ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گزارش گیری - قفل کردن ورودی

ahmad_r
10-01-2007, 07:35
سلام دوستان
(((به جواب سوالات 1 و 2 خیلی نیازمندم)))

من چند تا برنامه وی بی می خواستم
هرچه زودتر بشه بهتر

1) گزارش گیری در vb : مشکل من اینکه در منوی project گزینه add data report وجود ندارد لطفا راهنمایی کنید باید چه کار کنم دوباره وی بی را نصب کنم یا می شود از راه دیگری مثل کمک گرفتن از نرم افزار های مخصوص این کار استفاده کنم.

2) یه کد می خوام که بتونه کی بورد و موس را قفل کند اما نه آن کاری که تابع BlockInput انجام می دهد بلکه با قابلیت چک کردن ورودی (صفحه کلید) و در صورت برابر نبودن با یک کاراکتر یا رشته به Null برود و حذف شود مشکل دیگری که در تابع BlockInput به چشم میخورد باز شدن قفل با گرفتن کلید های ctrl + alt +del است که اگر کدی آن گونه که بیان شد درست شود این مشکل هم بر طرف می شود.

3) آیا می شود بعد از اتصال وی بی به اکسس از دو جدول Query گرفت و اطلاعات آن Query را تغییر داد

با تشکر

kbdfa
11-01-2007, 11:21
سلام دوست عزيز
در مورد سوال يك بايد بگم كه شما ميتونين ازيه برنامه ديگه كه Date Report داره اون فايل رو به برنامه ات Add كني
اگه نداري بگو يه نمونه خالي برات بذارم اينجا.
در مورد سوال سوم هم شما ميتونين Query رو خودت توبرنامه ات ايجاد كني.

kbdfa
11-01-2007, 11:27
اينم يه نمونه خالي از Data Report و Data Environment
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ahmad_r
12-01-2007, 07:48
خیلی ممنون
{لینک خرابه}
اتفاقا همان دیروز که داشتم آموزش آن را می خواندم فایل نمونه آن آموزش را گرفتم و همین پیشنهاد شما را انجام دادم (از Data Report استفاده کردم) اما چه خوب شد کد شما هر دو مدل را قرار دادید حتما امتحان می کنم.

منظورم از سوال سوم هم این بود که آیا بعد از اتصال دادن به Query (چه با دستورت SQL در خود وی بی و یا اتصال به Query اکسس) آیا می توان اطلاعات آن را Update کرد (Queru از دو جدول تشکیل شده است)
بهتر بگم: وقتی من در وی بی با دستور Where از مجموعه دستورات SQL فیلدهای مختلف دو جدول را انتخاب می کنم نمی توانم اطلاعات آن را عوض کنم. آیا روشی برای اجازه دادن برای Update وجود دارد یا باید دو جدول را جدا در فرمم صدا بزنم.

با تشکر
{لینک خرابه}

kbdfa
12-01-2007, 10:17
با سلام
اولا من لينك رو تست كردم كامل است يعني دانولد ميشه
دوما
احتمالا يامن متوجه منظورت نشدم ياچيزديگه ولي اگه اونطور كه من متوجه شدم شما اگه با گريد كار ميكنين خصوصيتAllow Update رو True كنين اجازه تغييرخواهد داد

ahmad_r
14-01-2007, 18:59
نه عزیز با allow update نمی شود حتی با خود اکسس هم نمی شود دستی اطلاعات Query که از دو تا جدول است را تغییر داد. آیا راه دیگری برای این کار است؟

در ضمن سوال 2 را کسی نمی دونه

ahmad_r
31-01-2007, 06:52
کسی جواب سوال منو نمی دونه

a_mohammadi_m
05-02-2007, 11:47
با سلام
شما يك Query داريد كه از دوجدول مي خواند ولي دوجدول به هم مرتبط نيست
يعني Relation بين انها تعريف نشده
يا بايد در Access يك ارتباط بدهيد يا در Query خود از دستور Join براي ارتباط اطلاعاتي دو جدول كمك بگيريد
جهت يادگيري دستور Join از اكسس كمك بگيريد يعني يك Query براي جداول مرتبط بسازيد و شكل SQL آن را ببينيد

SCC
15-02-2007, 02:11
در مورد Blockinput که کارش معلومه
میتونی ctrl+Alt+del رو هم قبلش ببندی

Romina2006
15-02-2007, 02:36
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید