترنت وصل می شم پیام می ده شماره سریال شما معتبر نیست چطور می شه این مشکلو حل کرد ؟

سلام
این پست رو ببنید مشکلتون رو حل میکنه.

hamed malekpour
03-07-2010, 18:35
تورو خدا کسی سریال آخرین ورژنش را داره بگذاره ممنون؟

Dew Drop
03-07-2010, 20:09
تورو خدا کسی سریال آخرین ورژنش را داره بگذاره ممنون؟

سلام

Internet Download Manager | معرفی جدیدترین کرکها فقط در این تاپیک

minizoro
04-07-2010, 10:49
كرك براي IDM 
Internet Download Manager 5.19 Build 2 Retai

l

ali_khujaste
04-07-2010, 16:41
این پچ برای بیلد 3 هم جواب میده؟؟ منظورم Internet Download Manager 5.19 Build 3 Retai هستش!!

minizoro
04-07-2010, 23:27
این پچ برای بیلد 3 هم جواب میده؟؟ منظورم Internet Download Manager 5.19 Build 3 Retai هستش!!

همونطوري كه ميبينيد /Patch_5.xx  هست پس قائده‌تا بايد براي 5.19 بيلد سه هم كار كنه من براي بيلد 2 امتحان كردم ... پچ گروه آنريل هست خيلي هم خوبه خيلي كمه حجمش خب يه امتاني بكن

mrmostafa
09-07-2010, 12:19
آخرین ورژن IDM میخواستم که بدون باگ باشه و هنگ نکنه من از ورژن 5.15 استفاده میکنم ورژن های بالاتر رو نصب میکردم مشکل داشت.

msm43njn
09-07-2010, 13:15
آخرین ورژن IDM میخواستم که بدون باگ باشه و هنگ نکنه من از ورژن 5.15 استفاده میکنم ورژن های بالاتر رو نصب میکردم مشکل داشت.

بفرمایید:

IceLord
09-07-2010, 17:27
بفرمایید:

متاسفانه تمامی پچ های موجود ویروسی هستند:

hamidras
09-07-2010, 18:12
آقا من امروز یه فایلیو که 80 درصد دانلود شده بود از hdm پاک کردم
راهی برای بازیابیش هست؟

mehrdad38
09-07-2010, 20:32
خیر راهی وجود نداره :13:

reza3600
11-07-2010, 00:04
سلام
idm این امکان رو داره که یه فایل رو از یه سیستم دانلود کنم و ادامه ی اون فایل رو تو یه سیستم دیگه؟ اربیت این امکان رو داره ولی میخام بدونم idm هم این امکان رو داره؟
ممنون

hamidras
12-07-2010, 14:56
بله اینجا رو ببینید

ali_disslove
13-07-2010, 16:55
با سلام

من میخوام از راپید پارس دانلود کنم وقتی میزارم روی یک کانکشن 7 کیلوبایت بیشتر بهم نمیده اگه بزارم روی 8 یا 16 کانکشن 50-60 کیلوبایت میده اما مشکلم اینه که وقتی روی 16 باشه اکانتم زودتر تموم میشه یعنی به جا 400 مگ دانلود میزنه 600 مگ

میشه این اضافه رو نزنه یا روی یک کانکشن هم 50-60 تا سرعت بده؟ارپیت و اپرا هم همین مشکلو داشتند.

malkemid
13-07-2010, 18:53
با سلام

من میخوام از راپید پارس دانلود کنم وقتی میزارم روی یک کانکشن 7 کیلوبایت بیشتر بهم نمیده اگه بزارم روی 8 یا 16 کانکشن 50-60 کیلوبایت میده اما مشکلم اینه که وقتی روی 16 باشه اکانتم زودتر تموم میشه یعنی به جا 400 مگ دانلود میزنه 600 مگ

میشه این اضافه رو نزنه یا روی یک کانکشن هم 50-60 تا سرعت بده؟ارپیت و اپرا هم همین مشکلو داشتند.

یعنی چی که بجای 400 میزنه 600؟!! حجم فایلت ثابته ربطی به سرعت دانلود نداره که

reb
13-07-2010, 19:00
یعنی چی که بجای 400 میزنه 600؟!! حجم فایلت ثابته ربطی به سرعت دانلود نداره که
چرا دیگه برادر کاملا مربوطه چون بیشتر از یک کانکشن حساب میکنه.

ali_disslove
14-07-2010, 18:55
من مطمینم که اضافه میزنه 1000 بار تست کردم--حالا راهی نیست؟

hirondelle
15-07-2010, 12:24
چرا کاسپر 2011 دانلود منیجر رو ویروس می شناسه و نمیذاره کار کنه؟من ورژن 518 رو دارم.

garaa
15-07-2010, 12:35
چرا کاسپر 2011 دانلود منیجر رو ویروس می شناسه و نمیذاره کار کنه؟من ورژن 518 رو دارم.
سلام , منم همین مشکل رو دارم .

pedram08
17-07-2010, 16:44
چجوری باید به وسیله ی idm از سایتهایی مثل rapidshare و megaupload دانلود کرد؟؟؟:8:

ask_bl
17-07-2010, 16:50
كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

Help118
18-07-2010, 16:16
یکدانه کوچولو سوال دارم
اول اینکه 5.19 و کرک شدس و مثل توپ کار می کنه
دوم اینکه نمی دونم چی شده دیگه لینکهارو که با اینترنت اکسپلولر وقتی می زنم دانلود کنم دیگه IDM باز نمی شه اتوماتیک دانلود کنه تنظیمات دیفالتش کجاست
دوم اینکه همیشه 8 خطی و 8 پورتی می کرد واسه دانلود من 16 کردمش تاثیری داره تو سرعت یا نه؟

majidgbox
22-07-2010, 21:43
سلام
چرا این ورزن دیگه دانلود از یو توپ رو ساپورت نمیکنه من قبلا ورزن پایین تر داشتم به محضی که توی سایت ها مثل یو توب پخش انلاین می رفتم سرعی گزینه دانلود ویدئو میاومد ولی دیگه نمی یاد علتش چیه
حالا دیگه ورزن پایین ترهم گزنیه دانلود نمی یاد

DHAMID
23-07-2010, 12:45
لطفا اون پکی که IDM رو فارسی میکرد رو یکی برای دانلود بزاره
همینطور هم یک کرک خوب برای IDM
ممنون

lordisoh
24-07-2010, 12:36
لطفا اون پکی که IDM رو فارسی میکرد رو یکی برای دانلود بزاره
همینطور هم یک کرک خوب برای IDM
ممنون

لینک دریافت فارسی ساز

. فایل را از حالت فشرده خارج کنید (unzip
2. محتویات فایل را (idm_fa و tips_fa) درون پوشه Languages برنامه کپی کنید. (مسیر برنامه در صورتی که هنگام نصب تغییر نداده باشید بدینگونه است: C:\Program Files\Internet Download Manager)
3. برنامه را یکبار بسته، دوباره باز کنید.
4. از منوی View قسمت Language را باز کرده و روی Farsi کلیک کنید.
5.سپس روی Yes کلیک کنید تا برنامه دوباره باز شود.
توجه: اگر بعد از اجرای این مراحل فونتهای برنامه به هم ریخته و ناخوانا بودند، به لینک زیر بروید

.
به نقل از سایت

کرک برای تمام نسخه های
5.xx

iman0007
24-07-2010, 13:43
آقا من تازگی ها یه مشکلی دارم که هر چیزی می خوام دانلود کنم،لینکش رو idm خود به خود باز نمی کنه...در نتیجه هنگام دانلود از سایت هایی مثل rapid share و megaupload و....نمی تونم ازش استفاده کنم.چی کار باید بکنم؟؟؟

hirondelle
25-07-2010, 00:11
من داشتم با خیال راحت از Internet Download Manager 5.19 Build 3 Retail استفاده می کردم،ولی بعد از نصب آویرا ارور داد.چند بار ریموو و نصبش کردم،ولی حل نشد .حالا هر وقت میخوام اکسپلورر رو باز کنم،این ارور رو میده:

طریقه نصب هم از این قراره که بعد از نصب ،ریستارت می کنم و بعد از این کیجن استفاده می کنم :Patch_5.xx_2009-07-10_.exe. در هر دو مرحله هم گارد آویرا رو بستم ، ولی باز این ارور دست بردار نیس.چاره چیه؟

vahid_lok
25-07-2010, 10:54
من در کرک کردن برنامه در ویندوز 7 مشکل دارم

msm43njn
25-07-2010, 13:11
من داشتم با خیال راحت از Internet Download Manager 5.19 Build 3 Retail استفاده می کردم،ولی بعد از نصب آویرا ارور داد.چند بار ریموو و نصبش کردم،ولی حل نشد .حالا هر وقت میخوام اکسپلورر رو باز کنم،این ارور رو میده:

طریقه نصب هم از این قراره که بعد از نصب ،ریستارت می کنم و بعد از این کیجن استفاده می کنم :Patch_5.xx_2009-07-10_.exe. در هر دو مرحله هم گارد آویرا رو بستم ، ولی باز این ارور دست بردار نیس.چاره چیه؟

راه حل:
1. IDM را uninstall کنید.
2. کلید ویندوز+R را از صفحه کلیدتان بزنید تا منوی run باز شود. داخل کادر بنویسید regedit و سپس OK کنید. ویرایشگر رجیستری باز خواهد شد. تمامی کلیدهای مرتبط با کلمات internet download manager و IDM را حذف کنید. به این صورت که کلید f3 صفحه کلید را می‌زنید و کلمات گفته شده را تایپ و اینتر کنید.
4. ریستارت و نصب دوباره‌ی IDM

منبع:

hirondelle
25-07-2010, 14:51
راه حل:
1. IDM را uninstall کنید.
2. کلید ویندوز+R را از صفحه کلیدتان بزنید تا منوی run باز شود. داخل کادر بنویسید regedit و سپس OK کنید. ویرایشگر رجیستری باز خواهد شد. تمامی کلیدهای مرتبط با کلمات internet download manager و IDM را حذف کنید. به این صورت که کلید f3 صفحه کلید را می‌زنید و کلمات گفته شده را تایپ و اینتر کنید.
4. ریستارت و نصب دوباره‌ی IDM

منبع:
فایده ای نداشت ،دوباره همون ارور و ...:41:

اکسپلورر رو هم off کردم ،دوباره مراحل رو طی کردم،هیچی...

Hi5
25-07-2010, 14:58
سلام...

من برای دانلود از نرم افزار idm که هر دانلودری جلوش لنگ میندازه استفاده میکنم...

من شبا idm تنظیم میکنم که ساعت 6:57 صبح خاموش بشه ولی نمیشه و log off میشه چون من دو تا اکانت توی کامپیوترم دارم!

مشکل چیه؟باید چیکار کنم؟

IceLord
25-07-2010, 15:18
سلام...

من برای دانلود از نرم افزار idm که هر دانلودری جلوش لنگ میندازه استفاده میکنم...

من شبا idm تنظیم میکنم که ساعت 6:57 صبح خاموش بشه ولی نمیشه و log off میشه چون من دو تا اکانت توی کامپیوترم دارم!

مشکل چیه؟باید چیکار کنم؟

برای خاموش شدن سیستم می تونی از خود ویندوز استفاده کنی. به این صورت:

Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools -> Scheduled Tasks

از پنجره باز شده برو:

File -> New -> Scheduled Tasks

یه اسم انتخاب کن و بازش کن. تنظیمات داخلش رو به این صورت انجام بده:

در قسمت Run این عبارت رو بنویس:

shutdown -s

از قسمت پایین تیک هر دو گزینه رو بگذار.

از سربرگ Schedule هم ساعت خاموش شدن سیستم رو تنظیم کن.

موفق باشید

Hi5
27-07-2010, 11:20
برای خاموش شدن سیستم می تونی از خود ویندوز استفاده کنی. به این صورت:

Start -> All Programs -> Accessories -> System Tools -> Scheduled Tasks

از پنجره باز شده برو:

File -> New -> Scheduled Tasks

یه اسم انتخاب کن و بازش کن. تنظیمات داخلش رو به این صورت انجام بده:

در قسمت Run این عبارت رو بنویس:

shutdown -s

از قسمت پایین تیک هر دو گزینه رو بگذار.

از سربرگ Schedule هم ساعت خاموش شدن سیستم رو تنظیم کن.

موفق باشید

اینکار رو هم کردم و زمان خاموشی رو 6:85 صبح گذاشتم اما صبح اومدم دیدم log off کرده!

strong120
27-07-2010, 15:24
دوستان بنده چندین سال با دانلود منیجر کار میکنم ولی امروز یک مشل عجیبی با ان پیدا کردم. وهرکاری میکنم نصب نمیشه وموقعی که نصب میشه میگه دانلود منیجر شما مشکل دارد وباید به اینترنت وصل بشه .انتی ویروس بنده نود 32 میباشد
لطفا کمک کنید

mehrdad38
27-07-2010, 18:54
Internet Download Manager 6.0 Beta

پسورد فایل:

kane32
27-07-2010, 18:55
بسیار سپاسگذارم ایا این نسخه موقتی است یا فول ورژن خیلی ممنون

mehrdad38
27-07-2010, 19:12
beta ست دوست عزیز.

satttanism
27-07-2010, 19:25
Internet Download Manager 6.0 Beta Multilanguage | 3.56 Mb

hamid1002
27-07-2010, 20:45
چرا در برنامه idm من وقتی چهار یا پنج ادرس همزمان برای دانلود میدهم ادرسای بیشتر رو قبول نمیکنه ووقتی که دانلود یکی دو تا از فایلها تموم میشه ادرسای دیگه رو قبول میکنه تنظیمات خاصی رو باید روی این برنامه انجام بدم یا مشکل از سروریه که ازش برنامه ها رو دانلود میکنم

باتشکر

ask_bl
27-07-2010, 20:48

mousavi21
29-07-2010, 17:47
Internet Download Manager v6.0 BETA Incl Keygen and Patch

strong120
29-07-2010, 21:54
دوستان بنده چندین سال با دانلود منیجر کار میکنم ولی امروز یک مشل عجیبی با ان پیدا کردم. وهرکاری میکنم نصب نمیشه وموقعی که نصب میشه میگه دانلود منیجر شما مشکل دارد وباید به اینترنت وصل بشه .انتی ویروس بنده نود 32 میباشد
لطفا کمک کنید

mehrdad38
30-07-2010, 10:10
Internet Download Manager 6.01 Build 2 Beta

پسورد فایل:

smallfrank
31-07-2010, 07:19
سلام

راهی نیست که اگه ارتباط قطع شد خودش شماره گیری کنه؟
مثلا برای شبها که کسی نیست دوباره وصلش کنه.....

sia0368
31-07-2010, 13:21
سلام

nimanimaoo
31-07-2010, 18:54
سلام

من ورژن جدیشو دارم و از همه نظر خوبه و اپدیت هم کردمش ولی یه مشکلی که داره نمیدونم چرا در بعضی سایت ها با اینکه لینک دانلود فایل های با فرمت flv بالا میاد ولی نمیتونه دانلود کنه البته اینو هم بگم ویدیو ها پخش میشه یعنی اجازه پخش داده میشه ولی دانلود نمیشه !!!

Dew Drop
01-08-2010, 08:56
من ورژن جدیشو دارم و از همه نظر خوبه و اپدیت هم کردمش ولی یه مشکلی که داره نمیدونم چرا در بعضی سایت ها با اینکه لینک دانلود فایل های با فرمت flv بالا میاد ولی نمیتونه دانلود کنه البته اینو هم بگم ویدیو ها پخش میشه یعنی اجازه پخش داده میشه ولی دانلود نمیشه !!!

سلام
تو قسمت option نرم افزار تو تب general قسمت پایین برید به idm download ......broweser مقابلش edit رو بزنید بعد بین گزینه ها flvتیک داشته باشه.در ضمن سوال هاتون رو تو این قسمت بپرسید

Mehrdadtk
01-08-2010, 10:53
میشه این نرم افزارو برای ویندوز سون 64 بیتی هم بذارین؟

malkemid
01-08-2010, 12:01
میشه این نرم افزارو برای ویندوز سون 64 بیتی هم بذارین؟

همه اینا که اینجاست روی همه ویندوز ها کار می کنه...32و 64 هم نداره.

ali_disslove
02-08-2010, 00:12
میشه تنظیم کرد که مثلا اگه 100 تا فایل آماده واسه دانلود توی لیست داریم که مثلا فلان فایلو اول دانلود کنه بعد اونو بعد اون یکی و بعد بقیش رو؟؟؟؟؟چه جوری ؟؟؟

IceLord
02-08-2010, 00:27
میشه تنظیم کرد که مثلا اگه 100 تا فایل آماده واسه دانلود توی لیست داریم که مثلا فلان فایلو اول دانلود کنه بعد اونو بعد اون یکی و بعد بقیش رو؟؟؟؟؟چه جوری ؟؟؟

سلام عزیز

آره امکان پذیر هست.

فایل هایی رو که می خوای دانلودشون رو برنامه ریزی کنی انتخاب کن و برو

Right Click -> Move to Queue -> ??? Queue

قسمت علامت سوال هر اسمی می تونه باشه. بعدش برو:

Downloads -> Scheduler

از سمت راست روی اسمی رو که مرحله قبل انتخاب کردی کلیک کن.
از تب Schedule می تونی زمانبندی دانلود رو انجام بدی.از تب Files in queque هم می تونی ترتیب دانلود فایل ها و تعداد دانلود های همزمان رو انتخاب کنی.موفق باشی

mohsen_1363
02-08-2010, 14:08
Internet Download Manager 6.0.1 Beta Build 3 | 3.63 MB

pedram08
02-08-2010, 17:59
من یک فایل با 10 پارت جداگانه رو دانلود کردم ولی idm فایلها رو 4 تا4 تا دانلود میکرد حالا میخواستم ببینم چجوری میشه 10 پارت رو با هم دانلود کرد؟؟:31:

LordMMD
04-08-2010, 05:15
Internet Download Manager 6.0.1 Beta Build 3 | 3.63 MB

تو خود سایت چیزی نداره، از کجا آوردی /!

Saleh
04-08-2010, 07:29
Internet Download Manager v6.01 Beta 4 3.54 MB

sia0368
08-08-2010, 12:17
یه کرک تست شده هم بزارید

siavashjal
08-08-2010, 12:42
این نسخه فعلا نسخه بتا است بهتره دانلود نکنید تا نسخه اصلیش بیاد.

sia0368
08-08-2010, 12:46
این نسخه فعلا نسخه بتا است بهتره دانلود نکنید تا نسخه اصلیش بیاد.
یعنی کرک نداره؟

~SoftWare~
08-08-2010, 13:58
یعنی کرک نداره؟

Internet Download Manager 6.01 beta 4 Patch

تست شده توسط خود بنده

smallfrank
10-08-2010, 14:04
سلام دوستان

من یه فایل دانلود کردم تا 97% رفت ولی بعدش اینترنت قطع شد
حالا نمیشه همون اندازه ای که دانلود شده رو بتونم ببینم....

~SoftWare~
10-08-2010, 19:01
سلام دوستان

من یه فایل دانلود کردم تا 97% رفت ولی بعدش اینترنت قطع شد
حالا نمیشه همون اندازه ای که دانلود شده رو بتونم ببینم....

برای مرورگر فایرفاکس

ابتدا قابلیت مشاهده پسوندهای فایلها را فعال کنید. بدین صورت که My Computer را باز کنید. از منوی Tools بر روی Folder Options کلیک کنید. به تب View رفته و تیک گزینه Hide extensions for known file type را بردارید.

اکنون نرم افزار Firefox را باز نموده و فایلی را به دلخواه دانلود نمایید.
اکنون به محلی که فایل قرار است در آن ذخیره شود مراجعه کنید که به طور پیش فرض Desktop خواهد بود.
اکنون در این محل شما دو فایل هم نام اما با فرمتهای مختلف خواهید داشت که همان نام فایل در حال دانلود است. به فرض در حال دانلود فایلی با نام Example.mp3 هستید ، علاوه بر این فایل ، فایلی نیز با نام Example.mp3.part نیز موجود میباشد.
فایل ابتدایی 0 بایت حجم دارد و پس از دانلود کامل ، فایل اصلی جایگزین این فایل میشود.
اما مقدار حجمی که هم اکنون در حال دانلود است در فایل با فرمت part. ذخیره میشود. در نتیجه میتوان از این فایل در حالت قطع ارتباط از اینترنت استفاده کرد ، چرا که مقدار حجمی از اینترنت در آن ذخیره شده است.
اما نحوه کار ؛ فرض میکنیم ارتباط ما از اینترنت قطع شده است در حالی که دو فایل را دارا هستیم. اکنون بر روی فایل با فرمت part. راست کلیک کرده و Copy را انتخاب میکنیم. سپس آن را در همان جا یا مکان دیگری Paste میکنیم. سپس بر روی فایل کپی شده راست کلیک کرده و Rename را انتخاب مینماییم و عبارت part. را از پایان نام فایل پاک میکنی تا فرمت اصلی فایل پدیدار شود.
به عنوان مثال اگر فایلی با نام Example.mp3.part داشته باشیم با پاک کردن part. از انتهای آن ، آن را به Example.mp3 تبدیل میکنیم.
هم اکنون میتوان با اجرا کردن فایل ، در این مثال آهنگ mp3 خود را تا جایی که دانلود شده است گوش کنیم.

این کار بر روی اکثر فایلهای صوتی ، تصویری ، zip ، rar و ... امکان پذیر است.

ninjavb
11-08-2010, 13:19
با سلام
من از موقعی که IDA رو نصب کردم وقتی روی یه فایل کلیک مثل (RAR,ZIP) کلیک میکنم برای دانلود یه فایل attachment.php دانلود میکنه ولی قبل از اینکه IDA رو نصب کنم فایل مربوطه رو به راحتی دانلود میکرد؟! اگه بخوایم تو بعضی از دانلودها از این IDA استفاده نکنیم باید چی کار کرد؟
با تشکر

mehrdad38
11-08-2010, 14:02
Internet Download Manager 6.01 Build 5 Beta

پسورد فایل:

ninjavb
11-08-2010, 21:27
با سلام
من از موقعی که IDA رو نصب کردم وقتی روی یه فایل کلیک مثل (RAR,ZIP) کلیک میکنم برای دانلود یه فایل attachment.php دانلود میکنه ولی قبل از اینکه IDA رو نصب کنم فایل مربوطه رو به راحتی دانلود میکرد؟! اگه بخوایم تو بعضی از دانلودها از این IDA استفاده نکنیم باید چی کار کرد؟
با تشکر
دوستان واسه من اگه راه حلی وجود داره لطفا بگید. چون واقعا باید این فایل رو دانلود کنم اما با IDA نمیشه؟!

Carl
11-08-2010, 21:47
دوستان واسه من اگه راه حلی وجود داره لطفا بگید. چون واقعا باید این فایل رو دانلود کنم اما با IDA نمیشه؟!
اگه منظورت همین IDM باشه، می‌تونی بری به تنظیمات برنامه، تب اوّل (جنرال) یه دکمه‌ای هست به اسم Keys یا کلیدها. روش کلیک کن و کلیدی رو برای این‌که IDM دانلود رو انجام نده تعیین کن.

مثلاً من Alt رو گذاشتم و مواقعی که نمی‌خوام با IDM دانلود بشه، Alt رو فشار می‌دم و تا زمانی‌که مرورگرم شروع به دانلود کنه، نگه می‌دارمش. این‌طوری می‌شه که IDM کاری‌ش نداره

ninjavb
12-08-2010, 09:03
با سلام
من رفتم تو قسمت OPTION و تیک گزینه ی ( extended integrationworks only with ie 6.x or above) رو برداشتم.

G.D.ragon.Ir
13-08-2010, 07:54
سلام. اگه میشه نحوه تنظیم IDM رو بصورتی که سر یک ساعت خاص شروع به دانلود فایل ها کنه و سر یک ساعت خاص هم تموم کنه رو بگید. کامپیوتر درحالت sleep باشه جواب نمیده؟ برای رپیدشر که محدودیت هایی داره به مشکل بر نمیخورم؟

با تشکر :11:

pouria_br
14-08-2010, 17:41
سلام. اگه میشه نحوه تنظیم IDM رو بصورتی که سر یک ساعت خاص شروع به دانلود فایل ها کنه و سر یک ساعت خاص هم تموم کنه رو بگید. کامپیوتر درحالت sleep باشه جواب نمیده؟ برای رپیدشر که محدودیت هایی داره به مشکل بر نمیخورم؟

با تشکر :11:
سلام دوست عزیز.
شما میتونید با استفاده از تنظیمات scheduler به هدفتون برسید.
راهنمایی:شما میتونید یا با استفاده ازscheduler که در Toolbar برنامه هست یا
از مسیر IDM---Downloads----scheduler وارد بشید.
در مرحله بعد شما باید یک صف (Queue ) بسازید.که اگه یه نگاهی به پایین پنجره سمت چپ بندازید دکمه New Queue را مشاهده میکنید.بر روی آن کلیک کنید و اسم دلخواه را وارد کنید.
بعد از آن دوتا برگه را در این پنجره مشاهده میکنید.
که برگه اول مریوط به تنظیمات صف ایت و برگه دوم مربوط به فایلهاتونه.
در برگه اول که همه چی واضحه .
شما باید one-time downloading را بزنید.همچنین تیک start download at را بزنید و ساعت دلخواه را مشخص کنید.
اگه میخواهید فقط در یک تاریخ خاصی دانلود کنید تیک once at را بزنید.و اگر خواستید روزانه دانلود کنید تیک Daily را بزنید.
شما میتونید یک زمان خاتمه برای دانلود قرار بدید(stop download at)
با استفاده از گزینه زیریش می تونید تکرار تعداد دفعاتی دانلود Failed میشه را مشخص کنید.
در برگه دوم هم کار خاصی نیست که انجام بدید.دکمه Apply را بزنید.
حالا روی فایل یا فیلهای مورد نظر کلیک راست کرده و گزینه Add to Queue را بزنید و صف مورد نظر انتخاب کنید.
شما میتونید که با استفاده از دکمه Start Queue که در Toolbar هست اقدام به دانلود کنید.
عجب توضیحاتی دادم.خودم کیف کردم.
امید وارم این توضیحات به کارتون بیاد

P.30.MAN
18-08-2010, 18:13
چجوری میشه با IDM فایلها رو از سایتهایی مثل rapid share یا mega upload دانلود کرد بدون اینکه داخل سایت بشی؟؟
و اینکه چجوری میشه ترتیب دانلود فایلها رو مو قعی که چند تا فایل برای دانلود گذاشتی رو تعیین کرد؟؟:46:

pouria_br
19-08-2010, 16:44
چجوری میشه با IDM فایلها رو از سایتهایی مثل rapid share یا mega upload دانلود کرد بدون اینکه داخل سایت بشی؟؟
و اینکه چجوری میشه ترتیب دانلود فایلها رو مو قعی که چند تا فایل برای دانلود گذاشتی رو تعیین کرد؟؟:46:
سلام دوست عزیز.در جواب سوال اولت باید بگم که فکر نکم بشه.شاید با داشتن اکانت بشه.
در جواب سوال دوم هم بگم که بهتره به 2 یا 3 پست قبلی یه نگاهی بندازی تا به جوابت برسی.:46:

a.z.p.z
19-08-2010, 17:02
اره نمیتونی همینجوری از رپیدشیر بگیری باید لینکت رو مستقیم بکنی حالا با لیچرهای مجانی یا سایت هایی مثل رپیدباز..
یا میتونی اکانت رپید بگیری ...

Nima_Designer
20-08-2010, 01:12
من با IDM از یوتیوب راحت دانلود میکنم چون لینک دانلودش میاد برام
ولی با اپرا لینک دانلود نمیاره
چجوری باید برای اپرا IDM رو تعریف کنم؟
در ضمن تو Option برنامه IDM هم تیک opera خورده هم ie

pedram08
20-08-2010, 17:53
وقتی 30 روز تریال تموم میشه چکار باید بکنم؟؟؟
من دوباره نصبش کردم ولی نشد...

davood.2008
20-08-2010, 18:41
من با IDM از یوتیوب راحت دانلود میکنم چون لینک دانلودش میاد برام
ولی با اپرا لینک دانلود نمیاره
چجوری باید برای اپرا IDM رو تعریف کنم؟
در ضمن تو Option برنامه IDM هم تیک opera خورده هم ie

سلام
تیک همسان سازی پیشرفته رو توصفحه جنرال زدی؟

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------

وقتی 30 روز تریال تموم میشه چکار باید بکنم؟؟؟
من دوباره نصبش کردم ولی نشد...

سلام باید کراکش کنی...
اینم لینک کرک اما قبلش انتی ویروست رو غیرفعال کن و برنامه رو کامل ببند...

xeNociDe
20-08-2010, 19:39
IDM 5.18

SHAHAB-P30
20-08-2010, 20:53
ورژن 6 بهتره یا 5.19

Nima_Designer
21-08-2010, 00:35
سلام
تیک همسان سازی پیشرفته رو توصفحه جنرال زدی؟

تو منوی preference منظورته؟
اونجا که تو جنرال اصلا گزینه ای که تیک بخوره نداره؟!!!
مال من 5.18 هست شاید جدیدا جاش فرق کرده...
اگه ممکنه بگین این چیز پیشرفته تو کدوم منو هست؟

Ssarshar
21-08-2010, 01:34
من نسخه ي 5.18 رو دارم ولي امكان دانلود از يوتوب رو نداره . ممنون ميشم بهم بگين بايد چيكار كنم ؟

malkemid
21-08-2010, 02:07
تو منوی preference منظورته؟
اونجا که تو جنرال اصلا گزینه ای که تیک بخوره نداره؟!!!
مال من 5.18 هست شاید جدیدا جاش فرق کرده...
اگه ممکنه بگین این چیز پیشرفته تو کدوم منو هست؟

منظورش گزینه advanced browser integration هست.

hirondelle
21-08-2010, 02:08
من با 6 کار می کنم ،حرف نداره

malkemid
21-08-2010, 11:56
من با 6 کار می کنم ،حرف نداره

6 بتا هست هنوز نه؟فایلها رو خراب نمی کنه؟کرکش چی؟

Dew Drop
21-08-2010, 12:24
من نسخه ي 5.18 رو دارم ولي امكان دانلود از يوتوب رو نداره . ممنون ميشم بهم بگين بايد چيكار كنم ؟

سلام
تو قسمت option نرم افزار تو تب general قسمت پایین برید به idm download ......broweser مقابلش edit رو باز کنید بعد بین گزینه ها flvتیک داشته باشه و اگه از ...تر شکن استفاده میکنید باید تنظیمات اون رو تو تب pro*y دانلود منیجرتون وارد کنید که اون هم بتونه به سرور مربوط وصل بشه.

در ضمن سوال هاتون رو تو این قسمت بپرسید

bleu2u4u
21-08-2010, 21:30
من فایرفاکس 4 بتا 3 رو دارم با اخرین نسخه ی اصلی idm ولی هیچ رقمهبا هم مچ نمیشن

Nima_Designer
21-08-2010, 23:54
منظورش گزینه advanced browser integration هست.
وای بالاخره یکی درست به ما آدرس میده یا نه؟
هرکی میاد یک کلمه میگه و میره!
آقا این گزینه رو باید از اپرا فعال کنم یا IDM ؟
در چه منویی قرار داره این گزینه؟

malkemid
22-08-2010, 01:29
وای بالاخره یکی درست به ما آدرس میده یا نه؟
هرکی میاد یک کلمه میگه و میره!
آقا این گزینه رو باید از اپرا فعال کنم یا IDM ؟
در چه منویی قرار داره این گزینه؟
ببین اونی که دوستمون گفت رو من به انگلیسی گفتم...تو قسمت options...general خود برنامه IDM هست.

ولی فکر نمی کنم با فعال کردنش درست بشه...کلا من فقط تو IE و Firefox اون گزینه دانلود از یوتوب رو داشتم.

Ssarshar
22-08-2010, 01:32
سلام
تو قسمت option نرم افزار تو تب general قسمت پایین برید به idm download ......broweser مقابلش edit رو باز کنید بعد بین گزینه ها flvتیک داشته باشه و اگه از ...تر شکن استفاده میکنید باید تنظیمات اون رو تو تب pro*y دانلود منیجرتون وارد کنید که اون هم بتونه به سرور مربوط وصل بشه.

در ضمن سوال هاتون رو تو این قسمت بپرسید

دوست عزيز ممنون از توضيحت
من از هيلتر شكن اولترا سارف استفاده ميكنم بايد توي تنظيمات پرو-كسي چي رو وارد كنم ؟

mhrn
22-08-2010, 01:34
سلام خدمت همگي!
ببخشيد كسي لينك فرسي ساز دانلود منيجر رو نداره؟؟ چجوري ميشه توش فارسي فعال كرد/؟

hirondelle
22-08-2010, 02:02
6 بتا هست هنوز نه؟فایلها رو خراب نمی کنه؟کرکش چی؟
نه اصلا،من مشکلی باهاش نداشتم.کرک هم همون پچ 2009 که برا همه ورژن ها کار می کنه،برا این هم جواب میده(واقعا من موندم چرا شرکت سازنده فکری برای مقابله با این پچ نمی کنه؟!!!) فقط باید موقع نصب گارد آنتی ویروست رو غیر فعال کنی.

mhroozbeh
23-08-2010, 22:00
با سلام
IDM هر چند وقت یه بار مال من مشکل پیدا می کنه
من چون اینترنت رایگان از 3 تا 7 دارم باید برنامه رو تنظیم کنم که سر 3 به اینترنت وصل بشه و خودکار دانلود کنه
ولی هر چند وقت یه دف این برنامه قات می زنه و وقتی ساعت 3 باید به اینترنت وصل بشه و بعد دانلود کنه، خودکار شروع می کنه به دانلود بدون اینکه یه اینترنت متصل بشه! و صبح که میام می بینم هیچی دانلود نکرده! هر کاریش هم می کنم درست نمی شه
چه مرگشه به نظر شما؟

P.30.MAN
24-08-2010, 13:25
من وقتی کامپیوترم روی stand by میره دانلودم هم قطع میشه چکار باید بکنم؟؟؟البته این مشکل فقط برای idm نیست وقتی با خود مرورگر هم دانلود میکنم این مشکل به وجود میاد!!!:13:

malkemid
24-08-2010, 16:06
من وقتی کامپیوترم روی stand by میره دانلودم هم قطع میشه چکار باید بکنم؟؟؟البته این مشکل فقط برای idm نیست وقتی با خود مرورگر هم دانلود میکنم این مشکل به وجود میاد!!!:13:

خوب بایدم قطع شه...مثل تلویزیون که رو استند بای هست...شما میتونی تصویر ببینی؟

باید فقط مانیتورتو بذاری خاموش شه...نه کل سیستم رو

khore mobile
25-08-2010, 12:13
من با IDM مشكل پيدا كردم!

تا همين امروز مشكلي نداشتم،امروز ويندوزم رو عوض كردم بعد IDM رو نصب كردم اما ارور ميده كه نسخصه شما تقلبيه!!!!!!!!

چكار بايد بكنم.

هم 518 و هم 519 اين مشكل رو داره!

D r i v e r
25-08-2010, 17:55
من با IDM مشكل پيدا كردم!

تا همين امروز مشكلي نداشتم،امروز ويندوزم رو عوض كردم بعد IDM رو نصب كردم اما ارور ميده كه نسخصه شما تقلبيه!!!!!!!!

چكار بايد بكنم.

هم 518 و هم 519 اين مشكل رو داره!
شما احتمالا خواسته یا ناخواسته آپدیتش کردین
پیش میاد
فکر میکنم باید از اول نصب و پچش کنین :46:
من الان این کار رو کردم درست شد ;)

pouria_br
25-08-2010, 18:24
با سلام
IDM هر چند وقت یه بار مال من مشکل پیدا می کنه
من چون اینترنت رایگان از 3 تا 7 دارم باید برنامه رو تنظیم کنم که سر 3 به اینترنت وصل بشه و خودکار دانلود کنه
ولی هر چند وقت یه دف این برنامه قات می زنه و وقتی ساعت 3 باید به اینترنت وصل بشه و بعد دانلود کنه، خودکار شروع می کنه به دانلود بدون اینکه یه اینترنت متصل بشه! و صبح که میام می بینم هیچی دانلود نکرده! هر کاریش هم می کنم درست نمی شه
چه مرگشه به نظر شما؟
به نظر من خود برنامه مشکل داره.
احتمالا یه مشکلاتی واسه فایلهای برنامتون پیش اومده.
من از نسخه 5.19 استفاده میکنم.عالیه.بدون هیچ مشکلی سر ساعت دانلود و سر ساعت هم قطع میکنه.
اگه خواستی بگو لینک دانلود بزارم.

mehrdad38
25-08-2010, 20:03
Internet Download Manager 6.01 Beta Build 6

لینک:

کرک:

Memonex
25-08-2010, 23:01
واقعا ازتون ممنون. از سایر دوستان هم دعوت میکنم که اگه تاکنون با این نرم افزار مدیریت دانلود اشنا نشدن حتما در دانلود کردنش درنگ نکنند و این رو به عنوان بهترین نرم افزار موجود بپذیرند. من هم قبلا از سایر برنامه های دیگه از قبیل DAP، IDA و ... استفاده میکردم. ولی به لطف این دوست خوبمون راهنمایی شدم و الان با بالاترین سرعت ممکن دانلود میکنم.
بابت قرار دادن نسخه بروز شده هم تشکر می‌کنم.

Tenacious
25-08-2010, 23:21
من از DAP پرمیوم استفاده می کردم، وقتی با IDM کار کردم واقعاً تفاوت رو احساس کردم.
فوق العادس.

pouria_br
26-08-2010, 00:32
فقط و فقط IDM .
هیچی مثل IDM نمیشه.
منکه راضیم..:20:

ali_ir_bsd
26-08-2010, 01:24
دوستان این کرک رو آنتی ویروس به عنوان ویروس شناسایی می کنه و حذفش می کنه .

چیکار کنیم با این وضعیت .

راه حلی دارین .

من از نود سکریتی استفاده می کنم .

همگی موفق باشید .

pouria_br
26-08-2010, 14:40
دوستان این کرک رو آنتی ویروس به عنوان ویروس شناسایی می کنه و حذفش می کنه .

چیکار کنیم با این وضعیت .

راه حلی دارین .

من از نود سکریتی استفاده می کنم .

همگی موفق باشید .
خوب عزیز برادر اینکه چیزه تازه ای نیست.
اکثر اوقات آنتی ویروس ها به کیجن ، کرک ، patch گیر میدن.
بهترین کار disable کردن آنتی ویروس هستش
البته مواظب باش واقعا این کرکه ویروس نباشه:31:

ahwaz_k750
26-08-2010, 21:54
دوستان من آخرین ورژن این برنامه را دانلود کردم اما هنگامی که برنامه و فایلی را می خوام دانلود کنم به طور اتوماتیک این برنامه اقدام به دانلود نمی کند.ممنون میشم که راهنماییم کنید

shayan5800
27-08-2010, 01:41
دوستان من یه مشکلی دارم با idm ...اونم اینه که بیشتر لینک هایی که میخوام دانلود کنم ارور 503 میده یا پس از یک بار pause و resume میخواد لینک رو رفرش کنه که بیشتر وقتا نمیشه...اما با flash get این مشکل رو ندارم ولی سرعتش اصلا به پای idm نمیرسه

khore mobile
27-08-2010, 09:57
Internet Download Manager 6.01 Beta Build 6

لینک:

کرک:

يكي از اساتيد لطف كنه يكبار به طور كامل روش نصب و كرك اين برنامه رو آموزش بده،جوري كه ديگه با ژيغام تقلبي بودن برنامه مواجه نشيم!

تشكر

Dreamland
27-08-2010, 10:46
يكي از اساتيد لطف كنه يكبار به طور كامل روش نصب و كرك اين برنامه رو آموزش بده،جوري كه ديگه با ژيغام تقلبي بودن برنامه مواجه نشيم!

تشكر
بعد از نصب در حالتی که از برنامه خارج شده اید و آیکون آن نیز در کنار ساعت در حال نمایش نباشد فایل های موجود در فولدر Crack را در مسیر نصب برنامه کپی کنید و فایل Patch را اجرا کنید و فایل اجرایی اصلی برنامه را به آن بدهید.

L.A.M.P.A.R.D
27-08-2010, 10:50
اگه میشه کرک رو یه جای دیگه اپ کنید....مرسیییییی

Dreamland
27-08-2010, 22:01
اگه میشه کرک رو یه جای دیگه اپ کنید....مرسیییییی

Internet Download Manager Patch 6.xx

ali_khujaste
28-08-2010, 18:26
Internet Download Manager 6.01 Build 6 Beta

xeNociDe
29-08-2010, 00:20
Internet Download Manager v6.01 Beta

hamed malekpour
31-08-2010, 13:32
شماره سریال این نرم افزار را می خواستم کسی می دونه به من یگه؟

Dreamland
31-08-2010, 15:32
شماره سریال این نرم افزار را می خواستم کسی می دونه به من یگه؟
شما اینو دانلود کن ، نیازی به شماره سریال نیست

xeNociDe
31-08-2010, 16:12
Internet Download Manager 6.01

Maniad
02-09-2010, 23:13
Internet Download Manager 6.02 Beta

What's new in version 6.02 (Sep 02, 2010):
* Added capture of new video formats in online media players
* Fixed system crashes caused by advanced integration driver

GioTiN ^ UST
03-09-2010, 08:21
سلام به همگي . راستش من تا حالا كرك هاي تيم ام رو اينجا پست ندادم ولي با توجه به تصميمات گرفته شده در تيم بر اين شديم تا كرك هاي تيم رو به صورت روزانه در اين فروم قرار بدم .

Internet.Download.Manager.6.xx.READ.NFO.Keygen.And .Patch-UST

لينك ها :

اينو قبلاً ريليز كرده بودم واسه همه ورژن هاي IDM جواب ميده يه patch هست بعلاوه يه Keygen .

طريقه استفاده از اين Keygen + Patch
1-اول از همه IDM رو نصب كنيد و بعد از پايان نصب ، برنامه باز ميشه كه با استفاده از كيجن برنامه رو رجيستر كنيد
2- برنامه IDM رو حال ببنديد ( از كنار Systray ببنديد ) و سپس patch رو اجرا كنيد و برنامه رو پچ كنيد .
3- موفق باشيد :)

يا علي مدد

GioTiN ^ team UST

hadi_vazi
03-09-2010, 15:31
بعد از نصب در حالتی که از برنامه خارج شده اید و آیکون آن نیز در کنار ساعت در حال نمایش نباشد فایل های موجود در فولدر Crack را در مسیر نصب برنامه کپی کنید و فایل Patch را اجرا کنید و فایل اجرایی اصلی برنامه را به آن بدهید.

آقا من این کاری که شما گفتید رو برای ورژن 6.02 انجام دادم ولی بازم میگه سریالتون معتبر نیست و می ره تو یه سایت فارسی که می گه پول بریزم به حساب تا سریال بهم بدند.

mehrdad38
04-09-2010, 05:49
هنوز کرک موثری برای ورژن 6.02 ساخته نشده کمی صیر کنید دوستان.

GioTiN ^ UST
04-09-2010, 06:20
سلام
hadi_vazi
از keygen+patch كه من گذاشتم استفاده كن ! 100% جواب ميده توي كل فروم هاي مطرح دنيا مثل VDOWN و ru-board و بقيه جاها مثل Softexia دارن از ريليز من استفاده ميكنن و هيچكي هم هنوز نگفته ريليز ام كار نميكنه . توي 10 روز حدود 500 دانلود داشته

mehrdad38 :
از Internet.Download.Manager.6.xx.READ.NFO.Keygen.And .Patch-UST كه گذاشتم ( دو تا پست قبل ) استفاده كن . من مي گم واسه همه ورژن هاي 6 جواب ميده و حتي به جرات مي تونم بگم اگه ورژن 7 هم بياد ممكنه واسه ورژن 7 هم كار كنه !

باي

mehrdad38
04-09-2010, 17:16
Internet Download Manager 6.02 Betal | 3.9 MB

پسورد فایل:

نحوه کرک:
1- نرم افزار رو نصب کنید سپس برنامه رو ببندید و آیکون اون رو از کنار ساعت ویندوز بردارید.
2- فایل Patch رو در محل نصب برنامه کپی و روی آن راست کلیک کنید و گزینه Run as administrator رو بزنین. و بدین صورت فایل را اجرا کنید.
3- سپس از keygen برای فعال سازی استفاده کنید.

ابوالفضل.ا
06-09-2010, 06:03
مرسی عالی بود

hadi_vazi
06-09-2010, 07:58
سلام
hadi_vazi
از keygen+patch كه من گذاشتم استفاده كن ! 100% جواب ميده توي كل فروم هاي مطرح دنيا مثل VDOWN و ru-board و بقيه جاها مثل Softexia دارن از ريليز من استفاده ميكنن و هيچكي هم هنوز نگفته ريليز ام كار نميكنه . توي 10 روز حدود 500 دانلود داشته

mehrdad38 :
از Internet.Download.Manager.6.xx.READ.NFO.Keygen.And .Patch-UST كه گذاشتم ( دو تا پست قبل ) استفاده كن . من مي گم واسه همه ورژن هاي 6 جواب ميده و حتي به جرات مي تونم بگم اگه ورژن 7 هم بياد ممكنه واسه ورژن 7 هم كار كنه !

باي

ممنون عزیز حق با شما بود با کاری که شما گفتید مشکلم حل شد و دیگه اون ارور نمیاد خیالم راحت شد واقعا ممنونم.

mhroozbeh
06-09-2010, 18:29
سلام
hadi_vazi

mehrdad38 :

باي

ممنون
ماله منم درست شد و دیگه ارور نمی ده

malkemid
06-09-2010, 19:01
بهترین روش برای کرک که هیچوقت از کار نمی افته رو به نقل از mehran میگم...متاسفانه تاپیکشو پیدا نکردم...

IDM رو از توی کامپیوترت پاک کن چون شما نسخه ی آزمایشی رو داری.یعنی کامل Uninstall کن و بعد هم ریستارت کن.
بعد از اینکه IDM رو نصب کردی برو توی مسیر زیر داخل ویندوزت.

C:\Windows\system32\drivers\etc

اونجا یک فایل وجود داره به اسم Host روش کلیک راست کن و با NotePad بازش کن.

حالا تمام آدرس های زیر رو توش وارد کن. وقتی خواستی NotePad رو ببندی روی Save کلیک کن تا تغییرات انجام بشه.

حالا IDM رو باز کن و با یکی از سریال های زیر رجیسترش کن.

Name: Mehr@n
Serials:
3IZP5-B8NFQ-CTW7J-S93TY
PFTYO-TU9SC-P57WV-W4KUH
BKJE4-6K4O4-1ID60-NDZR1
XLKCX-9E7AM-WE2OH-VOTOE
PZ1CW-E20TQ-LOFS5-VH0S0
TZEA4-J6I5X-NMJ0U-UG4WC
0YT08-M27Q7-R0GPP-1A6MY
UXPYI-B52AZ-FQHZ7-TCDZ7

این روش همیشه کار میکنه و هیچ وقت هم سریال ها توی لیست سیاه نمیره.

ierajsat
07-09-2010, 00:16
ورژن جدید نرم افزار دانلود منیچر معروف و کاربردی با قابلیت های ویژه

Internet Download Manager v6.02 Beta Build 2

نرم افزار Internet Download Manager معروف به IDM با بیش از 500.000 کاربر ثبت شده در سراسر جهان یکی از محبوب ترین نرم افزارهای مدیریت دانلود فایل از اینترنت میباشد. IDM سرعت دانلود را تا %500 افزایش می دهد و بر خلاف دیگر نرم افزار های مشابه که قبل از شروع عملیات دانلود فایل ها را تکه تکه می کنند این نرم افزار در هنگام دانلود و بسته به سرعت اینترنت File ها را تکه تکه کرده و دانلود هر قسمت به طور جداگانه انجام می کند. این عمل باعث افزایش سرعت دانلود و دریافت File ها خواهد شد. همچنین اگر در هنگام دانلود ارتباط اینترنتی شما قطع شود بدون نگرانی می توانید ادامه فایل را پس از برقراری ارتباط مجدد دریافت نمائید شما از طریق این برنامه می توانید انواع فایل ها را به آسانی دریافت کنید.
قابلیت های کلیدی نرم افزار
نصب سریع و آسان نرم افزار
افزایش پنج برابری سرعت دانلود بر اساس جدیدترین تکنیک ها
قابلیت کشیدن و رها کردن - Drag & Drop لینک ها
بهبود رابط کاربری نگارش جدید برنامه
ویروس یابی انواع و اقسام فایل های دانلود شده
ویژگی Speed Limiter برای محدود کردن سرعت دانلود یک فایل مشخص
پشتیبانی از انواع ------ سرورها مانند Microsoft ISA, FTP P.roxy Servers
قابلیت ادامه دانلود های نیمه تمام از جایی که ارتباط اینترنتی شما بنا به دلایلی قطع شده است
دانلود فایل های ویدیویی FLV از سایت های YouTube, Google Video, و MySpaceTV
سازگاری با انواع مرورگرهای اینترنت اکسپلورر، نت اسکیپ، اپرا MSN Explorer, AOL, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 و دیگر مرورگر های محبوب برای اجرا نمودن خودکار برنامه به منظور مدیریت دانلود فایل ها
پشتیبانی از پروتکل های [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FTP, MMS و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبانی کامل از ویندوز های Xp/2000/2003/Vista
پشتیبانی از اکثر زبان های زنده دنیا از جمله زبان فارسی
سازگاری کامل با فابرفاکس 3.1 و 3.5
رفع باگها

حجم : 3.48 مگابایت
پسورد نام این سایت است فقط تایپ کنید >>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

feizafra
08-09-2010, 00:20
سلام دوستان
چند روزیه که برای دانلود از برنامه IDM استفاده می کنم. قبلا از DAP استفاده می کردم. واقعا تفاوت رو با IDM احساس کردم. تنها مشکلی که با این برنامه دارم کند باز شدن صفحات وب موقع دانلود با این برنامه هستش وقتیکه متوقف یا دانلود به اتمام میرسه سرعت بهتر میشه . می خواستم بدونم که طبیعیه یا مشکل داره؟
با تشکر.

Dew Drop
08-09-2010, 00:24
بهترین روش برای کرک که هیچوقت از کار نمی افته رو به نقل از mehran میگم...متاسفانه تاپیکشو پیدا نکردم...

namakdooon
09-09-2010, 00:40
سلام
hadi_vazi

mehrdad38 :

باي

میشه یکم بیشتر توضیح بدی و مراحل و به ترتیب برام بنویسی؟

Maniad
09-09-2010, 16:29
هنوز کرک موثری برای ورژن 6.02 ساخته نشده کمی صیر کنید دوستان.

New Patch & Keygen

Mig33
09-09-2010, 20:58
دوستان قضیه چیه؟
من 6.2 رو نصب کردم ( ویندوز سون ) و بعد پچ پست بالا رو تو پوشش اجرا کردم و پچ کرد
دیگه نیازی به کی ژن هم نبود و الان داره کار میده!!!! :8:

alis63
11-09-2010, 07:46
دوستان فقط یادتون نره بعد از کپی کردن پچ توی فولدر حتما حتما برای اجرای اون کلیک راست کرده وگزینه  run as administrator رو کلیک کنید.

adameh_bahal
11-09-2010, 12:53
بعضی وقتا من دستم میخوره به یکی از این قسمت ها که تو عکس هست و ترتیب فایل هام به هم میخوره:

چجوری میتونم به حالت اول بارگردونمش؟

sajjad kharrazi
11-09-2010, 12:57
سلام بچه ها!!!
1- من IDM 5.19 دارم و ازم هی رجیستر کد می خواد، یه ذره تو تاپیک گشتم ولی پیدا نکردم، میشه کرکش رو برام بذارید!!!
2- خود برنامه میتونه کامپیوتر رو روشن کنه و دانلود کنه و بعد خاموش کنه؟

Dreamland
11-09-2010, 13:18
Internet Download Manager 5.19 Build 3 Retail به همراه کرک تست شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپسورد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک جدید برای ورژن 6.0

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:11:

Ship Storm
11-09-2010, 15:08
سلام بچه ها!!!
1- من IDM 5.19 دارم و ازم هی رجیستر کد می خواد، یه ذره تو تاپیک گشتم ولی پیدا نکردم، میشه کرکش رو برام بذارید!!!

اون ورژن برای رجیستر یکم مشکل داره و رجیستر سالمش سخت گیر میاد
من خودم از نسخه 5.14 build 5 دارم استاده میکنم و کرکش هم جواب میده فقط باید دقت کنید نزاردی اپدیت بشه و زبانش رو هم تغییر ندید حدالامکان چون با آپدیت نرم افزار کرک تقلبی شناسایی و از کار میوفته
اگه میخوای من برات اپلود کنم اون ورژن رو

sajjad kharrazi
11-09-2010, 16:43
اون ورژن برای رجیستر یکم مشکل داره و رجیستر سالمش سخت گیر میاد
من خودم از نسخه 5.14 build 5 دارم استاده میکنم و کرکش هم جواب میده فقط باید دقت کنید نزاردی اپدیت بشه و زبانش رو هم تغییر ندید حدالامکان چون با آپدیت نرم افزار کرک تقلبی شناسایی و از کار میوفته
اگه میخوای من برات اپلود کنم اون ورژن رو

قربون دستت همینش هم کلی زحمت کشیدی دمت گرم
فقط اگه میشه سوال دومی رو هم جواب بدی ممنون میشم

Saleh
11-09-2010, 23:34
Tonec Inc Internet Download Manager v6.02 Build 2 BETA New Keygen & Patch 3.56 MB

mjt10063
12-09-2010, 12:56
سلام به همگی
یه سوالی واسم پیش اومده
موقع دانلود کردن یه بخش بندی های پاین پنجره دانلود منجر میشه خواستم بدونم
اگر تعداد این بخش ها بیشتر باشه سرعت میره بالا یا نه اگر میره میشه توضیح بدین باید چکار کرد تا
تنظیم بشه اخه تا حالا نشده از 8 بگزده.؟؟؟؟؟؟

mjt10063
12-09-2010, 15:24
سلام
سوالی برای من پیش اومده آیا این بخش بندی های که پایین پنجره Internet Download Manager میاد تاثیری تو سرعت دانلود داره یا نه
اگر داره میشه توضیح بدین از کجا تنظیم میشه
ممنون میشم توضیح کامل باشه.

*Shayan*
12-09-2010, 15:46
دانلود پچ سالم و تست شده برای internet Download Manager 6.02 با لینک مستقیم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک پس از 30 روز حذف میشه.

*Shayan*
12-09-2010, 16:13
سلام بچه ها!!!

1.پچ سالم داره.
این پچ ورژن 5.19 هست:

لینک هم بعد از 30 روز حذف میشه.

2.من شنیدم میشه بعد از دانلود خاموش شه ولی نمیدونم چطوری.

alpha007
12-09-2010, 18:00
یه سوال مهم از IDM
IDM اکانتهای dialup رو (حتی اگه adsl باشه) خیلی خوب تشخیص میده و تو قسمت options/dial up/connection options میاره
ولی اگه کانکشن ما pppoe باشه دیگه ارتباط ایجاد شده رو که یه اکانت وایرلس ساخته شده ست رو نمیشناسه
مثلا اگه بخواییم خودش نت رو قطع کنه و سیستم رو خاموش کنه
کسی راه حلشو میدونه؟

malkemid
12-09-2010, 18:45
یه سوال مهم از IDM
IDM اکانتهای dialup رو (حتی اگه adsl باشه) خیلی خوب تشخیص میده و تو قسمت options/dial up/connection options میاره
ولی اگه کانکشن ما pppoe باشه دیگه ارتباط ایجاد شده رو که یه اکانت وایرلس ساخته شده ست رو نمیشناسه
مثلا اگه بخواییم خودش نت رو قطع کنه و سیستم رو خاموش کنه
کسی راه حلشو میدونه؟

تو قسمت scheduler پایین گزینه داره turn off when done...اونو بزنی دانلود تموم شد خاموش میشه...خاموش هم که بشه نت خود بخود قطع میشه!!

تیک زیریش رو هم بزن که برنامه های سیریش رو به زور ببنده!

alpha007
12-09-2010, 19:51
تو قسمت scheduler پایین گزینه داره turn off when done...اونو بزنی دانلود تموم شد خاموش میشه...خاموش هم که بشه نت خود بخود قطع میشه!!

تیک زیریش رو هم بزن که برنامه های سیریش رو به زور ببنده!
این مال زمانیه که کانکشنت رو تو قسمت dial up بشناسه ولی وقتی یه کانکشن pppoe داری اینطور نیست...
اصلا کانکشنهای تحت pppoe رو تو اون قسمت وارد نمیکنه که بشناسدش

DaRiOuShJh
12-09-2010, 20:21
فرقی نداره برادر
شما force رو انتخاب کن
خاموش میکنه به زور
کانکشنتون هم قطع میشه

sajjad kharrazi
12-09-2010, 20:23
بابا یکی جواب مارو بده
این برنامه میتونه خودش کامپیوتر رو روشن کنه و شروع به دانلود کنه؟

malkemid
12-09-2010, 20:45
این مال زمانیه که کانکشنت رو تو قسمت dial up بشناسه ولی وقتی یه کانکشن pppoe داری اینطور نیست...
اصلا کانکشنهای تحت pppoe رو تو اون قسمت وارد نمیکنه که بشناسدش

عزیز من هیچ فرقی نداره...شما start queue رو بزن و برو بخواب ....خودش تموم شد خاموش می کنه.

این برنامه میتونه خودش کامپیوتر رو روشن کنه و شروع به دانلود کنه؟

خودش روشن بشه رو فکر می کنم نمی تونه...ولی شروع به دانلود رو می تونی اتومات بزاری...برای اینکه خودش روشن بشه از برنامه auto power on and shut down استفاده کن.

farzan311
12-09-2010, 20:52
سلام idm من چند روز پیش قاطی کرد و دیگه هماهنگ نمیشه با موزیلا یا مرورگر های دیگه چند بار هم هماهنگش کردم ولی بازم توی موزیلا خبری از idm نیست مشکل از کجاست؟

*Shayan*
12-09-2010, 20:59
یعنی چی نمیشه؟

farzan311
12-09-2010, 21:05
یعنی خود idm میگه هماهنگ سازی شد ولی تو موزیلا هیچ چیزی به اون منویی که کلیک سمت راست میکنیم اضافه نمیشه البته فکر کنم از وفتی که از یه کرک که توی رجیستری دست میبرد برای idm استفاده کردم اینطوری شد

shadow666
12-09-2010, 21:25
تو ورژن 6 چی اضافه شده؟

*Shayan*
12-09-2010, 21:26
خب هنوز که نسخه ی بتا هست.

mjt10063
12-09-2010, 22:06
ببخشید کسی جواب مارو کامل نداده من الان ورژن 6.2 رو دارم
برای بخش بندی بیشتر موقع دانلود باید چه کار کرد

malkemid
12-09-2010, 22:10
تو ورژن 6 چی اضافه شده؟

تو 6.02 بتا تنها مشکلی که من با کروم داشتم حل شد!!

مهمترین چیزی که اضافه شده اینه که اون دانلود از یوتوب با idm که بصورت فلش سبز کوچیکه می اومد اضافه شده

outpost
13-09-2010, 10:33
نميدونم چرا بچه ها اينقدر از اين برنامه خوششون مياد !

برنامه IDM اشكالات زيادي داره :

1- امكان Preview كردن فايل هاي صوتي و تصويري قبل از دانلود رو نداره.

2- امكان دانلود از torrent رو نداره.

3- امكان Upload نداره.

4- Zip Preview مشكل داره و خيلي وقتا كار نميكنه.

5- Speed Limit خوبي نداره. يعني هوشمند نيست. بايد بتونه فعاليت مرورگر رو تشخيص بده و سرعت خودش رو پايين بياره .

6- توانايي جستجو در فايلهاي Mirror رو نداره.

تمام چيزايي كه بالا گفتم ، برنامه Free Download Manager داره.

پيشنهاد ميكنم كه Free Download Manager رو هم تست كنيد. خيلي برنامه عالي هستش.

amir.7
13-09-2010, 13:42
تو ورژن 6 چی اضافه شده؟

سلام

مشگلش با کروم رفع شده .

P.30.MAN
14-09-2010, 11:04
لطفا یه فایل کرک از ورژن 5.19 برام بزارید خیلی عجله دارم.
ممنون.:11:

*Shayan*
14-09-2010, 11:17
لطفا یه فایل کرک از ورژن 5.19 برام بزارید خیلی عجله دارم.
ممنون.:11:
در تاپیک Download manager نوشتم.
پچ ورژن 5.19

پچ ورژن 6.02

mjt10063
15-09-2010, 12:09
سلام ببخشید من داشتم یه فیلمیو دانلود میکردم وقته به 84% رسید یه دفعه این پیغام ظاهر شد
اگر میشه کمکم کنید
cannot download the file because of timeout
detalis:
connection timed out

mjt10063
15-09-2010, 20:08
یعنی یه نفر نیست کمکم کنه

hirondelle
16-09-2010, 15:40
خوب time out یعنی time out دیگه!یعنی چون سرعت دانلودت پایین بوده ، دانلود ،بالاتر از اون زمانی طول کشیده که سرور پیش فرض داره.(پس ربطی به دانلود منیجر نداره و از شاهکارهای شرکت های اینترنتی و مخابرات وارثان کوروش کبیره!)

---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

راستی من این نسخه beta 6.02 رو نصب کردم،سیستم رو کلا ریخت به هم ! (از سافت گذر گرفته بودمش) کار کشید به بلو اسکرین و ریستارت های ناگهانی و ... ! بعد ،اصلا برنامه اجرا نمی شد هر بار که اکسپلورر رو باز می کردم،یه ارور می داد و ... . خلاصه ریمووش کردم.کسی با این مشکل مواجه شده؟

USB
16-09-2010, 17:03
دوستان هنوز نسخه غیر بتا منتشر نشده ؟
کی منتشر میشه

*Shayan*
16-09-2010, 17:06
هنوز نه.
بذارن زود در تاپیکش گذاشته میشه.

davood.2008
16-09-2010, 17:45
سلام دوستان
راهی نیست که موقع استفاده از قند شکن u l t r a بشه با idm دانلود کرد
بخدا کلافه شدم
ممنون
:19:

Dew Drop
16-09-2010, 18:14
سلام دوستان
راهی نیست که موقع استفاده از قند شکن u l t r a بشه با idm دانلود کرد
بخدا کلافه شدم
ممنون
:19:

سلام
باید تنظیمات او..لترا رو تو تب pro*y دانلود منیجرتون وارد کنید که اون هم بتونه به سرور مربوط وصل بشه بعد می تونید دانلود کنید.

alexna24
16-09-2010, 19:42
سلام جدید ترین لینک IDM با کرک رو واسه ویندوز هفت میخواهم تنکس

davood.2008
16-09-2010, 22:00
سلام
باید تنظیمات او..لترا رو تو تب pro*y دانلود منیجرتون وارد کنید که اون هم بتونه به سرور مربوط وصل بشه بعد می تونید دانلود کنید.

:10: ......................

Ship Storm
16-09-2010, 22:15
دوستان رعایت کنید خودتون پست های نامرتبط با موضوع تاپیک همگی حذف می شوند

كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

armin_software
16-09-2010, 22:44
سلام
دوستان کسی کرک ورژن 5.15 رو داره؟
ممنون

*Shayan*
16-09-2010, 22:55
سلام
دوستان کسی کرک ورژن 5.15 رو داره؟
ممنون
ببینید این کار میکنه:

mjt10063
17-09-2010, 12:05
سلام خدمت تمامی دوستان
اون اروری که میگفتم دقایق آخر میداد (84%)
الان رفع شد ولی نتونستم متوجه بشم دلیلش چی بود.
بازم از همکاری مدیران سایت تشکر میکنم که راهنمایی کام رو انجام دادن.

*Shayan*
17-09-2010, 12:19
سلام خدمت تمامی دوستان
اون اروری که میگفتم دقایق آخر میداد (84%)
الان رفع شد ولی نتونستم متوجه بشم دلیلش چی بود.
بازم از همکاری مدیران سایت تشکر میکنم که راهنمایی کام رو انجام دادن.
شاید مشکل از سرور سایتی که دانلود کردین بوده.

goyafilter
17-09-2010, 12:35
بنده کرکش می کنم ولی بعدش که ریستارت می کنم دیگه فعال نمیشه .

mjt10063
17-09-2010, 12:44
میخوام کتاب C++ رو که آدرسش از سایت ریپدشر
هست دانلود کنم ولی اجازه نمیده میشه بگین دلیل چیه.

xeNociDe
17-09-2010, 19:31
Internet Download Manager v6.02 Build 2

dogtag
17-09-2010, 20:56
اگر فایلی که لینکش رو گذاشتید، ورژن بتاست (که احتمالاً هست)، لطفاً حتماً کلمه Beta رو توش بنویسید که کاربر ها به اشتباه نیوفتند.

ممنون

Elis
18-09-2010, 08:24
سلام
من IDM 5.18 رو دارم هر وقت میخوام فایرفاکس رو باز کنم شروع میکنه به دانلود تولبار Ask.com
دانلودش هم کردم اما هر وقت میخوام فایرفاکس رو باز کنم با تاخیر 10 ثانیه اول IDM باز میشه بعد کنسل میکنم تا فایرفاکس باز شه

کش های فایرفاکس رو هم پاک کردم اما باز درست نشده
چطور میشه این آدرس دانلود رو از IDM پاک کرد ؟

مرسی

amirpers
19-09-2010, 07:33
دوستان كركي سراغ نداريد كه بشه راحتت تر از كركهاي ديگه اجراش كرد ؟
منظورم اينه كه من جايي هستم كه وقتي كرك رو اجرا مي كنم به دليل اينكه رجيستري ويندوز غير فعال شده ارور ميده و كركش نمي كنه.

Lt.Ali
19-09-2010, 08:33
دوستان نسخـه 6 چه تفاوتـی با 5.18 داره ؟ ارزش داره آپدیت کنم ؟ :20:

xeNociDe
19-09-2010, 08:37
دوستان نسخـه 6 چه تفاوتـی با 5.18 داره ؟ ارزش داره آپدیت کنم ؟ :20:
بله آپدیت کن...
تفاوت زیادی نداره ( شکل ظاهری ) اما قسمت Scheduler حرفه ای تر و فکر میکنم راحت تر شده باشه.

*Shayan*
19-09-2010, 09:03
دوستان كركي سراغ نداريد كه بشه راحتت تر از كركهاي ديگه اجراش كرد ؟
منظورم اينه كه من جايي هستم كه وقتي كرك رو اجرا مي كنم به دليل اينكه رجيستري ويندوز غير فعال شده ارور ميده و كركش نمي كنه.
کرکش همون patch هست.
اگه باهاش مشکلی ندارین ورژن رو بگین تا بذارم.

amirpers
19-09-2010, 10:26
متاسفانه با همون پچ مشكل دارم.
مي تونيد نسخه اي بذاريد كه احتياج به پچ نداشته باشه ؟
قديميتر هم باشه مشكلي نيست.البته پرتابل نمي خوام.

*Shayan*
19-09-2010, 10:31
متاسفانه با همون پچ مشكل دارم.
مي تونيد نسخه اي بذاريد كه احتياج به پچ نداشته باشه ؟
قديميتر هم باشه مشكلي نيست.البته پرتابل نمي خوام.
فکر نمیکنم باشه.
این سوالات رو در بخش Download Manager مطرح کنید بهتره.
اونجا بگین چه مشکلی با پچ دارین دقیقا.

Nima_Designer
19-09-2010, 12:30
بله آپدیت کن...
تفاوت زیادی نداره ( شکل ظاهری ) اما قسمت Scheduler حرفه ای تر و فکر میکنم راحت تر شده باشه.

من میگم آپدیت نکنی بهتره
چون از کار می افته و باید دوباره پچش رو نصب کنی که بخاطر از کار افتادن برنامه هیچ جوری امکان دانلود نداری.
میتونی قبل از آپدیت پچ ورژن جدید رو دانلود کنی بعد آپدیت کنی.

malkemid
19-09-2010, 12:38
دوستان...عزیزان...رفیقان...

برای کرک از این پست استفاده کنید...هیچوقت از کار نمی افته و رو همه ورژنها کار میکنه.

Elis
19-09-2010, 14:23
سلام
من IDM 5.18 رو دارم هر وقت میخوام فایرفاکس رو باز کنم شروع میکنه به دانلود تولبار Ask.com
دانلودش هم کردم اما هر وقت میخوام فایرفاکس رو باز کنم با تاخیر 10 ثانیه اول IDM باز میشه بعد کنسل میکنم تا فایرفاکس باز شه

چطور میشه این آدرس دانلود رو از IDM پاک یا بلاک کرد ؟

مرسی

Reza82N
19-09-2010, 18:17
سلام

چطور میشه این آدرس دانلود رو از IDM پاک یا بلاک کرد ؟

مرسی

شما باید در قسمت Add On فایلهای مربوط به Ask رو unistal کنید.

zerocold5
19-09-2010, 23:57
خواهش می کنم کمک کنید

IDM من چند روزه دچار یک مشکل عجیب شده !

من وقتی یه فایلی رو شروع به دانلود می کنم زمانی که دکمه pause رو میزنم دیگه دانلود متوقف نمیشه

چند بار پاکش کردم و دباره نصب کردم ولی درست نشد

انتی ویروس اپ دیت هم دارم

meysad
20-09-2010, 00:07
سلام . من ورژن 5.19 رو دارم . وقتی میخوام از سایتهایی مثل هات فایل دانلود کنم این برنامه فایل رو نمیشناسه ! یعنی میاد که دانلود کنه ولی حجم فایل رو نمیشناسه و ارور میده ! ولی قبلآ یادم هست از هات فایل دانلود میکردم .

راهی هست که بتونم با این برنامه دانلود کنم ؟

*Shayan*
20-09-2010, 08:55
سلام . من ورژن 5.19 رو دارم . وقتی میخوام از سایتهایی مثل هات فایل دانلود کنم این برنامه فایل رو نمیشناسه ! یعنی میاد که دانلود کنه ولی حجم فایل رو نمیشناسه و ارور میده ! ولی قبلآ یادم هست از هات فایل دانلود میکردم .

راهی هست که بتونم با این برنامه دانلود کنم ؟
سلام.
دلیش اینه که هات فایل لینک غیر مستقیم میده و لینک هایی با کلی محدود میده که شما برین اکانت بخرین.
اما اگه لینک زیاد ندارین در تاپیک مستقیم کردن لینک میتونید پس از خواندن قوانین درخواست بدین تا مستقیم بشه.

ask_bl
20-09-2010, 23:23

death knight
21-09-2010, 17:00
آخرین ورژن با کرکش چنده ؟

*Shayan*
21-09-2010, 17:05
ورژن نهایی 5.19
ورژن بتا 6.02

Dreamland
21-09-2010, 17:08

death knight
21-09-2010, 17:13
آقا من الان متوجه شدم که این قبلا نصب کردم منقضی شده
الان چیکار کنم چاره ای نیست ؟
یعنی نصب میکنم قبول نمیکنه

*Shayan*
21-09-2010, 17:16
آقا من الان متوجه شدم که این قبلا نصب کردم منقضی شده
الان چیکار کنم چاره ای نیست ؟
یعنی نصب میکنم قبول نمیکنه
منظورتون اینه که میگه سریال نامبر وارد کنید؟
اگه اینطوریه خب پچ رو اجرا کنید.
پچ براتون کار نمیکنه؟

death knight
21-09-2010, 17:21
دوستان مشکلم با نصب این نسخه جدید حل شد
سپاسگذارم

roohoravan
23-09-2010, 10:59
ببخشيد اشتباه شد.

smallfrank
24-09-2010, 15:28
سلام

من یه فایل ویدیویی رو تا 97 درصد رفت رو میخام ببینم باید چیکار کنم...؟
چون تو هیچ پوشه ای ذخیره نمیشه....

ممنون

mehrdad38
25-09-2010, 07:04
Internet Download Manager 6.02 Beta Build 3 |3.56 MB

پسورد فایل:

dogtag
25-09-2010, 14:00
ممنون.
لطف می کنید Changelog رو هم بذارید که ببینیم ارزش دانلود داره یا نه؟

مرسی

Masоud
25-09-2010, 17:01
ممنون.
لطف می کنید Changelog رو هم بذارید که ببینیم ارزش دانلود داره یا نه؟

مرسی

سلام

موفق باشید :40:

feizafra
25-09-2010, 18:28
سلام من از IDM 6.02 استفاده می کنم می خواستم بدونم که بعد از پایان دانلود چه تنظیماتی باید انجام بشه که سیستم خودکار خاموش بشه . با تشکر

Masоud
25-09-2010, 18:33
سلام من از IDM 6.02 استفاده می کنم می خواستم بدونم که بعد از پایان دانلود چه تنظیماتی باید انجام بشه که سیستم خودکار خاموش بشه . با تشکر

سلام

باید از بخش Schedule کمک بگیرید.

---------------------------------------------------------

***دوستان لطفا" از این به بعد تمام مشکلات و سؤالاتتون رو در مورد این دانلود منیجر در تاپیک زیر جویا بشید***

---------------------------------------------------------

این تاپیک فقط و فقط محل قرار دادن لینک های دانلود میباشید

موفق باشید :40:

Khazuk
25-09-2010, 19:17

توی Schedule ( زمان بند ) :

feizafra
25-09-2010, 21:58
با تشکر از Khazuk عزیز این کار رو انجام دادم ولی بعد از اتمام دانلود هیچ اتفاقی رخ نداد و سیستم همچنان به کار خود ادامه داد.
درضمن IDM من فارسی نمی باشد.

malkemid
25-09-2010, 22:03
با تشکر از Khazuk عزیز این کار رو انجام دادم ولی بعد از اتمام دانلود هیچ اتفاقی رخ نداد و سیستم همچنان به کار خود ادامه داد.

موقعی با این روش خاموش میشه که شما برای دانلود از صف دانلود استفاده کرده باشی...در واقع دکمه start queue رو زده باشی...

amir.7
26-09-2010, 14:16
سلام

دوستان یه سئوال ، این ورزنهای دانلود منیجر 6 رو که اکسترکت میکنیم در فهرست مشخصات اونها ورژن برنامه رو 5.19 زده ، چرا .

ممنون

malkemid
26-09-2010, 17:13
سلام

دوستان یه سئوال ، این ورزنهای دانلود منیجر 6 رو که اکسترکت میکنیم در فهرست مشخصات اونها ورژن برنامه رو 5.19 زده ، چرا .

ممنون
چون شما نسخه اشتباه رو دانلود کردید...یعنی یکی ورژن 5.19 رو بجای 6.02 آپلود کرده و لینک داده...از یه لینک دیگه استفاده کنید.

Khazuk
26-09-2010, 20:55
دوست من شما باید مشخص کنید چندتا دانلود دارید مثلا 2 تا فایل واسه دانلود دارید بعد از اتمام میخواید کامپیوتر خاموش بشه اول دوتا فایل را به صف همزمان ویا هر صف دیگه ای با هر نامی ( بغیر از صف اصلی دانلود ) قرار میدیت و با راست کلیک کردن روی اون فایل انتقال میدیت به صف دانلود های همزمان

و بعد تعداد به 1 تقلیل میدی ( چون سرعت اینترنت ما پایین هست ) و بعد طبق عکس مارک میزنی و اجرا و بعد شروع

واسه فارسی کردن کافیه که این لینک

را بگیری و بعد از استرکت کپی کنی توی پوشه Languages (همون جایی که idm نصب هست ) یبار Idm از روی تسکبار ببند و باز کن بعد برو توی Language خود idm و زبان فارسی اتنخاب کن

yusef
30-09-2010, 10:15
آقا من هر کاری برای کرک این نسخه جدید انجام میدم آخرش گیر میده که سریال تقلبیه.
باید چه کار کنم؟
آخرش همون ورژن قدیمی رو نصب کردم.

Dreamland
30-09-2010, 10:35
آقا من هر کاری برای کرک این نسخه جدید انجام میدم آخرش گیر میده که سریال تقلبیه.
باید چه کار کنم؟
آخرش همون ورژن قدیمی رو نصب کردم.
این پچ رو هم تست کن:46:

javady
30-09-2010, 11:32
دوستان سلام من مشکل جدید دارم با برنامه که قبلا اصلا نداشتم:41:

من جدیدا دوباره ویندوز 7 نصب کردم وقتی IDM رو نصب کردم و بدون مشکل کرکش کردم با پچ

اما وقتی برنامه ای رو با فایل rar یا فشورده دانلود میکنم بعد از اتمام دانلود اکستراکت میکنم فایل exe وجود نداره و پیغام خطا میزنه
چند بار با چند فایل مختلف امتحان کردم یعنی چند فایل rar از اینترنت دانلود کردم که همشون همین مشکل رو دارن

مشکلی هم تو سرعت ندارم چون اینترنت پر سرعت دارم و قبلا هم این مشکل رو نداشتم

کسی میدونه علت چیه؟ چیکار کنم؟ من این دانلود منیجر رو دوست دارم و نمیخوام پاکش کنم

اینم یه نمونه از اکستراکت نکردن فایل دانلود شده

reb
30-09-2010, 14:30
Internet Download Manager 5.19 Build 4 Retail

Added workaround for rapidshare.com changes
Improved processing of downloads from several file sharing sites
Fixed Firefox 4 compatibility problems
Included all latest bug fixes since May 2010

Dreamland
30-09-2010, 14:50
بهترین روش فعال کردن برنامه (بدون کرک)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوتال کرک

alireza1411
30-09-2010, 15:35
دوستان سلام من مشکل جدید دارم با برنامه که قبلا اصلا نداشتم:41:

من جدیدا دوباره ویندوز 7 نصب کردم وقتی IDM رو نصب کردم و بدون مشکل کرکش کردم با پچ

اما وقتی برنامه ای رو با فایل rar یا فشورده دانلود میکنم بعد از اتمام دانلود اکستراکت میکنم فایل exe وجود نداره و پیغام خطا میزنه
چند بار با چند فایل مختلف امتحان کردم یعنی چند فایل rar از اینترنت دانلود کردم که همشون همین مشکل رو دارن

مشکلی هم تو سرعت ندارم چون اینترنت پر سرعت دارم و قبلا هم این مشکل رو نداشتم

کسی میدونه علت چیه؟ چیکار کنم؟ من این دانلود منیجر رو دوست دارم و نمیخوام پاکش کنم

اینم یه نمونه از اکستراکت نکردن فایل دانلود شده

من درست نگرفتم مشکل چیه. اون فایل رو که دارین باز میکنین نوشته 3.5 گیگ توشه !!!! فکر کنم شما یه پارتشو دانلود کردین فقط. این فایلهای چند پارتی باید همه دانلود بشه تو یه فولدر قرار بگیره تا باز شه.

فایل 10 20 مگی فشرده تا حالا تست کردین که ببینید باز میکنه یا نه ؟
در صمن رمز هم رو بعضی فایلها داره.

یکم توضیح بدین چه فایلهایی و چند مگی هست که باز نمیشه. من درست نگرفتم.