مشاهده نسخه کامل
: ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد ؟
سلام
من تا سقف دويست هزار تومان پول دارم . دنبال يه گوشي در دار هستم . كدوم گوشي رو پيشنهاد ميكنيد ؟ همه چيز هم درنظر بگيريد . از زيبايي و دوربين و قيمت و صدا و .... كدوم بهترين گزينه هست .
در ضمن توصيه گوشي بالاي دويست تومان هم نكنيد .
يه دنيا ممنون
kiarash3500
08-01-2007, 21:47
سلام
اين گوشي ها بد نيستن
نوکیا ۶۱۰۳
Nokia 6103
دوربین وی جی ای با قابلیت فیلمبرداری، بلوتوث، جاوا، مرورگر اینترنت، رادیوی افام، پخش با صدای بلند
قيمت حدود 180
نوکیا ۷۳۷۰
Nokia 7370
طراحی زیبا، نمایشگر با وضوح بالا و ۲۶۲۱۴۴ رنگ، دوربین ۱٫۳ مگاپیکسل، زنگ استریو، بلوتوث، پخش فیلم و موسیقی، رادیوی افام استریو
قيمت حدود 240
نوکیا ۶۱۰۱
Nokia 6101
گوشی تاشو با صفحه نمایش خارجی، دوربین ویجیای، رادیوی افام استریو، اتصال به اینترنت
قيمت حدود 170
نوکیا ۷۲۷۰
Nokia 7270
گوشی تاشو، دوربین ویجیای با قابلیت ضبط فیلم، صفحه نمایش ۶۵۵۳۶ رنگ، صفحه نمایش خارجی، اتصال به اینترنت، رادیوی افام استریو
حدود 200 تومان
نوکیا ۶۱۷۰
Nokia 6170
گوشی تاشو، صفحه نمایش خارجی، دوربین ویجیای با قابلیت ضبط فیلم، پخش با صدای بلند
قيمت حدود 170 تومان
نوکیا ۲۶۵۰
Nokia 2650
گوشی تاشو، صفحه نمایش ۴۰۹۶ رنگ، زنگ پلیفونیک، اتصال به اینترنت
بدون دوربين
حدود 70 تومن
دوست عزيز قيمت ها دقيق نيست
موفق باشيد
ShahabSAMSUNG
08-01-2007, 23:30
سری X سامسونگ، گوشی های در دار را با زیباترین طراحی ارائه می کند.
گوشی های این سری بدون آنتن هستند.
X160
صفحه نمایش رنگی با کیفیت عالی، منوی فارسی، منشی تلفنی، جاوا، دو باند
SAR: 0.976 W/Kg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X210
صفحه نمایش رنگی با کیفیت عالی، رادیو اف ام، منوی فارسی، منشی تلفنی، جاوا، سه باند، تقویم هجری شمسی، اینفرارد
SAR: 0.995 W/Kg
X300
دو صفحه نمایش با کیفیت عالی، رادیو اف ام، منوی فارسی، منشی تلفنی، جاوا، سه باند، تقویم هجری شمسی
SAR: 0.578 W/Kg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
X640
صفحه نمایش رنگی با کیفیت عالی، دوربین عکاسی و فیلمبرداری دیجیتال، منوی فارسی، منشی تلفنی، جاوا، سه باند، تقویم هجری شمسی، ضبط خبرنگاری
SAR: 0.795 W/Kg
X660
دو صفحه نمایش با کیفیت عالی، دوربین عکاسی و فیلمبرداری دیجیتال، منوی فارسی، منشی تلفنی، جاوا، سه باند، تقویم هجری شمسی، ضبط خبرنگاری
SAR: 0.816 W/Kg
X670
دو صفحه نمایش با کیفیت عالی، بلوتوث، دوربین عکاسی و فیلمبرداری دیجیتال، پخش MP3,AAC,AAC+، منوی فارسی، منشی تلفنی، رادیو اف ام، جاوا، سه باند، تقویم هجری شمسی، ضبط خبرنگاری تا 1 ساعت، حافظه 25 مگ، ثبت MP3 بعنوان زنگ، ضبط مکالمه
SAR: 0.848 W/Kg
شخصاً میگم X670 از همه بهتره. می تونه بهترین انتخاب در این مدل گوشی ها باشه. فقط قیمت ها رو نمی دونم. می تونی از نمایندگی ها بپرسی. ولی قیمت ها حدود 100 تا 150هزار تومن هستن.
میزان آنتن دهی گوشی به SAR بستگی داره. یک شماره از صفر تا 2 است و هر چه که بیشتر باشه بهتره. محض اطلاع بگم که SAR برای گوشی NOKIA N95 که آخرین مدل نوکیا است، 0.58 می باشد. و هم اکنون بیشترین SAR گوشی مربوط به گوشی SAMSUNG X820 (باریکترین گوشی جهان) هست که 1.19 هستش. در کل گوشی های فوق آنتن دهی خوبی دارند. مطمئن باش.
شهرام_ایرانی
08-01-2007, 23:58
من هم گفته دوست بالا رو تایید میکنم
در ضمن یک نگاهی به گوشی ها موتورولا بنداز در دار ارزون هم تو اون زمین زیاد پیدا میشه
ممنون از همتون
اگه تونستيد گزينه هاي سوني اريكسون رو هم بگيد . در ضمن نظرتون درباره ي z550i چيه ؟
kiarash3500
09-01-2007, 01:44
سلام
گوشي خوبيه
سونی اریکسون زد ۵۵۰ آی
Sony Ericsson Z550i
گوشی تاشو، دوربین ۱٫۳ مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری، صفحه نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ، صفحه نمایش خارجی، ۲۰ مگابایت حافظه داخلی، پخش فیلم و موسیقی، بلوتوث، رادیوی افام
Hamid110
09-01-2007, 07:54
سلام . .
اگه دردار میخوای . . به نظر من w300 سونی اریکسون خوبه . .
اگه اطلاعات در مورد این گوشی خواستی . . بگو تا اینجا قرار بدم . .
موفق باشی . .
بازم ممنون از همتون .
z550i و w300i گزينه خوبي هستند . اگه ميشه قيمت جفتشون رو بنويسيد .
Blade II
09-01-2007, 17:29
زد 550 بین 190 الی 205
دبلیو 300 بین 195الی 210
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.