ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه چیز واقعا عجیب!!!!!کسپرسکی ضعیف هست یا این زیادی قوی هست؟!!!!!!

S0R3N4
15-01-2007, 08:03
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یکی از طرفدارهای پرو پا قرص آنتی ویروس کسپرسکی هستم اما تا به حال هیچ جَک و جونوری رو پیدا نکرده!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار تصمیم گرفتم که چند آنتی ویروس دیگه نصب کنم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سرم زد که WinAntiVirus Pro 2006 رو نصب کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعاً عجیب بود............ حدود 214 چرت و پرت پیدا کرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعجب کردم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو توضیحات اون دیدم که از این جور چیز ها پیدا کرده بود
Trojan
AddWare
Cookie
SpyWare
KeyLogger
و ...
می خواستم به طور کامل توضیح بدید که هر کدوم برای چه کاری هست
نظر شما چیه؟بازم کسپر؟آخه این همه چیز حتی اگه خطر نداشته باشه بلاخره سیستم رو اذیت میکنه!!!!!!!!

اگه باور نمی کنید این هم عکس:

Persian.Boy
15-01-2007, 11:09
Feli جان البته که هم جای تعجب داره ... اما نه برای همه.

دوست عزیز من سعی میکنم بطور خلاصه و ساده براتون توضیح بدم . WinAntiVirus Pro خودش جاسوسه و یک جاسوس

یا تروجان اکثر مواقع سعی میکنند که نظرات را به سوی چیزهای جالب جلب کنند. فقط توسط سایت مک آفی 22 نوع

جاسوس در داخل این نرم افزار و سایت خود نرم افزار پیدا شده. شما دو دستی سیستمتون رو به دست جاسوس هایی

دادید که الان هم دیگه راه چاره ای براش نیست. دیگه اتفاقی هست که افتاده. اما برای دفعه آینده براتون تجربه میشه

که تا در مورد برنامه ای تحقیق نکردید اونو نصب نکنید.

اطلاعات کامل رو در مورد جاسوسی بودن این برنامه در لینک های زیر موجود است.

راستی اون چیزهایی رو که این برنامه توی عکس بهتون گفته پیدا کرده ... من فکر میکنم اونا رو به سیستمتون اضافه کرده.

کسپر رو دوباره نصب کنید و سیستمتون رو سکان کنید. بعد با چند تا آنتی سپای ویر هم همین کارو بکنید تا از شرش

راحت بشید. البته اول Unistall ش کنید.

S0R3N4
16-01-2007, 00:18
سلام دوست عزیز
ممنون از توضیحاتتون میشه بگید کاره ADDWare چیه؟

S0R3N4
16-01-2007, 00:24
راستی بیشتر از نرم افزار Dap ایراد گرفته!!!!

Hammer
16-01-2007, 08:18
ببین نرم افزارهایی مثل Dap و از این قبیل از پورتهای مختلف برای دانلود استفاده میکنن فکر میکنم به همین دلیل ازش زیاد گرفته . در مورد کسپرسکس باید بهت بگم آخرشه . یعنی اولو آخره همه انتی ویروس و انتی تروجانو خلاصه آنتی همه چی

Persian.Boy
16-01-2007, 12:56

منظورت از داپ ایراد گرفته چیه؟

تمامی اون لینکی که گذاشتم بخصوص لینکی که سایت McAfee SiteAdvisor اون رو بررسی کرده کاملا در مورد Win Antivirus صحبت کرده.

در مورد ادویر یک جستجو در قسمت مقالات سایت بکنید ده ها مقاله پیدا میکنید که به صورت کامل توضیح داده شده.

با تشکر.

chovalier
16-01-2007, 13:53
منظورت از داپ ایراد گرفته چیه؟

تمامی اون لینکی که گذاشتم بخصوص لینکی که سایت McAfee SiteAdvisor اون رو بررسی کرده کاملا در مورد Win Antivirus صحبت کرده.

در مورد ادویر یک جستجو در قسمت مقالات سایت بکنید ده ها مقاله پیدا میکنید که به صورت کامل توضیح داده شده.

با تشکر.

سلام عزیز دل
ورودتون رو صمیمانه تبریک می گم
DAP قویترین دانلودر جهانه (و محبوبترین)یعنی:
Download Accelerator Plus (DAP)
ضمنا فریدون عزیز ایشون درست می گم با پست دوم این تاپیک کاملا موافقم
موفق باشید:)

j0l6
16-01-2007, 18:34
ممنون از توضیحاتتون میشه بگید کاره ADDWare چیه؟
addware ها برنامه های کوچکی هستن که معمولا به صورت مخفیانه وارد سیستم و بروزر شما میشه و برای تبلیغات ازش استفاده میشه به این صورت که اگه مثلا رو نت یه کلمه ی خاص رو سرچ کنین یا بخوای وارد یه سایت خاصی بشین این addware باعث میشه نتایج جستجوی شما تغییر کنه و یه سری سایت های تبلیغاتی خاص که از قبل توسط نویسنده ی addware برنامه ریزی شده برای شما باز و نشون داده بشه

من خیلی وقته که DAP استفاده نمی کنم ولی قبلا اگه این برنامه رجیستر نشده بود یه سری تبلیغات رو نشون می داد که این باعث میشد انتی ویروس ها و نرم افزاری های امنیتی بهش گیر بدن ممکنه مال شما هم مشکلش همین باشه

HitchcocK
16-01-2007, 21:43

اول از همه ارادت خودمو نسبت به کسپرسکی اعلام میکنم..
دوم این که ارادت خودمو نسبت به Flash Get اعلام میکنم...:cool:
برای دانلود از اون استفاده کن...واقعا محشره رفیق..:laughing:

Kamran_A
16-01-2007, 22:06
مشابه همین کار رو virusburster می کنه که من در تاپیک هشدار به بازدید کنندگان depositfiles.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به اون اشاره کرده بودم.

Elfin-D
16-01-2007, 23:42
منتقل شد....