مشاهده نسخه کامل
: بهترين آموزش سال 2006
king emperor
14-01-2007, 20:02
با درود به اعضاي انجمن
لطفن بهترين آموزش را در سال گذشته ديديد را در اين تاپيك بگذاريد تا همه نيز استفاده كنند
موارد زير را به ترتيب در هنگام نظر دادن رعايت كنيد تا همه بهتر استفاده كنند
نام آموزش:
نام نگارنده:
نظر :
((لينك آموزش))
با تشكر فراوان
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-:cool: :biggrin: :cool: _-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
هميشه پيروز باشيد
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>king emperor<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Shahin King
14-01-2007, 21:48
سلام
بهترین آموزش انجمن خودمون ؟
اگر انتخاب از انجمن خودمون باشه که خیلی خوبه - دوستان بهترین آموزش رو از دید خودشون انتخاب و اینجا معرفی کنن .
نام آموزش :
نویسنده :
لینک تاپیک :
به جمله بندی - توضیحات کامل ، روان و درست - تصاویر مناسب - کاربردی بودن - و سطح بالا بودن آموزش توجه داشته باشین .
قربانتان : شاهین
king emperor
15-01-2007, 17:38
با درود
حق با شاهين به مواردي كه گفته شد دقت كنيد
Saeed kmss-D
16-01-2007, 11:46
از آموزشای خودمونم میشه باشه؟
یا ما باید فقط ناظر باشیم؟
king emperor
16-01-2007, 18:54
با درود
1- گفتيم بهترين آموزش سال 2006
2 - لطفن بگذاريد بقيه درباره آموزشهاي شما نظر بدهن در عوض شما هم به آموزشهاي ديگران نظر بدهيد
king emperor
16-01-2007, 19:21
با درود
انگار بايد اول خودم شروع كنم پس
نام آموزش : برخورد شهاب سنگ با زمين
نويسنده : mahsoft
لينك تايپيك : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pari1982
18-01-2007, 10:50
اين آموزش شهاب سنگ Remove شده فكر كنم... ميشه خواهش كنم يه لينك بهم بدين؟ من اين آموزش رو مي خوام لطفاً... بعدشم من خيلي از PDF ها رو كه دانلود كردم پسوندش rar بود و با هر چي امتحان كردم باز نشد... جريان چيه؟ ......... موفق باشين...
king emperor
18-01-2007, 20:31
با درود
شما بايد نرم افزار WinRAR روي كامپيوترت نصب شده باشد تا فايلهاي با پسوند rar را باز كنيد
تازه ديروز خودم تاپيك آموزش را امتحان كردم و سالم بود
pari1982
19-01-2007, 16:02
سلام دوست عزيز... اون صفحه كه لينك دانلود شهاب سنگ توشه مشكل نداره، اما وقتي لينك دانلود رو مي زنم صفحه اي مياد كه اينطور مي گه: The file link that you requested is not valid. Please contact link publisher or
use our search engine to find a file or folder
مي شه خواهش كنم لينك دانلود رو امتحان كنين تا ببينين كه اشتباه نمي گم؟ از راهنمايي در مورد فايل rar هم خيلي متشكر...
Saeed kmss-D
20-01-2007, 10:05
لینک خرابه.
باید دوباره آپلود بشه.
ایشالله وقتی مهدی اومد ردیفش میکنه.
Shahin King
20-01-2007, 21:12
سلام:)
پست مهدي رو ويرايش کردم و آموزش رو گذاشتم ( خودم آموزش رو داشتم ) :rolleye:
============================================
تاپيک آموزش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست آموزشي : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
============================================
به نظر من هم آموزش مهدي يکي از بهترین آموزشهاي سال 2006 هست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانتان : شاهين :happy:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.