مشاهده نسخه کامل
: پکیج کردن پروژه دلفی که از بانک اکسس استفاده میکنه
F A R H A D
09-01-2007, 16:47
سلام به همه،
من قبلا توی برنامه هام از بانک پارادوکس استفاده میکردم. همونطور که میدونیند اگر بخوایم برناممون رو روی کامپیوتری که دلفی روی اون نصب نیست اجرا کنیم، باید برنامه نوشته شده با دلفی رو با یه برنامه مثل InstallShield پکیج کنیم. وقتی که از بانک پارادوکس استفاده میکردم برای اینکه بانکم روی کامپیوتر کاربر رجیستر بشه و کار کنه از برنامه InstallShield در قسمت Objects/Merge Modules گزینه BDE_ENT رو انتخاب میکردم.
الان میخوام بدونم وقتی که بانک مورد استفادمون اکسس باشه، باید کدوم گزینه از InstallShield رو انتخاب کنم که برنامم Error نده؟
با تشکر
موفق باشید!
MasterData
10-01-2007, 15:22
فکر نمی کنم فرقی داشته باشه
بستگی به نوع موتور بانک داره گه فکر کنم از همون bde استفاده کردین. مگر اینکه کامپوننت خاصی در برنامه استفاده کرده باشید
F A R H A D
11-01-2007, 18:50
ولی متاسفانه فرق داره!
چون فقط وقتی که دلفی روی سیستم نصب هست بانک قابل خوندن هست وگر نه بانک رو نمیشناسه.
کامپوننتی هم که استفاده میکنم tntunicode هست که اصلا به بانک ربطی نداره.
خودمم گیج شدم
با سلام
برای بانکهای اکسس هیچ نیازی به اضافه کردن موتور بانک نیست و دقیقا همون کارهای قبلی رو باید انجام بدی که موقع کار با پارادوکس انجام میدادی ولی با این تفاوت که قسمت اضافه کردن بانک Bde رو دیگه انجام ندی.
اگه این کار رو انجام دادی و باز به مشکل خوردی و برنامت اجرا نشد مشکل رو در جای دیگه جستجو کن .
موفق باشی.
F A R H A D
20-01-2007, 21:33
سلام
با تشکر از همکاریتون، فکر کنم فهمیدم مشکل از کجا باشه! گر چه به نظر خودم هیچ ربطی نمیتونه داشته باشه ولی احتمالا مشکل از ویندوز با service pack 2 هست.
چون روی SP1 نصب کردم، بدون مشکل اجرا شد.
MAR_Programmer
22-01-2007, 08:36
سلام
این روش رو که می گم خودم تا به حال استفاده نکردم اما برای یه کار مشابه جواب داد
با استفاده از گزینه های زیر که تو خود محیط دلفی هست
Project\Options
بعد با استفاده از تب Packages و گزینه Runtime Package که در پایین صفحه است 'گزینه Build With ... رو فعال کن
بعد تمامی محتوای Edit Box رو پاک کن
بعد این را به آن اضافه کن adortl بعد در InstallShild فایل adortl.bpl رو از درایو ویندوز شاخه Win\System32 به پروژه اضافه کن و مسیر نصب این فایل رو هم همین System32 سیستم میزبان قرار بده امیدوارد جواب بده.
MAR_Programmer
22-01-2007, 08:37
سلام
این روش رو که می گم خودم تا به حال استفاده نکردم اما برای یه کار مشابه جواب داد
با استفاده از گزینه های زیر که تو خود محیط دلفی هست
Project\Options
بعد با استفاده از تب Packages و گزینه Runtime Package که در پایین صفحه است 'گزینه Build With ... رو فعال کن
بعد تمامی محتوای Edit Box رو پاک کن و
بعد این را به آن اضافه کن adortl بعد در InstallShild فایل adortl.bpl رو از درایو ویندوز شاخه Win\System32 به پروژه اضافه کن و مسیر نصب این فایل رو هم همین System32 سیستم میزبان قرار بده امیدوارد جواب بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.