مشاهده نسخه کامل
: مشكل عجيب Ping Time !
دوستان من Adsl 128 پارس آنلاين دارم و الان يك هفته اي كه يك مشكل در مورد Ping Time دارم
تا يك هفته پيش در حالت عادي Ping Time كه از ياهو داشتم بطور متوسط 340 بود ،در حال حاضر هم همين متوسط وجود داره با اين تفاوت كه به محض اينكه يك صفحه عادي مثلا مثل googl.comباز مي شه و يا هرگونه اشعال پهناي باند (دانلود ،Browsing... )
متوسط Pingبه 1800 هم مي رسه !!! خواهشا جوابهاي احمقانه كارشناسان پارس آنلاين رو به من نديد !!
جوابهايي مثل :ويروس داري ! Ping 1800 موقع Browsing كاملا عاديه ! مشكل از كامپيوتر خودته !
به اطلاعتون برسم كه من اين موضوع رو ي چند PC تست كردم ! بعد از فرمت و Fdisk حتي !ADSL Router رو هم عوض كردم ! از برنامه هاي Bandwitdh management استفاده كردم كه تمام ارتباطات با اينترنت رو نشون ميده و حتي مي تونه اوليت بند ي كنه و هر كار ديگه اي ولي هنوز اين مشكل رو دارم !!!كمك !!!!!
GL
به فروم خوش امدید.
هر چند این مورد بسیار عجیب هست ولی اگه تمام این قسمتهایی که گفتید تست کردید و روشن شده که مشکل از اونها نیست تنها چیزی که باقی میمونه مشکل خط تلفن مورد استفاده و احیانا نقص در کیوسک Isp شما واقع در منطقه مخابراتیتون هست.
اينترنت اكسپلورت هنگام باز كردن باعث كندي سيستم مي شود يا نه و آيا cpu usage سيستمت رو هنگام باز كردن IE ديدي چقدر است ؟ به نظر من هم مشكل از طرف خودته چون مي گي وقتي نرم افزاري مثل IE رو استفاده نمي كني مشكلي در Ping Time نداري
#1 با تشكر از پاسختون ، متاسفانه اگر مشكل از اونجا باشه كه ديگه كاري نمي تونم بكنم ،البته با مسوول مركز مخابراتمون صحبت كردم و ميگه مشكلي از طرف اونا ندارم !(God Knows )
#2 مطمئن باشيد ربطي به اون نداره ،اصولا وقتي ترنسفر از يه حدي بيشتر شه اين مشكل پيش مياد ،كه ميزان اين حد لزوما عدد بالايي هم نيست ، بطور مثال اگر تو يك بازي ترنسفر ديتا زياد نباشه مشكالي نيست ولي همينكه يكم زياد شه پينگ به 1800 و گاها time out مي رسه
سووال جديدي كه دارام ،در مورد يك سري تنظيمات توي كنسول Router هست ،در قسمت Service Category چيزهاي جالبي پيدا كردم كه تا حدي روي پينگ تاثير مي زاره مي خواستم ببينم كسي اطلاعات تخصصي تري در اين مورد داره كه مثلا اينكه ميزان Peak cell rate چه طوري ميشه تعيين كرد ... ؟
More Info :
•
Service Category : Five classes of traffic are listed—
o UBR Without PCR (Unspecified Bit Rate without Peak Cell Rate)—UBR service is suitable for applications that can tolerate variable delays and some cell losses. Applications suitable for UBR service include text/data/image transfer, messaging, distribution, and retrieval and also for remote terminal applications such as telecommuting.
o UBR With PCR (Unspecified Bit Rate with Peak Cell Rate)--
o CBR (Constant Bit Rate)—used by applications that require a fixed data rate that is continuously available during the connection time. It is commonly used for uncompressed audio and video information such as videoconferencing, interactive audio (telephony), audio / video distribution (e.g. television, distance learning, and pay-per-view), and audio / video retrieval (e.g. video-on-demand and audio library).
o Non Realtime VBR (Non-Real-time Variable Bit Rate)—can be used for data transfers that have critical response-time requirements such as airline reservations, banking transactions, and process monitoring.
o Realtime VBR (Real-time Variable Bit Rate)—used by time-sensitive applications such as real-time video. Rt-VBR service allows the network more flexibility than CBR.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.