مشاهده نسخه کامل
: يك سوال ساده در مورد درايور هاي كارت هاي nVidia
سلام. من اين سوال را چند جا پرسيدم ولي كسي به من جواب نداده. لطفا اساتيد كمك كنند.
سوال من اينه كه درايور كارت nVidia Fx 5500 براي دانلود چيه؟ يعني مدلش رو بگيد چون در سايت ها به نام هاي nforceware معرفي شده. مي خواستم بطور دقيق به من بگيد كه چي بايد دانلود كنم تا درايور كارت آپديت بشه؟
با تشكر از شما دوستان.
ضمنا اگر لينك دانلود درايور كارت nVidia Geforce Fx 5500 رو داشتيد برام بذاريد. با تشكر
ورژن 93.71 آخرین نسخه درایور این کارته :
دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خيلي ممنون دوست عزيز.
راستي از كجا بايد فهميد كه كدوم درايور مال كدوم كارت گرافيكه؟؟
با تشكر
این درایور که انودیا جان معرفی کرده اند مخصوص چیپ های Geforce است.
درسته musa جان ولي توي سايت خيلي از درايور ها شبيه اين هستند مثلا اين صفحه رو ببين:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش نوشته forceware از كجا بدونم كه براي 5500 بايد كدوم رو انتخاب كنم. با تشكر.
سلام
دوست عزیز شما باید از سایت سازنده کارتتون دانلودش کنید
من نمیدونم چرا سریع لینک سایت nvidia را میدند
این کارت ها چیپست nvidia هستند دلیل نمیشه درایور سایت nvidia برای این کارت ها باشند
مثلا کارت من 7300 gt ساخت کمپانی asus با چیپست nvidia هستش که از سایت asus.com درایورش را دانلود میکنم
شما هم اسم شرکت یا کمپانی (xfx یا leadtek یا giga یا ... ) سازنده کارتت را بگو تا برات پیداش کنیم
دوست عزيز nVidia جان لينكش رو برام گذاشتن. چيپست رو بايد از كجا تشخيص بدم؟
راستي مدل مال من geforce Fx 5500 است. لطفا بگيد چيپست روي كارت گرافيك نوشته يا از طريق ويندوز هم مي تونم بفهمم چه چيپستي داره؟؟
با تشكر از دوستان عزيز
Mahdi_Moosavi
15-01-2007, 18:37
سلام
این کارت ها چیپست nvidia هستند دلیل نمیشه درایور سایت nvidia برای این کارت ها باشند
مثلا کارت من 7300 gt ساخت کمپانی asus با چیپست nvidia هستش که از سایت asus.com درایورش را دانلود میکنم
شما هم اسم شرکت یا کمپانی (xfx یا leadtek یا giga یا ... ) سازنده کارتت را بگو تا برات پیداش کنیم
واقعآ برای شما دوست عزیز متاسفم که همین جوری رو هوا یه چی می پرونی.
یکی از مزیت هایی که کارت گرافیک هایی که چیپ nvidia حالا هر مدلی روشون هست اینه که یه ورژن از یه نسخه
درایور با تمام کارت گرافیک هایی که قبل از ارایه اون ورژن ساخته شدن کار میکنه .
برای مثال ورژن 93.71 با اومدن geforce 8 اومد.
اینم در نظر بگیرید که درایور 91.47 با geforce 8 کار نمیکنه.
zonealarm
15-01-2007, 21:17
ببین دوست عزیز
شما لازم نیست چیزی رو تشخیص بدی
شما تنها کاری که می کنی اینه که
درایوری رو که NVIDIA جان لینکشو داده دانلود می کنی
بعدش روش دابل کلیک می کنی تا اجرا بشه.با 2-3 بار Next زدن تموم می شه
خداییش کار سختیه؟
شوخی می کنی؟
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
آقا گويا سوء تفاهم شده!
من اون درايوري رو كه انويديا جان زحمتشو كشيدن دانلود كردم. (البته هنوز در حال دانلود كردن هستم)
سوال من براي كارت هاي گرافيك بقيه است. يعني مدل هاي ديگر. يعني مي خوام بدونم چطور بايد درايور مربوط به هر كارت رو پيدا كرد؟
سوال سختيه؟ ( البته براي من خيلي سخته ) با تشكر از دوستان.
البته فكر مي كنم اين سوال، سوال خيلي از دوستان ديگه هم هست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.