مشاهده نسخه کامل
: چند سوال
mahdi.nikoo
12-01-2007, 10:55
1- چه طور می شه عنوان فیلد در DBGrid را به زبان فارسی نوشت؟:sad:
2- من یه مشکل دارم اون هم اینکه وقتی DBEdit رو راست چین می کنم تا فارسی بنویسم خود به خود به صورت چپ چین در میاد و بعد از خارج شدن از DBEdit دوباره به حالت اول(راست چین) در میاد . می خواستم ببینم چطور می تونم اون رو به صورت همیشگی راست چینش بکنم.:blush:
3- من یه مشکل دیگه دارم واون هم اینکه بعد از ینکه یک رکورد رو در بانک ذخیره کردم دیگه نمی تونم فیلد مربوط به عکس رو ویرایش کنم(عوض کنم) . اگه راهنمایی بکنین خیلی ممنون می شم.:)
BoomDoongDang
12-01-2007, 12:28
1- خاصیت Columns از DBGrid رو کلیک کن و درداخل پنجره کوچیکی که باز میشه سوتونهای اون رو اضافه کن . میتونی روس رایت کلیک کنی و Add All Fields رو بزنی تا همه ستون ها رو خودش برات بیاره . بعد که ستونها اضافه شد در همون پنجره ستونها را دونه دونه انتخاب کن و با خاصیت Title که Cpltion رو در درون خودش داره اسم فیلدهاتو عوض کن.
2- بعضی از DBEdit های Third Party یک خاصیتی دارن به نام LeftToRightOnEdit یا یک همچین چیزی که شما اگر فالس کنید این رو دیگه چپ به راست نمیشه . من توی DBEdit خود دلفی این رو ندیدم . شاید بشه بهش اضافه کرد . درست نمیدونم.
3-چرا نمیتونی ؟ مشکل چیه ؟ Blob استفاده میکنی ؟ خوب DataSet رو در حالت Edit بگذار و مقدار جدید رو به اون فیلدت لود کن و پست کن . مشکل دقیقا توی کدوم قسمتشه ؟
موفق باشی
mahdi.nikoo
12-01-2007, 13:23
مشکل اول ام حل شد.خیلی ممنون
مشکل دوم رو نتونستم حلش کنم.
در رابطه با مشکل سوم باید بگم که با Blob کار نکردم و نمی دونم چیه.ولی من تنها دستوراتی که استفاده می کنم Edit ,post هستند ولی نمی دونم چرا کار نمی کنن. البته اولش که رکورد رو وارد می کنی و عکس رو هم میدی رکورد رو ذخیره میکنه ولی بعدآ وقتی می خوام عکس مربوط به یک فیلد رو عوض کنم عکس رو ذخیره نمیکنه .
نمی دونم مشکلش چیه.:sad:
BoomDoongDang
12-01-2007, 16:21
همون اولش که عکس رو ذخیره میکنی با چی اینکار رو میکنی ؟!
mahdi.nikoo
12-01-2007, 19:53
با دستورات : adotable1.edit
adotable1.post
BoomDoongDang
22-01-2007, 08:05
خوب مقدار فیلد عکس رو چطوری مقدار دهی میکنی ؟
راه معمولش اگر فیلدت رو از نوع Blob یا مشابه اون انتخاب کرده باشی اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahdi bg
22-01-2007, 21:00
سلام
سوال 3:
من از مسیر عکس استفاده میکنم
فیلد از نوع کاراکتر
چندتا مزیت داره
1-هم درد سرش کمتره
2-حجمش خیلی کمتره
3-راخت Edit و Insert و... میشه
4-استفاده از هم راحتره
5-load کردنش هم راحتره
اگه مشکلی بود بگو تا اگه تونستم کمک کنم
F A R H A D
23-01-2007, 20:22
در مورد سوال دومت: BidiMode فرم رو روی RightToLeft تنظیم کن حتما جواب میگیری. نیازی نیست که bidimode تک تک ادیت ها رو تنظیم کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.