مشاهده نسخه کامل
: سیستم من
سلام دوستای عزیز
لطفا به سیستم زیر توجه کنید:::
MB: gigabyte 945p s3: 96 t
Cpu: intel Pentium D dual core 2.8 GHZ: 108
Gpu: XFX geforse 7600 gs 256 ddr2 :108 t
Ram : kingeston 512mb 533 origoinal : 54 t
خوب هستن یا قطعات زیر:
MB: Asus p5nd2 SLi: 60 t
Cpu: athlon 3800+: 109 t
ram: 512mb 800 geil: 89 t
Gpu: gigabyte gv-nx73t256p-rh: 102 t
من تا امروز شاید بشه گفت تمامی صفحات تاپیک سخت افزار رو خوندم چشامم در اومد ولی بی نتیجه بود(یکمی هم کمک کرد) ولی گفتم تا خودم تاپیک نزنم نمی تونم مشکلام رو حل کنم.
شما دوستای عزیز که سری تو سخت افزار والبته قیمتها و بازار دارین لطفا به من و امثال من کمک کنید.....
قطعات با رو من از 9999 جا قیمت کردم و هر کدوم از 9999 جا یک قیمت بهم دادن یعنی الان واسه کارت 7600 gs من 4 تا قیمت دارم نمی دونم کدوم به واقعیت نزدیک تره و من کدوم رو بخرم . برای گرافیک که گفت این قیمتها رو دادن 225 هزار برای برد گیگا و 108 برای برد xfx و دوباره برای xfx قیمت عجیب و مشکوکی دادن 76 تومن من شاخ در اوردم تازه یه شرکتم xfx رو 135 و یجای دیگه xfx 7300 gt رو 130تومان قیمت دادن .
شما دوست عزیز که داری تاپیک رو می خونی کلت سوت نکشید :sad: من که دیگه جای خود دارم .
حالا به پیشنهاد شما من برم 7600 gs هفتادو شش تومانی رو بگیرم یا 225 تومانی گیگا رو . کدوم یکی از این قیمتها حقیقی هست و کدوم قیمت رو باید برای چه مدلی از این کارت بدم.
در ضمن اگه شما یه مین برد بهترتر که زیاد هم گرونتر از اینایی که گفتم نباشه به من بگین .
در مورد سی پی سو هم آیا این مین برد می تونه با هاش مچ باشه آخه یکی گفت دوال کور به مین های بالای 200 تومان می خوره این حرف راسته یا نه
نظرتون رو هم در مورد Sli ها می خام که ایا قدرت asus sli بیشتر هست یا گیگا s3
واقا ببخشید .......... نظر هم بدین چون تا دو سه روز دگه می خام بخرم .
سلام
cpu شما همون doal core 2.8
به نظرمن بهجای گیگا945p_-s3
asus p5ld2se روبردار که ازاین cpu بهتر فاز میگیره قیمتش دورو بر 100 تومان
گرافیک nvidia 7600gs xfx قیمتش طرف 130 تا 140 تومانه قیمتات اشتباه هست
البته برد asus برا مچ شدن بامادربرد ایسوس بهتره .البته اگه مادربردی که گفتم برداری
ram 512 kingston رو عوض کن با ocz512 ddr2 667 ساخت آمریکا قیمت 64000
اگه این کارارو بکنی توپ میشه.
cpu همون 2.8 اینتل با قیمت 108 تومان
گرافیک هم 7600gs با قیمت 128 تومان
رم هم ا سی زد با قیمت 62 باس 533 با 512مگ
حالا موندم مادربرد کدوم یکی از اینا رو بردارم
1-p5ld2 se
2-p5nd2 sli
شما اگه از این دوتا مادر برد بهتر می دونی بگو قیمت هم دورور 100 تومان باشه مرسی.
P30WHater
07-01-2007, 17:10
سلام دوست عزیز خوبی؟
ببین عزیزم شما حداکثر پولی که می تونی بدی برای مین بورد همینه یا نه ببین من باشم با این قیمت قطعا ای ام دی بر میدارم چراکه اینتل های پنتیوم دی بسیار بسیار ضعیف و دمای بسیار بالایی دارند . در مورد 7600 GS هم باید بگم که عزیزم سیاهت کردند و اصلا این طور نیست شما رفتی پرسیدی 7600 چنده درسته ؟ با اینکه 7600 چند مدل داره و 225 تومن قیمت GT اون هست که با GS خیلی تفاوت داره . من 7600 ایسوس یا ایکس اف ایکس را پیشنهاد میدم با قیمت های 130 و 137 تومن به ترتیب که اگه اهل اور کلاک باشی از نظر قدرت تا نزدیکای 7600GT را میره...
این هم دو تا سیستم پیشنهادی من که قطعا قوی تر از سیستمی هست که شما می خوای بخری :
CPU AMD 3600X2 Athlon 64 :122T
MainBord Asus M2n4-Sli : 129T
رم هم همونی که خودتون می خواستید ...
درضمن دوست عزیز GPU یعنی Graphic Processor Unit که به معنای واحد پردازشی گرافیکی هست که به هسته ی کارت گرافیکی یا پردازنده ی کارت گرافیکی گفته می شود نه به کارت گرافیک!
اگه هم می خوای اینتل بگیری قطعا به غیر از Core فکر نکن! و پولاتو جمع کن و یه Intel Core 2 Duo E6300 بگیر که 183 تومنه...
مادربورد هم اگه برای اینتل می خوای با چیپست 965 بگیر...
قربانت
پی سی ورد هیتر!
مرسی از دوستان ولی....
بازم یه مدل دیگه بهم پیشنهاد کردید!
تا من سیس رو بخرم تمام مارکهای دنیا و یاد گرفتم ......
یعنی این قطعاتی که شما گفتید واقعا عالی هستن(با این قیمتا) با نه بهتر از اینام هست؟
اگر کس دیگه ای نظر داره بگه...
درضمن کسی از برو بچ می تونه این قعات رو به قیمت همکار واسه من پستی بفروشه (حداقل یکم از بازار شهرستان ارزونتر بیفته)؟
سلام .
قطعاتی که دوست خوبمان پس ورد هیتر را پیشنهاد دادن بهترین انتخاب است. اول سی پی یو دو هسته ای است . و برای کارهای گرافیکی و بازی مناسب است.
در مورد گرافیک هم 7600 xfx خیلی عالیه
خوب پس اینطور سایرین نظری ندارن...
این قطعات با هم مچ هستن دیگه ؟
asus m2n4 sli
and
am2 dual core 3600+
and
ocz 512 mb 533
and
xfx 7600 gs 256mb 128bit
در ضمن پاور رو باچه قدرتی و چه مارکی برای اینا بخرم..
P30WHater
08-01-2007, 16:30
دوست عزیز به سیستمی که من پیشنهاد دادم اصلا شک نکن!
ببین عزیزم شما یه کیس پرشه یا گیرین گه بگیرین به خصوص پرشه راحت 450 وات را داره که برای سیستم شما زیاد هم هست پس نگران نباش...
در ضمن من خودم اصفهانم شرکت تهرانم هم قطعات را اگه بخوای می تونم برات اسمبل شده بفرستم بیاد...
قیمت ها هم همش ماله تهران خوبه ؟
P30WHater
دوال کور حالا چرا!!!
کور2 که بهتر هست !
دوال کور حالا چرا!!!
کور2 که بهتر هست !
مافیا جان حتما مثه ما شهرستانیه ! تهران وفور نعمته قدرشو بدونین
بخدا دیشب 3 ساعت تمام بازار کامپیوتر کرمانشاه رو گشتم 1 دانه CPU Core 2 due پیدا نکردیم ! مجبور شدیم dual core بگیریم . راستی چندتا از فروشنده هام فکر میکردن core 2 due همون dual core اه ( البته این واسه دوستم بود و من خودم AMD دارم ;)
پس عالی شد
لطفا P30WHater جان ایمیلتو بزار برام
راستی شما چند روزه می تونی برام بفرستی؟
P30WHater
09-01-2007, 17:40
سلام خوبین ؟
مهران خوب بود قبلش که قیمت ها را هم نگاه می کردی!!!
عزیزم برات پی ام زدم ایمیلمو ... من الان مریضم اما در حالت عادی روی حداقل توی یاهو آنلاین هستم ...
شما کجا هستین ؟ ببینید اگه شهر های بزرگ مثل شیراز و مشهد و ... باشید 48 ساعت اگه خیلی دور باشین و دور افتاده 72 ساعت با پیک خاص شرکت که بسته بندی شده هست ...
کاوه جان بله این چیز هست ! اما خیلی هم نگران نباش چون توی تهرانم که من دیدم به غیر از پاساژ ایران و بازار رضا بقیه همچین مالی نبودند ! توی اصفهان بدتر هست و دیگه کرمانشاه هم که دیگه نمی دونم ! اما عزیزم خوب شما چرا پنتیوم دی گرفتین ؟ Core 2 Duo نبود شما به یکی از بچه ها مثل من و .. می گفتی برات میگرفتیم میفرستادیم...
P30WHater!!!!
مافیا جان حتما مثه ما شهرستانیه ! تهران وفور نعمته قدرشو بدونین
بخدا دیشب 3 ساعت تمام بازار کامپیوتر کرمانشاه رو گشتم 1 دانه CPU Core 2 due پیدا نکردیم ! مجبور شدیم dual core بگیریم . راستی چندتا از فروشنده هام فکر میکردن core 2 due همون dual core اه ( البته این واسه دوستم بود و من خودم AMD دارم ;)
اين Core 2 Duo همون Dual Core هست يعني چي !!!؟
خب Core 2 duo هم Dual Core هست ديگه !
شرمنده من نبفهمم جريان اين چيه - پست الكي دادم .
دوست عزیز من از اینجا اینارو پیدا کردم (هر ثانیه قطعات مورد نظرم عوض می شن)
asus en7600 gs 512 , 550,ddr2
main: p5n sli
cpu : pentium D,2.6, dual core
ram همون قبلی حالا نظرتون در مورد اینا رو می خام بدونم البته اگه زحمتی نیست
آدم قاط می زنه بین این همه قطعات.......
راستی پاور هم گریین قیمت دارین 500 وات
........
مین برد هم core 2, رو ساپورت می کنه sil هم هست ولی نمی دونم جواب گوی این ها است یا نا منظورم (قدرت ساپورت و سرعت)هستش
فعلا بای داش
گابان جان core 2 duo ساختمانش با cpu های قبلی خیلی فرق می کنه و از نظر قیمت هم همین طور .
آقا بودجه شما چقدره ؟ ( براي كيس كلا )
گابان جان core 2 duo ساختمانش با cpu های قبلی خیلی فرق می کنه و از نظر قیمت هم همین طور .
بله مي دونم - منتها يكي از دوستان گفته بود كه بعضي فروشنده هاي فكر مي كنن Core 2 Duo همون Dual Core هست ! من نمي دونم منظور چي بوده ولي Core 2 Duo هم Dual Core هست ديگه !
همين /.
=========
بودجه ات رو دقيق بگو تا بشه بهتر گفت چه سيستمي برداري /.
براي مثال اگه 800 هزار تومن تا 1 ميليون داري مي تونه يه Core 2 Duo با بهترين قطعات برداري .
يا نه اگه كمتر ميشه باز هم مي توني برداري منتها برند بعضي قطعاتت تغيير مي كنه .
در ضمن داشتن يا نداشتن SLI براي يوزر خانگي اصلا فرقي نمي كنه . نمي دونم چرا اصرار داري كه SLI باشه .
كارت گرافيك هم اگه اهل بازي نيستي با يه 100 تومني مي تونه سر و ته قضيه رو ببندي !
خلاصه بودجه ات رو بگو - بازي هم مي كني ؟
P30WHater
09-01-2007, 21:52
عزیزم میشه بگین چه اسراری هست رو پنتیوم دی ؟!؟! ببینید اگه شما طرفدارد مارک نیستین و اهل فن هستین بگین تا من بنچ مارک بگذارم تا ببینید که پنتیوم دی ها چه قدر ضعیفند !!!
عزیزم گابانا راست میگه شما بودجه را بگو...
P30W Hater!!!
ای داد بی داد پس از این همه حرف اومدیم سر خونه اول
بابا من دیگه دیونه شدم از بس قطعه عوض کردم تا حالا 100 قیمت گرفتم و.....ببینید من تو پست های قبلی هم که گفتم :: بهترین پرفرمنس رو می خام برای:
Cpu و MB هر کودوم 100 تومان یا یکم بیشتر
گرافیک هم نمی خام از 7600 کمتر بگیرم پس اونم دور ور 100 یا 110
رم هم شنیدم که ا سی زد خیلی خوبه 2*512 باس 533
و یک پاور معمولی و کم قیمت که این سیس رو بالا بیاره همین
حالا شما می گید مین برد asus p5n sli خوب نیست آخه ایسوس تو سایتش زده که core2 duo هم ساپورت می کنه درضمن sli هم هستش پس با این قیمت گزینه مناسبی هست بنظر من.
حالا سی پی یو فقط می خام قوی باشه (البته تا قیمت 100 یا 120) اگه دی خوب نیست شما بگین چی بردارم.
گرافیک هم یدونه asus en 7600 gs 512mb پیدا کردم که 160 تومان میگن
خوب اگه اینا خوب نیستن خواهشا با دلیل و منطق و.... بگین که کدوم مدل تو رنج قیمت من هستش که تاپ ترینه.
در ضمن خیلی ممنون که حال می دین به ما و به سوالاتمون جواب می دین واقعا مرسی.
ASUS P5N-SLI Mainboard
Intel® LGA775 Platform
Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Ready
Intel® Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Ready
Dual-channel DDR2 667/533
NVIDIA® SLI™ Technology
ASUS Q-Connector
ASUS O.C. Profile
اين Core 2 Duo همون Dual Core هست يعني چي !!!؟
خب Core 2 duo هم Dual Core هست ديگه !
متاسفانه من فروشنده دانشجوي سخت افزار هم ديدم كه به Pentium D مي گفت Dual Core و وقتي بهش مي گفتي C2D هم dual core هست انگار چيز عجيبي شنيده. اين بيان عاميانه شده...
متاسفانه من فروشنده دانشجوي سخت افزار هم ديدم كه به Pentium D مي گفت Dual Core و وقتي بهش مي گفتي C2D هم dual core هست انگار چيز عجيبي شنيده. اين بيان عاميانه شده...
من یکی از جهل در اومدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من P5NSLI خيلي چيز جالبي نيست چون هم پر مصرفه و هم پرفورمانسش از 965 كمتره. البته قيمتشو نمي دونم... من P5B رو الان از P5NSLI بهتر مي دونم ولي اگه P5N-E SLI بياد كه از همشون بهتره.
Pentium D هم نسبت به قيمتش كارايي فوق العاده داره و اصلا نميشه گفت ضعيفه. مخصوصا 65 نانو ها مثل 930
فقط مشكلشون به نظر من دماي بالا و مصرف زياده وگرنه كارايي بالايي دارند.
من یکی از جهل در اومدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سيسيل الان روزه يا شب؟ فكر كردم فقط خودم الان بيدارم:laughing:
G A B R I E L
11-01-2007, 00:41
یک کلام ختم کلام :
هر چی P30WHaterمیگه رو قبول کن ... کارش درسته ...
OnLy SSA
MOHAMMAD2010
11-01-2007, 09:43
اگه میشه فرق بین Dual Core و core2 رو بگین؟
G A B R I E L
11-01-2007, 10:45
پردازنده های Core2 همگی Dual Core هستند ... (به غیر از چهار هسته ای ها )
یعنی هر Core 2 Duo صد در صد دوال کور هست
ولی هر دوال کور Core 2 Duo نیست !!!
یک کلام ختم کلام :
هر چی P30WHaterمیگه رو قبول کن ... کارش درسته ...
OnLy SSA
نكنه اين P30WHater همون استاد شهريار اصفهاني سابق خودمونه؟;)
بالاخره اینارو خریدم ولی هنوز از ته نیومده... می دونم هم گرون خریدم ولی چیکار میشه کرد ما تو شهرستان مشکلاتمون زیاده یکیش هم همینه!
Asus M2n e 92 T
Amd Am2 3800+ 108 T
Asus 7600 gs 512mb ddr2 128bit 160 T
ram 54 T هم ocz از هیچ جایی پیدا نکردم kingston org گرفتم (بد شانسم نه!)
نظرتون چیه فکر کنم از دوال کوری که گفتم بهتر باشه آره نظرتون رو بگین مرسی..:blush:
بالاخره اینارو خریدم ولی هنوز از ته نیومده... می دونم هم گرون خریدم ولی چیکار میشه کرد ما تو شهرستان مشکلاتمون زیاده یکیش هم همینه!
Asus M2n e 92 T
Amd Am2 3800+ 108 T
Asus 7600 gs 512mb ddr2 128bit 160 T
ram 54 T هم ocz از هیچ جایی پیدا نکردم kingston org گرفتم (بد شانسم نه!)
بد نيست. براي بازي از Pentium D خيلي بهتره ولي در كل دوال كور ها آينده بهتري دارند. چرا 3600 X2 نگرفتي قيمتش يكمي بالاتر بود ولي دو هسته اي بود... رم دوال مي گرفتي بهتر بود (2*256) گرافيك هم حتما 512 واقعي هست ديگه با توجه به قيمتش.
به نظرم اشتباه کردی core 2 نگرفتی
چرا حالا اینو میگین ..
رم هم دوتا 512
گرافیکم نمی دونم واقعی هست ولی خوب asus ddr2 512 hdهست
سی پیو خیلی فرق می کنه :ohno:
چرا حالا اینو میگین ..
رم هم دوتا 512
گرافیکم نمی دونم واقعی هست ولی خوب asus ddr2 512 hdهست
سی پیو خیلی فرق می کنه :ohno:
نه خوبه. فكر كردم يه 512 گرفتي. سي پي يو هم خوب و سريعه حالا حالا ها كارتو راه مي اندازه... ولي اگه هنوز نگرفتي 3600 x2 بگيري بهتره وگرنه اين هم عاليه.
من main board رو گرفتم ولی یه ابهام خیلی بزرگ توش هست نمی دونم هم چیکار کنم ؟!!:blink:
مین برد من عینا همون M2n e هستش دقیقا با شکلا مطابقت می کنه ولی نمی دونم چرا روش بجای مارک M2n eنوشتن M2n sli deplux چرا........:ohno: و روی اونم با یک چسب کاغذی که روش نوشته m2n e پوشوندن آیا این می تونه دلیل بر تقلبی بودن باشه ...
در ضمن روشن نوشته ساخت چین .
رفتم سی یپو رو گفتم عوض بکنه و X2 3600 گفتم برام بیاره یارو هم نامردی نکرد ولی هزینه تیپاکسش افتاد گردن من 6 تومان ناقابل همین طوری ضرر....
ببینم حالا شما می تونید بگید X2 3600 قیمتش چقدره ..؟
قیمت واقییش رو بهم بگین و من یه دونه XFX 7600 Gs ddr2 128bit رو می خام با اون asus 512 عوض کنم یعنی هنوز نخریدمش و می خام XFX بردارم با رم 256 شما قیمت واقعی اینم بگین البته با تخفیف ؟
مرسی دوستان
دوست عزیز خیلی ممنون
کمکت بدردم خورد ok
.................................................. .................................
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.