PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بارکد در دلفی

homayoun_delphi
15-01-2007, 00:47
من نیاز شدید به طراحی و الگوریتم پیاده سازی بارکد در دلفی دارم که اگه اساتید دلفی در این موضوع هر گونه اطلاعاتی دارند من را بی نصیب نگذارند هر گونه اطلاعاتی از قبیل کامپونت و برنامه اپن سورس و نحوه پیاده سازی و...
ممنون از لطف شما عزیزان

NoneForce
15-01-2007, 09:43
من نیاز شدید به طراحی و الگوریتم پیاده سازی بارکد در دلفی دارم که اگه اساتید دلفی در این موضوع هر گونه اطلاعاتی دارند من را بی نصیب نگذارند هر گونه اطلاعاتی از قبیل کامپونت و برنامه اپن سورس و نحوه پیاده سازی و...
ممنون از لطف شما عزیزان

سلام
اين مساله اينقدر همه كه فكر مي كنيد پيچيده نيست. راحت ترين راه استفاده از يك فونت باركد است. يكي از بهترين فونتها براي اين كار فونتهاي شركت IDAutomation است. با توجه به استانداردي كه قصد استفاده از آن را داريد فونت مورد نظرتون را انتخاب كنيد و در برنامه از آن استفاده كنيد.

homayoun_delphi
15-01-2007, 20:00
راستش من می خوام با استاندارد ean-13 کار کنم و البته اطلاعت هم در این زمینه بدست آوردم که مثلا
رقم آخر رقم کنترلی است و چه جوری بدست می آید و بقیه 12 رقم نیز برای چی است ولی نمی دونم چه جوری این خطوط را پیاده سازی کنم که البته منظور من کد دلفی آن نیست بلکه کامپونت و یا نحوه ترسیم خط ها نسبت به
این ارقام است
ممنون از جواب دادن شما
احتمالا منظورت این است فونتی وجود دارد که با دادن ارقام این شکل بدست می آید که اگه اینطوری باشه خیلی خوبه
حالا من دنبال اون فونتی که گفتی می روم اگه راهنمایی دیگری هم داشتی در این زمینه که من بتونم اون را پیاده سازی کنم با دلفی شرمندت می شوم
ممنون از جوابت

khaiyam
15-01-2007, 20:25
در قسمت دات نت انجمن قسمت معرفی کد در آخرین صفحه دوست عزیزمون تکنیک برتر یک Ocx برای این کار قرار داده