مشاهده نسخه کامل
: گرافیک آن بورد؟
matin_blue
09-01-2007, 23:10
دوستان سلام
من هر وقت ویندوز اکس پی جدید میریزم هرکاری میکنم کارت گرافیک نصب نمیشه. از چند نفری هم که سوال کردم گفتن که توی ویندوز اکس پی خودبه خود کارت گرافیک نصب میشه. کارت گرافیک من هم فکر نمیکنم آن برد باشه آخه سی دی جداگونه نداره. مادربورد رو هم کامل ایناستال کردم ولی بازم کارت گرافیک نصب نشد..
الان باید چی کار کنم؟؟؟:blush:
ممنون از راهنماییتون
فعلا بای...
Mohammad Hosseyn
10-01-2007, 02:12
خوب اکثر آنبوردها خودشون نصب می شن , اگه می خوای درایور خود شرکت رو نصب کنب حتما یه ستاب جدا تو سی دی مادربوردت داره . با ستاب خود مادربورد و کارت صدا یکی نیست .
matin_blue
10-01-2007, 07:05
من خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم... میشه بگین فرق آنبورد با بقیه تو چیه؟؟؟
REZ1_MAHTAB
10-01-2007, 18:04
سلام
گرافیک onboard با خود main board هست و چیزه جدایی نیست بنابراین باید از cd مادر بورد نصب بشه
اما اگر کارت گرافیکت روی اسلات agp مادر بورد باشه بنابراین یک کارت گرافیک جدا داری
که باید برای نصبش یک cd جداگانه هم داشته باشی
اول چک کن مطمئن شو که کارت گرافیکت چه جوریه بعد دنباله driver بگرد
Mohammad Hosseyn
11-01-2007, 09:07
من خیلی دنبالش گشتم ولی پیدا نکردم... میشه بگین فرق آنبورد با بقیه تو چیه؟؟؟
حتما هست ... اگه نبود بدون که گرافیک اکسترنال داری .
منظورت چیه که : فرق آنبورد با بقیه چیه ؟!!
از چه نظر می خوای فرقش رو بدونی ؟
سلام
اصلا نمیدونی کارت گرافیکت چیه ؟ خب برو از اونی که خریدی بپرس ....خلاصه اگه بفهمی گرافیکت چیه پیدا کردن درایورش سادست ....اگه یه عکس از تو کیس بگیری شاید بشه کمکت کرد
با سلام
دوست عزیز اگر فیش مانیتور شما به صورت عمودی و در کنار پورت های دیگر مانند کارت صدا و usb نصب شده کارت شما آن بورد است ولی اگربه صورت افقی و در بالا وپایین مودم نصب شده غیر آن بورد است
Mohammad Hosseyn
16-01-2007, 02:35
با سلام
دوست عزیز اگر فیش مانیتور شما به صورت عمودی و در کنار پورت های دیگر مانند کارت صدا و usb نصب شده کارت شما آن بورد است ولی اگربه صورت افقی و در بالا وپایین مودم نصب شده غیر آن بورد است
دقيفا درسته ، اين جوري هم مي شه فهميد ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.