مشاهده نسخه کامل
: سوك نويسي ؟ winsockt ?
shirazhaker
06-01-2007, 08:49
سلام دوستان در باره سوكت نويسي هر سورسي دارين بزارين
در ضمن همه سورس ها داراي يك سرور و يك كلاينت هستند اگر مي شه يك راه حل بديد كه داراي يك سرور و تعداد زيادي كلاين باشه
من نميگم سوكت نويس هستم ولي اگر كسي خودش برنامه اي نوشته ممنون مي شم بزاره
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%20Chat-Maker%20).rar)
shirazhaker
06-01-2007, 22:42
كسي ميدونه ديتابيس روي شبكه چطوري هست
hamidreza_buddy
06-01-2007, 23:21
من یه زمانی سوکت پروگرامینگ یه کم کار کردم. یه بازی هم نصفه نیمه نوشتم ولی نشد که کاملش کنم.
در مورد دیتابیس های شبکه هم باید بگم که نمی شه توی یه پست همچین چیزی رو توضیح داد. ولی در کل مثل بقیۀ برنامه های تحت شبکه سرور دیتابیس روی یک کامپیوتر سرور اجرا است و بقیۀ برنامه ها از اون درخواست می کنن (مثلاً بش QQuery میدن) و اون هم دستور SQL رو اجرا می کنه و به همون IP که درخواست کرده برمی گردونه.
یه همچین چیزی.
shamsoft
07-01-2007, 00:38
میگم حالا با سوکت نویسی می خوای چی بنویسی؟ تا همین حد که بتونی یه سری String انتقال بدی کافیه. بعدش دیگه بقیه دستورات رو باید از سرور تنظیم کنی که مثلا اگر یه رشته ای برابر با x اومد فلان کار و بکنه و اگه برابر با y بود یه کار دیگه. البته من سوکت رو زیاد بلد نیستم و تا حالا هم بیشتر از این لازمم نشده که بخوام دنبالش برم
تو امضات دیدم نوشتی: "به برنامه نويسي تحت شبكه علاقه داري بيا تو" که فکر کنم لینک اینجا هم می خواستی بدی.
راستی میگم شما با اکتیواکس نویسی برای وب و Activex Document DLL کار کردید؟
شاید برای برنامه نویسی وب و شبکه از اینا استفاده کنی بهتر باشه. حالا اگه مثلا واسه اینترانت یا کافی نت یا یه شبکه باشه که به همه کاربرانش دسترسی داشته باشی بهتره. البته اینا واسه وی بی 6 هستند و برای استفادشون هم مشکلاتی هست
shirazhaker
07-01-2007, 08:13
از اينكه جواب دادي ممنون من اينو براي اين ميخوام كه از روي كلاينت رمز خود روبهگه بيا تو سرور چك كنه و بعد
براي همون كلاينت جواب روبفرسته
shirazhaker
07-01-2007, 08:17
براي اكتيويس هم من بلد نيستم ولي برنامه ديدم كه اينجوري باشه مثل نرم افزار
anywere
دوستان اگر سرس برنامه تحت شبكه دارن بزارن ممنون ميشم
shirazhaker
08-01-2007, 14:34
ديدم كسي نميزاره خودم يدونه توپ پيدا كردم
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان كمك كنينيد اين تاپيك خوبي هست به خدا
تو هيچ فرمي پيدا نكردم
shirazhaker
08-01-2007, 15:12
اين يكي رو بايد تو خواب ميديديد
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.zip)
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shirazhaker
08-01-2007, 18:39
دنيا برنامه نوسي در ايران ديگه وابسته به برنامه نويسي تحت شيكه هست
لطفا براي اين تاپيك شما هم تلاش كنيد
shirazhaker
08-01-2007, 18:44
ديگه اينروزها براي نانوايي كه ميخواي برنامه بنويسي ميگه به صنف هم وصل باشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.